|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
31.10.2008 15:45:17   
biba007
Mlinčka, Super hvala za smajlije. So tko fletni, da jih kr mal hodim gledat user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
31.10.2008 15:46:45   
Shuka
Baje je nova lokacija na Fernetičih, so pupe že o tem govorile, tle je še LINK ene izmed pup ki je o tem pisala na med.over.net.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
31.10.2008 16:18:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

mlinček, bravo za opravljeno nalogo user posted image . Komaj čakam fotke.

mlinčka, a so se ti kaj sline cedile ob parketu?user posted image   

Helow, Lučka!

Ej, glede fotk sem se že neki matrala pa mi jih ne rata gor nalimat, ne prime user posted image . Sej drgač niso nč posebnga, niti kvalitetnga (je z gsm-jem slikal), bolj kot ne hec, da miška ne more rečt, da nisva izpolnila naloge user posted image . Upam, da bom zgruntala kako varjanto

SLIKOMAT

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
31.10.2008 16:19:27   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

mlinček, bravo za opravljeno nalogo user posted image . Komaj čakam fotke.

mlinčka, a so se ti kaj sline cedile ob parketu?user posted image   

Helow, Lučka!

Ej, glede fotk sem se že neki matrala pa mi jih ne rata gor nalimat, ne prime user posted image . Sej drgač niso nč posebnga, niti kvalitetnga (je z gsm-jem slikal), bolj kot ne hec, da miška ne more rečt, da nisva izpolnila naloge user posted image . Upam, da bom zgruntala kako varjanto

=> SLIKOMAT

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
31.10.2008 16:23:12   
blanč
dobro jutro punce. Javno priznam JAZ SEM STARA!!!O kolk me je učeri user posted image uniču. Nč grem mal nazaj brat kaj se je kej danes dogajal. Ojo moja glavauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2380
31.10.2008 16:23:16   
Shuka
kaj pa SHRANI . si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2381
31.10.2008 16:39:04   
blanč
Uh vidim, da je velik napisanga, samo si nisem zapomnila niti enga stavkauser posted image le zakaj?user posted image
Nč punce in en biljarderistuser posted image  učerišnji savinjski žur je uspel. Punce enkratne ste, še velik bolše, kot sem si vas po netu predstavljala.
Super kravica legenda, ni je stvari, ki bi me ob 5.00 pokonc spravla.
Nč grem mal mojga pocartat, ker je danes tolk priden, pa tako dobro kosilo je skuhu- no, sej ga je mogu, če je hotu jestuser posted image user posted image user posted image
Pridne bit

(Mark Twain)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
31.10.2008 17:20:00   
zivalica
Po doooolgem času pozdravljene(-i)!

Najprej za nazaj najlepša hvala za vse dobrodošliceuser posted image . Saj sem vse prebrala v sredo zvečer (na hitro in površno, od 22h do 1h!!!), potem mi je pa moči zmanjkalo za pozdravčke. Res imate kondicijo, občudujem vas user posted image . Je pa tudi res, da vam niti v sanjah ne bom mogla konkurirati user posted image .

Nosečka Jazzzz, iskrene čestitke user posted image in user posted image za celo nosečnost user posted image .

Sama sem bila včeraj malo slabe volje - 8.dan sem naredila betaHCG krvni test (ne me user posted image ) in je bil komaj 4 (tudi moja "jajca" me opozarjajo, da se približuje user posted image , tako da nisem bila tako presenečena). Je pa mož bolj pameten od mene "nestrpnice": pravi, da naj počakava, dokler ne priteče. Mater, njemu je fajn, saj ne čuti (fizično) in ne more imeti mojih jajčnikov tako naštudiranih. No, njemu na ljubo bova počakala user posted image , čeprav sem pri sebi že obupala.

Aja, še tole vam moram povedati, da ne bi zaradi mojega minusa katera izgubila upanja: po ET-ju sem imela smolo, saj sem 4.dan dobila zeelooo visoko vročino (raje je nisem merila, a sem gorela, da nisem mogla spati), tako da sem poleg naravnih metod zbijanja vročine morala vzeti lekadol. Najverjetneje sem uboga ekima skurila user posted image . Ne zamerite, malo se moram pohecati, saj stanja tako ne morem spremeniti.

Vse čarovnice na zmenku sem pa včeraj preletela na sesalcu, a se vam nisem upala pridružiti, da katere ne okužim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naslednjič se pa vidimo, da vas spoznam, saj bom potem lažje sledila forumu :-)).

Pozdravček in same user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
31.10.2008 17:28:27   
blanč
Mene zanima, če mogoče še katera rabi menogon?

