diamantina
|
Živjo! Najprej vsem želim lep praznik! Dolgo se nisem javila sem gor, se opravičujem. Imam pa itak tako slabe dneve, da bi se najraje nekam pokopala. Z mojim se nonštop nekaj kregava in bolj kot mislim, bom vidim, da niti enega trenutka v nosečnosti nisem preživela lepo, razen pri zdravnici, ko je omenila, da je vse ok. Razmišljam, da bi se za nekaj časa odselila nazaj k staršem (ki jim bo to seveda višek sramote), tudi če med tem rodim. Moram priznat, da včasih prav študiram, al naj bo moj zraven pri porodu, ali bo mogoče bolje, da sva s pikecom sama, tako kot vso nosečnost in tako, kakor bo verjetno tudi v bodoče. Junija je imela tašča nesrečo z avtom, naredila za 7542€ škode in ker je bila ona kriva, je moj moral stroške kriti sam. Včeraj pa je zopet šla z avtom od mojega v MB, parkirala ga je na najbolj kriminalno obremenjenem mestu (garažna hiša je zanjo absolutno predraga) in seveda se je zgodilo, da so vlomili čez voznikovo okno, pobrali noter ves denar in vse dokumente - moj je imel namreč noter skrito denarnico, kjer je bilo 954€ (namenjeno za novo centralno napeljavo), kartice in drugi dokumenti ... Krije ti zavarovalnica itak nič, še razbitega okna ne, ker ko je moj zavaroval avto, ga je tašča pregovorila, da je itak brezveze kasko zavarovat, tudi proti vlomu ni treba, ker je predrago). Zdaj pa tašča doma leži vsa cmerasta, moram jo mukoma prenašat, ker se mi hodi gor jokat pa težit, zraven moram biti še policaj za nemogočo zapackano staro teto ... meni se bo skratka zmešalo. Najina zveza se tako ruši, da skoraj ne morem verjet ... ne vem, če bo dolgo še zdržala, včasih prav obupujem in prav s strahom gledam naprej ...
|