|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
31.10.2008 16:26:20   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pikica, upam, da hmali dobiste voziček! To je tudi sranje ja, tko čakat in čakat...Sicer pa je ta glavno, da je do sredine januarja pri vas (seveda če bosta vaša dva user posted image  kej pohitela)!

claud...nč ne zamermo!user posted image   Sej pravim, vsak ma svoje okuse, želje...Meni so od PP full všeč in ostalega sploh ne gledam...

Sunny a veš da so bli men tud na cesti k sm gledala mamice tud zmer peg perego všeč pa da more bit 3 kolesnik, pol sva pa po trgovinah hodila mi ni bil pa noben več všečuser posted image
Drugač sm se pa zagledala v en voziček Jane slalom pro sistem matrix pa je 700 eu.....too muchuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
31.10.2008 16:30:20   
claud
joj zmer pozabm kj napisat!!!user posted image

Shuka- ta vozičk sm jst najdla v pikapolonci na rudniku v LJ, drugje pa sploh ne vejo za njega......tko da če boš tm kj vprašala ti bojo že vedle pokazat....sam reč da de da ročaj premikat ( k je edini tak)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
31.10.2008 16:30:45   
sunny24
Sej je zmiri tako, da tisto kar nam je všeč, je drago ko user posted image ...user posted image  user posted image user posted image

Se mormo spravt v ITA pogledat, sam smo tko leni, da se nam ne da...Ma bomo počakali še 1 mesec, pol pa v akcijo. Ta mesec gremo sobico naročit, pa pol bomo še barvali stene, pa lepli...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
31.10.2008 16:34:25   
Shuka

Sej je zmiri tako, da tisto kar nam je všeč, je drago ko user posted image ...user posted image  user posted image user posted image

Se mormo spravt v ITA pogledat, sam smo tko leni, da se nam ne da...Ma bomo počakali še 1 mesec, pol pa v akcijo. Ta mesec gremo sobico naročit, pa pol bomo še barvali stene, pa lepli...

Vi pa sploh k ste tolk bliz Italije user posted image user posted image user posted image

Ja ponavadi kar nam je všeč je najdražje al pa skoz gledat pa čakat na kak tak nakup leta kot ga je izvedla claud.user posted image

Sej lohka da bojo mel decembra in januarja tud popuste ker se sezona menja pa bomo kej ceneje dobili, sej časa mamo še dostuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
31.10.2008 16:38:55   
sunny24
Sej jst čakam lih na božične popuste decembra v Italiji...Sej drugače bi pomojem že mela vozek doma...Pri nas je PP (ta ki ga gledamo) 600 evrov, v ITA pa 530 v eni dragi trgovini, gremo pa pogledat še nakam, kjer so manda bolj poceni...Tko da bomo že sam s tem, ko bomo vozek v ITA nabavli neki pršparali.user posted image

Časa pa še mamo dosti ja...Sam že itak vem, da bo februar tako hitro tle, da bo treba mal pohitet!user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
31.10.2008 16:52:15   
claud
Sj tale moj je zato tko pocen ker pride nov model in so te ne vem točno al že nehal delat al pa bojo nehal- no prodajalka je rekla  da jih bojo mel do februarja na zalogi.

Sunny tud jst bi šla u italijo po nakupih pa nč ne poznam tm pa ne vem kam bi sploh šla gledat, tko da sva to idejo kr odmislila.
Če bi bla pa tm z gorice bi pa pomoje vse tm nabavla....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
31.10.2008 17:17:01   
sunny24
claud, sej v ITA se splača sam vozičke, oprema (pohištvo) in oblekce so dražje kot pri nas...Ponekod celo dražje kot v BC...Tko da, pršparali bomo na vozičku, ostalo bomo pa tuki pri nas nabavli.user posted image   Jst pa cotke vse nabavljam v HM in v CA...Mi je mal brezveze dajat za en bodi po 5 evrov, če jih pa v CA dobim 2 za tolko...
Sem pa ugotovila, da mam večino vse št 62, neki bodijev in par pajackov pa mam 56...Edino še kako majčko bom 56 nabavla, sej to itak takoj preraste...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
31.10.2008 17:43:59   
brkn83
punce vdim, da ste že pridno kupovale jajčke. Mene pa zanima katere ste kupile in kje ter koliko ste dale??? Namreč midva se ravno zdej s tem ukvarjava katero bi kupila, pa seveda ne predrago! 

