|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
2.11.2008 8:14:14   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ne ne...nič še ni prstana na spregled...

sem pa mojmu dala tole zdej za prebrat in me je objel in mi rekel, da vas bom kmalu lahko povabila na dekliščino!!!!user posted image

Uuuuuuuu, aaaaaaa, iiiiiiii user posted image user posted image

A potem moram jaz tud mojmu pokazat? user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 926
2.11.2008 8:15:02   
lučka 25
Miška, kako kaj kaže danes? Si mi ves čas v mislih.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 927
2.11.2008 8:20:05   
neela
Dobro jutro čvekice! Pobiram naročila za user posted image ...

Ja miška, tud jaz veliko veliko mislim nate....kako si? Kaj se dogaja? Reci, da se je krvavitev ustavla prosim!!!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 928
2.11.2008 8:21:30   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Fargi, da nas nebo prevečuser posted image user posted image user posted image

...me prav briga, jaz bom v prvi vrsti, pa če je Fargi všeč ali pa ne...user posted image user posted image user posted image ...lučka, ti tudi, kajne???

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 929
2.11.2008 8:30:30   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

...me prav briga, jaz bom v prvi vrsti, pa če je Fargi všeč ali pa ne...user posted image user posted image user posted image ...lučka, ti tudi, kajne???

Jaz tudi, jaz tudi. To sploh ni vprašanje. 

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 930
2.11.2008 8:45:18   
neela
lučka, kaj kaj počenjaš? Spet sama?

jaz sem danes čisto v preobrazbenem feeling-u....iz želvice zopet nazaj v hippo-ta....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 2.11.2008 8:47:09 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 931
2.11.2008 9:24:28   
lenna
Neela, se še lahko priporočim za kavo? Sem žal zamudila vašo jutranjo kavico. Nova oblekica?

Ja zgleda da bo drugo leto en kuuuup porok.
Dons je pa tak lep sonček, sem bla že pridna in sem rože z balkona pospravlauser posted image user posted image . Tale deževje jih je čist uničuuser posted image  

Fargi, ti pa kar obdrži tisti tvoj namešek, bi ga bilo škoda.

Miška, sporoči kako je s tabo

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 932
2.11.2008 10:49:01   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jaz tudi, jaz tudi. To sploh ni vprašanje. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 933
2.11.2008 11:44:12   
lučka 25
neela, za enkrat še uživam v družbi dragega in seveda sončkauser posted image , ki naju greje (uf, kako pocukranouser posted image ), zvečer pa hom laone, ker ima že trening.

Fargi  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image

miška, kao kaj? Nas skrbi.

lenna, zdaj ko je sonce se lahko vsedeš na motor in malo odpelješ v neznano. user posted image  jaz bi se najraje kar res. Grem po 9 dneh jutri v službo, bom padla v gužvo. En otrok pride na uvajanje, pa še kar (samouser posted image ) 2 praktikantki so midali. Ja je treba kar nahitrco spet splavat.user posted image  

nf, a sta uživala na dopustu. Mal vaju je gotovo vreme hecal, no sta se pa vsaj lahko mal več posvetila drug drugemu. user posted image  Sam, da daš lahko možgane na off, pa je. te pa čaka kar nekaj stran za prebrat.

Pa suzi bo tudi že zjutraj v službi imela veliko dela, če ne drugega bo mogla pa nas prebrat, vse novice pa to.

Matejčika, so se pri tebi bolečine umirile?

Jaz grem pa danes spet mal na stimulacijo, grem nečaka spet mal pestvat.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 934
2.11.2008 14:48:19   
sonček85
miška :ne obupaj prehitro in ne daj se ji.Lahko da je kot je napisala lučka

Vas moje klomifenke pa vse lepo pozdravljam in vam pošiljam za srečo vsaki enga user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 935
2.11.2008 17:21:10   
Matejčika
Malo manj me boli kot včeraj, Lučka.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 936
2.11.2008 17:35:25   
neela
Alo klepetulje!! Kje ste???? Dajmo spet kakšno hudo intelektualno debato na plano!!! user posted image
Medva sva prišla domov iz martinčkanja na sončku. Sedaj pa priprave na jutrišnji pondelk...user posted image ....user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 937
2.11.2008 17:48:03   
Fargesia
neeeee, nočem pnedeljka!!!!!

hej, lučka, kdaj praznujemo? da ti lahko še v živo voščimo!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 938
2.11.2008 18:05:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

neeeee, nočem pnedeljka!!!!!

hej, lučka, kdaj praznujemo? da ti lahko še v živo voščimo!!!

