|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
31.10.2008 8:07:26   
Zvezdica
Lepo se imej daisy.

Ostale še spite? Tudi jast skočim malo še k mojmu, dokler liam gleda želve imam miruser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
31.10.2008 8:27:42   
lučka 25
Dobro jutro. user posted image  Vseen, če še eno kavo pristavim, ker jo bo po moje kar veliko punc rabilo. user posted image

Superkauv, a ti ap po žuru še k Rešu.Se te ni nič ustrašil, če si izgledala takoleuser posted image user posted image ? Ma, saj on samo reče, no hop, hop n mizo, al pa no, slečte se. Več pa tako nima časa za gledat.user posted image
V glavnem, super, da si začela s pravo municijo.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

n74, isto sem razmišljala jaz včeraj, ko sem videla 2 mavrici. Sta naju pozdravli, ko sva stopila ven iz bloka, ko sva se odpravil k Rešu po otroke. Ko sva se vračala iz Postojne sem pa rekla mojemu, a vidiš da sta naju otroka že navsezgodaj pozdravila. Ta močna je lepo razvit zarodek, ta bleda mavrica pa zarodek v zaostanku. Popoldan sem ju pa še enkrat videla.user posted image

zofka, dobro jutro.user posted image  A te otroci ubogajo, pri mni lepo spijo v mojem bušiju, a pri tebi tudi?

zvezdica, a pri vas imate pa že tako zgodaj budnico? Ja, kar malo se še stisni k svojemu, preden bo spet akcija.user posted image

Vse včerajšnje žurerke in žurer, kako ste kaj, a ste čist povoženi?user posted image  A bo treba še veliko kave skuhat?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
31.10.2008 8:41:30   
daisy23
Dobro jutro. Lučka, verjetno se nisva vidla, ker sva bla med zadnjimi, menda me je že klical po telefonu kje sem, pa nisem zamujala. Nekam poskočen je bil ,presenetljivo.Upam, da sta vidva dobro opravila.
Navijam za vse in hvala za spodbudo.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil daisy23 -- 31.10.2008 8:43:06 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
31.10.2008 8:52:31   
zarja1
Dobro jutro srčice.....DaisyE jaz verjetno nisem tolk kot ti, sem pa zeloooooo blizuuser posted image . Sta me pa nečaka vrgla ven s pojstle in sem še čist v čudni zoni somraka. Samo tolko, da vas malo pozdravim in v minuti spijem rr kavo triplo, da pridem k sebi.
Saj res kako je blo včeraj? Me smo ga kot ponavadi fajn preterale.....tud od smeha lahko bolijo jajčniki.....

Anna držim pesti za dans!!!!!user posted image user posted image user posted image

Gold Fish pravi cukeruser posted image .

Shuki včeraj pa ni blo cartanja? Skoz te falim....user posted image

Mismis dans res zgledam kot čarovnica....ne bo potrebna nobena maska....user posted image user posted image user posted image  A ti greš kam?

Gigi a utropizderaj te baše?

Netka super za stopko, zdaj bo akcije!!!!!

Želvica gozdna živalca kako kaj?

Larči kje hodiš? Nič te več ni k nam?

vsem ostalim želim en lep, če bo B dal sončen dan.........

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 31.10.2008 8:54:04 >

Horny Teddy

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
31.10.2008 8:55:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Dobro jutro. user posted image  Vseen, če še eno kavo pristavim, ker jo bo po moje kar veliko punc rabilo. user posted image

moj večni odrešitelj......user posted image user posted image user posted image lav ju Lučka

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
31.10.2008 9:26:31   
jazzz27
Punce jutro!!!

Kako ste se imele včeraj? Ni še nobenganaslova v cajtngih, tak da predvidevam da ste bile pridkane!!user posted image

Netka...super za stopkico...probaj čim lažjo hrano danes jesti.

zarja...ja kar navadi seuser posted image . Otroc ne razumejo žuranjauser posted image . Upam,da si prišla k sebi.

Anna pridi poročat....

Lep dan vam želim!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
31.10.2008 9:32:14   
želvica99
Čao dečve, tale dež re uspava. Sem komaj iz user posted image prlezla.

Zarja, evo otročki znajo kar zdelatuser posted image , se pa splača. A nisi bla ti na eni žurki včerj, al sem vse pomešala?

