|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
31.10.2008 21:38:11   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

na budala sem teb govorila kako morš naredit in sem kopirala user posted image  evo še enkrat. Ti moraš napisat najprej (quote) in potem skopiraš za tem kar želiš in nato napišeš spet ti (/quote) in pokomentiraš. MOraš pa namesto teh oklepajev uporabiti te []. In ni hudič da ti ne rata

Bravo Lona76user posted image user posted image Vidiš, pa je ratalo. Tudi Dinki bo uspelouser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 926
31.10.2008 22:39:33   
Ursi2
Živjo, punce! No, pa sem za rač spet. Sma bila z Likanom danes pri mojih. Sma se mela prav fajn. Imela sma pa tudi kontrolo pri zdravniku, pa je rekla, da je fajn, in da zgleda vredu, pa vzela mu je vodo in kro, jutri morem pa še blato nest. Sem popoldan klicala, pa je rekla, da se hemoglobin dviguje in da je zdej 87. Sem parav vesela. Sem ji pa povedla, da ima že 4 večere zvečer od 38-39 vročine in mu je dala za uroinfekt tudi pregledat vodo. Ti rezultati bojo pa jutri.
Sploh mi ne gre v glavo, da je imel Gaj hemoglobina 115 pa je bil že čisto bigi, naš pa malo čez 70, pa ni bilo kaj opazit!user posted image

Daša, čestitke za pa-pa! user posted image user posted image user posted image

Ja, Luka že odreagira, ko ga vprašamo, kje je ura in kje je lučka. Pa ko ga  vprašam, kolk je on močen tk stisne pesti, raztegne roke in se cel napne. Pa včasih mi uspe, ko ga vprašam, kolk je on velik, da dvigne roki visoko v zrak. Isto tudi za jezička. Ga vprašam, kje ma Luka je ziček, on ga pa ven stegne. Sam more bit pa prave volje!
Ko gledama knjigice, kjer so živali not in imajo kožušček nalepljen, da lahko otipa. Pa ga vprašam npr. kolk je zajček mehek, pa se stegne točno tja, kjer je dlaka ven in boža!

ANJA, VSE NAJ NAJ!!!
user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 927
31.10.2008 22:57:50   
san
Anja in Maj VSE NAJBOLJŠE, PA DA BOSTA VEDNO ZDRAVA IN VESELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 928
31.10.2008 22:58:26   
san
SPLOH NE VEM KJE SM OSTALA, GREM MAL BRAT, PA MOGOČE KAJ USPEM POKOMENTIRATuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 929
31.10.2008 23:00:04   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Anja, vse NAJ, NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav tako MAJ.

Tudi Zofy in Julija se pridružujeta čestitki fevvvvvvvv ju kb.. evo, to je Julija napisala user posted image

NČK, čestitke za avto user posted image , upam, da ti bo dobro služil.

Čestitkeuser posted image user posted image . A si pol Scenica vzela?

NČK, predvidevam, da si kupila avto, torej ČESTITKE ZA AVTOuser posted image . JEEEE, KONČNO!!!!user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
31.10.2008 23:03:10   
san

IZVIRNO SPOROČILO: san

http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_6-12-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ3QQftidZ2QQtZkm

AJA, vedno pozabim A JE KATERA ZA COPATE? JIH NAROČIMO AL NE? gledat je pa treba, da izberete pravo velikost in kolikor sm informirana je treba naročiti tiste, kjer piše buy now. potem se temu znesku prišteje še okol 3 eur poštnine in carine. se prav niso okol 7 ampak okol 10 eur, če se ne motm, potujejo pa od 7 do 10 dni. tolk sm uspela zvedet, zdej pa res šibam

Ja, jaz bi bila kar za. Je pa po moje treba naročit številko od 12m do 18m, a ne? Po moje je od 6-12 premajhna...

Joj San, oprosti, sem rekla, da bom tudi jaz enkrat pogledala. Bi pa tudi jaz raje naročila od 12-18 mesecev, ker od 6-12 sem jaz probala od Lana (od Tine50) pa so bile Titku glih za glih. Jih bo pa bolj nosil malce kasneje.

torej za copatke smo:

San
Zofy (12-18m)
Dinki (12-18m)

dejte se še ostale dopiat če ste za ker mislim, da si rekla San, da potrebuješ 10 naročil? user posted image
Gremo najprej naročila pobrat, potem pa kater model?

