|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
31.10.2008 22:27:05   
birdy
Mi mamo Škodo fabio. Mejhen avtoček, za dva odrasla čist zadost, še za štiri odrasle čist zadost, ma za dva odrasla in dva otroka... Polomuser posted image
Za to pa bo naslednji avto ki ga bova kupila veliiiiiiiiiiiiiiiiik. Enoprostorec!!!!!!!!!!!!!
A veš kaj me je pa res groza in smeh obenem???? Kako bom šli mi na morje naslednje leto??? A si predstavljaš, pomoje bomo k ciganiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
31.10.2008 22:28:19   
glen
a druge slike pa vidiš?

katjusa
vidim včasih ko kake dobrote prilimate recimo za zajtrk pa torto sem danes tudi vidla,samo ostalih slik pa ne.recimo tudi tvojih danes nisem vidla

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
31.10.2008 22:29:24   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mi bomo imel tud verjetno kr precej težav.... Florjan že zdej hoče met vse kar za dojenčka kupmo in tud zadnič k sme tisto košaro nardila je hotel ajat not in sevede sem mu mal pustila komu pa bi če ne njemu in pol je reku da bo on tak čist mal v kotu ko bo dojenček not ajal.... in tud z vozičkom vem da se bo hotu vozit tak da tud nimam ideje kje bo sedel verjetno bom dojenčka čim bolj gor dala da bo lahko še florjan mal pr nogicah sedeluser posted image

to bo še veselouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajej, nč, kr ta velko postlo kupt da bota oba not spalauser posted image  Pa voziček za dvojčkeuser posted image
Sej pomoje če mu boš lepo razložila bo razumel. Sej tvoj mali je pameten pa tud tok se z njim ukvarjaš kokr berem da pomoje ne bo problemovuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
31.10.2008 22:31:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mi mamo Škodo fabio. Mejhen avtoček, za dva odrasla čist zadost, še za štiri odrasle čist zadost, ma za dva odrasla in dva otroka... Polomuser posted image
Za to pa bo naslednji avto ki ga bova kupila veliiiiiiiiiiiiiiiiik. Enoprostorec!!!!!!!!!!!!!
A veš kaj me je pa res groza in smeh obenem???? Kako bom šli mi na morje naslednje leto??? A si predstavljaš, pomoje bomo k ciganiuser posted image user posted image user posted image user posted image

a ni fora da 2 mičkana otroka zasedete več k 2 odraslauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jst se tud sprašujem kako bomo šli k hodmo kampiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ponavadi jst pakiram in sem v tem že tok upelana da bo že kako imamo pa sicer Fiat mareo weekend (karavan) in tud razmišljamo o velikem enotrostorcu s 7 sedeži (pa bomo še nakaj časa razmišljal) aja imamo pa tud strešni kovček za morje vsaj nekaj drobnarij s enot spraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
31.10.2008 22:33:10   
Katjusa

mi bomo imel tud verjetno kr precej težav.... Florjan že zdej hoče met vse kar za dojenčka kupmo in tud zadnič k sme tisto košaro nardila je hotel ajat not in sevede sem mu mal pustila komu pa bi če ne njemu in pol je reku da bo on tak čist mal v kotu ko bo dojenček not ajal.... in tud z vozičkom vem da se bo hotu vozit tak da tud nimam ideje kje bo sedel verjetno bom dojenčka čim bolj gor dala da bo lahko še florjan mal pr nogicah sedeluser posted image

to bo še veselouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajej, nč, kr ta velko postlo kupt da bota oba not spalauser posted image  Pa voziček za dvojčkeuser posted image
Sej pomoje če mu boš lepo razložila bo razumel. Sej tvoj mali je pameten pa tud tok se z njim ukvarjaš kokr berem da pomoje ne bo problemovuser posted image

ja pameten že pa razume tud ful sam še vseen je mičkan in mal ga pa mormo razvajatuser posted image user posted image user posted image user posted image i še vedno bo naš..... ma bom že kako zrihtala da se bosta oba vozla al bo pa Florjan voziček vozu tud to rad počne:) drgač pa upam na sneg tam konec februarja in začetek marca da bom peljala voziček gor sanke prvezala in gremouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
31.10.2008 22:33:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: glen

a druge slike pa vidiš?

