Vilika
|
Dan! Britofe smo mi vse že včeri obdelal, HB pa še lepše vreme je blo . Je Videk na dveh grobovih prižgal mini svečko. Potem smo šli še v mehiško na kosilo (njammm), pa na pijačko.. Mah enih 5 ur smo se potepali in je blo prav fino. Samo veterček je pihal, pa ni bilo hudega. Moja dva zdaj spančkata, jaz pa hitro malo na RR - imam kar nekaj za obdelat. Gajka, Zoja Miša in Cebrca - hvala vam za tolažilne besede predvčerajšnjem, ko je bil naš fantič nemogoč. , je pasalo malo tolažbe. Saj včeraj je bilo res veliko bolje. Je to čisto nekkaj drugega ko sva oba doma in vse laufa in je bolj umirjeno. Sayuri - sem šla tudi jaz zadnjič malo brat našo začetno temo avgstovk - zanimivo, ni kaj. Lepo da ste pri vas doma boljši - pa huda fotka tiste skuštrane babnice pred računalnokom Veš ko si zadnjič rekla da se ti zdi Videk izrezan očka - te mam bolj rada kot če bi rekla, da je isti jaz (ker to večina pravi) . Jaz si zlo želim da bi imel tudi kaj očitovega in bil ena mešanica naju obeh Tebi je pa Zara res zelo podobna . Tejkaz - za opravljene občinske! Naty - tudi meni si nardila malo luštov s toplicami pa bomo raje počakali do januarja, ko bomo dovolj strari za tak špas. Pa itak bi šli samo za kakšne 3 dni. plavanje dojenčkov - jaz bom verjetno šla z mojim Vidkom, samo ne vem še ali v Dolenjske toplice ali v LJ. kontracepcija - zaenkrat bomo ne bom jemala ničesar, bomo 'pazili' , kakšno leto ali dve... IZVIRNO SPOROČILO: Tato vidim, da nekatere že razmišljajo o novem članu , jst se še verjetn še dolg časa ne bom odločila, mam preveč dela s tamalim..pa tut nosečnost mi ni bila glih najbolj všeč Se podpišem pod tole. IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 pa še eno vprašanje, kolikokrat pa ostale hranite na dan svoje ?? mi2 tut jema sam petkrat (včasih šestkrat) na dan, več nikoli. je to dovolj?? ker spi od 21 - 7h, pol pa na tri ure. Naš tamali papca 6x - 7x dnevno, po 120 ali 150 ml. Konec dnec+va to skupno znese okoli 900ml, kar je za njegovo težo že skoraj malo premalo. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Glede ritma otrok, se nekako strinjam z Andrejoboris. Saj je prav da ima otrok ritem, ampak se mi zdi, da se ga da malo tudi prikrojiti. Pa naša princeska ga itak nima, zaspi nekje med 20.30 in 23h ponavadi. Sploh ne vem kakšen je recept, da daš otroka spat ob 20h in da zaspi?! Nama to še ni uspelo. Četudi jo dam v posteljo, se je pa uro in več pripravljena pogovarjati z medvedki zvezdice zaspanke. Kako pa je vam to uspelo???? Se strinjam glede ritma tudi jaz. Probamo se ga kolikor toliko držati, drugače pa pol ure gor, pol ure dol. Ne vem kakšen je recept da ob 20ih zaspi. Jaz ga dam čez dan vedno spat ko začne sitnarit. To je ponavadi 1 uro po jedi, pa 1 urco spi in je pol spet buden 1 uro do naslednjega obroka (ker na 3 ure papca). Ob 20.00 poje zadnji obilen obrok in potem mu dam dudico in v posteljo. Je pa že med hranjenjem tišina in tema, pa potem tudi. Cebrca - kje pa ste dobili tko lepo svečo pa še z napisom imena? Slikice naših mičkic in mišonov - luuuuštkaniiii vsi! Včeraj smo pospravili vso Vidkovo številko 62 razen 2eh majčk, sedaj samo še 68 špila . UUU, skoraj pozabla povedat. Danes je moj prvič previl Vidka , ampak, žal je bil fantič samo polulan . Lubitu vseeno pohvale. No, oblekel ga je že dostiktat smo rite pa do danes še ni previl... za zdaj moram zaključit litanijo ... nadaljujem kasneje....