|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
30.10.2008 13:43:38   
Vilma
Mam p a eno vprašanje. Kako naj čistim zobke Lukiju sedaj, ko jema tele kapljice za železo.

Ursi zobke lahko čistiš tudi tako, da zmočiš neko bombažno krpico in podrgneš po zobkih. Jaz svojemu sinu še vedno sem ter tja tako očistim, ker je bolj temeljito kot pa s kratčo.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 876
30.10.2008 14:08:16   
Ursi2
Ah, ja! Za sedež se mi zdi, da je ena sprašvala. Mi imamo Brevijevega, ki je od 0-18. Sma mislila, ker se je od začetka tk redil, da ga boma mogla prej iz jajčke dat, pa je bla akcija in sma ga kr kupila. No, zdej pa vidima, da ne bo treba ga uporabljat kot jajčko, ampak bo že kr naprej lahko obrnjen.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 877
30.10.2008 14:22:40   
mumu
Ursi hvala na vprašanju, mi že včeraj nismo imeli vročine, danes se pa spet očitno neki kuha, zaenkrat smo na 37,7 tko da še ne zganjam panike. Mamo pa mi čisto posebno bolezen, ki je nima vsak imenuje se "nenaspana tečkica"user posted image . Se ful pozna, da je že od 6.00 pokonc, in da nisva bile na sprehodu, tko da komej čakamo da pride domov user posted image .

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 878
30.10.2008 16:16:21   
aleži
Morem zaupit Jupiuser posted image user posted image user posted image  Sara se je začela malo plazit.... ni takšna kot Julija od Zofy ma ji rata naredit nekaj metrovuser posted image user posted image user posted image  zelo sem vesela, da bomo imeli pri hši plazilko user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 30.10.2008 16:17:33 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 879
30.10.2008 16:16:50   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Ursi hvala na vprašanju, mi že včeraj nismo imeli vročine, danes se pa spet očitno neki kuha, zaenkrat smo na 37,7 tko da še ne zganjam panike. Mamo pa mi čisto posebno bolezen, ki je nima vsak imenuje se "nenaspana tečkica"user posted image . Se ful pozna, da je že od 6.00 pokonc, in da nisva bile na sprehodu, tko da komej čakamo da pride domov user posted image .

jaz sem te spraševalauser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 880
30.10.2008 16:18:06   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Morem zaupit Jupiuser posted image user posted image user posted image  Sara se je začela malo plazit.... ni takšna kot Julija od Zofy ma ji rata naredit nekaj metrovuser posted image user posted image user posted image  zelo sem vesela, da bomo imeli pri hši plazilko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 881
30.10.2008 16:24:18   
mumu

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

jaz sem te spraševalauser posted image

user posted image user posted image user posted image no to pa "nenaspana tečkica" povzroči, sem bla res že čist nakonc, zdej je celo 30 minutk odspala, pa še očka jo mal rihta user posted image user posted image

zdej gremo pa končno mal vn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 882
30.10.2008 16:25:05   
mumu
Morem zaupit Jupi Sara se je začela malo plazit.... ni takšna kot Julija od Zofy ma ji rata naredit nekaj metrov zelo sem vesela, da bomo imeli pri hši plazilko

< Sporočilo je popravil aleži -- 30.10.2008 16:17:33 >

bravo bravo za Saro

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 883
30.10.2008 17:56:56   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kako ste kaj?
Mi smo vredu, razen pomanjkanja časa, je vse pod kontrolo...
Trenutno imam pol urce časa in sem prišla na RR, da probam nadoknadit zamujeno... mislim, da sem v zaostanku kakšnih 10 strani user posted image

mergetka full lep avatarček!!! user posted image

Ursi2 upam, da z Lukijem ne bo kaj hujšega in da nima alergij!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa krasen avatarček!!! user posted image

Vilma čudovit nov avatarček!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Evo mi smo uspešno prestali Lumpi tek. Je Tilen pridno tekel in dobil medaljo.