katjusa
vidim včasih ko kake dobrote prilimate recimo za zajtrk pa torto sem danes tudi vidla,samo ostalih slik pa ne.recimo tudi tvojih danes nisem vidla

ja pol v bistvu vidiš slike k niso preko shrani.si goruser posted image user posted image user posted image upam da ti rata zrihtat

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
31.10.2008 22:35:57   
birdy

a ni fora da 2 mičkana otroka zasedete več k 2 odraslauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jst se tud sprašujem kako bomo šli k hodmo kampiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sej ponavadi jst pakiram in sem v tem že tok upelana da bo že kako imamo pa sicer Fiat mareo weekend (karavan) in tud razmišljamo o velikem enotrostorcu s 7 sedeži (pa bomo še nakaj časa razmišljal) aja imamo pa tud strešni kovček za morje vsaj nekaj drobnarij s enot spraviuser posted image user posted image user posted image

Kaj, kampirat????
Ma vi niste normalni, kam vse spravte? Mi smo z starši hodil dolga leta kampirat, štirje odrasli (kolkr tok) in smo mel v fulo naložen avto, z bratom sva sedela po turško, ker drugač nisva mogla, prtlažnik je bil poln, pa še mrtvaka smo mel na strehi (aja, mrtvak je bla ena dila dolga čez celo streho in široka čez celo streho, pa čez plahta dana pa ene stokrat prevezan da ne bi kej ven zletel). pa sej res, sovoznik je mel med nogam še eno veliko hladilno torbo. Še dobr da nismo še vozniku (večinoma fatr) dal kej k nogamuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
31.10.2008 22:40:50   
Katjusa
Kaj, kampirat????
Ma vi niste normalni, kam vse spravte? Mi smo z starši hodil dolga leta kampirat, štirje odrasli (kolkr tok) in smo mel v fulo naložen avto, z bratom sva sedela po turško, ker drugač nisva mogla, prtlažnik je bil poln, pa še mrtvaka smo mel na strehi (aja, mrtvak je bla ena dila dolga čez celo streho in široka čez celo streho, pa čez plahta dana pa ene stokrat prevezan da ne bi kej ven zletel). pa sej res, sovoznik je mel med nogam še eno veliko hladilno torbo. Še dobr da nismo še vozniku (večinoma fatr) dal kej k nogamuser posted image

ne predstavljam si morja brez kampiranjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sej se vse zloži.....user posted image user posted image user posted image user posted image je pa res da ko so otroci mali je te prtljage ful več..... sej razmišljamo o najemu kake prikolice al pa neki takega sam kaj pa vem..... bomo vidli v planu je kampiranje za zdejuser posted image user posted image user posted image moj bi šel tud v kak apartma sam jst pa ne.....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
31.10.2008 22:42:33   
Katjusa
zdej pa grem jst tv gledat pol pa ajat mogoče pa nardim načrt kako bomo res šli drugo leto kampiratuser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno se ne zavedam kaj pomeni met 2 mala otroka na kampiranjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte v lepih sanjah in naj bo noč dolga in predvsem prespanauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
1.11.2008 7:34:23   
Ajvy
jutro....

vidim da ste me cist zignorirale user posted image user posted image user posted image

jst mislim, da je vozicek za dvojcke super ideja...sploh pr takih majhnih razlikah.....
(sicer sem pa to ze enkrat predlagala user posted image )....

punce naj bo lep dan....jst bom danes cel dan z mislimi pri moji mamici....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
1.11.2008 8:17:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....

vidim da ste me cist zignorirale user posted image user posted image user posted image

jst mislim, da je vozicek za dvojcke super ideja...sploh pr takih majhnih razlikah.....
(sicer sem pa to ze enkrat predlagala user posted image )....

punce naj bo lep dan....jst bom danes cel dan z mislimi pri moji mamici....

