|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
1.11.2008 13:59:37   
lučka 25
neela, vidim da ag zuraš. pametno. Čim več zabave in čim manj razmišljanja. Jaz se moram prav spomnit, da grejem user posted image  user posted image .

miška, a ti boš pa že pred krvnim test delala? Jaz bom pa po moje kar do konca zdržala. Ker če že kaj ne bo štimalo, se bo to itak pokazalo z izcedki in krvavitvami. Pač še nikoli nisem testa delal pred user posted image ,ampak kvečemu ko je že zelooo zamujala. Itak, da sem vedno kupila ta pokvarjene teste, ki so pokazali -. user posted image

Evo, jaz pa imam probleme s prebavo na ta način, da že 2 dni nisem šla na blato, drugače grem pa vedno 2-3x na dan. Sem napihnjena kot balon. user posted image  Še kak dan počakam, potem pa domače rcnije za odpiranje. Pri meni to pali na kivi, ki mi povzroča alergijo v tej meri, da dobim hudo drisko. Če pa sem več kot 2 dni zaprta, pa mi pomaga, da se moj pogled na svet odpre tudi spodaj.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 876
1.11.2008 14:02:55   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

lenna, daj kako smešno slikico v avatar, ker take smo me ex in zdajšnje klomifenke. Matejčika ma že pravo slkco gor. user posted image  Pa nič bat za muziko, kdaj pač tako pride, drugač smo pa me bolj odštekane.

No vidiš, kako jst lepo ubogam. Mam že avatar...pa še velik resnice je v njem.user posted image user posted image

Sem pa vesela, da ste me vesele v vašem klubu. Se oglasim zvečer, zdaj pa z našim šibava svečke  pržgat...pa nove cujne pokazat, ha ha . (ko bi jih le imela)

Za rast foliklov sem pa ravno en pirček spila po kosilu.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 877
1.11.2008 14:06:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lenna

lenna, daj kako smešno slikico v avatar, ker take smo me ex in zdajšnje klomifenke. Matejčika ma že pravo slkco gor. user posted image  Pa nič bat za muziko, kdaj pač tako pride, drugač smo pa me bolj odštekane.

No vidiš, kako jst lepo ubogam. Mam že avatar...pa še velik resnice je v njem.user posted image user posted image

Sem pa vesela, da ste me vesele v vašem klubu. Se oglasim zvečer, zdaj pa z našim šibava svečke  pržgat...pa nove cujne pokazat, ha ha . (ko bi jih le imela)

Za rast foliklov sem pa ravno en pirček spila po kosilu.

Pridna, pridna!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Lep avatar, si pa huda bejba user posted image

Pa pridna, da si lepo eno pivo popila, da bodo folikli še bolj rastli.user posted image

Midva bova pa tudi počasi šla malo naokoli svečke prižgat, ampak letos bolj na hitro, greva pa malo k mojim starim staršem visoko v hribe na obisk, da se nadihavasvežega zraka in se umakneva gužvi (živita namreč čisto na samem, se pri njima konča cesta).

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 878
1.11.2008 17:17:05   
Fargesia
hmmm, Matejčika, ja nič vzpodbudne niso te bolečine...mislim kar se samih bolečin tiče, ni fino...drugače pa je pri hiperstimulaciji večja verjetnost da se zarodek prime.

ampak če te ful boli, ti polagam na srce, da se obleči in pojdi na urgenco. tam ti bodo naredili UZ in če bo kaj hujšega, te bodo obdržali notr. drugače pa VELIKO PIJ in NE IMET SUNKOVITIH GIBOV!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 879
1.11.2008 17:19:48   
neela
lučka - pa saj sedaj veš, kje oz KAKO kupiti teste, ki bodo kazali samo +...user posted image user posted image user posted image

lenna - luškan avatar....samo kaj ko ta huda bejba kar ven štrli tle izmed nas, spakic...user posted image

miška - hvala za tvoje zelo poučne nasvete....ti filtrirka...user posted image ...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 880
1.11.2008 18:26:54   
miska73
Čau pupe. Že tko ne maram 1. novembra... danes pa sploh ne...
Počasi in vztrajno prihaja moja tokrat resnično nepričakovana menstruacija.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 881
1.11.2008 18:28:05   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

PROSIIIIIMMM?!!!!! ne, tole pa ne more bit res...lahko je vgnezditvena, lahko se je en vgnezdil, dugi pa ne...ne vrzi puške v koruzo!!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 882
1.11.2008 18:31:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

PROSIIIIIMMM?!!!!! ne, tole pa ne more bit res...lahko je vgnezditvena, lahko se je en vgnezdil, dugi pa ne...ne vrzi puške v koruzo!!!!!

Sej še nisem čist... Sej bom tudi še lulala na palčko pa to...
Samo... nč dobr ne kaže.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 883
1.11.2008 18:34:37   
neela

MA NEEEEEEEEEEEEEEEEE NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image ..... Sedaj bomo klomifenke še bolj stiskale pesti zate...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 884
1.11.2008 18:59:04   
Fargesia
miška...

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 885
1.11.2008 19:07:20   
lenna

Lep avatar, si pa huda bejba user posted image

Ma da ne bo kera mislia da mam tako postavouser posted image . Me pr špikanju neč ne boli, ke mam mal šlaufka, ha ha.user posted image   

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 886
1.11.2008 19:09:48   
Sulfinija
Ojla!