Daisy misli pozitivno, teli zarodki velikokrat presenetijo čist v drugo smer, kot pričakujemouser posted image

Gigi, ti pa zmerj tko lepo vse napišeš, svaka častuser posted image . Moji znakci so čist drugač kot pri gonalu, takrat nisem nič čutla, zdj me pa skos nekj v jajčnikih špika, bomo vidli al je to dobro al slabouser posted image

WP- tale nervoza pri postopkih nas vse zdeluje, tko da se probaj nič obremenjevat s kregi, pridejo pa grejo, me pa smo borke in se ne damo. O otročkih pa razmišljaj pozitivno, nič analiz delat, ker veš da narava itak po svoje spedena stvari. Drži se, pa engauser posted image za srečo.

Shuka kakšna lepa poteza tale z rožicam, sem si kar predstavljala, kako se ti smejeuser posted image

Netka bravo za stopkouser posted image , še mal pa si trepetalka.

Lučka upam, da si na toplem, da otročkov ne premraziš?

Jazzz uživaj v plusku, si ga daj kar nekam na steno, da maš dokaz.

Grethy, lubica, a si ti čist omagala po včerajšnem žuru. Glede na Daisy je blo pestro ane?user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
31.10.2008 9:57:03   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Zarja, evo otročki znajo kar zdelatuser posted image , se pa splača. A nisi bla ti na eni žurki včerj, al sem vse pomešala?

ja, zato pa zdaj trpim ko satan!!!!!!!!!!! Pa kr durh sta lačna, pa bi to pa ono....pohano kuro, knedlčkovo juhco, pa štrudl......jaz pa sam kavo vidim....

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
31.10.2008 10:02:26   
Grethy
Jutrčk vsem in lep dan tudi ...
srečevalničarke od snoč ... mega ste

adijo

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
31.10.2008 10:17:13   
Tina1
Jutro oz. že skoraj dan punce.

Daisy berem, da ste se mele fino.
Pika.po in gigi moje stanje je hm, kaj naj rečem, tur se je umiru, moja pljuča pa niso še čist pr seb.
Skratka alergij mam malo morje: cvetnje, plesen, muc, kakav, jabolka,pomaranče,dagne,ambrozija, oljke,brezovke,pršice,perje,arašidi,fižol,paprika,breskve.. ma ni da ni. Zdej je pa še problem, k dajo na punkciji ketonal, jz pa kot asmatik oz. z rinitisom mej ne bi dobila ketonala, ker lah sprož asmatičen napad. Je reku pulmolog zmente se za kej druzga. Ja, kaj pa majo še druzga?user posted image
Tko, sem pa dons bl zgodi ustala, vse poštimala, zdej pa  greva z mojim in sevedauser posted image   do nedele na Bled.
Me pa po menopurju skoz glava boli.
Želvica veš, jz pa še nč ne čutm u jajčnikih. Kok časa ga pa ti jemleš? (sej maš menopur, upam da nisem kej pobrklala?!)

Naj bo dan čim lepši.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
31.10.2008 10:19:09   
dajamaja
Dan!

Včeraj je bilo krasno ... če me ne bi spokale spat, bi šla z vami še naprej user posted image . Vse, ki smo se na novo spoznale, vse, ki se že poznamo, same super punce. Tale srečanja so res taka, da te nabijejo z energijo. Upam, da se kmalu spet vidimo!!

Zaenkrat vsem lep dan! Bom posukšala še kaj za nazaj prebrat in kako pametno dodat user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
31.10.2008 10:43:14   
mismis
Dan...evo tudi jaz sem končno doma. Je bilo danes treba kar zgodaj vstati in gojzarje na noge, pa kužona na sprehod. Pa še tako fino je lilo pri nas, da je bila mokra veselica.