Nismo te, nismouser posted image
Sem jst tud že enkrat pred tem govorila o vozičku za dvojčkeuser posted image  Sam pri nas je spet problem, prostoruser posted image  Ne vem če bo plac v avtu, že za enga voziček gre glih prov not, ma za dvojčke... Eh, bomo vidl.
Ti kr misli na mami, sej zato pa je 1. november. Pa ne bit preveč žalostna, zdej se z tvojim zajčkom gor igrata, ji ni prov nič dolgčasuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
1.11.2008 8:21:19   
birdy
Kva sem jst včasih zgodi pokonc. Sem se zbudila že ob mal čez šest. Sej ne, priznam, Neli me je zbudilauser posted image  Zdej sem pa že mal telovadla, men ful paše če zgodi vstanem telovadit. Pol grem pa še mal pospravlat, velik sem že včeri, velik pa še moram. Sploh zato ker danes pride mogoče teta iz Maribora stanovanje pogledat in bi rada mela lepo pospravljen.
Lepo se mejte, vas bom hodila čekirat vmes če kera sploh kej pišeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
1.11.2008 9:31:36   
piskot
jutro.

in spet dezuje ...

mene je pa danes vse tako bolelo tam spodaj, da sem rekla, ce bo zjutraj se tako, grem pa v dezurno. se spomnim, da me je v prejsnji nosecnosti vsak mesec, na tiste dni ko bi morala imeti menstruacijo. tokrat pa ne in sem bila cist sokirana. pol sem se sla magnezija nalit, da sem vsaj malo zaspala.

a ima katera kak recept, kaj pomaga?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
1.11.2008 10:23:58   
Čebel@
dan!!!!
prov mori tale dežuser posted image user posted image user posted image user posted image

no glede avtomobilov:midva imava 2 in siser lupota in nissan teranota-tko da ko bomo šli na obisk in ne bomo rabili vozička bomo šli z lupotom,če pa kam tko(morje,kakšen izlet) pa s đipom(voziček nama full zasede tudi ko je zložen)......potem kasneje (ko bomo spet kej pri denarju) pa bomo kupili karavana ali pa tuaranauser posted image user posted image  bomo že,boste vidle

me pa danes vse neki tišči v bušiju.......bom zdele uzela en magnezij če bo kej boljš

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
1.11.2008 11:01:50   
tanci29
punce dobro jutro...

tkole se pa zbujaš ko nimaš otrok...joj sem vam kar malo fouš tistim ki lohk še tkole potegneteuser posted image ...
prov paše ker če bi mogla zjutrej ustat bi bla danes totalno zalimana cel dan...drugače pa smo se imeli na zabavi super...dam sva pršla ob ene pol štirih...sem se naplesala...namereč jest ful ful rada plešem in sem si dala duška,čeprav me je vsake tolk časa mal špknil...erik je v varstvu ok sam jest noče baraba mala...

joj me moj kliče ker mi je naredu zajtrk in morm it, je že čist živčn k je že vse na mizi jest pa še kle pišem...ajde mejte se

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
1.11.2008 11:04:43   
brkn83
čao.

No kar se  avta tiče pri nama mislim, da ne bo problem. Imava sicer dva, polota in passata karavana. Tk, da kadar bomo šli kam in vzeli sabo voziček gremo zagotovo s passatom. Pa mislim, da tudi drugo leto za na morje ne bo problem (gremo kampirat), ampak imamo čoln in še lahk v čoln damo kar nekaj stvari. Upam, da nama bo pa enkrat uspelo kamp prikolico kupit.

Danes je pa tak brezvezen dan. Pri nam že celo dopoldne dežuje. Zdej se pa bova počasi odpravla na pokopališče, potem pa na kosilo (danes moja mami kuha). Zvečer pa morva še na en rojstni dan iti, pa se mi že zdele ne da, ko sploh pomislim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
1.11.2008 11:26:41   
sunny24
Jutro! Pr nas je pa malo sončka...YESSSSSSS....Sam po mojem bo hmali spet dež...