Evo, sem gledala zdej na eBayu in tiste, ki niso buy now, ampak se jih da bid-at, imajo kar po par stav.
Nič, bom jaz poskusila ene za foro bid-at pa da vidim za kako ceno bi jih dobila. Je pa poštnina res okoli 3, 4 EUR, carine se pa ne plača ker je prenizek znesek. 

Poštnina je 3.4€ za cel paket. Če bo npr. 10 copatk, bo poštnina ista kot za 1 copatke. TAko, da se pol poštnina razdeli na število copatk in pride ceneje kot če bi 1 sam naročal. Jaz bi mogoče kar dvoje naročila. Še ene za prijateljičino punčko za RD. No, bom vidla koliko se nas bo nabralo.

jst bom tudi dvoje, še za eno znanko, tko da pri meni štejte dvoje. številko je pa res bolje tisto 12 do 18, jaz mislim, da za velike noge kot je tit celo 18 do 24. sej baje bi mogl bit nekje v cm napisan, ma men nč ne uspe zadnji teden gledat, ker mam vse otroke na kupu

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 931
31.10.2008 23:09:22   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Daša da "čau, čau" (pomaha z rokico) in "batti batti le manine" (ploska z rokicami)! Vse to jo je naučil njen nono (moj oče) v pol urce kar jo je čuval, ko sem skočla v vrtec po Liama! user posted image user posted image user posted image  jz pa se 8 mesecev že delam opica iz same sebe, pa nič! user posted image user posted image user posted image

Bravo Dašauser posted image user posted image . Naša Julija je ne cajt dajala pa-pa, pa se mi zdi, da se ji ne ljubi več. Sta jo tudi nono in nona učila, ko smo bili v Izoli. No, sej gremo naslednji teden spet dol, bo lahko obnovila znanje.
Kar se pa ploskanja tiče, pa sem Julijo učila, se ji ful dopade, ko jaz ploskam, ona pa ploska večinoma le kadar jo previjam. Bog ve zakajuser posted image
A se tudi vaše punčke po luliki šlatajo med previjanjem? Sem brala ravno v eni knjigi, da je treba pustit, da se šlatajo, da pa jim je rokce treba umit pred previjanjem (če se kobacajo), da ne bi prišlo do infekcije lulike. Jaz sem mislila, da je ravno obratnouser posted image user posted image

ja naš urban se tud za lulčka grabi, je prov smešen. jaz mu seveda pustim, mu pa rokce zdej že prej umijem v umivalniku, preden greva na previjalno. pa bravo julči za ploskanjeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Daša se šlata oz. vleče za trebuh. Kot da preverja kolko špehca ima. (ista kot njena mama, ista!!!) user posted image

Dinki - kaj tisto okroglo banjo maš ti kar doma al kako? (sm špegala v tvoj album)

user posted image user posted image user posted image
azzurra tebi se vedno nasmejem, pa čestitke daški za ploskanjeuser posted image . mojmu urbanu se tud dopade, če mu govorim batti, batti le manine, sam ploskat pa noče, se pa reži zraven. pa če se pačim in maham in kažem z rokami kako je velik, se mi sam reži, nč pa ne ponavljauser posted image . pol mu pa lučko kažem, pa vse možno in po moje si zravn misl, da sm čist usekanauser posted image oz. kot je napisala dinki, čauhnjenauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 932
31.10.2008 23:12:28   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Jaz bi se tudi za dvoje copatke prijavila. 6-12 mesecev, za fantke. Bom dala za rojstvo dveh prijateljic, ki imata zdaj za rodit. Julija že ima copatke, čeprav me mika, da bi še ene zanjo.
A barvo bomo še naknadno zbirale?
Se oglasim še kasneje, zdaj ravno kuham kosilo.

ja, po moje se more najprej določit eno, ki bo to naročila, potem ji pa vsaka link od copat na njen zs pošlje.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 933
31.10.2008 23:17:28   
san

OK, I give up, pač ne znam user posted image ...sploh ne več zgubljati energijo z mano in Lona76 če tebi uspe, pol se bom pa res v zemljo pogreznila od sramu user posted image ....pač eni znajo kvačkat, drugi štrikat, eni na RRju pravilno odgovarjat na več postov naenkrat.....jaz, jaz znam pa dobro kuhat, ostalega pa pač ne user posted image .