Bravo Tilen!!! user posted image user posted image user posted image

Aja naša Taja se je začela kar ornk premikati po stanovanju. Se ne plazi ampak se z rokicami potegne, z nogicami pa k ribica. Še ni pogruntala da more na vse štiri user posted image . Je prav smešna ampak pride do skrinje. Na skrinji (imamo tako full majhno) imamo magnetke ker hladilnik imamo vgraden in je en dva tri tam in ima že kakšnega v roki.

In bravo Taja!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Uf, pa še to: Erika je danes začela z "drsanjem po nazaj" - leži na trebuščku in se z rokami odriva tako, da leze nazaj. In se zraven seveda jezi, ker bi raje šla naprej user posted image Glede na vaše dosežke, ko eni že skoraj hodijo, to ni nič, saj vem, a mi smo vseeno čisto navdušeni user posted image

Čestitke Erika!!! user posted image user posted image user posted image

ELMA dobrodošla med nami!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Pa ga jz vprašam, če mi da lupčka, pa se on zasuče k meni, stegne rokice in odpre usta. Pa se nagnem k njemu on pa čist k meni in mi je dal lupčka na lička. Sem bla čist nora, pa kr solzne učke sem mela. Ma, me zmeša tale moj mišek!user posted image

user posted image user posted image user posted image  Moj Tai Tudi deva lupčke... user posted image sem tudi čisto nora!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Pa zdej že kak teden ful obvlada in oponaša indijančka (da si z roko po ustih in zraven dela AAAAAAAAAAA) Ga je bica naučila. Zdej mu sam začneš malo po ustih z roko in se kr takoj začne oglašat. je ful lubano.

Ja, to tudi zna Tai... ga je tudi njegova nona naučila! user posted image

Evo, toliko mi je uspelo... zdaj pa šibam, psi me že čakajo...
Lep večer in mirno noč vsem skupaj!!!
user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 884
30.10.2008 18:26:16   
san
sm mislila, da vas bom lahko kaj prebrala, ma nimam tud pikice časa, tko da sm v velikem zaostanku še od včeraj, ko mi tudi ni uspelo vsega prebrat.

tko, da vas sam mal pozdravim. mogoče mi pa uspe kasneje...

sm pa opazila, da praznuje Job

JOB VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 7. MESECuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . DA BOŠ ZDRAV IN VEDNO TAK DOBROVOLJČEK

VSEM BOLANČKOM PA PIKEPOKICE, DA BOSTE HITRO HITRO ZOPET ZDRAVIuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 885
30.10.2008 18:29:33   
san
http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_6-12-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ3QQftidZ2QQtZkm

AJA, vedno pozabim A JE KATERA ZA COPATE? JIH NAROČIMO AL NE? gledat je pa treba, da izberete pravo velikost in kolikor sm informirana je treba naročiti tiste, kjer piše buy now. potem se temu znesku prišteje še okol 3 eur poštnine in carine. se prav niso okol 7 ampak okol 10 eur, če se ne motm, potujejo pa od 7 do 10 dni. tolk sm uspela zvedet, zdej pa res šibam

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 886
30.10.2008 19:45:24   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san

http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_6-12-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ3QQftidZ2QQtZkm

AJA, vedno pozabim A JE KATERA ZA COPATE? JIH NAROČIMO AL NE? gledat je pa treba, da izberete pravo velikost in kolikor sm informirana je treba naročiti tiste, kjer piše buy now. potem se temu znesku prišteje še okol 3 eur poštnine in carine. se prav niso okol 7 ampak okol 10 eur, če se ne motm, potujejo pa od 7 do 10 dni. tolk sm uspela zvedet, zdej pa res šibam

Ja, jaz bi bila kar za. Je pa po moje treba naročit številko od 12m do 18m, a ne? Po moje je od 6-12 premajhna...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 887
30.10.2008 20:20:27   
Lona76
Joj kok ste načvekale!!!!

