|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
31.10.2008 21:18:12   
Čebel@
prov skregat se moram z mojim da pridem do računalnika........me je orenk pogreluser posted image
kak kej delate......men je mož obljubil da me bo malo ven pelov pa bolj slabo kaže,ker se je parkiral pred tvuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
31.10.2008 21:20:28   
Ajvy
Večer....
no..mi smo bili na Žalah...končno mi je uspelo priti do moje mami....gužva za znoret.....Tarja je bila navdušena nad svečkami....skoz je pela nina nanauser posted image ....
POgrešam mami....precej težek čas.....

Birdy...a Neli je bial tako zahtevna?? Bogica ti..še dobr , da si uspela črto potegnit in se za svoje spanje zborit.....čestitke....

Previjanje....moj tudi ne mara vonja kakcev in sva zmenjena...jst večinoma previjam pokakano ritko....tudi če je on dežuren me pokličce....on pa ma čez bruhanje in izpadanje zob (kar kasneje pride na vrsto)....midva sva se pogovorila o tem, kaj kdo ne more...in dogovro velja...in je super...
Če pa že previja...potem pa izgleda kot od Katjuše možekuser posted image user posted image

Tanci....jah..vem ,da se večinoma pritožujem...v bistvu se ne ...samo povem ,vam kaj me vse matra....pa je še ful tegauser posted image user posted image samo takšne zanimive nosečnosti imamo mi v familiji...nobena ni imela sreče z lagodno nosečnostjo....
ampak se splača...

Hvala za tortico!!! Invse pohvale tvojima, da te tako lepo razvajatauser posted image user posted image user posted image

Rebeka....jst sem danes večinoma počivala...me vreme ubija....
Upam,da je bilo fino v Mariboru.....

reckova...super za ikejo....user posted image user posted image user posted image

Brkn....ampak jst se tebi orenk čudim...od kje tebi toliko energije...superca si...user posted image user posted image user posted image

Balonchy..ti pa nas res razvajaš.....njami....
A ti boš imela pa kar svoj obred user posted image user posted image user posted image
Lep jajček user posted image user posted image user posted image

piskot...jst mam full rada dežek...samo ne kadar sem user posted image ..ker sem polomljena takrat...drugače pa je super...sploh če se lahko doma stiskaš....
POl k maš enkrat otroke, je pa res drugače..pol samo na to gledaš kako tvoj otroček ne more ven....

PIkica...super za jajčki in previjalno....voziček je user posted image user posted image user posted image  jst mam rada PP....men  so tolk super....

Majchy...user posted image user posted image  ti naš učenjaček....

Sunny...kaj je to ješprenka??

Petrap...moja noč....adijo pamet...ampak sem počasi že navajenauser posted image user posted image
Hvala za lepe želje.....

Claud....za te rogljičke se pa jst javim user posted image user posted image user posted image

Cita....joj...sploh ne omenjaj perila....mene čaka tak kup...pa me ne zanima user posted image user posted image

Shuka....mi imamo PP pliko p3...in sva super zadovoljna.....sva ga kupla pa v Italiji....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
31.10.2008 21:25:20   
Ajvy
kAtjuša...lepa buča user posted image user posted image

Brkn...a vidva sta tudi rezljala user posted image user posted image

Glen...super lepo za vaš dan user posted image user posted image user posted image
Zdej pa počivčkat

Akvalina...super buča user posted image user posted image

MAjchy..če je parkiran pred TV vama pa res slabo kaže user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
31.10.2008 21:28:53   
Ajvy
Jst sem pa danes sanjala.....tiste k mate slab želodec...NE BRAT:
da sem šla na wc...pa se mi je čep odluščil....pol pa je še plodovnica odtekla...kr orenk veliko jo je bilo....in enem popadku sem kao rodila čreva...pa mi ni blo nič jasn...pa pogledam...in je bila popokovnica...in še dojencl zraven....pa sem ga hitr ven potegnila....začela masirat po hrbtku..pa je zadihal....mel je pa tri zobke spodaj....
Pol pa je moj klical rešilca..pa so mu rekla naj do jutri počakam....zdej že itak je, kar je.....imel je pa dojenček vonj po formaldehidu in tudi naotip je bil tak....
v glavnem....groza.....nisem mogla nazaj zaspat.....

pol pa rečte....če nimam bizarnih sanj......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
31.10.2008 21:32:00   
Čebel@
jah vse zgleda da bova doma......se mi res ne da pregovarjat z njim in gremrajš spat kot pa da se kregam.......že tko me je v slabo voljo  spraviluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo praznujte "naš "praznik in se jutri mogoče kej oglasim......nočko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
31.10.2008 21:32:58   
Ajvy
Majchy....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 31.10.2008 21:33:05 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
31.10.2008 21:51:09   
Ajvy
nč..vidim, da nobena ni klepetalno razpoložena.....

grem spat....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
31.10.2008 21:54:31   
glen
Ajvy
kako si ti pridna in vse pokomentirašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,res si carica.

