Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:18:12
|
|
|
|
Čebel@
|
prov skregat se moram z mojim da pridem do računalnika........me je orenk pogrel kak kej delate......men je mož obljubil da me bo malo ven pelov pa bolj slabo kaže,ker se je parkiral pred tv
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:20:28
|
|
|
|
Ajvy
|
Večer.... no..mi smo bili na Žalah...končno mi je uspelo priti do moje mami....gužva za znoret.....Tarja je bila navdušena nad svečkami....skoz je pela nina nana .... POgrešam mami....precej težek čas..... Birdy...a Neli je bial tako zahtevna?? Bogica ti..še dobr , da si uspela črto potegnit in se za svoje spanje zborit.....čestitke.... Previjanje....moj tudi ne mara vonja kakcev in sva zmenjena...jst večinoma previjam pokakano ritko....tudi če je on dežuren me pokličce....on pa ma čez bruhanje in izpadanje zob (kar kasneje pride na vrsto)....midva sva se pogovorila o tem, kaj kdo ne more...in dogovro velja...in je super... Če pa že previja...potem pa izgleda kot od Katjuše možek Tanci....jah..vem ,da se večinoma pritožujem...v bistvu se ne ...samo povem ,vam kaj me vse matra....pa je še ful tega samo takšne zanimive nosečnosti imamo mi v familiji...nobena ni imela sreče z lagodno nosečnostjo.... ampak se splača... Hvala za tortico!!! Invse pohvale tvojima, da te tako lepo razvajata Rebeka....jst sem danes večinoma počivala...me vreme ubija.... Upam,da je bilo fino v Mariboru..... reckova...super za ikejo.... Brkn....ampak jst se tebi orenk čudim...od kje tebi toliko energije...superca si... Balonchy..ti pa nas res razvajaš.....njami.... A ti boš imela pa kar svoj obred Lep jajček piskot...jst mam full rada dežek...samo ne kadar sem ..ker sem polomljena takrat...drugače pa je super...sploh če se lahko doma stiskaš.... POl k maš enkrat otroke, je pa res drugače..pol samo na to gledaš kako tvoj otroček ne more ven.... PIkica...super za jajčki in previjalno....voziček je jst mam rada PP....men so tolk super.... Majchy... ti naš učenjaček.... Sunny...kaj je to ješprenka?? Petrap...moja noč....adijo pamet...ampak sem počasi že navajena Hvala za lepe želje..... Claud....za te rogljičke se pa jst javim Cita....joj...sploh ne omenjaj perila....mene čaka tak kup...pa me ne zanima Shuka....mi imamo PP pliko p3...in sva super zadovoljna.....sva ga kupla pa v Italiji....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:25:20
|
|
|
|
Ajvy
|
kAtjuša...lepa buča Brkn...a vidva sta tudi rezljala Glen...super lepo za vaš dan Zdej pa počivčkat Akvalina...super buča MAjchy..če je parkiran pred TV vama pa res slabo kaže
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:28:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Jst sem pa danes sanjala.....tiste k mate slab želodec...NE BRAT: da sem šla na wc...pa se mi je čep odluščil....pol pa je še plodovnica odtekla...kr orenk veliko jo je bilo....in enem popadku sem kao rodila čreva...pa mi ni blo nič jasn...pa pogledam...in je bila popokovnica...in še dojencl zraven....pa sem ga hitr ven potegnila....začela masirat po hrbtku..pa je zadihal....mel je pa tri zobke spodaj.... Pol pa je moj klical rešilca..pa so mu rekla naj do jutri počakam....zdej že itak je, kar je.....imel je pa dojenček vonj po formaldehidu in tudi naotip je bil tak.... v glavnem....groza.....nisem mogla nazaj zaspat..... pol pa rečte....če nimam bizarnih sanj......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:32:00
|
|
|
|
Čebel@
|
jah vse zgleda da bova doma......se mi res ne da pregovarjat z njim in gremrajš spat kot pa da se kregam.......že tko me je v slabo voljo spravil lepo praznujte "naš "praznik in se jutri mogoče kej oglasim......nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:32:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy....