prvič pritisneš citiraj in spodaj za zadnjim oglatim oklepajem napišeš tekst, potem pa skopiraš en del teksta, ki ga hočeš citirat in spredaj nalimaš quote v oglatem oklepaju (ga prekopiraš), zadaj pa tistega s slešom in to je to, pol pa spet začneš izven oglatega oklepaja pisat.

lahko pa najprej odpreš en post, ki bi ga citirala, pa potem napišeš spodi tekst, potem pa spet klikneš nov post citiraj in ga vsega z oklepaji vred skopiraš, zapreš okenček, besedilo prekopiraš v prvo okence, kjer si že citirala in spet spodaj napišeš svoj tekst, pa potem spet jovo na novo.

upam, da ti ratauser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 31.10.2008 23:18:47 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 934
31.10.2008 23:19:31   
katj
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka
Krasna je. Prejle se je igrala z ropotuljico, jo tresla in renčala zraven. Jaz pa mehka ko med. Ne vem zakaj ... mogoče zato, ker se zelo zavedam, da je to moj zadnji dojenček ... ali je še kakšna taka?

ja....................kot da vidim sebe...................user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image , jst sem čist ista in zato Rokc Pokc scrkljanček.

Vse naj naj Maju in Anji user posted image user posted image user posted image user posted image , zdravja otročki!

Pa NČK, čestitke za avto. Pa ne ga srat, tist radio boš pa že nabavla enkrat, sej dons lah kupš že čist zadovoljivo zadevo za malo denarja user posted image .

Sm sprašvala za avtosedež.
Sej jst mam Rokca še v lupinci, sam me mika da bi ga dala v stolček, pa bom rajš še neki časa počakala.

Ursi2, madonca ti pa si gospodinja in pol. Ti ne sežem niti do gležnjev user posted image .

Voda v Čatežu je zadovoljivo topla, mislim da je Vilma spraševala user posted image

A ni fino k je tolk dolg vikend? Jst sm čist hapy, k mamo še cela dva dni pred sabo.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 935
31.10.2008 23:22:01   
katj
Roki se tud ful vleče za lulija.
Zanimivo, Mark se je pa začel šele ne dolgo nazaj.

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 936
31.10.2008 23:23:26   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

večer,

prejle sem se spomila, da smo danes že cel dan 31.- ega!!!!! To pomeni, da ima anja danes 7 mesecev! Ko sem doumela to "modrost" sem se kar zjokala.

Seveda potem je logično, da tako lepo sedi.

Krasna je. Prejle se je igrala z ropotuljico, jo tresla in renčala zraven. Jaz pa mehka ko med. Ne vem zakaj ... mogoče zato, ker se zelo zavedam, da je to moj zadnji dojenček ... ali je še kakšna taka?

No, toliko na hitro, vas pridem še nazaj brat, zdaj grem anjo dat spat!

ČESTITKE TUDI MAJU OD GAYEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, jaz se tut skoz topim in jokam od sreče, pol me pa vsi čukast gledajo, če mam prvega otroka, al kaj... ma men je res spet vse kot prvič, vse tri mi je tko fajn gledat kako se razvijajo in rastejo in vsak dan neki novega pogruntajouser posted image naš urban je pa danes pogruntal kako se je plazit z obema nogama po kolenčkihuser posted image . pa še enkrat čestitke anjiuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 937
31.10.2008 23:28:24   
san
zdej sem se spomnila avtosedež imamo mi nek britax, smo ga dobili za darilo. je ful dobr, ampak bom še mal počakala, po moje še kakšen mesec, ker urbanu je zdej lupinca še komaj prav in ko bo glava čez pogledala, ga bom dala v tisti sedež.

ena nosečka je spraševala za pajacka zimskega, jaz ga nisem imela in ga nismo potrebovali. rodila 21. 3. po 7 dneh prvič zunaj. sem mu dala gor tak plišat kompletek in mu je bilo vedno prijetno toplo. čez sm ga pa z dekco toplo pokrila. pa še od vozička pokrivalo je imel čez, ko smo bili zunaj.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 938
31.10.2008 23:30:57   
san

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Morem zaupit Jupiuser posted image user posted image user posted image  Sara se je začela malo plazit.... ni takšna kot Julija od Zofy ma ji rata naredit nekaj metrovuser posted image user posted image user posted image  zelo sem vesela, da bomo imeli pri hši plazilko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sara

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 939
31.10.2008 23:32:33   
san

jaz kle gor strašim ker moja fanta oba spita. Titek v svoji posteljici, mojga je pa zmankal kar na kavču, jaz pa hitr po prstih na RR, da me ne dobi user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 940
31.10.2008 23:37:41   
san
Tai in Luka bravo za poljubčkeuser posted image