Buča je narejena samo se mi neda dvignit riti da bi jo poslikala,bom jutri.
Mi mamo tudi jajček maxi cosi v rdeči barvi,pa košaro dreamy v rdeč, pa buzza v črni barvi-trio.
Previjalno smo tudi že nabali,pa košek nov vam morem še poslikat samo da ga dokonca sestavim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
31.10.2008 21:56:39   
glen
user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
31.10.2008 21:57:47   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

čer!!
claud.......hvala za receptuser posted image user posted image .......je glih moj pršov zraven ko sem prepisovala recept z rr-ja in je reku:super spet bomo pekliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse imate full lepe buče-midva nisva nič rezala-bomo drugo letouser posted image user posted image
midva sva kupila lupinico maxi cosi cabrio in sva dala 124evrčkov......nama pa ne gre na voziček tko da bo lubi neki uspodi predelal........mela jo bova pa samo za v avto ker drugač se bomo itak v vozičku voziliuser posted image user posted image

Sej mi bomo mel tud voziček drugač za sprehajat. Mava pa prostorsko stisko v avtu, če dava v avto od Neli sedež, lupinico, voziček cel z športnim delom vred (se bomo s športnim delom sprehajal pa sam zimsko vrečo not, se športni del do konca poleži) pol not ne gre dobesedno nič več. V trgovino bo pa tud treba it in bova takrat v prtljažnik vrgla samo ogrodje od vozička in bova pol a avtu celo mela prostor za ene tri vrečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa bova sam lupinco seveda na ogrodje nataknila. Pri Neli nisva imela lupinice ki bi pasala na voziček ker je nisva rabila. Tokrat pa jo resnično rabiva ker če ne bo hudičev težko.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
31.10.2008 21:58:03   
glen
punce a vidite vi košek ki sem ga prilepla,ker jaz spet slik nevidim,samo prazen prostor.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak res nerazumem zakaj nevidim vašik slik ko jih prilepite no niti svuser posted image ojih

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
31.10.2008 21:58:42   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: glen

user posted image

Ja, kaj hočeš s tem povedat???user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
31.10.2008 21:59:49   
birdy
Sory glen, prej mi sploh ni hotl odpret slikce, zdej mi jo pa je. Se opravičujemuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
31.10.2008 22:02:09   
birdy
Lepa košara je. Jst bi tud enga fantka da bi se lohk z svetlo plavo izživljala. Men je to tok lepa barvauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
31.10.2008 22:02:51   
glen
birdy a pol vidiš povezavo do slike,a je na sliki košek?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
31.10.2008 22:03:07   
glen
Prenesi 'phpBB2.txt' (1 KB): user posted image Prenesi 'phpBB3.txt' (1 KB):

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
31.10.2008 22:03:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

čer!!
claud.......hvala za receptuser posted image user posted image .......je glih moj pršov zraven ko sem prepisovala recept z rr-ja in je reku:super spet bomo pekliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse imate full lepe buče-midva nisva nič rezala-bomo drugo letouser posted image user posted image
midva sva kupila lupinico maxi cosi cabrio in sva dala 124evrčkov......nama pa ne gre na voziček tko da bo lubi neki uspodi predelal........mela jo bova pa samo za v avto ker drugač se bomo itak v vozičku voziliuser posted image user posted image

Sej mi bomo mel tud voziček drugač za sprehajat. Mava pa prostorsko stisko v avtu, če dava v avto od Neli sedež, lupinico, voziček cel z športnim delom vred (se bomo s športnim delom sprehajal pa sam zimsko vrečo not, se športni del do konca poleži) pol not ne gre dobesedno nič več. V trgovino bo pa tud treba it in bova takrat v prtljažnik vrgla samo ogrodje od vozička in bova pol a avtu celo mela prostor za ene tri vrečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa bova sam lupinco seveda na ogrodje nataknila. Pri Neli nisva imela lupinice ki bi pasala na voziček ker je nisva rabila. Tokrat pa jo resnično rabiva ker če ne bo hudičev težko.

niti ni tak nujno da gre lupinca na ogrodje..... mi smo našega z lupinco vred dali kr v nakupovalni vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image če sma imela večji nakup sam pa vzela 2 vozičkauser posted image user posted image user posted image user posted image sam to je blo malokdaj ker se mi s čist micenim ni dalo cel dan po trgovini tekatuser posted image user posted image user posted image user posted image pol k je bil star pa ene 4 mesece smo ga dal pa v marelco (tako k se naklon skoraj popolnoma poleže)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
31.10.2008 22:04:29   
Katjusa

birdy a pol vidiš povezavo do slike,a je na sliki košek?

slika se vidi sam je ful velikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
31.10.2008 22:06:45   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čer!!

