Anonimen
|
Pa še neki vam morm napisat. Zdejle sem pustila vso delo in si privoščim eno ornk pavzo... Pride okol pol 9h frajla, ki sem ji enkrat sfalila dodatek za nedeljsko delo, in kot že prejšnji mesec ZAHTEVA, da ji v 5 min. zračunam in obračunam ure v bruto, da preveri, če prav delam. Sem rekla nimam čas...Medtem pa ona "bom pa počakala" OK, js budala na kubik, kuli v roke in udri matematiko. Vse ok, sam pri končnem izračunu fali 6 ur, KI SI JIH NIIII NAPISALA, ker je to kao napisala v prejšnji listi prisotnosti - bile so nočne, in do polnoči so ure za prej. mesec, od polnoči pa za oktober. Ja, pa ji rečem če so ure za okt., se napišejo v to listo. Ona pa: "Ja, bo treba mal poštudirat, pa kak fascikl pregledat" Bolj ko sem ji lepo poskušala kaj dopovedat, mi ni dala do besede in kr trajbala svoje. OK, enkrat... Prediham kot najhujše popadke...OK, drugič....Spet predihujem....Pa pride tretjič, pa mi poči! In začnem tulit, da me pol zaposlenih čuje. In zdej sm js grda, ker se kregam, derem, vpijem za BV. Čez 10 min. pa direktorica v pisarno! Ji vse povem...Punce js sm se tresla ko šiba na vodi. Kej takega pa še ne.... In mi je dala čist prav. Kaj pa ji obračunavam zdej, vsem ostalim bom pa nasl. teden? U glavnem sem rabla čas, da se spiham in sem zdej kolkr tolk ok, sam komi čakam, da pridem domov in se stuširam, ker se prešvicala v kregu...Živci so delali 100/uro OK, sem morala nekomu pojamrat... Hvala, da ste brale, oz. preskočile! Rabim srečanjeeeeeeee! Res je kriza!
|