Tako bejbe, da se še  uradno zahvalim za prejeti MMS in da ste me včeraj imele v mislih. Sej, ko sem prejela tisti MMS me je imelo, da bi se res usedla v avto in se vam pridružila, ampak ura je bila pozna, mene je pa čakalo zgodnje vstajanje. Pa nekako tudi ne bi zgledalo, da bi se danes pojavila vsa mačkasta in po možnosti še kje kozlalaluser posted image user posted image user posted image

Tako upam, da ste se imela včeraj fino, da se orenk zapile Dajamajinega srčka in Blančino uspešno operacijo, da lahko v bodoče pričakujemo, da bodo deca fino rastla, ko ste jih tako zalivaleuser posted image user posted image

Toliko zaenkrat, sedaj grem pospravljati, zvečer pa kao nekam žurat, danes bo pa naša čarovnica na pohodu.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
31.10.2008 11:32:11   
gigi1
Dan srčice

Goldfišika kakšen cuker. Pa skoz se smejčka user posted image . Jst tud mela tazga user posted image

Pija zlato hvala za Plavi safir user posted image . Kako si mi ti? Možek že doma? Moj je snoč prišel user posted image

Šuki draga počivam bolj malo. Tale desni bok mi dela probleme. Me je glih na desni s ketonalom pičla, pa me še zmer mal boli user posted image

Zarja utropizderaj je od hudiča, ti pravimuser posted image . Ma sej ni panike user posted image  sam zaspana, mozoljasta in pocasta sem user posted image . Dans pa kakšen magnezij spij. Pomaga pri user posted image

Pikovitka hvala za slikce. Sam škoda, k je bla tolk slaba res., da ste bile skoraj nerazpoznavne...al je bil RRajneken kriv za nerazpoznavnost user posted image

Dejzika bogica. Po žurki na mizo. Dobro, da mu nisi skup padla na mizi user posted image . Si pa carica user posted image . Res mi je hudo, da se nisem mogla udeležit včerišnjega rajanja. Tudi zate velja magnezij + še kakšen jogurt in jajca.

Zofka, Lučkica kako sta moji sotrepetalki? Otroce pridni?

Mlinkota sta se odpeljala na Vransko user posted image  user posted image  user posted image . Res sta neverjetna user posted image

Netkič bravo za stopko user posted image  user posted image  user posted image  tud jaz sem si jo na isto mesto dala. Me je tam najmanj bolelo user posted image . Jutri pa juhuuu. Ga bodo jajčka s plavalčki zažurala.

Želvi draga to pomeni, da se dogaja in da frnikolce rasejo.

Tina pri alergijah sem pa malo bosa. Verjetno že jemlješ klaritin. Kakšnih naravnih lecnij za tvoje težave pa ne poznam. Bom pobrskala po moji zeliščni bukli.... Nič ni user posted image . Samo za astmo piše. Pomaga hren, med, janež, vrtni timijan, zelje, navadni brin...
Za kaj drugega kot ketonal se pa le zmeni. Vnaprej jim povej, kakšne težave imaš in naj prištimajo kaj drugega. Če ne boš sitna ne bo nič. Zakaj bi trpela, če ni treba.

Miška a si že nazaj? Sem mislila, da te cel dopoldan ne bo. Kako sta opravila? Si ugotovila napake? Ma, saj jih ni. Vi2 s kužonom sta itak idealna user posted image

Jazzy kako si srce? Še zmer čist pri luft?

Glorija draga. Hvala ti za dobre želje. kako sta z Nikcem? So krči kaj popustili?

Anna kje si? Upam, da si dobro opravila

Podganca, Gretka, Bambi, Blanči, Kajši, Pikovit, Dajči, Dejzi in Mlinkota...a sem kerga spustila user posted image  Lepo se cartite danes. kakšno župco...da bo dan lažji user posted image

Vsem borkam in borcem lep dan želim

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 31.10.2008 11:36:10 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
31.10.2008 11:46:21   
netka34
Juuutro, pupike!!

Deizi,kravca sm se nasmejala kot v starih časih...mater jih  maš, ej!!user posted image user posted image

Ej pupike...Gigi, Lučka, Zofka, še enkrat...božite nežno hiške od pikic! Pa če so 4 rokce, je to še bolše!!user posted image

Jazzzz, SPLOH ne vem, če bom danes lahko SPLOH kej jedla!! Mi delajo živčki, d me prow želodec  tišči.user posted image

Lepo d ste se mele čarovnice sinoči lepo, Deizi, vidm d si ti še zame pila, tko d tenkjuuser posted image user posted image . Za naslednje srečanje se mormo zment kje tleokol.user posted image

