san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Daša da "čau, čau" (pomaha z rokico) in "batti batti le manine" (ploska z rokicami)! Vse to jo je naučil njen nono (moj oče) v pol urce kar jo je čuval, ko sem skočla v vrtec po Liama! jz pa se 8 mesecev že delam opica iz same sebe, pa nič! Bravo Daša . Naša Julija je ne cajt dajala pa-pa, pa se mi zdi, da se ji ne ljubi več. Sta jo tudi nono in nona učila, ko smo bili v Izoli. No, sej gremo naslednji teden spet dol, bo lahko obnovila znanje. Kar se pa ploskanja tiče, pa sem Julijo učila, se ji ful dopade, ko jaz ploskam, ona pa ploska večinoma le kadar jo previjam. Bog ve zakaj A se tudi vaše punčke po luliki šlatajo med previjanjem? Sem brala ravno v eni knjigi, da je treba pustit, da se šlatajo, da pa jim je rokce treba umit pred previjanjem (če se kobacajo), da ne bi prišlo do infekcije lulike. Jaz sem mislila, da je ravno obratno ja naš urban se tud za lulčka grabi, je prov smešen. jaz mu seveda pustim, mu pa rokce zdej že prej umijem v umivalniku, preden greva na previjalno. pa bravo julči za ploskanje IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra Daša se šlata oz. vleče za trebuh. Kot da preverja kolko špehca ima. (ista kot njena mama, ista!!!) Dinki - kaj tisto okroglo banjo maš ti kar doma al kako? (sm špegala v tvoj album) azzurra tebi se vedno nasmejem, pa čestitke daški za ploskanje . mojmu urbanu se tud dopade, če mu govorim batti, batti le manine, sam ploskat pa noče, se pa reži zraven. pa če se pačim in maham in kažem z rokami kako je velik, se mi sam reži, nč pa ne ponavlja . pol mu pa lučko kažem, pa vse možno in po moje si zravn misl, da sm čist usekana oz. kot je napisala dinki, čauhnjena
|