niti ni tak nujno da gre lupinca na ogrodje..... mi smo našega z lupinco vred dali kr v nakupovalni vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image če sma imela večji nakup sam pa vzela 2 vozičkauser posted image user posted image user posted image user posted image sam to je blo malokdaj ker se mi s čist micenim ni dalo cel dan po trgovini tekatuser posted image user posted image user posted image user posted image pol k je bil star pa ene 4 mesece smo ga dal pa v marelco (tako k se naklon skoraj popolnoma poleže)

Katjusa, že resuser posted image  Sam če bo Neli v nakupovalnem vozičku pa še lupinica,... Ma kam nej dam pa fasngouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa računi na to, da dam Neli ke k je kao za otroke, pa tamalga na drugi konc vozička, pol mi Neli vse iz vozička ven zmeče.user posted image user posted image user posted image user posted image Če naredim obratn, pol bo verjetn tamalga kej frcalauser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
31.10.2008 22:07:48   
glen
katjusa
ti ki si stručko za rač.,zakaj mi to dela?
Prej sem brez problemov preko shrani .si slike kopirala in so se lepo normalno vidle,zdaj pa takouser posted image ,pa še jaz sploh nič nevidim.A bi ti vedla zakaj?Mogoče mam kake nastavitve narobe naštelane al kaj

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
31.10.2008 22:09:57   
Katjusa
Katjusa, že resuser posted image  Sam če bo Neli v nakupovalnem vozičku pa še lupinica,... Ma kam nej dam pa fasngouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa računi na to, da dam Neli ke k je kao za otroke, pa tamalga na drugi konc vozička, pol mi Neli vse iz vozička ven zmeče.user posted image user posted image user posted image user posted image Če naredim obratn, pol bo verjetn tamalga kej frcalauser posted image user posted image user posted image

emmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image hmmm sploh nisem pomisla, da bomo tud mi mel zdej v drugo večje težave, je pa res da je Florjan že malo večji in se mu da že kej dopovedat in zelo rad ima če lahko hodi zraven po trgovini in fila nakupovalni vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image če se bo hotu vozit bomo pa spet z dvema vozičkoma okol hodluser posted image user posted image user posted image
kaj pa če raje za Neli vzameš marelco k jo lahko daš tud kr za spredjimi sedeži na tla?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
31.10.2008 22:13:00   
Katjusa

katjusa
ti ki si stručko za rač.,zakaj mi to dela?
Prej sem brez problemov preko shrani .si slike kopirala in so se lepo normalno vidle,zdaj pa takouser posted image ,pa še jaz sploh nič nevidim.A bi ti vedla zakaj?Mogoče mam kake nastavitve narobe naštelane al kaj

nimam pojma tud možek ne veuser posted image a druge slike pa vidiš?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
31.10.2008 22:16:28   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

emmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image hmmm sploh nisem pomisla, da bomo tud mi mel zdej v drugo večje težave, je pa res da je Florjan že malo večji in se mu da že kej dopovedat in zelo rad ima če lahko hodi zraven po trgovini in fila nakupovalni vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image če se bo hotu vozit bomo pa spet z dvema vozičkoma okol hodluser posted image user posted image user posted image
kaj pa če raje za Neli vzameš marelco k jo lahko daš tud kr za spredjimi sedeži na tla?

Že ma marelo. In ne gre za sprednjimi sedeži na tla. Nove pa ne bomo kupoval, ker bomo mogl tko al tko kupt novo za tamalga ker ta ne bo zdržala. Mal razmišljam sam o uni totalka klasični mareli ko ma sam ogrodje pa plahto za sedet, sej veste une čist osnovne k so za večje otroke že. Sej kok pa so, ene 20eur?
Mal tud razmišljam o vozičku za dvojčke, v Avstriji majo enga k je 140eur. Bova vidla kok rada bo Neli hodila. Mi je pa ful hudič, ker Neli dostikrat zaspi v avtu in pol odspi tisto spanje v avtu, plus pol jo dava v marelo in spi. Zdej pa ne vem kako bo to...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
31.10.2008 22:20:14   
Katjusa
ja mogoče voziček za dvojčke ni slaba ideja sicer florjan k je shodu smo ga težko še v voziček spravl sam otroci so si različni.... eni se radi vozijo drugi manj? mogoče res tisto malo marelco sam ne vem če je tok manjša in še za spanje se mini zdi totalno neudobna.... mi smo mel en čas eno in je nismo kej uporabljal se mi zdi da je tok zlomano not sedeluser posted image user posted image user posted image
Kakšen avto pa imete?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
31.10.2008 22:26:22   
Katjusa
mi bomo imel tud verjetno kr precej težav.... Florjan že zdej hoče met vse kar za dojenčka kupmo in tud zadnič k sme tisto košaro nardila je hotel ajat not in sevede sem mu mal pustila komu pa bi če ne njemu in pol je reku da bo on tak čist mal v kotu ko bo dojenček not ajal.... in tud z vozičkom vem da se bo hotu vozit tak da tud nimam ideje kje bo sedel verjetno bom dojenčka čim bolj gor dala da bo lahko še florjan mal pr nogicah sedeluser posted image

to bo še veselouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?