Avti...mi2 mava tudi 2...majhnega in velikega, tko, da bomo tudi mi kombinirali glede na to, kam bomo šli. Sicer sem pa skori 100%, da mi moj ne bo dovolil, da bi našouser posted image   vozila v ta malem (swiftu) in bom lahko hodila sam s ta velikim. Mi že zdej ne pusti ta malega furat...Ni kej, skrbi zame! user posted image
Pa že študirate o morju...Joj, meni se sanja ne, kam bomo šli. Kampiranje ni za nas...user posted image  Itak pa pred septembrom ne bomo šli nikamor, ker poleti je na naši firmi full težko dobit dopust.

tanci, fajn ste se nažurali! Lepo to!
piskot, nimam nobenega recepta...Ti pa pošlem en user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
1.11.2008 13:36:42   
Ajvy
oj....

na hitrco...noč grozna...TArja je skoz kašljala, piskala...sem se že prav bala....danes poje pred spanjem parna kopel.....

Birdy....a to pomeni da je punčka v trebuščku ?? user posted image
Glede vozičkov za dvojčke...zdej že tako delajo, da se zloži skoraj enako kot enojni....tak da prostorsko ni kake velike razlike...se splača po mojem malo raziskat...sploh če si mnenja da se bo Neli htela mau pelkat....

Si bla pa res zgodna,,,kot naša pupa....sam mene pol pobere..nisem zgodnji tip človeka...

Glen,....super lep košek user posted image user posted image user posted image
Glede slikic...meni na očijevem računalniku ne pokaže tickerjev in tega..ker baje nima naloženega programa....mislim, da je morda tudi tako pri tebi....pozanimaj se pri tvojemu...mogoče on ve.....

Piskot...mene vedno zanimivo špika tam okoli M ( ko bi jo mogla dobit)..sam ne bi mogla rečt, da me boli...če te orenk skrbi ti kar pokliči dežurno ginekologijo....

Majchy...res ja mori že tale dežek....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
1.11.2008 15:04:43   
diamantina
Živjo!

Najprej vsem želim lep praznik! user posted image

Dolgo se nisem javila sem gor, se opravičujem. Imam pa itak tako slabe dneve, da bi se najraje nekam pokopala. Z mojim se nonštop nekaj kregava in bolj kot mislim, bom vidim, da niti enega trenutka v nosečnosti nisem preživela lepo, razen pri zdravnici, ko je omenila, da je vse ok. Razmišljam, da bi se za nekaj časa odselila nazaj k staršem (ki jim bo to seveda višek sramote), tudi če med tem rodim. Moram priznat, da včasih prav študiram, al naj bo moj zraven pri porodu, ali bo mogoče bolje, da sva s pikecom sama, tako kot vso nosečnost in tako, kakor bo verjetno tudi v bodoče.

Junija je imela tašča nesrečo z avtom, naredila za 7542€ škode in ker je bila ona kriva, je moj moral stroške kriti sam. Včeraj pa je zopet šla z avtom od mojega v MB, parkirala ga je na najbolj kriminalno obremenjenem mestu (garažna hiša je zanjo absolutno predraga) in seveda se je zgodilo, da so vlomili čez voznikovo okno, pobrali noter ves denar in vse dokumente - moj je imel namreč noter skrito denarnico, kjer je bilo 954€ (namenjeno za novo centralno napeljavo), kartice in drugi dokumenti ... Krije ti zavarovalnica itak nič, še razbitega okna ne, ker ko je moj zavaroval avto, ga je tašča pregovorila, da je itak brezveze kasko zavarovat, tudi proti vlomu ni treba, ker je predrago). Zdaj pa tašča doma leži vsa cmerasta, moram jo mukoma prenašat, ker se mi hodi gor jokat pa težit, zraven moram biti še policaj za nemogočo zapackano staro teto ... meni se bo skratka zmešalo.

Najina zveza se tako ruši, da skoraj ne morem verjet ... ne vem, če bo dolgo še zdržala, včasih prav obupujem in prav s strahom gledam naprej ...    