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
31.10.2008 18:21:41   
claud

claud, sej v ITA se splača sam vozičke, oprema (pohištvo) in oblekce so dražje kot pri nas...Ponekod celo dražje kot v BC...Tko da, pršparali bomo na vozičku, ostalo bomo pa tuki pri nas nabavli.user posted image   Jst pa cotke vse nabavljam v HM in v CA...Mi je mal brezveze dajat za en bodi po 5 evrov, če jih pa v CA dobim 2 za tolko...
Sem pa ugotovila, da mam večino vse št 62, neki bodijev in par pajackov pa mam 56...Edino še kako majčko bom 56 nabavla, sej to itak takoj preraste...

Ja sj že to je velik če pr vozičku pršparaš....moj brat je tud (pred 6 leti) v ITA kupu voziček od Graco, sam ga je na žalost že oddal....ostalo je pa na srečo obdržu tko da ostale opreme itak ne rabm k mam vse od nečaka, cotke sm pa že ful dobila pa še ful jih bom, tko da po pravici povedan nism tud evra še zapravla za to....pa bodoče babice pa dedki so čist v mrzlici pa vedno kj prnesejo-če ne druzga vsaj nogavičke....tko da bom očitno lahko kupla sam kompletek k bo za 1.dan ko bova šli iz porodnišnice.... se pa tud men zdijo v H&M-u in C&A še najbol ugodne in lepe....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
31.10.2008 19:03:37   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

majchy - prow maš - vreme je za se zjokat. Sam je treba izkoristit prosti dan, drugače bo treba pospravljat med tednom po službi... user posted image

user posted image

pikica5 - user posted image user posted image user posted image  za previjalno in jajčki. Kateri jajčki sta kupila??? Poslikaj nam malo no... Jaz še nimam nič in sem firbčna. user posted image
Čeprav nislil, da sva si izbrala že čist dokončno samo iskat ga morava it. Mislim, da je tole najina izbira: user posted image  

user posted image

Balonchy, tako sva midva nazadnje kupila. Sam v drugi barvi, taki modri pa neke živalce ma tam noter k otrok pol sedi narisaneuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
31.10.2008 19:03:44   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Balonchy midva sva kupila od Brevi  tole, 2 isti: user posted image in to previjalno.

user posted image

Sunny24 res je pestro ja. Voziček imava naročen že več kot mesec dni in ga še žal kar ni vsak teden naj bi prišel pa še ga kar ni in ni. Vzela bova od peg perego aria twin 2009.

No, pri Neli sva mela pa tako kot vidva. Sam da kombinacija z svetlo plavo, ne z oranžno kot mata vidva.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
31.10.2008 19:06:49   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

punce vdim, da ste že pridno kupovale jajčke. Mene pa zanima katere ste kupile in kje ter koliko ste dale??? Namreč midva se ravno zdej s tem ukvarjava katero bi kupila, pa seveda ne predrago! 

V baby centru je trenutno akcija za lupinico od Maxi cosi citi, edino je brez isofixa. Je okoli 90eur. Midva sva jo hotla že vzet (ker mava avto ki nima isofixa) pa ne bi dobila bonov (sej se spomnite btc-jade) ker ne dobiš bonov za stvari v akciji. Ostale Maxi cosi so pa okoli 125eur. Maš pa seveda tud cenejše varjante, midva sva gledala sam MC ker nama gre sam ta na voziček.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
31.10.2008 19:08:28   
Katjusa
Hej punce, nisme ves še nič prebrala..... sem mal lena ratala za računalnik sem ga šele zdajle pržgala k sem mogla za atija eno tabelo nardit.....

evo tole sta pa Florjan in ati nardila za danes
user posted image

tole je pa moj miškouser posted image
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
31.10.2008 19:09:36   
brkn83
midva sva buče izrezala in prižgala svečeuser posted image .

Zdej sem neki iskala še za seminarsko nalogo, pa se mi danes ne da več, tako da grem zdej lepo pod tuš potem pa še mal pred tv in spat.

Lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
31.10.2008 19:12:00   
brkn83
katjuša super sta to tvoja dva naredila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
31.10.2008 19:14:15   
brkn83
birdy - hvala za te informacije. Bova midva šla mal v akcijo in pogledala takoj po praznikih. Sam ko se mi tak ne da po trgovinah hoditi, ampak za našo user posted image  se bom pa že potrudila.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
31.10.2008 19:15:44   
brkn83
vidim, da imam kr molonog tle gor sedaj, tak da raje kr grem.

