|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
28.10.2008 12:27:00   
Anonimen
Nikjer nobene. Joj to vreme je prav user posted image !

Sandra: Nov zobek user posted image  - 28.10.08 Mislim, da spodnja trojka. Čisto malo je zunaj, ima pa full otečeno, prav bulo user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
28.10.2008 12:29:45   
lumpa6
saj sem tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
28.10.2008 13:31:56   
lemavrica
Ojla,

Sandra 28.10.08 9 zobek

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.10.2008 13:38:18   
helenav
Jaz sem tudi tuuser posted image user posted image user posted image

da me ne pozabiteuser posted image user posted image user posted image

ALLORA naša Klara bo skoraj sigurno zadnja shodila. Mi se namreč sploh še ne dvignemo na noge-sama.....če ji pomagam, se lepo dvignem in pol stoji ko vojak. Zelo rada hodi, če jo za rokice vodiš..ampak jaz ne pustim...Želim si da najprej sama ugotovi, kako se dvigne ob opori, in ko bo ob opori naredila par korakov, jo bom vodila za nogice...to prehitevanje meni ni všečuser posted image ..a me nonoti žal ne upoštevajo vednouser posted image user posted image .

Sicer pa je v vrtcu full pridna in mi smo že tako daleč, da noče it domov, ko jo pride moja mama iskat....user posted image user posted image user posted image ...Ful lepo, ko vem da je rada tam.

Ponoči je eno veliko sranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kar neki se je začela ful zbujat in jaz sem spet vsa povožena in nenaspana.

čez dn pa cuker in kot že od marsikaterih, je tudi moja pupa začela ful čebljat v svojem jeziku..rada gleda risanke in pleše, ter poskuša zapet pesmico, ko jo sliši od mene...intonacija kar gre,..ampak vse ostalo žše daleč neeee.

Zobki????user posted image user posted image boo ne vem več kje smo.-..čakam še eno dvojko zgoraj, kaj se pa notri dogaja ( 4,5) ne pusti pokazat. Bom pa to vedela v torek ko imamo prvič zobozdravnika....

hmm..kaj še???
NIč..jemljem abvlete , da končno preneha to curljanje mlek ain sem vsa boga....imam kar močne stranske učinke....

Vreme je grozno....komaj čakam pomlad...pa se niti še jesen ni končalauser posted image user posted image

grem delat naprej....

čau čau..ljubčkom vsem malčkom in mamicam...

Naila...kako tvoj bratuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 379
28.10.2008 17:07:33   
lemavrica
Sandra 10 zobek 28.10.2008

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.10.2008 20:26:56   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Naila...kako tvoj bratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Helena hvala ker vprašaš, ampak zelo zelo slabo. Tako zelo slabo, da sem se prvo odločila da sploh ne bom odgovorila na tvoje vprašanje, potem pa sem se premilila. Stvar je tako grozna, da jo ne bom opisovala. Prosila pa bi da vse molite zanj in za čudež, ker edino to mu bo mogoče še pomagalo, ker trenutno mu tudi morfij ne pomaga prav dosti. Dneve pa preživljam tako da jokam in se probavam sprijaznit z usodo, ter da ga vidim čim včekrat. Ko bom sposobna bom mogoče napisala kaj več.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.10.2008 20:38:42   
sandra85
joj, NaILa ne! vrjemi, da bom močno molila in upala na vsaj kako izboljšanje!!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.10.2008 20:40:19   
annie
NaILa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.10.2008 20:51:40   
Anonimen
NaILa vse smo v mislih s tabo! Bodi močna user posted image user posted image user posted image !

Za brata: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
28.10.2008 20:54:35   
lemavrica
Naila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da boš lahko kmalu sporočila boljše novice, do takrat pa user posted image  za brata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
29.10.2008 11:22:45   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki jih potrebujete, pošiljam vam tudi pozitivne misli

Neposredna povezava do sporočila: 386
29.10.2008 13:26:40   
annie
Tukaj pa je nastalo pravo zatišje user posted image

Ja no, sicer pa je lepo vreme in ga je potrebno še izkoristit. Midva sva tekom dneva večinoma zunaj kolikor je le možno. Noter se prideva samo najest in previt user posted image Sedaj je fajn, ko že hodi se potem bolj zmatra in več spi user posted image