(Mark Twain)

(odgovor članu zivalica)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
31.10.2008 17:36:08   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mene zanima, če mogoče še katera rabi menogon?
Na prejšnji strani je Reby spraševala o zdravilih v prvem samošlačniškem postopku in kje so lekarne. Tko da verjamem, da je med temi, ki ga bodo ali pa že iščejo.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
31.10.2008 17:37:06   
želvica99
Živalca ampak jest tud mislm, da je še prezgodaj za beta HCG, ti kar lepo čičej in čakejuser posted image se lahko še dvigne.

Zarja upam, da si pošlihtala otročke in da si boš dons pa res mal zase vzelauser posted image

Tina, midve sva čist skupaj in mam tud jest Menopur. Mene je glava bolela samo prvi dan, pol pa ne več, je pa res da hodim na akupunkturo in mi je pomoje pomagalo za glavo. Drugač me pa jajčniki špikajo, včasih prov težko nogo stegnem alpa korak naredim, ne vem pa če je to nujno dobro, ker me tud non stop zvija po trebuhu in napihuje, tko da me skrbi za hiperco. Sem si ga pa dons dala peti dan.

Gigi je upam da res rastejo frnikule in ne sam jajčnikiuser posted image Kako se ti držiš?

Lučka zaspanka ti si kar privošči, izkoristi možnost da maš razlog za crkljanje same sebe.

Grethy a te je včerj čist ubilouser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
31.10.2008 17:39:32   
blanč
je že oddanuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
31.10.2008 18:05:43   
womanpolice
Živjo punce in fanta...

Najprej bi se vam rada zahvalila za navijanje.... sm vidla, da se pri včerajšnjim prvim postom po treh dneh nisem. Hvala vsem! Danes je stanje boljše kot včeraj. We had a little talk about this... and now is ok user posted image . For how long, I wonder? user posted image user posted image user posted image

ok, v glavnem, stanje je takšno... še kr me špika, še kr me dajejo krči, in dans sm imela takšno drisko povrh vsega, da sm mislila, da bom umrla na wc školjki... user posted image

In, punce, slišim, da je bilo pestro včeraj na Vranskem... Kaj pa je bila vragolija večera? To me res zanima.... Ta srečanja so res super in mi je kr dolgčas po vas, veste...

Živalica.. lepo, da si se javila... nč obupat... mene tud krči dajejo, kot pri menstri, pa so mi punce rekle, da to še nič ne pomeni. nekatere user posted image so tud imele takšne krče potem pa so videle na testu user posted image . Mogoče je res 8. dan po ET prezgodaj, vem pa, da se je težko zadržat. Tud mene matra, da bi ga prej kot 12. dan, vendar se še nism odločila kdaj ga bom.

In kak ste? je kaj novega?

Miška73 a si že prišla domov*? aja, a si ti tud bla na Vranskem včeraj?

Grethy... a to ste imeli dvojno žurko al kaj? al pa sm jst narobe razumela...?

Želvica99... nič mi ne poročaš o celicah user posted image user posted image user posted image

Mlinček in Kruci fiks... HVALA VAMA, SAJ VESTA ZA KAJ! MOŠKO MNENJE JE TKO BOLJ... ne vem kak se naj izrazim... no.. moški pogled na vse, itd. Sej vesta, no, kaj čem govorit... user posted image user posted image user posted image

Kajšica.. moja mačkona dans že cel dan spita in to na čist zgornji polički praskalnika, bolj je majhna, rajši jo imata; in tko en čez drugega ležita... full sta cartkana

Mateja_goljev... če se ne motim imaš jutr ET? Velik sreče!!! in še nekaj zamrzjenčkov...

Gigi.. nč ne odpišeš na smse.. za ušesa te bom! user posted image

Pikovitka... user posted image za odstranjene ciste. Vidiš, da je šlo... A še kr pedenaš svojemu poškodovancu?

Abra, Shuka, Lučka25, Lara Light, dajamaja, n74, nokes, netka, mismis, TIna, Pika.po, mlinčka, daisy, marjetka, netka 34 (VELIK CELIC IN KVALITETNIH PRI PUNKCIJI), in še ostale, ki nism naštela... mandonca nas je dosti, ane babe ter dedca... RVM (rada vas mam user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
31.10.2008 18:06:38   
womanpolice
Zdaj pa grem se k mojmu tiškat in gledat dvd od Miške73user posted image

se jutr tipkamo...

nočko!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
31.10.2008 18:19:49   
Goldy
shuka - Dabroston dobimo zdej na GK in ga moramo jemat od prvega uz naprej in ima enak učinek kot Utrogestan.

martin6 - kot sem jaz razumela, ga naj bi pojedle do konca.Jaz sem ga danes začela jemat, včeraj sem imela UZ in mi je recept napisla kar G v Lj, ker sem zadnjič svoji os. zdravnici pozabila reči, danes pa tako niso delali.