Joj San, oprosti, sem rekla, da bom tudi jaz enkrat pogledala. Bi pa tudi jaz raje naročila od 12-18 mesecev, ker od 6-12 sem jaz probala od Lana (od Tine50) pa so bile Titku glih za glih. Jih bo pa bolj nosil malce kasneje.

torej za copatke smo:

San
Zofy (12-18m)
Dinki (12-18m)

dejte se še ostale dopiat če ste za ker mislim, da si rekla San, da potrebuješ 10 naročil? user posted image
Gremo najprej naročila pobrat, potem pa kater model?

Evo, sem gledala zdej na eBayu in tiste, ki niso buy now, ampak se jih da bid-at, imajo kar po par stav.
Nič, bom jaz poskusila ene za foro bid-at pa da vidim za kako ceno bi jih dobila. Je pa poštnina res okoli 3, 4 EUR, carine se pa ne plača ker je prenizek znesek.

pol pa sporoč. jaz sm gledala kar tiste, k majo fiksno ceno mal manj kot 8 eur. nism tok vešča v bidanju niti v naročanju prek ebaya. no, ampak to se lohk tud javim pol, da jih za vse naročim, če ne bo šlo, boste pa mal pomagale.

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dinki sem zdej neki poskušala pa mi ne rata user posted image

Prvi mi rata pol pa k.....

Lucalu to obvlada. Upam da nama zaupa user posted image

ja ni tko simple kokr pravjo, a ne? user posted image
madona pa vsak dan kle gor strašim pa še zmeraj ne znam tega. Sem pa ugotovila, da se je San to zdej na novo naučila, tudi ona ni tega prej znala user posted image , torej San, Lucalu????' prosim za natančna navodila za Lono76 in mene user posted image ....

mene je to v nosečnosti zofy naučila, pa se mi ne da vedno uporabljatuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 941
1.11.2008 0:01:35   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Ja, Luka že odreagira, ko ga vprašamo, kje je ura in kje je lučka. Pa ko ga  vprašam, kolk je on močen tk stisne pesti, raztegne roke in se cel napne. Pa včasih mi uspe, ko ga vprašam, kolk je on velik, da dvigne roki visoko v zrak. Isto tudi za jezička. Ga vprašam, kje ma Luka je ziček, on ga pa ven stegne. Sam more bit pa prave volje!
Ko gledama knjigice, kjer so živali not in imajo kožušček nalepljen, da lahko otipa. Pa ga vprašam npr. kolk je zajček mehek, pa se stegne točno tja, kjer je dlaka ven in boža!

Ja bravo Lukecuser posted image user posted image On je pa res napreden!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 942
1.11.2008 0:07:07   
Zofy
naš urban je pa danes pogruntal kako se je plazit z obema nogama po kolenčkihuser posted image .

Čestitke Urbančkuuser posted image user posted image Škoda, sem te hotla še jaz našuntat, da ga posnameš in daš na Youtube, ko je imel tako posebno plazenje. Sem ravno brala danes v knjigi Dojenček, da se eni plazijo kot bi telemark smučali. A je bilo to to?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 943
1.11.2008 0:11:18   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
naša miška zna pogledat kje je lučka, pa kje je njena slika, in kje je kuža, ki je na sliki v kuhinji. Pa-pa je pa občasen, če se ji da pol bo drugač pa ne user posted image .
Po luliki se zaenkrat še nič ne šlata, pred enim tednom je šele pogruntala da če nogico prime jo lahko tut v usta nese (pa še to je samo enkrat nardila). Po trebuhu se pa tako tepe kot kašn Kingkong user posted image user posted image user posted image .

Tia tudi ni od muh, bravouser posted image Moram še Julijo malo potrenirat. DO sedaj se mi zdi, da razume le, ko jo vprašam, če bo pila. Se takoj k meni obrne in odpre usta.

No, zdaj pa grem tudi jaz v cote. Mož je že v postelji...se mu pridružimuser posted image LAHKO NOČKO!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 944
1.11.2008 1:03:16   
san

naš urban je pa danes pogruntal kako se je plazit z obema nogama po kolenčkihuser posted image .