Zaradi mene lahko naslednji teden. Samo povejte kdaj. jaz edino v četrtek ne morem, ker grem že s puncami z rekreacije ven - jih moram tud počastit, če že igrala ne bom (pa kmal se nam šolska liga začne user posted image ).

No, povejte, lahko v petek. Katera je za?

p.s.
neela, si pa seksi zadnje čase.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 939
2.11.2008 18:06:11   
lučka 25
Drgač pa ponedeljek, fuj fej. Morm še pripravo vsaj za jutri napisat, če ne kar za cel teden.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 940
2.11.2008 18:15:07   
neela

Drgač pa ponedeljek, fuj fej. Morm še pripravo vsaj za jutri napisat, če ne kar za cel teden.user posted image

user posted image ...priprave? vrtčkarji? ....a priprave na ples račk???...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 941
2.11.2008 18:16:35   
neela

p.s.

...pink is my colour....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 942
2.11.2008 18:26:27   
lučka 25

user posted image ...priprave? vrtčkarji? ....a priprave na ples račk???...user posted image user posted image user posted image

Priprava na delo. Ja, tudi mi se delamo, da smo v šolstvu, pa da se kaj tudi učimo. user posted image

Se pa zna zgodit, da še kakšne račke zaplešemo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.11.2008 18:26:51   
lučka 25

p.s.

...pink is my colour....user posted image

uuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 944
2.11.2008 18:33:30   
neela
hmmmm....lučka, danes si mi pa resna..user posted image ..nič kaj ne trzaš na moje provokacije, a? Jaz te pa tako rada malo špikam....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.11.2008 18:36:25   
Sulfinija
Punce jaz sem čisto out.Se mi vlečejo dnevi,ko en velik user posted image .Še dva dni in bom 28.dan od prejšnje M pa se mi še zdi cela večnost.Mam pa čudne znake non stop sme na wc joj punce,kaj bi dala da bi končno bil spet en velik + in,da bi lahko veselo novičko povedala dr.Zornu 20.11 v LJ.Držite pesti,navijajte za naju.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 946
2.11.2008 18:36:35   
lučka 25

hmmmm....lučka, danes si mi pa resna..user posted image ..nič kaj ne trzaš na moje provokacije, a? Jaz te pa tako rada malo špikam....user posted image

Trzam, trzam....sam se kontroliramuser posted image  user posted image  user posted image

Ma, mal sem na RR, mal za službo delam (pa bom kmal oboupala, ker se mi ne sa user posted image ).

Drgač ti pa manjka okol vratu še kakšen sekcs šal iz roza puha (perja)user posted image  user posted image  user posted image  pol bi me pa zapeljala do konca in nazaj.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.11.2008 18:38:52   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce jaz sem čisto out.Se mi vlečejo dnevi,ko en velik user posted image .Še dva dni in bom 28.dan od prejšnje M pa se mi še zdi cela večnost.Mam pa čudne znake non stop sme na wc joj punce,kaj bi dala da bi končno bil spet en velik + in,da bi lahko veselo novičko povedala dr.Zornu 20.11 v LJ.Držite pesti,navijajte za naju.

LP Mojcauser posted image

Oh, nič bat. Čakanje naredi mal bolj vzburljivo vzdušje. Jaz sem 3 dan po ET, jutri bo en teden po punkciji, pa se mi vse fučka. Če bo bo, če ne pa gremo jovo na novo. Ne preveč računat pa štet, ker matematka pa spet ni tako zelo zanimiva. user posted image

ne mi zamerit, ampak mene hec pokonc drži.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.11.2008 18:40:39   
neela
tako se govori lučka...user posted image ....tako te imam rada!!! Na tak način je življenje bolj sočno....

Sulfinija, valda da navijamo vse klomifenke tud zate! V 'čakalnih' dnevih pa se poskušaj čimbolj zamotiti z raznimi opravili, športom, hobiji ali pa samo s kakšno kavico z dobro prijateljico.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 949
2.11.2008 18:41:40   
neela
Oh, nič bat. Čakanje naredi mal bolj vzburljivo vzdušje. Jaz sem 3 dan po ET, jutri bo en teden po punkciji, pa se mi vse fučka. Če bo bo, če ne pa gremo jovo na novo. Ne preveč računat pa štet, ker matematka pa spet ni tako zelo zanimiva. user posted image

ne mi zamerit, ampak mene hec pokonc drži.user posted image

...I'm copy paste system....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.