Zdej grem pa risat, d bom čimmanj mislila na jutrišnji masaker. Sej vas pridem še kaj pošnofat, ve pa dober tek, pa na zdravje, pa lepo se cartajte!!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
31.10.2008 12:16:20   
lučka 25
No, počasi se vse prebujate. Jaz sem vstala, popila user posted image , bila kako uro budna, potem pa se na kavču borila z vekami. Skoz mi jih dol meče, pa čeprav jih jaz ves čaz gor vlečem in kregam.user posted image  Me je pa danes zjutraj spet pričakala mavrica. Prav lepo.user posted image

daisy23, ja potem se pa res nisva mogli srečat. Je bil pa res včeraj tak ves dobrovoljen in poskočen. Pikica je pridna in si išče kje si bo postlla? Mene pikici ubogata in si iščeta posteljico.user posted image

zarja, a tebe pa sta nečaka že navsezgodaj okupirala. Ja, kaj čmo, če pa teta tako dobro kuha, da morta to izkoristit do konca.

jazzz, pa so ble punce res pridne, če ni v medijih nič napisanega. Pa tvoje počutje, nosečka?

želvica, naj te hormoni čim manj hecajo. Pa saj tako in tako smo vse pripravljene pretrpet, samo, da dobimo otročke.

Grethy, vidim da si tudi ti še vedno malo utrujena od včeraj. SVažno je samo, da je bilo polno smeha.user posted image

Tina, a ti pa imaš toliko alergij. Pa toliko različnih. Moraš pa res paziti kaj ješ, tudi tunaj. Jaz imam srečo, da imam alergijo le na kivi in alkohol (ki je v večjih količinah absorbiran v žganih pijačah). Upam, da bodo našli rešitev za kaj protibolečinskega, da bo punkcija tako vzdržna.

dajamaja, a so te napolnile z energijo. No, ena drugo ste. Super. Mi je kar žal, de nisem mogla priti, ampak sem morala desni bok furat. Ampak nečaka sem pa šla mal pocartat, za stimulacijo.user posted image

mismis, a ti pa kar v dežju na dolg hajk s kužonom. Pridna. user posted image  Danes pa uživaj na čarovniškem žuru.

gigi, moja sogrelka dojenčkov. Ja moja otročka sta pridna, si iščeta plac za postlat. Zgleda jim bolj leva stran ustreza, ker me tam skoz špika.user posted image

netka, dobro riši, da ti misli uidejo drugam. Jutri pa dobro opravi.user posted image

Kje se pa shuka potepa? A jo je včerajšnja romantika čist zmatrala, al pa še vedno traja.user posted image  Karkoli že počneš, uživaj! user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
31.10.2008 12:26:18   
pikovit
Vse kar lahko rečem je dobro jutrouser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
31.10.2008 12:37:19   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Vse kar lahko rečem je dobro jutrouser posted image

A je tok hudo user posted image ?

Tole sploh ni slaba stvar, k človk ne sme alkohola pit. Nobenga tigra drug dan user posted image . Edin zaspaaana user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
31.10.2008 12:42:56   
mlinček
Dobro ju... - dober dan vsem pupam

po včerajšni težki - super tekmi, sva odpujsala še na srečanje na štajerski konec, ne na Vransko ampak v neko vasico zraven. Pričal naju je super odbor z Gretko na čelu, ki je bila najin navigator po telefonu user posted image  user posted image .

Skratka user posted image   user posted image je bila zelo dobra, štajerke so super pupe, lepo da sem vas vse spoznal; Grety, miška, blanč, bambi, pikovit (ki ni štajerka), kajsi, dejzi en  user posted image .

Še poročilo iz tekme, bila je super. v zadnji sekundi smo zgubil, jst sem imel nalogo da user posted image , kar sem tudi opravil z odliko, fotke ma pa mlinčka.

No pa še ena user posted image predno grem.

One more cup of ......

Pupe bodite super, navijam za vse  user posted image user posted image user posted image

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
31.10.2008 13:00:33   
mlinčka
Sam ne mislt, da sva šele zdej vstala user posted image . Že ob 8h preč user posted image . Kje ste kej, pupike?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
31.10.2008 13:21:10   
lara light
Lepotičke, samo na hitrco pozdravim....sem Zarji, sem,le časa imam premalo...obiski, kuhanje dobrot, zapravljanje...same sladke zaposlitve, a mislim na vas!user posted image

Me veseli, da ste imele fajn žur...res upam, da bo kakšen bolj blizu mene, da se vam bom pridružila!....verjamem opisom, da ste same krasne, da je to enkratno, energijsko nabito in nepozabno doživetje!