Ma sem tok jezna k user posted image . Sem zjutraj že vse lepo pokomentirala in je elektrike zmanjkalo in je internet crknu. Pol pa cel dan ni siol delal! No pol k je pa delat začel sem šla pa v Spar v nabavo. Očitno so kaj zastonj dajali sam jst nisem nič dobila k je blo tok folka user posted image . No važno da sem nakupila in imam mir.

Najprej Job vse najboljše za 7 mesecev!!!!!

Ursi2 ti mene skos neki dražiš s tvojo peko in hrano ki jo pripravljaš Lukcu. Se mi prav sline cedijo. In ker si me tok dražla sem šla pečt eno pecivo in ker nisem ravno nek hud pek je bil uspodi zažgan user posted image . Ampak jejo ga pa vsi user posted image . Tko je če neki skup pacaš pol morš pa predolgo pečtuser posted image .

Lulček joj kok ga mora bolet. Dej mu probi v kamilice namakat. Našmu Tilnu je pomagal. Njemu ni P nikol potegnila, je pa mogel pri 3,5 letih na urološko in so mu kožco dol potegnili. Joj kok se je jokal. Mami pa tut zraven user posted image . In še vedno ne pusti kožce dol vlečt. Sicer sem zdej to nalogo možu zaupala jst res samo ko moža ni doma. Je pa mali tečen in če se tušera ne pusti, če se pa kopa pa pusti. Zraven se pa tok dere k bi ga iz kože dajal. No sicer je odvisno od dneva.

Stolček tut jst sem Maxi cosi Tobi kupila na akciji, drgač uprašanje če bi ga.

Sara user posted image user posted image user posted image  za plazenje

Bolančkiuser posted image user posted image vsem da se čimprej pozdravijo

NČK držim pesti da kupite avto. Ja Anja res malo poje, ampak taka je bila bratrančeva ta mala. Se mi zdi da je važno da se normalno razvija drugače. No ta punčka še sedaj nič ne je ko je 15 let stara. Je pa imela pri 7. letih ko je šla v prvi razred 16 kg.

Dinki tut jst ne znam  pa ne bom zdej probavala si bom jutri čas uzela. Mi je dons spet mož kosilo skuhu, pa Tajo je dal spat, ker mene ni blo. Matr je pridenuser posted image

Naš Tilen pa uživa pri babici.

Tok za enkrat upam, da nisem kaj spustila

Aja copate bi drgač tut jst naročila sam je šla ravno danes ena prijateljica v Ameriko pa sem ji rekla naj mi jih prinese če bo kakšne najdla. Sem rekla da do 10 EUR lahko drugače naj mi jih ne nosiuser posted image .

Zdej grem pa jest je že na mizi. No moje kosilo je zlo pozna večerja. Spet bo šla v moj trebuh user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
30.10.2008 21:07:33   
Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Punce, a je katera tako prijazna pa mi napiše kako se v enem postu odgovori na več postov. Vidim, da sem ena redkih, ki tega še ne zna user posted image . Sem že vse živo poskušala pa mi ne gre.....prosim!!!!

Ne vem, če obstaja kak ukaz, ki bi to direkt naredil. Sama kr kopiram cela "okna" in pol lepim skupaj, če hočem tko met.

kot si napisla, samo lepi in kopiraj na tvoj odgovor katerega hočeš poslat naprej. Malo se igraj!!user posted image

ja pa ne gre user posted image , sem poskusila in se ne da le copy-paste. Če naredim to, mi prilepi brez okvirčka, torej se ne vidi od koga sem skopirala user posted image . Neka druga fora je. Lona76 če ti ugotoviš mi prosim zaupaj.

Aleži, user posted image user posted image user posted image  za tvojo Saro, da bo kmalu bolje. Madona, jaz upam, da bom prepoznala to 6. otroško bolezen. Ali jo preboli vsak otrok? Aja, pa čestitke tvoji princeski za plazenje user posted image user posted image user posted image .