Malčki, kateri že hodijo user posted image a se še radi vozijo v vozičku? Nik sedaj najraje gre sam peš, včasih ga še nahecam, da gre v tricikel, na vozičku pa se že nekaj časa samo prah nabira user posted image ...nekako v njem več noče bit user posted image

user posted image Kje boste kupili zimske čeveljčke? Jaz se še odločam, ali bi jih kar preko neta naročila ali pa v kakšni trgovini, ampak še ne vem v kateri user posted image

Zdaj pa grem še hitro do konca skuhat, dokler še naš mali gospodič spi, potem pa greva še malo ven...lepo popoldne!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 387
29.10.2008 13:30:35   
lemavrica
Jaz bom vzela Super fitke ali pa Cicibanke. Sem zadnjič vidla da je treba čevelj probat, tako da pri meni kako naročanje prek neta odpade.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 388
29.10.2008 13:42:50   
annie
Jaz se tudi bolj nagibam k temu, da bi jih kar v trgovini kupila, ravno zaradi velikosti. Superfit čeveljčke pa zelo hvalijo tako, da so najverjetneje dobra izbira user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
29.10.2008 14:30:18   
Rožica*
Hojla!

Naila s tabo smo in molimo!!!
Večkrat pomislim nate in tvojo družino!!!

Ja čevlje, jaz sem  že kupila Cicibanove, take da so tudi za zdaj usnjene podložene....sem upala da bodo za čez zimo, včeraj pa spoznala, da mu je nogica tako zrasla, da bi trenutno, če bi kupovala izte morala vzeti eno št. večje.
Zimske za na sneg pa bom najverjetneje kupila Superfit goreteks in ene v Daichmanu, tako za spreobut, v primeru da bi prej omenjeni premočili.
Mislim, da je iz moje izkušnje razvidno, da je treba čevlje pomerit. 

LP.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 390
29.10.2008 22:26:37   
sandra85
čer,

ma kje ve vidite lepo vremeuser posted image pri nas je prav grdo! dopoldan se je še nekako držalo, da smo šibali na otroško igrišče, kjer se je enej lepo 1 urco igral, pol smo šli na sprehod in je doma zaspal za 2,5 ure user posted image pol je deževalo pa ful pihalo in sva šibala za pol urce še vn, ko je glih nehalo deževat

čeveljčki: kupili smo mu pediped (prek neta-mala maša) in moram reči, da sem zelo zadovoljna z njihovimi čeveljčki ( imamo 3 njihove in so res super!) njim zaupam, za zamenjavo sploh ni problema (sem ene čeveljčke 3x menjala, ker ni bilo prav naročeno in sploh ni bilo problema-pa še poštnino mi niso računali, zelo prijazna prodajalka) cicibanke pa mi niso prav nič všeč-ima ene in sploh ni znal hodit v njihuser posted image (no zdaj jih že 2 meseca sigurno ne nosi-jih pa je imal vseskupi mogoče 3x gor)

danes sem spet zlikala goro perila (vsak dan imam 1 stroj za oprat-to pomeni 1 stroj za likatuser posted image kriza!

grem mal Abbo poslušatuser posted image mirno noč!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 391
30.10.2008 11:20:28   
helenav
Dober dan

še malo pa bo konec delovnega dne in pol podaljšan vikend jeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image .

Mi smo ok..vsi zdravi in veseli.....v vrtcu je milina-to pomeni veseje za prit in žalost ko odidemouser posted image user posted image user posted image , ona bi kar tam ostala cel danuser posted image user posted image ...Imamo pa pestre noči in težave z večerjami.....

Pomagajte
user posted image Klara že ene dober teden, noče za večerjo samo flašo mleka..oziroma...ga sploh skoraj ne popije.....čokolino...rižolino..keksolino, ne marauser posted image user posted image ....
sedaj pa prosim z nasveti in recepti, kaj naj ji pripravim za večerjo.....pa ne prosim s kakšnimi mineštrami, ker ni časa za kuhat med tednomuser posted image user posted image

user posted image koliko pijejo vaši otroci..Klara popije ogromno količine..včasih nanese tudi na ene 400-500 ml čaja..a je to ok?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 392
30.10.2008 13:31:12   
nana 27
NaiLa, tudi jaz držim pesti za tvojega brata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 393
30.10.2008 14:33:16   
babyrok
helenav - tudi pri nas smo imeli kar nekaj časa in tudi še kdaj problem z večerjo. Meni se zdi, da je takrat že prilično utrujen, pa čeprav je okrog 18. ure. Že, ko je samo videl žlico, je protestiral. Potem sem ga zamotila tako, da sem mu na krožnik nadrobila malo kruhka in ga je sam jedel s prsti, vmes sem mu pa jaz kašo z žlico dajala v usta.