Čestitke Urbančkuuser posted image user posted image Škoda, sem te hotla še jaz našuntat, da ga posnameš in daš na Youtube, ko je imel tako posebno plazenje. Sem ravno brala danes v knjigi Dojenček, da se eni plazijo kot bi telemark smučali. A je bilo to to?

sej sm ga res hotla, sm ga lovila, ma vedno ko sm hotla snemat, se je lump ustavil in se mi smejal. pol mi pa enkrat končno uspe, in mi napiše, da morm zbrisat par posnetkov, ker je prezasedeno in ni mel kam snemat. matr sm bla jeznauser posted image . pol se je pa drug dan že na kolena dal. ne vem pa, če se temu reče telemark. tko z eno nogo je bil normalno kot pri plazenju na kolenih, z drugo je pa tko naprej kot bi čepl oz. hotel stopit na nogo. tko smešnuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 945
1.11.2008 1:03:51   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Ja, Luka že odreagira, ko ga vprašamo, kje je ura in kje je lučka. Pa ko ga vprašam, kolk je on močen tk stisne pesti, raztegne roke in se cel napne. Pa včasih mi uspe, ko ga vprašam, kolk je on velik, da dvigne roki visoko v zrak. Isto tudi za jezička. Ga vprašam, kje ma Luka je ziček, on ga pa ven stegne. Sam more bit pa prave volje!

Ja bravo Lukecuser posted image user posted image On je pa res napreden!!

uuuu, bravo lukauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mumu
naša miška zna pogledat kje je lučka, pa kje je njena slika, in kje je kuža, ki je na sliki v kuhinji. Pa-pa je pa občasen, če se ji da pol bo drugač pa ne user posted image .
Po luliki se zaenkrat še nič ne šlata, pred enim tednom je šele pogruntala da če nogico prime jo lahko tut v usta nese (pa še to je samo enkrat nardila). Po trebuhu se pa tako tepe kot kašn Kingkong user posted image user posted image user posted image .

Tia tudi ni od muh, bravouser posted image Moram še Julijo malo potrenirat. DO sedaj se mi zdi, da razume le, ko jo vprašam, če bo pila. Se takoj k meni obrne in odpre usta.

No, zdaj pa grem tudi jaz v cote. Mož je že v postelji...se mu pridružimuser posted image LAHKO NOČKO!

in bravo tiauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil san -- 1.11.2008 1:04:51 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 946
1.11.2008 1:05:53   
san
tko, zdej sm si ogledala še film, zdej grem pa spat.
lahko noč

aja pa še buuuuuhuuuuu, sm štrega zdele, k okol strašiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 947
1.11.2008 8:38:19   
Ursi2
Živjo!
Samo na hitro!
Evo, eno vročo, dišečo
user posted image

Pa lepe praznike vsem!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 948
1.11.2008 8:56:41   
san
uh ursi, tale kavica je pa prav prijalauser posted image

ker jaz berem bolj tko vikl vakl, mal od zadaj in malo od spredaj, mi velikokrat kaj uide... no tko da, nčk, sorči, sej sm res hotla posnet, sam vsega skupi se je bani plazil na tak način en cel dan in poluser posted image . je pa tud men škoda, da mi ni ratal, ker je gsm zahinavu pr snemanjuuser posted image , sej sm že zofy napisala

margetka, upam da je luli že ok in da Matička ne boli več. jaz urbanu kožce nč še dol ne vlečem, izidorju tudi nisem, do kakšnega leta. sicer je njemu P dol kožco potegnil pri 6 mesecih in rekel naj to zdej počneva vsak dan, ma men ni uspelo to počet tako zgodaj, po enem letu sm jo pa vsak dan pri kopanju ali tuširanju, ko se je luli že dovolj navlažil, mal dol povlekla, ampak res mal, tok k je šlo in pri dveh letih in okoli dveh mesecih sva jo prvič šele čist do konca potegnila. pa je P trdila, da ma fimozo, sam sem jaz rekla, da bomo še počakal in evo, je blo vredno. tko da urbanu jo bom tud okol enega leta začela - mu pa tud ne gre kožca skor nč nazaj.

glede teže, ta res astronomno narašča tam do 6, nekaterim do 8 meseca, potem se pa ustavi in gre čisto počasi naprej.

pa ful maš lep nov avatrček in vilma tudiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 949
1.11.2008 8:59:19   
san
aja, kje pa so gospa pokrovka/konzerva/špela100/h? pogrešana ponoči.... si šla na helouin parti?

no, pa še dobro jutrouser posted image , zdej pa morm nehat, ker urbanu ni všeč, da se mu ne posvečam

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?