Daisy, čestitam za action!user posted image
Trepetalkice, bodite na toplem!user posted image user posted image
Bodoče mamice, samo veselje naj vas bo!
Akterke, le pogumno!user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki smo v tej mineštri, lep dan in vikend! CMOK (taneboleč) od meneuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
31.10.2008 13:28:52   
Reby
Oj punce. Jaz sem bila včeraj ponovno pri dr. Rešu na UZ (po odnosu), žal ni videl nobenih semenčic :( 11.11. greva skupaj z možem tja, da se vse pogovorimo. Ali je katera bila mogoče na IVF samoplačniško? Potem mi je dal še naslov neke lekarne v Italiji in napisal, katera zdravila si moram nabaviti. Stanejo okrog 300 EUR, poseg pa 800 EUR. Na vrsto bi pa prišla še novembra. Kako pa je s čakalno dobo na napotnico? Zahvaljujem se vam za odgovore, najbrž je bilo že o tem kaj napisanega, pa je toliko strani in premalo časa, da vse pregledam.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
31.10.2008 13:47:46   
lučka 25
mlinček, bravo za opravljeno nalogo user posted image . Komaj čakam fotke. No, če si se ti dobro počutil med vsemi pupami, potem je bil pa res noro dober žur.

mlinčka, a so se ti kaj sline cedile ob parketu?user posted image  No, si pa lahko z zanimanjem opazovala pupe, kako so ga lahko user posted image , no pa saj ga miška tudi ni nič pila, vsaj upam.user posted image

lara, prijetne obiske in doobro postrežbo ti želim. Pa saj to se ni zabat, saj si gotovo stručko tudi v kuhinji.user posted image

pikovit, a ti si pa potem danes bolj user posted image , kot pa samo zaspana? Važno, da je bilo včeraj dobro.user posted image

Moj dragi je pa čist nor. Včeraj sva od bratove tašče dobila gobe (jurčke) in ker je moj strastni gobar, ni zdržal, da jih ne bi šel še on nabirat. In zdaj se je on odpravil v gozd, vzunaj pa lije kot pri norcih. Včasih se res vprašam kje sem ga našla.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
31.10.2008 13:49:50   
lara light
Lučkica, saj veš...vse najlepše ti želim in močno navijam,da me ujameš!user posted image

Zapiram to škatlo do nedeljeuser posted image ...fajn bodteuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
31.10.2008 13:51:55   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Oj punce. Jaz sem bila včeraj ponovno pri dr. Rešu na UZ (po odnosu), žal ni videl nobenih semenčic :( 11.11. greva skupaj z možem tja, da se vse pogovorimo. Ali je katera bila mogoče na IVF samoplačniško? Potem mi je dal še naslov neke lekarne v Italiji in napisal, katera zdravila si moram nabaviti. Stanejo okrog 300 EUR, poseg pa 800 EUR. Na vrsto bi pa prišla še novembra. Kako pa je s čakalno dobo na napotnico? Zahvaljujem se vam za odgovore, najbrž je bilo že o tem kaj napisanega, pa je toliko strani in premalo časa, da vse pregledam.

Jaz sem bila v 1. postopku pri njem samoplačniško, v 2. pa na koncesijo. On ima ponavadi tako prakso, drugače pa lahko za 1.postopek na koncesijo čakaš kar 1 leto.
Ja, zdravila te bodo prišla gotovo tam okoli 300€ (mene so točno 288€). Greš pa gotovo po sprej Superfact, ampule Menogon in tablete Prometrium. Za inekcije in igle pa ne skrbi, ti jih da on. Bodi pozorna, da imaš vsakič zdravila s seboj, pa list z napotki tudi. Ker ko boš zjutraj prišla na UZ, ti da kar on inekcijo.

Če te bo pa še kaj zanimalo, pa kar vprašaj.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
31.10.2008 13:52:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lučkica, saj veš...vse najlepše ti želim in močno navijam,da me ujameš!user posted image

Zapiram to škatlo do nedeljeuser posted image ...fajn bodteuser posted image

Hvala, hvala. Jaz vem, da nama bo uspelo - je treba pozitivno razmišljat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, lepo se imej, pa se spet porajtamo v nedeljo.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

katero ime bi dali še zraven imena Tina
TEJA 30

Kristina (15%)

Mina (7%)

Teja (19%)

Ana (33%)

Tia (18%)

Marina (9%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!