Čez vikend zvečer niti ne kompliciram več z raznimi kašami in mu na kos kruha namažem kakšen sirček ali namaz in z veseljem poje. Itak potem tik pred spanjem še eno flašo mleka popije in zaspi.

Če pa je pri varuški in mu že čez dan daje kruh, potem mu jaz zvečer naredim kašo in ga probam na kakšen način zamotit. Najboljš je to, da nekaj sam je z rokami (tudi z jabolkom je zadovoljen), jaz pa ga zraven z žlico hranim. Očitno je zdaj v fazi, ko bi že sam jedel, pa glih še ne more. Jaz mu kuham zdrob od Alnature (pšenični, pirin) ali pa kakšne kosmiče, včasih nadrobljen kruh v mleku, proseno kašo...včasih pa kar kakšno iz vrečke vsujem in zmešam z vodo ampak pri teh pa res protestira, ker so vse bolj ali manj istega okusa.

Glede tekočine pa ni panike, če popije do 1 liter vode ali čaja na dan (to sem prebrala na forumu od P Tanč). Važno je, da čaj ni sladkan.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 394
30.10.2008 18:50:17   
LINA31
Čeruser posted image ,
Žan že spi je bil čista koma.

JUPI...zdaj pa bomo tri dni domauser posted image . Bo pasalo, upam, da bo kej vremena za ven. Pri nas drugače vse po starem.

Sem se vključila v facebook, če bi hotla bit kera moja prijateljicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.10.2008 22:04:01   
dreamz
Čir!!

Mi smo vredu, zdravi... trkam na les! user posted image  Prejšnji teden sem jaz zbolela, dva dni sem obležala z vročino, a mali ko rožica, hvala bogu! Zgleda, da je bolj odporen kot mama user posted image

Hodimo še vedno ne. Ma zgleda da nima poguma se spustituser posted image  Drugače je močen, velik, teče s poganjalcem, hodi na rikverc... ma nevem kaj čaka.... je komot in se mu paše nosit in vozit z vozičkom. user posted image

Vreme je kar je... pač ta gnil letni čas... user posted image

Čevelčki: Ma jaz imam za porabit darilni bon v cicibanu, pa nonstop hodim v tgovino gledat, če imajo Softy program pa nič, pa baje da ne bojo niti dobiliuser posted image user posted image  
A v Lj. imate kaj teh mehkih Ciciban Softy čevlev na izbiro? user posted image Zgleda da bom mogla še po čevlje v Lj., ker tu na obali ni nikoli nič za dobit!user posted image
Drugače pa bi čevlje kupila Superfit ali Chicco. Ko bo malo večji oz bo že več časa hodil, mu bom kupovala Geox, ker se mu full poti nogica (itak, da se vedno po celem telesu full poti). Zraven enih čevljev pa itak vedno še en par športnih.

Večerja: Najpogosteje mu za večerjo naredim gres, polento s sirčkom, paštico z maslom ali s sirčkom, zakuhano juhico (če ostane od kosila), jajček na maslu, ki ga pol zmešam še z zdrobljeno sredico kruha, pire krompir. No, to je vse nahitro narejeno in ima rad.
Drugače pa imamo tudi mi probleme za ga hranit, vedno mu morem kaj dat v roke, ali pa mu dam žličko, da sam packa po krožniku.

Pijača: Tudi moj ful popije čez dan. Ma jaz raje vidim, da full popije kot da nebi hotel nič.
Največ pije vodo ali nesladkan baby čaj. Včasih mu dam kak požirek 100%juica z mojega kozarca in ga ima rad, drugače pa kuljenih frutkov ipd ne mara. Aja, pri noni pije full soka iz svežih jabolk, ker imajo sokovnik.

Helena: Imaš lepo rdečo kapico na avatarju! user posted image user posted image   

Sandra: Medve se ne srečava nikoli! user posted image Ma kam hodiš na igrala? Ma itak moj še ni za to, ma ko bo hodil, bomo tudi mi šli na taka igrišča.