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 31.10.2008 21:33:05 >
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:51:09
|
|
|
|
Ajvy
|
nč..vidim, da nobena ni klepetalno razpoložena..... grem spat....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:54:31
|
|
|
|
glen
|
Ajvy kako si ti pridna in vse pokomentiraš ,res si carica. Buča je narejena samo se mi neda dvignit riti da bi jo poslikala,bom jutri. Mi mamo tudi jajček maxi cosi v rdeči barvi,pa košaro dreamy v rdeč, pa buzza v črni barvi-trio. Previjalno smo tudi že nabali,pa košek nov vam morem še poslikat samo da ga dokonca sestavim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:56:39
|
|
|
|
glen
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:57:47
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 čer!! claud.......hvala za recept .......je glih moj pršov zraven ko sem prepisovala recept z rr-ja in je reku:super spet bomo pekli vse imate full lepe buče-midva nisva nič rezala-bomo drugo leto midva sva kupila lupinico maxi cosi cabrio in sva dala 124evrčkov......nama pa ne gre na voziček tko da bo lubi neki uspodi predelal........mela jo bova pa samo za v avto ker drugač se bomo itak v vozičku vozili Sej mi bomo mel tud voziček drugač za sprehajat. Mava pa prostorsko stisko v avtu, če dava v avto od Neli sedež, lupinico, voziček cel z športnim delom vred (se bomo s športnim delom sprehajal pa sam zimsko vrečo not, se športni del do konca poleži) pol not ne gre dobesedno nič več. V trgovino bo pa tud treba it in bova takrat v prtljažnik vrgla samo ogrodje od vozička in bova pol a avtu celo mela prostor za ene tri vrečke Pa bova sam lupinco seveda na ogrodje nataknila. Pri Neli nisva imela lupinice ki bi pasala na voziček ker je nisva rabila. Tokrat pa jo resnično rabiva ker če ne bo hudičev težko.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:58:03
|
|
|
|
glen
|
punce a vidite vi košek ki sem ga prilepla,ker jaz spet slik nevidim,samo prazen prostor. Ampak res nerazumem zakaj nevidim vašik slik ko jih prilepite no niti sv ojih
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:58:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen Ja, kaj hočeš s tem povedat???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 21:59:49
|
|
|
|
birdy
|
Sory glen, prej mi sploh ni hotl odpret slikce, zdej mi jo pa je. Se opravičujem
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:02:09
|
|
|
|
birdy
|
Lepa košara je. Jst bi tud enga fantka da bi se lohk z svetlo plavo izživljala. Men je to tok lepa barva
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:02:51
|
|
|
|
glen
|
birdy a pol vidiš povezavo do slike,a je na sliki košek?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:03:07
|
|
|
|
glen
|
Prenesi 'phpBB2.txt' (1 KB): Prenesi 'phpBB3.txt' (1 KB):
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:03:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 čer!! claud.......hvala za recept .......je glih moj pršov zraven ko sem prepisovala recept z rr-ja in je reku:super spet bomo pekli vse imate full lepe buče-midva nisva nič rezala-bomo drugo leto midva sva kupila lupinico maxi cosi cabrio in sva dala 124evrčkov......nama pa ne gre na voziček tko da bo lubi neki uspodi predelal........mela jo bova pa samo za v avto ker drugač se bomo itak v vozičku vozili Sej mi bomo mel tud voziček drugač za sprehajat. Mava pa prostorsko stisko v avtu, če dava v avto od Neli sedež, lupinico, voziček cel z športnim delom vred (se bomo s športnim delom sprehajal pa sam zimsko vrečo not, se športni del do konca poleži) pol not ne gre dobesedno nič več. V trgovino bo pa tud treba it in bova takrat v prtljažnik vrgla samo ogrodje od vozička in bova pol a avtu celo mela prostor za ene tri vrečke Pa bova sam lupinco seveda na ogrodje nataknila. Pri Neli nisva imela lupinice ki bi pasala na voziček ker je nisva rabila. Tokrat pa jo resnično rabiva ker če ne bo hudičev težko. niti ni tak nujno da gre lupinca na ogrodje..... mi smo našega z lupinco vred dali kr v nakupovalni voziček če sma imela večji nakup sam pa vzela 2 vozička sam to je blo malokdaj ker se mi s čist micenim ni dalo cel dan po trgovini tekat pol k je bil star pa ene 4 mesece smo ga dal pa v marelco (tako k se naklon skoraj popolnoma poleže)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:04:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen birdy a pol vidiš povezavo do slike,a je na sliki košek? slika se vidi sam je ful velika
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:06:45