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
1.11.2008 15:35:40   
Maksi1
Diamantina,

žal mi je, da preživljaš težke čase. Mora biti kar hudo, ko te prizadenejo take nesreče. Je pa sigurno lažje, če živiš v osnovni družini - to mislim mož, žena in otroci - brez tašče. Precej zakonov poznam, ki so šli k vragu zaradi vmešavanja tašče. Te situacije znajo biti res pasje.

Ker praviš, da se ti krha odnos med vama dvema, potem dovoli samo še nekaj besed. Moje mnenje je, da v primerih, ko pride do razkoraka med moževo družino in tvojo družino, se mož mora postaviti na stran od žene. S tabo se je zavezal in s tabo mora it naprej. Vidva sta sedaj družina. Dosti moških tega ne zmore in ženske potem trpijo čez cel zakon ali skupno bivanje. In to vedno bolj, ker zamere se kopičijo in čez čas postanejo težave med njima tako nepremostljive.

Če se imata s tvojim še vedno rada, se pogovorita, povejta si, kaj vaju teži in kako mislita, da bi se zadeve dale rešiti. In potem jih tudi na dogovorjen način rešita.

Če pa si presodila, da gredo stvari samo navzdol in ne vidiš možnosti, da bi se zadeve rešile, potem pa ne odlašaj in se odseli. Ne glej na starše, okolico in "sramoto". Nič ni sramotnega, če poskrbiš zase, za svoj mir v duši.

Konec koncev lahko tudi narediš seznam s + in - vajine zveze in potem vidiš, kje si. Impulzivnih odločitev ti ne priporočam. Če pa si boš dobro izprašala vest, ti bo vse jasno, kaj narediti in boš potem pri tej odločitivi tudi vztrajala in v hudih časih iz tega črpala moč.

Držim pesti, da se zadeve uredijo tako, da bodo najboljše zate. Srečno.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
1.11.2008 15:54:35   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Diamantina,

žal mi je, da preživljaš težke čase. Mora biti kar hudo, ko te prizadenejo take nesreče. Je pa sigurno lažje, če živiš v osnovni družini - to mislim mož, žena in otroci - brez tašče. Precej zakonov poznam, ki so šli k vragu zaradi vmešavanja tašče. Te situacije znajo biti res pasje.

Ker praviš, da se ti krha odnos med vama dvema, potem dovoli samo še nekaj besed. Moje mnenje je, da v primerih, ko pride do razkoraka med moževo družino in tvojo družino, se mož mora postaviti na stran od žene. S tabo se je zavezal in s tabo mora it naprej. Vidva sta sedaj družina. Dosti moških tega ne zmore in ženske potem trpijo čez cel zakon ali skupno bivanje. In to vedno bolj, ker zamere se kopičijo in čez čas postanejo težave med njima tako nepremostljive.

Če se imata s tvojim še vedno rada, se pogovorita, povejta si, kaj vaju teži in kako mislita, da bi se zadeve dale rešiti. In potem jih tudi na dogovorjen način rešita.

Če pa si presodila, da gredo stvari samo navzdol in ne vidiš možnosti, da bi se zadeve rešile, potem pa ne odlašaj in se odseli. Ne glej na starše, okolico in "sramoto". Nič ni sramotnega, če poskrbiš zase, za svoj mir v duši.

Konec koncev lahko tudi narediš seznam s + in - vajine zveze in potem vidiš, kje si. Impulzivnih odločitev ti ne priporočam. Če pa si boš dobro izprašala vest, ti bo vse jasno, kaj narediti in boš potem pri tej odločitivi tudi vztrajala in v hudih časih iz tega črpala moč.

Držim pesti, da se zadeve uredijo tako, da bodo najboljše zate. Srečno.

diamantina se popolnoma podpišem pod tole kar je zpisala Maksi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna zate in za tvoj zakladek pod srčkom..... kar se pa tašče tiče je treba pa nardit kako črto..... ker da te že zdej tok ob živce spravlja kaj šele bo..... zmenta se s tvojim da tako ne moreš in da al gresta nekam za sebe.... kakorkoli če nimaš svojega vhoda si vsaj tega izbori da imaš svoj vhod in da je prehod po hiši zaprt.... vsekakor porebuješ svoj mir.....
če ne gre drugače mu pa ponudi al gresta skupaj nekam zase al pa greš sama.... na žalost ali na srečo zdej si ti vsekakor bolj pomembna k pa njegova mama in če je pravi mož bi stopil na tvojo stran..... ne bom ti pridigala..... doma imamo težave in vem kako je.....