Včeraj sem gledala slike s srečanja v Voljčjem potokuuser posted image .. ma kako so bli majhni... kje je to user posted image

Ala, se ne spomnem več kaj sem hotela še napisat.. boooo, sem stara user posted image

Lepo se imejte, ciao!!!user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 396
30.10.2008 22:47:15   
sandra85
čer!

večerja: helena mi mu dajamo: čokolino, keksolino, čokolino lešnik (drugih -lino ne mara), plazma kašica, polento z mlekom, mlečni grez, mlečni riž, kruh z namazom, toast, piškotki namočeni v mleko...za večerjo vedno ogromno poje
probaj ji dati kak kruhek z namazom, palačinke, carski praženec, slivone, marelične cmoke, štruklje,.....

pijača: spije nekje 2dl vode + 2-3dl soka (naravni sok iz stisnjenih pomaranč ali pa cedevito kids)

dreamz hodimo na igrala v lucijo-una nova pri TPC-ju. Enej je ful rad na uni gusarski barki user posted image res je zanimiva. povej, kdaj imaš čas, grema zjutraj na kavico v lucijo! bi že bil cajt, saj sma 2km narazenuser posted image

MI NE SPIMO!!!!!!!!!!! v bistvu odkar sem ga nehala dojituser posted image user posted image user posted image to je že 3 mesece!!! ko se je dojil, se je ponoči zbudil, sem ga podojila, je na prsih zaspal in sem ga samo premestila pa smo spali do jutra........zdaj se ponoči zbudi (po novem že ob 1h-prej je vsaj do 5h ali celo 6h spal) in hoče na vsak način k nama. če ga ne dam k nama, je tako dretje da je groza!!! naredila sva VELIKO napako in ga dala vedno k nama ko se je zbudil. sej je lepo, se cartamo,....sam on ne spi! al mu ni komot ali nevem kaj mu je! se celo noč premetava, pa dviga, pa jamra,........to pomeni, da tut js nič ne spim! danes ponoči ga nisem hotla dat k nama, ker vem, da v posteljici lepo nina (se je že parkrat zgodilo, da je prespal do jutra in se mu je čez dan res videlo, da je naspan) in se je najprej ob 1h grozno drl ene pol ure, pa sem ga skozi dol spuščala, pol pa se je celo noč zbujal in sem mogla imet roko pri njem v posteljici! zadnje dni resnično slabo spimo-skoraj nič! čez dan je skozi zaspan in fulll tečen! js sem tako utrujena in nenaspana! vsakič ko gre popoldan spat, moram it tudi js, ker sem čisto kaput

zelo bi bila vesela kakršnega koli nasveta ali tolažbe, da je to le obdobje, al kaj......?????

kaj je boljše, da ga naprej dajam k nama-tako se ne rabi dret, ko hoče it k nama, ali je boljše, da vztrajam in poslušam to dretje in imam celo noč roko pri njem..pa čeprav mogoče sploh ne bo pomagalo......kaj nej??????
res bi se rada spet po dolgem cajtu naspalauser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 397
31.10.2008 7:33:57   
lumpa6
punce jaz pa noro pogrešamuser posted image , a katera ve kako jeuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 398
31.10.2008 8:36:54   
nana 27
Lumpa, koga pogrešaš? Ni imena zraven. Sandra, ne znam ti svetovat. Zoprno obdobje je. Pa zadnji zobki izraščajo, vreme se hitro spreminja..cel kup razlogov. Bo minilo, čeprav je naporno.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 399
31.10.2008 11:02:37   
dreamz
Dobro jutro! user posted image
Mi smo spali do 10.15 user posted image  Ja, smo zaspanci... Je šel spat ob 20.30. Se zbudil ob 00.30 in bil buden 1 uro, pol se je zbudil ob 7.00 in spal do poznega ...

Aja, pa spi z nami v postelji. Jaz sem se kar sprijaznila s tem, saj tako vsaj več spimo. Mogoče ko bo večji bo razumel in bo hotel svojo posteljo... tako baje večina otrok gre.

Sandra: Jaz sem prebrala prispevek na prvi strani ringaraje o spanju in se kar strinjam s to teorijo- preberi še to. http://www.ringaraja.net/o-spanju-in-uspavanju_833.html
Tista teorija pa, katera trdi, da more otrok jokat dokler ne zaspi, mi je kruta. Mi tako zdaj spimo skupaj, ampak po eni strani paše, ker bo mali še prehitro zraseluser posted image in se ne bo več hotel tako stiskat in lupčkat z mamo user posted image  

Za kafe pa tako, med vikendi sem večina pri mojih starših, med tednom pa če bo vreme, te pokličem oz. se bova zmenile, ok? Pa bo še moj šel na igrala... bo mama pomagalauser posted image

Ala, lep dan! Tuki pa zdej sonček sije user posted image

< Sporočilo je popravil dreamz -- 31.10.2008 11:15:08 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?