lučka 25
|
No, počasi se vse prebujate. Jaz sem vstala, popila , bila kako uro budna, potem pa se na kavču borila z vekami. Skoz mi jih dol meče, pa čeprav jih jaz ves čaz gor vlečem in kregam. Me je pa danes zjutraj spet pričakala mavrica. Prav lepo. daisy23, ja potem se pa res nisva mogli srečat. Je bil pa res včeraj tak ves dobrovoljen in poskočen. Pikica je pridna in si išče kje si bo postlla? Mene pikici ubogata in si iščeta posteljico. zarja, a tebe pa sta nečaka že navsezgodaj okupirala. Ja, kaj čmo, če pa teta tako dobro kuha, da morta to izkoristit do konca. jazzz, pa so ble punce res pridne, če ni v medijih nič napisanega. Pa tvoje počutje, nosečka? želvica, naj te hormoni čim manj hecajo. Pa saj tako in tako smo vse pripravljene pretrpet, samo, da dobimo otročke. Grethy, vidim da si tudi ti še vedno malo utrujena od včeraj. SVažno je samo, da je bilo polno smeha. Tina, a ti pa imaš toliko alergij. Pa toliko različnih. Moraš pa res paziti kaj ješ, tudi tunaj. Jaz imam srečo, da imam alergijo le na kivi in alkohol (ki je v večjih količinah absorbiran v žganih pijačah). Upam, da bodo našli rešitev za kaj protibolečinskega, da bo punkcija tako vzdržna. dajamaja, a so te napolnile z energijo. No, ena drugo ste. Super. Mi je kar žal, de nisem mogla priti, ampak sem morala desni bok furat. Ampak nečaka sem pa šla mal pocartat, za stimulacijo. mismis, a ti pa kar v dežju na dolg hajk s kužonom. Pridna. Danes pa uživaj na čarovniškem žuru. gigi, moja sogrelka dojenčkov. Ja moja otročka sta pridna, si iščeta plac za postlat. Zgleda jim bolj leva stran ustreza, ker me tam skoz špika. netka, dobro riši, da ti misli uidejo drugam. Jutri pa dobro opravi. Kje se pa shuka potepa? A jo je včerajšnja romantika čist zmatrala, al pa še vedno traja. Karkoli že počneš, uživaj!
|