womanpolice
|
Živjo punce in fanta... Najprej bi se vam rada zahvalila za navijanje.... sm vidla, da se pri včerajšnjim prvim postom po treh dneh nisem. Hvala vsem! Danes je stanje boljše kot včeraj. We had a little talk about this... and now is ok . For how long, I wonder? ok, v glavnem, stanje je takšno... še kr me špika, še kr me dajejo krči, in dans sm imela takšno drisko povrh vsega, da sm mislila, da bom umrla na wc školjki... In, punce, slišim, da je bilo pestro včeraj na Vranskem... Kaj pa je bila vragolija večera? To me res zanima.... Ta srečanja so res super in mi je kr dolgčas po vas, veste... Živalica.. lepo, da si se javila... nč obupat... mene tud krči dajejo, kot pri menstri, pa so mi punce rekle, da to še nič ne pomeni. nekatere so tud imele takšne krče potem pa so videle na testu . Mogoče je res 8. dan po ET prezgodaj, vem pa, da se je težko zadržat. Tud mene matra, da bi ga prej kot 12. dan, vendar se še nism odločila kdaj ga bom. In kak ste? je kaj novega? Miška73 a si že prišla domov*? aja, a si ti tud bla na Vranskem včeraj? Grethy... a to ste imeli dvojno žurko al kaj? al pa sm jst narobe razumela...? Želvica99... nič mi ne poročaš o celicah Mlinček in Kruci fiks... HVALA VAMA, SAJ VESTA ZA KAJ! MOŠKO MNENJE JE TKO BOLJ... ne vem kak se naj izrazim... no.. moški pogled na vse, itd. Sej vesta, no, kaj čem govorit... Kajšica.. moja mačkona dans že cel dan spita in to na čist zgornji polički praskalnika, bolj je majhna, rajši jo imata; in tko en čez drugega ležita... full sta cartkana Mateja_goljev... če se ne motim imaš jutr ET? Velik sreče!!! in še nekaj zamrzjenčkov... Gigi.. nč ne odpišeš na smse.. za ušesa te bom! Pikovitka... za odstranjene ciste. Vidiš, da je šlo... A še kr pedenaš svojemu poškodovancu? Abra, Shuka, Lučka25, Lara Light, dajamaja, n74, nokes, netka, mismis, TIna, Pika.po, mlinčka, daisy, marjetka, netka 34 (VELIK CELIC IN KVALITETNIH PRI PUNKCIJI), in še ostale, ki nism naštela... mandonca nas je dosti, ane babe ter dedca... RVM (rada vas mam )
|