Neposredna povezava do sporočila: 2390
31.10.2008 18:25:58   
lana08
Drage moje,
na zadnji oktobrski dan vam moram sporočiti najlepšo novico. Ugledala sem user posted image  !!!

Res se vam dolgo nisem oglasila, samo na hitro sem malo spremljala in vidim, da sta tudi Jazzz in Kalina srečki user posted image . jaz še nisem dojela, komaj čakam še na ponedeljkov krvi test.

Punce, ki grejete, čimbolj se pustite razvajati in pozitivno razmišljajte, vem pa da je zeloooooo težko čakati na test.

Glede znakov, pa jih jaz najprej nisem imela, potem spet ja in ko sem se nehala ubadati s tem me je začelo ful špikati in zato nisem več zdržala in sem naredila test.

Rada vas imam in vam pošiljam veliko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
31.10.2008 18:44:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Kje se pa shuka potepa? A jo je včerajšnja romantika čist zmatrala, al pa še vedno traja.user posted image  Karkoli že počneš, uživaj! user posted image
Tak lep deževen dan je, da sam poležavamuser posted image

kak če pri nas pa ni bilo žive kaplje danes.no je pa zato ves dan lepo svetil sonček.user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: martin6

Živjo punce!

Vprašala bi, do kdaj moram jesti Dobreston, ker mi jih je napisala osebna zdr. in je sam vprašala koliko škatel rabim, jaz sem rekla tri, sedaj sem 8t. noseča. Vprašala sem sr. od gin. pa je rekla naj jih pojem do konca. Ali moram postopoma zmanjševati dozo?

Lep pozdrav.
jaz sem jedla do 13t in vse nekje jemljejo tako

lana80:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
31.10.2008 18:47:10   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: želvica99
Zarja upam, da si pošlihtala otročke in da si boš dons pa res mal zase vzelauser posted image

ah ne...sem komaj zdaj prišla domov...smo morali še v kino 3D gledat, kak neke MUHE OSVAJAJO LUNO......zdaj sem pa prišla domov in bi moj user posted image ......mislim, to je hujš kot v službi.....

Gigi sem šele zdaj vidla. A magnezij je za user posted image ? Dobro, da vem za drugič....

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
31.10.2008 18:48:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
shuka - Dabroston dobimo zdej na GK in ga moramo jemat od prvega uz naprej in ima enak učinek kot Utrogestan.

istega učinka nima.....

Horny Teddy

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
31.10.2008 18:49:47   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Drage moje,
na zadnji oktobrski dan vam moram sporočiti najlepšo novico. Ugledala sem user posted image  !!!

sem vedla da bo tvoja hiperca imela posledicouser posted image !!!!! ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.10.2008 18:54:33   
ledenka
lana08 user posted image user posted image user posted image  čestitam! želim ti mirno in zdravo nosečnost! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.10.2008 19:00:38   
gigi1
LANA JUHUUUUHUHUUHHHU user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BRAVO DEKLICA TKO SE DELA!

Martin, Goldy in vse, ki vas to zanima. Darboston je sintetični progesteron. Utrogestan in Prometerium sta naravna progesterona. Normalno, da je naravni boljši....vendar je bistvo v progesteronu in podpori rumenemu telescu. Ker po prvem UZ na GK nimajo več opravka z nami in je to edini progesteron, ki se ga lahko dobi na napotnico v Slo, nam pač tega predpišejo.

Koliko časa naj bi se ga jemalo? Če se prav spomnim nekje do 12ega tedna.
Abra bo točno vedela.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 31.10.2008 19:01:34 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.10.2008 19:00:48   
Rakica_80
Lana čestitke in lepouser posted image  želim!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.10.2008 19:07:08   
mismis
Lana, čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na zadnji oktoberski dan, pa je bilo res lepo darilo za rojstni dan kajne, čeprav malo z zamudo.

Želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti, v ponedeljek pa visok beta hcg na krvnem testu.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
31.10.2008 19:58:28   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Drage moje,

Res se vam dolgo nisem oglasila, samo na hitro sem malo spremljala in vidim, da sta tudi Jazzz in Kalina srečki user posted image . jaz še nisem dojela, komaj čakam še na ponedeljkov krvi test.

Punce, ki grejete, čimbolj se pustite razvajati in pozitivno razmišljajte, vem pa da je zeloooooo težko čakati na test.

Glede znakov, pa jih jaz najprej nisem imela, potem spet ja in ko sem se nehala ubadati s tem me je začelo ful špikati in zato nisem več zdržala in sem naredila test.

Rada vas imam in vam pošiljam veliko user posted image

Kok je lepo slišat dobre novice. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

"Pazi"
LinLin

Ali ste zanosile kjub "pazenju"?

Da (28%)

Ne (72%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!