Želim vam lep večer še naprej in se beremo jutri.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
31.10.2008 19:18:57   
glen
Pozdravljene čarovniškeuser posted image ,user posted image user posted image user posted image .
Kako ste kaj?
Mi smo pa meli samo zjutraj do ene 10 slabo vreme,pol pa lepo,tako da smo šli zjutraj vsi 3(4)na kavico pa malo na sprehod po plaži,pol pa domov na kosilo(ga je tašča kuhala)user posted image user posted image user posted image pol pa me je možek peljal v Tori de Europa(celo sam se je ponudu in predlagal)kjer smo malo zapravljali (sem se kupla take lepe fensi šmensi adidaske) se slastili z mc Donalds hrano in sladoledom.
Za nazaj smo se ustavili v Mugi kjer so imeli ful lep program za otroke.
Zdaj smo doma,jaz počivam in sem malo na rr skočla,moj dragi in Lin pa iz buče delata lučko,vam jo kasneje poslikam.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
31.10.2008 19:40:09   
akvalina
ojla punce tud mi smo že zrezal bučo

user posted image

se tipkamo jutr, caw

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
31.10.2008 19:42:35   
Ajvy
Tanci....
VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
31.10.2008 19:50:37   
Čebel@
čer!!
claud.......hvala za receptuser posted image user posted image .......je glih moj pršov zraven ko sem prepisovala recept z rr-ja in je reku:super spet bomo pekliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse imate full lepe buče-midva nisva nič rezala-bomo drugo letouser posted image user posted image
midva sva kupila lupinico maxi cosi cabrio in sva dala 124evrčkov......nama pa ne gre na voziček tko da bo lubi neki uspodi predelal........mela jo bova pa samo za v avto ker drugač se bomo itak v vozičku voziliuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
31.10.2008 20:02:31   
Balonchy
Tudi jaz vas za danes lepo pozdravljam... Grem mal pred TV in čakat preljubega, da se vrne iz službe...

Še seznamček grem poiskat in mal pogledat, če smo še vse "na broju"... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
31.10.2008 20:04:42   
Balonchy

user posted image

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image   LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image  17.11.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image    ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image   ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image   26.11.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image    ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    17.11.  PO
user posted image  5.2. claud (22)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image     3.11.
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image 1)      user posted image   ?
user posted image   6.2. RAISA (35)             (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image    ?  LJ
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image    3.12.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image   ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   17.11. MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    2.12.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image   ?
user posted image   8.2. diamantina (23)   (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   
4.11. MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image    4.11. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)   user posted image   3.11.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   5.11. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    7.11. LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image 3, št.user posted image 1)     user posted image     ?  LJ
user posted image  12.2. rebeka84              (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image     ?
user posted image  13.2. izidora                  (št.user posted image  5, št.user posted image  2)    user posted image    ?
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image    4.11. LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image x, št.user posted image  x)    user posted image    ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image 1, št.user posted image 0)    user posted image     ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  CE
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image 1, št.user posted image  0)     user posted image    ?
user posted image  15.2. SALT (23)            (št.user posted image   2, št.user posted image  0)   user posted image     ? CE 
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    ?
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    19.11. PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image      5.11. MB
user posted image  16.2. mala* (23)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?     KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     ? PT
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      ?     LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)   user posted image      ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image  19.2. zorica (30)             (št.user posted image  1, št.user posted image   0)   user posted image       ? MS
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ?    SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  20.2. macka27 (25)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image     ?  KR/LJ
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     ?
user posted image  21.2. Maksi1                   (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image   7.11.
user posted image  21.2. Alter_ego               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image     ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)       (št.user posted image  2, štuser posted image  0)  user posted image user posted image   11.11. MB
user posted image  22.2. glen (28)           (št.user posted image  5, št.user posted image  1)   user posted image   12.11. IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image  4, št.user posted image   1)     user posted image    ?
user posted image  22.2. Deja (25)       (št.user posted image 1, št.user posted image  0)    user posted image    10.11.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image 1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (25)           (št.user posted image  1, št.user posted image 0)  user posted image   17.11.  CE  
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image    12.11.  PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image 0)   user posted image    2.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen                 (št.user posted image  x, št.user posted image   x)   user posted image    ?
user posted image  24.2. sunny24 (27)           (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image   10.11.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)                 (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   6.11.   LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image     ?
user posted image  25.2. boma2 (31)            (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   14.11.  LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)                (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      1.12.  LJ
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   ?  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image    ?     KR
user posted image  26.2. akvalina (27)          (št.user posted image  3, št.user posted image   1)    user posted image      3.11.  LJ
user posted image  27.2. kristina5 (30)          (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    ?  NM
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image    ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 69   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 15
user posted image  = 12
 user posted image  = 43

user posted image

Z nami so pot začele:   

user posted image user posted image user posted image user posted image
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia, Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
31.10.2008 20:04:43   
Balonchy
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
31.10.2008 20:57:36   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tanci....
VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

user posted image

ka mamo mi slavljenko..... joj se opravičujem nisem nič brala....

Tanci vse naj naj, zdravja sreče, ljubezni in medsebojnega spoštovanja ti želim...... pa ne pozabi leta so samo številkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam pridemo pa na torto?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?