Ursi2, jaz bi očistila zobke kar z malo namočeno tetra pleničko, jo natakneš na prst in mu malo podrgneš po zobkih. Po mojem ti bo tako najlažje.

jaz kle gor strašim ker moja fanta oba spita. Titek v svoji posteljici, mojga je pa zmankal kar na kavču, jaz pa hitr po prstih na RR, da me ne dobi user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 889
30.10.2008 21:19:17   
Lona76
Dinki sem zdej neki poskušala pa mi ne rata user posted image

Prvi mi rata pol pa k.....

Lucalu to obvlada. Upam da nama zaupa user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 890
30.10.2008 21:19:30   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: san

Ja, jaz bi bila kar za. Je pa po moje treba naročit številko od 12m do 18m, a ne? Po moje je od 6-12 premajhna...

Joj San, oprosti, sem rekla, da bom tudi jaz enkrat pogledala. Bi pa tudi jaz raje naročila od 12-18 mesecev, ker od 6-12 sem jaz probala od Lana (od Tine50) pa so bile Titku glih za glih. Jih bo pa bolj nosil malce kasneje.

torej za copatke smo:

San
Zofy (12-18m)
Dinki (12-18m)

dejte se še ostale dopiat če ste za ker mislim, da si rekla San, da potrebuješ 10 naročil? user posted image
Gremo najprej naročila pobrat, potem pa kater model?

Evo, sem gledala zdej na eBayu in tiste, ki niso buy now, ampak se jih da bid-at, imajo kar po par stav.
Nič, bom jaz poskusila ene za foro bid-at pa da vidim za kako ceno bi jih dobila. Je pa poštnina res okoli 3, 4 EUR, carine se pa ne plača ker je prenizek znesek. 

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes butterfly 6-12m
user posted image
user posted image
$9.99

3d 20h 44m

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes kitty cat pink
user posted image
2 Bids
$3.25

20h 58m

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes butterfly
user posted image
3 Bids
$7.50

21h 58m

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes Mary Jane pink
user posted image
3 Bids
$5.50

22h 32m

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes puppy burgundy
user posted image
2 Bids
$1.25

22h 48m

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes classic white
user posted image
2 Bids
$0.99

22h 50m

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes paw cream 3-4t
user posted image
6 Bids
$4.03

1d 20h 47m

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes number brown
user posted image
5 Bids
$5.50

1d 20h 53m

user posted image
shoeszoo soft sole leather baby shoes Mary Jane purple
user posted image
5 Bids

Lahko nočko vsem skupaj user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 891
30.10.2008 21:19:53   
Lona76
Ja Ursi večkrat na dan mu probaj z gazico podrgnt. Mogoče bo pomagal

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 892
30.10.2008 21:22:57   
Dinki

Dinki sem zdej neki poskušala pa mi ne rata user posted image

Lucalu to obvlada. Upam da nama zaupa user posted image

ja ni tko simple kokr pravjo, a ne? user posted image
madona pa vsak dan kle gor strašim pa še zmeraj ne znam tega. Sem pa ugotovila, da se je San to zdej na novo naučila, tudi ona ni tega prej znala user posted image , torej San, Lucalu????' prosim za natančna navodila za Lono76 in mene user posted image ....

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 893
30.10.2008 21:29:57   
Azzurra
Daša da "čau, čau" (pomaha z rokico) in "batti batti le manine" (ploska z rokicami)! Vse to jo je naučil njen nono (moj oče) v pol urce kar jo je čuval, ko sem skočla v vrtec po Liama! user posted image user posted image user posted image  jz pa se 8 mesecev že delam opica iz same sebe, pa nič! user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 894
30.10.2008 21:34:17   
Dinki
ooooo Azzurra, kako lepo presenečenje user posted image . Alora kako je kaj pri vas? se kaj sprehajate al imate skoz dež? pri nas se kar najde vsak dan kaka luknja in gremo na sprehod.

ma čestitam tvoji Dašici user posted image user posted image user posted image . Torej moram dati Tita mal večkrat v varstvo k starim staršem, pol pali? user posted image
Ma jaz ga probam zdej bravo, bravo naučit, torej da ploska, ker mu je to ful zabavno, ampak ne zna še sam....čudn če pa še 7 mesecev nima....no, ima pa zato mal čavhnjeno mamo user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 895
30.10.2008 21:50:11   
tina50
dober večer!

sam da se na hitro javim! danes smo prišli iz Čateža, imeli smo ful vredu, s Katj smo tud bili na kaviuser posted image , luštna sta njena dva sinekauser posted image !

sem pa tako zmatrana, da vas danes ne bom brala, ker grem zdajle naravnost v posteljo!

sam vidla sem za copatke, jaz bi jih tud mela, tiste od 12-18m, pa saj se bom vpisala jutri ali pa pojutrišnjemuser posted image !