Upam, da najdeš kako svetlo zvezdo in greš še samo tej zvezdi naproti..... Z možem pa mislim da bi se vseeno mogla odkrito najprej pogovorit prej ko delaš kakršne koli zaključke in upam da je vsaj toliko da ti bo prisluhnil če ti ne bo že pomagal....

en kup objemčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image in drži se sej veš nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.... in če boš tud mogla it za nekaj časa k staršem se ne oziraj za nič važno je da se ti umiriš in da se lahko v miru veseliš prihoda svojega dojenčka....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
1.11.2008 16:18:13   
diamantina
Maksi in katjuša, hvala za spodbudne besede, kar solze so se mi ulile user posted image . Ampak je tako zelo težko in v največji meri sem si sama kriva in res je, da je ljubezen slepa kot kura.

Kam drugam ne bova šla, vsaj on ne, ker sva v njegovi hiši, taščina hiša je v MB, kjer so najemniki noter, zaradi bolezni pa ne more živeti sama (2x rak na dojki, letos ope žolča in enega kolena, čaka jo še pruh, drugo koleno in hrbtenica), stara teta (80) pa nima kam, niti penzije nima velike, ker ni bila nikdar v službi, nima ne otrok in ni bila omožena. Ekstra vhod ne pride v upoštev in tudi lastna kuhinja ne, ker moram skrbeti za skupno kuhinjo, če bi bili tam samo onidve, bi se utopili v svinjariji, tega pa tudi ne morem imet v hiši, sploh pa, ker je poleg te kuhinje soba za goste, kamor vsak vstopi in ni vrag, da ne bi videl še kuhinje.

Moji živijo samo 200m proč in so taki, da me že zdaj napadajo, če potožim v smislu, saj sem prej vedela.

Trenutno se mi zdi moj položaj brezizhoden in sploh ne vem, kako bo šlo naprej, do ničesar nimam volje. Včasih se sprašujem, zakaj se vse naredi vedno meni, zakaj nisem bolj pametno izbrala, se bolj pametno odločila, nisem si želela takega življenja in ravno takega sem kasirala. Zakaj me mora že vse grdo v življenju tako zgodaj udarit po glavi ... res mi ni jasno.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
1.11.2008 16:45:48   
katka37
Pozdravljene.

Sem sicer februarčica 2008 in vas včasih pridem brat, da vidim, kako vam gre. Čestitke vsem in maksimalno uživajte, pridno božajte bušije, še prehitro bo spet februar in z vami bodo tudi vaši sončki.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 1.11.2008 16:52:17 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
1.11.2008 18:03:09   
Katjusa
Diamantinauser posted image user posted image user posted image žalostno da nimaš od svojih podporeuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj ti čem drugega rečt, kot da se poskusi s tvojmu zmenit da ti boj pomaga in da ti bolj stoji ob strani..... resnično si v težki situaciji in jaz varjemem da boš našla nekaj kar ti bo olajšalo položaj in ti dalo vsaj malo pozitive .....
pa še en velik šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti vsaj malo polepša tale večer in ogreje srce..... sej veš da imaš nas čeprav ti ne moremo kej dosti pomagat lahko pa ti prisluhnemo in ti pošljemo kak topel objemčekuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
1.11.2008 18:04:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Pozdravljene.

Sem sicer februarčica 2008 in vas včasih pridem brat, da vidim, kako vam gre. Čestitke vsem in maksimalno uživajte, pridno božajte bušije, še prehitro bo spet februar in z vami bodo tudi vaši sončki.

hvala za lepe želje in upam da bo februar res kmalu tukaj ker že komaj čakam da spoznam našo štručkouser posted image user posted image user posted image
pa oglasi se še kej....

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?