Punce  še tri dni pa izvem kak sma bila z tole rundo klomifenon uspešna.Mamm pa čudne znake,ko pred obema nosečnostnima mene je non stop lulat.Dvakrat me je tole izdalo,da sem bila user posted image ,bomo videli kak o sedaj.Če bo bom smao molila,da končno donosim zdravega otročka in se izognem IVF.Če pa nama ni ratalo pa sledi čez nekaj dni pogovor napotnica za iVF pa je itak že doma v predalu.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 887
1.11.2008 19:15:39   
Fargesia
Mojca, upam da vama sedaj uspe!!!

lenna, hud avatar!!! jst pa mam tak nasmeh, kot ga mam v avatarju...user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 888
1.11.2008 19:16:36   
lenna
Dajte mi no povedat, kkako istočasno citiram 2. Sm zdele poskusla pa ni rartalo.

Neela, kakšne spake nek, prav luštne slikice so vse

Miška, zate pa močno navijamo...objavi dobro novico da nas malo razvedrišuser posted image user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 889
1.11.2008 19:19:40   
miska73
Fargi srce moje, hvala. user posted image

Za tiste pupe, ki še niste vidle naše Fargice v živo. Res ima čist tak hud nasmešek kot je na njenem avatarju. Oziroma še veliko bolj lušten.

lenna, če ni postava taka kot v avatarju, kaj pa je... rdeči lasje in težek motor?

Mojca, držimo pesti.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 890
1.11.2008 19:20:42   
Fargesia
punce, mal bi zamenjala oblekco...dejte mi pomagat...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 891
1.11.2008 19:25:44   
miska73
FARGI NEEEEEEEE menjat oblekce. Jst hočem vsak dan gledat ta velik prijazno hudomušen nasmešek

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 892
1.11.2008 19:43:47   
Matejčika

hmmm, Matejčika, ja nič vzpodbudne niso te bolečine...mislim kar se samih bolečin tiče, ni fino...drugače pa je pri hiperstimulaciji večja verjetnost da se zarodek prime.

ampak če te ful boli, ti polagam na srce, da se obleči in pojdi na urgenco. tam ti bodo naredili UZ in če bo kaj hujšega, te bodo obdržali notr. drugače pa VELIKO PIJ in NE IMET SUNKOVITIH GIBOV!!!

Najprej, ful ti hvala za odgovor. Vprašanje: A hipestimulacija ni nujno slaba stvar? Lahko kljub temu zanosiš? Ful me glih nena boli. Boli pa. Recimo, te bolečine so kr fejst podobne menstrualnim. Najprej so me jajčniki boleli (hujša bolečina kot zdaj), potem pa se je vseskupaj za kak dan ali dva umirilo, zdaj pa me maternica boli. Kot sem rekla, podobno kot da bi bla tik pred M. Ampak, pričakujem jo šele čez en teden, al pa (česar bi bla najbolj vesela) čez kako leto.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 893
1.11.2008 19:47:55   
Matejčika
Pa še nekaj me zanima, če morda veš. Zakaj pa sploh pride do hiperstimulacije? In kaj to pomeni? Pomen besede poznam, bolj me zanima, kaj se tedaj dogaja z jajčniki.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 894
1.11.2008 19:53:15   
Fargesia
hmmm...laično razloženo...jajčniki so navadno veliki cca 2x2cm, 3x3cm...tam nekje...in ko folikli rastejo, z njimi valda raste tudi jajčnik. in če imaš ob stimulaciji (Klomifen, Gonal, ....) veliko foliklov, potem se jajčnik poveča. in dokler folikli ne popokajo (se pravi dokler ne pride do ovulacije), je jajčnik povečan...ker pa jajčnik ni kot balonček, ko poči, se takoj zmanjša, ampak je tkivo, se tudi po O jajčnik počasi zmanjšuje na prvotno stanje...in zato lahko dalj časa bolijo jajčniki.

a te na dotik boli trebuh? si lahko pritisneš gor? je trd, ali mehak?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 895
1.11.2008 19:53:43   
Fargesia

FARGI NEEEEEEEE menjat oblekce. Jst hočem vsak dan gledat ta velik prijazno hudomušen nasmešek

sej sem vedla da se boš ti oglasila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 896
1.11.2008 19:56:55   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lenna
Ma da ne bo kera mislia da mam tako postavouser posted image . Me pr špikanju neč ne boli, ke mam mal šlaufka, ha ha.user posted image   

lenna, bravo potem si še po eni 'konfiguraciji' prava klomifenska članica...user posted image user posted image user posted image

Fargi, da si slučajno res ne drzneš menjat oblekce!! Noben drug avatar te tako lepo ne opiše kot ta smeško!

Mojca, tud jaz držim pesti zate, da vama rata ugledat user posted image in končno donosit user posted image !...Kaj nova kuhinja je že v albumčku?

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 897
1.11.2008 19:58:02   
neela

hmmm...laično razloženo...

a te na dotik boli trebuh? si lahko pritisneš gor? je trd, ali mehak?

user posted image user posted image user posted image ...laično? To ti je že pol doktorata....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 898
1.11.2008 19:58:08   
Matejčika
Hmmm, mislim da ni trd. Veš, malo težko ti to povem, ker imam kr nekaj zaloge za hude čase na trebuščku. user posted image Drugače pa ja, če se pritisnem na predel maternice, me boli. 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 899
1.11.2008 19:58:17   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Kaj nova kuhinja je že v albumčku?

neela, prav slišala sem zdaj tvoj glas kako tole vprašaš!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.