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 čer!! claud.......hvala za recept .......je glih moj pršov zraven ko sem prepisovala recept z rr-ja in je reku:super spet bomo pekli vse imate full lepe buče-midva nisva nič rezala-bomo drugo leto midva sva kupila lupinico maxi cosi cabrio in sva dala 124evrčkov......nama pa ne gre na voziček tko da bo lubi neki uspodi predelal........mela jo bova pa samo za v avto ker drugač se bomo itak v vozičku vozili Sej mi bomo mel tud voziček drugač za sprehajat. Mava pa prostorsko stisko v avtu, če dava v avto od Neli sedež, lupinico, voziček cel z športnim delom vred (se bomo s športnim delom sprehajal pa sam zimsko vrečo not, se športni del do konca poleži) pol not ne gre dobesedno nič več. V trgovino bo pa tud treba it in bova takrat v prtljažnik vrgla samo ogrodje od vozička in bova pol a avtu celo mela prostor za ene tri vrečke Pa bova sam lupinco seveda na ogrodje nataknila. Pri Neli nisva imela lupinice ki bi pasala na voziček ker je nisva rabila. Tokrat pa jo resnično rabiva ker če ne bo hudičev težko. niti ni tak nujno da gre lupinca na ogrodje..... mi smo našega z lupinco vred dali kr v nakupovalni voziček če sma imela večji nakup sam pa vzela 2 vozička sam to je blo malokdaj ker se mi s čist micenim ni dalo cel dan po trgovini tekat pol k je bil star pa ene 4 mesece smo ga dal pa v marelco (tako k se naklon skoraj popolnoma poleže) Katjusa, že res Sam če bo Neli v nakupovalnem vozičku pa še lupinica,... Ma kam nej dam pa fasngo Pa računi na to, da dam Neli ke k je kao za otroke, pa tamalga na drugi konc vozička, pol mi Neli vse iz vozička ven zmeče. Če naredim obratn, pol bo verjetn tamalga kej frcala
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:07:48
|
|
|
|
glen
|
katjusa ti ki si stručko za rač.,zakaj mi to dela? Prej sem brez problemov preko shrani .si slike kopirala in so se lepo normalno vidle,zdaj pa tako ,pa še jaz sploh nič nevidim.A bi ti vedla zakaj?Mogoče mam kake nastavitve narobe naštelane al kaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:09:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjusa, že res Sam če bo Neli v nakupovalnem vozičku pa še lupinica,... Ma kam nej dam pa fasngo Pa računi na to, da dam Neli ke k je kao za otroke, pa tamalga na drugi konc vozička, pol mi Neli vse iz vozička ven zmeče. Če naredim obratn, pol bo verjetn tamalga kej frcala emmmm hmmm sploh nisem pomisla, da bomo tud mi mel zdej v drugo večje težave, je pa res da je Florjan že malo večji in se mu da že kej dopovedat in zelo rad ima če lahko hodi zraven po trgovini in fila nakupovalni voziček če se bo hotu vozit bomo pa spet z dvema vozičkoma okol hodl kaj pa če raje za Neli vzameš marelco k jo lahko daš tud kr za spredjimi sedeži na tla?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:13:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: glen katjusa ti ki si stručko za rač.,zakaj mi to dela? Prej sem brez problemov preko shrani .si slike kopirala in so se lepo normalno vidle,zdaj pa tako ,pa še jaz sploh nič nevidim.A bi ti vedla zakaj?Mogoče mam kake nastavitve narobe naštelane al kaj nimam pojma tud možek ne ve a druge slike pa vidiš?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:16:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjusa, že res Sam če bo Neli v nakupovalnem vozičku pa še lupinica,... Ma kam nej dam pa fasngo Pa računi na to, da dam Neli ke k je kao za otroke, pa tamalga na drugi konc vozička, pol mi Neli vse iz vozička ven zmeče. Če naredim obratn, pol bo verjetn tamalga kej frcala emmmm hmmm sploh nisem pomisla, da bomo tud mi mel zdej v drugo večje težave, je pa res da je Florjan že malo večji in se mu da že kej dopovedat in zelo rad ima če lahko hodi zraven po trgovini in fila nakupovalni voziček če se bo hotu vozit bomo pa spet z dvema vozičkoma okol hodl kaj pa če raje za Neli vzameš marelco k jo lahko daš tud kr za spredjimi sedeži na tla? Že ma marelo. In ne gre za sprednjimi sedeži na tla. Nove pa ne bomo kupoval, ker bomo mogl tko al tko kupt novo za tamalga ker ta ne bo zdržala. Mal razmišljam sam o uni totalka klasični mareli ko ma sam ogrodje pa plahto za sedet, sej veste une čist osnovne k so za večje otroke že. Sej kok pa so, ene 20eur? Mal tud razmišljam o vozičku za dvojčke, v Avstriji majo enga k je 140eur. Bova vidla kok rada bo Neli hodila. Mi je pa ful hudič, ker Neli dostikrat zaspi v avtu in pol odspi tisto spanje v avtu, plus pol jo dava v marelo in spi. Zdej pa ne vem kako bo to...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:20:14
|
|
|
|
Katjusa
|
ja mogoče voziček za dvojčke ni slaba ideja sicer florjan k je shodu smo ga težko še v voziček spravl sam otroci so si različni.... eni se radi vozijo drugi manj? mogoče res tisto malo marelco sam ne vem če je tok manjša in še za spanje se mini zdi totalno neudobna.... mi smo mel en čas eno in je nismo kej uporabljal se mi zdi da je tok zlomano not sedel Kakšen avto pa imete?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 31.10.2008 22:26:22
|
|
|
|
Katjusa
|
mi bomo imel tud verjetno kr precej težav.... Florjan že zdej hoče met vse kar za dojenčka kupmo in tud zadnič k sme tisto košaro nardila je hotel ajat not in sevede sem mu mal pustila komu pa bi če ne njemu in pol je reku da bo on tak čist mal v kotu ko bo dojenček not ajal.... in tud z vozičkom vem da se bo hotu vozit tak da tud nimam ideje kje bo sedel verjetno bom dojenčka čim bolj gor dala da bo lahko še florjan mal pr nogicah sedel to bo še veselo
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?