Lahko noč!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 896
30.10.2008 22:52:35   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Dinki sem zdej neki poskušala pa mi ne rata

Lucalu to obvlada. Upam da nama zaupa

ja ni tko simple kokr pravjo, a ne?
madona pa vsak dan kle gor strašim pa še zmeraj ne znam tega. Sem pa ugotovila, da se je San to zdej na novo naučila, tudi ona ni tega prej znala , torej San, Lucalu????' prosim za natančna navodila za Lono76 in mene  ....

Dinki, se bom jaz potrudila in ti poskušala čim bolj razumljivo to napisat.
En post, ki ga želiš citirat, ga citiraj in na koncu ko ti piše quote naredi nekaj presledkov in napiši svoj komentar, nato odpri drug post, od nekoga drugega in ga v celoti kopiraj in ga vnesi v prvi post in prilepi in zopet na koncu quote, narediš nekaj presledkov in na novo pišeš.

Tako da imaš istočasno odprtih več postov in jih lepiš skupaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Daša da "čau, čau" (pomaha z rokico) in "batti batti le manine" (ploska z rokicami)! Vse to jo je naučil njen nono (moj oče) v pol urce kar jo je čuval, ko sem skočla v vrtec po Liama!  jz pa se 8 mesecev že delam opica iz same sebe, pa nič!

Pozdravljena
To pa so izkušnje naših dedov.
Moja tašča pa mojega uči kje je lučka in kje je tikataka.

< Sporočilo je popravil jagoga -- 30.10.2008 22:55:52 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 897
30.10.2008 23:58:59   
Naša črtica koraka
Evo, pa ga imamo. Matija ga je zelo vesel, vozljiv je ... v ponedeljek ga peljem še sama na tehničnega, se mi zdi da volan nekam preveč v levo vleče user posted image .

Mah, ti avti - še dobro, da se nam ni treba poročit z njimi user posted image ... Naš avto ima že ime: Predrag user posted image

po nakupu sva šla z možem še v Dramo gledat Kralja Leara, izkazala se je kot "prava" izbira predstave po nakupu avtomobila user posted image , sploh tema predstave ... sem se pol predstave prejokala, Šugman je odličen, pa Bačič (joj upam, da je on, vedno mešam). Šugman je drgač Veso iz Naše male klinike. Nastopa še Zrnec, samo on mi je vedno le on, isto je špilal še v kudu. Okej, no ... zdaj je malo boljši user posted image . Skratka predstavo NE priporočam, ker tema ni ustrezna za mlade mamice, preveč boli to razočaranje ko te otrok zapusti ... (jaaaaa, vem zelo površno povedanouser posted image ).

HVALA ZA VSE DRŽEČE PESTI!!! user posted image user posted image user posted image  Zofy in Julija pa sta me prišli celo spodbujat user posted image , hvala  user posted image user posted image user posted image  Julija je pa že prava punca, joj kako je luškana user posted image user posted image user posted image !!

lahko nočko in mirno noč vsem ...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 898
31.10.2008 6:28:18   
Ursi2
Dobro jutro!
Samo na hitro! Tukaj imate eno dišečo, vročo
user posted image , da vas prebudi in ogreje!

Gre moj dragi zdejle službeno v Italijo, sma sama cel dan.!Ma, sam, da sem jz z Lukijem, pa se sploh nič ne sekiram!user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 899
31.10.2008 7:19:48   
Ursi2
MAJ, vse najboljše!!!
user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?