|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
21.10.2008 21:59:35   
dreamz
Ciao!user posted image

Po nekaj dneh se vam spet oglašam.

Mali je dokaj ok, zadnje par dni ful kiha in mu malo priteče z nosa, ampak zaenkrat se drži in upam, da ne bo kaj hujšega. user posted image
Ful hodi ob opori, ob pohištvu, s poganjalcem, za rokice, samo spustit se še ne upa.
Zna si sam oprat rokice, da ljubčka mami in tatiju na usta (obvezno zjutraj ko se zbudi, me pokliče mama in se nasloni nad mano in mi da ljupčka na usta, da se zbudimuser posted image ), pa pošilja lupčke ko se mu da. user posted image  
Full mi je lažje odkar reče TO ko kaj hoče in TAM ko hoče kam it, pa če ga vprašam če bo kaj jedel ali kaj podobnega prikima za JA ali pa odkima za NE. Še kar posluša ko mu rečem ne, čeprav se mu včasih zdi smešno in me prav provocira, da kričim nanj, a on se mi pa smeje. Če ga ne gledam, pa me še prej pokliče mama, da ga pogledam kaj on dela kar nebi smel... joj, že zdej je navihanček. user posted image

Ponoči ga še vedno sračka... Pa še za uspavanje je začel sračkat. Ponovem morem ležat z njim v naši postelji tudi več kot pol ure da zaspi (ponavadi malo red 22.00user posted image ) Včasih sem prav obupana... ne vidim konca tega nočnega zbujanja... bi full rada drugega otroka, a kaj ko si ne predstavljam, da se pol dva dereta ponoči in spita z nama v postelji. Ja, začel je full spat z nama v posteljiuser posted image  ker se nama ne da vstajat in ga polagat v njegovo sobo, pa še pol joče in noče bit tam. Ma sej je lepo po eni strani se stiskat skupaj,a kaj ko full brca in tolče z glavo in z rokami, pa še z dragim nimava več intime tako... nevem res včasih je težko. Blagor vam da vam spijo ponoči!!

OK, malo sem se spovedala tuki gor..user posted image user posted image user posted image

Uživajte, pa se tipkamo! user posted image  Upam, da kej bolj pogostouser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 326
22.10.2008 10:14:16   
babyrok
Ponoči je blo pri nas kar neki pestro. Pa gledam na koledar in ni kakšne posebne lune. Ne vem al se je kar tako zbujal al pa zarad štirice, ki zdaj spet rase - vidi se mičkena škrbinica in ima fajn veliko bulo. Zbudil se je že okrog pol polnoči in je kar trajalo, da je nazaj zaspal (umiril se je šele v najini postelji). Potem sem ga odnesla v njegovo posteljo in okrog 4 zujtraj je bil spet jok, nakar sem mu dala zapit vodo in potem ni nič kompliciral, ko sem ga dala nazaj v posteljico. Še dobro, da se je zbudil ob 6 zjutraj, ker sva midva pozabila naštimat urouser posted image   ...zjutraj je bil pa dobrovoljček...evo, takle mamouser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 327
22.10.2008 11:04:39   
guppy
Mi smo spet (in že nekaj časa) bolni.

Najprej Maja bruhanje, potem Marko bruhanje ponoči, potem sta fasala drisko, ampak k sreči 1-2x na dan. Jesta in pijeta normalno, zelo sta igriva.

Midva z možem sva pa na pol mrtva, jaz sem na 30 minut na WCju, čisto me je zdelalo. Iz postelje ustanem za stranišče in za nekaj pojest, čeprav še to kdaj dobim kos prepečenca v posteljo. Upam, da ni kaj hujšega, zdi se mi, da je danes že bolje.

Lupčki...

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 328
22.10.2008 13:34:59   
annie
Guppy, za vašo družinico en kup user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 22.10.2008 13:48:50 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 329
22.10.2008 19:10:21   
LINA31
Pozdravčki še od nasuser posted image ,

sem za nekaj dni mrknila, ker je dragi doma in ne pridem do računalnikauser posted image . Smo kar ok. Jutri imava pregled pri P, danes sva zadnji dan AB vzela. No, upam da smo se zdaj pocajtali. Je pa mene prehlas vrgeluser posted image , sem kot povožen burek.

guppy....user posted image zate in vse tvoje. Jaz pa čakam, da me pokličeš za user posted image . No, vidim, da ste bogi.

dreamz...tudi mi nevemo kaj je to spanje celo noč Vsaj enkrat se zbudi in je. Ni kaj. Sem se že navadila. Full je bila kriza v torek, smo se zbujali na dve uriuser posted image .
andreja32....full lepe sikice. Oh kolk so Zali laski zrasli.user posted image

Kaj pa kej počnete popoldne, ko pridete iz službe? Nam tako hitro mine popoldne, da je vse v razsuluuser posted image  No, če bo katera kakšen dan čez vikend za kavico, pa naj javi.

Grem mal pospravt, pa pod tuš, pol pa še kej za službo naredit.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 330
22.10.2008 19:27:36   
guppy
LINA, komaj čakam najino kavo, ampak kot vidiš nam ne gre najbolje. Najprej sta bila mala2 doma 1 teden, potem sem bila jaz na antibiotikih, zdaj sta spet doma. Mogoče naslednji teden pocingljam za malico.

Danes sta malčka super v bistvu, jutri bi ju komot peljala nazaj v vrtec, pa smo se odločili da ostaneta doma do ponedeljka. Naj se fajn pozdravita. Mi pa tudi user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 331
22.10.2008 19:38:29   
Anonimen
Guppy: user posted image user posted image user posted image  za tvojo družinico!!

Sandra: Imamo nov zobek user posted image  - 22/10/08 Ne vem, če je 4. al 5.; mi ne pusti pogledati.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
22.10.2008 19:53:01   
lemavrica
Mi smo danes imeli sistematskega. Načeloma je zdrav, dobili pa smo napotnico za gastrouser posted image . Upam da kmalu dobim datum.

Lina lahko se kak vikend dopoldne zmenimo za kavico.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
22.10.2008 20:51:27   
123a
Čer pupe...

Malo da odgovorim na vprašanjauser posted image

spanje-spi v svoji postelji do 1,2 in potem nadaljuje naprej pri nama na sredi...dobra kontracepcijska tabletkauser posted image je rekla,da hoče bit edinkauser posted image user posted image .Smo pa začeli spančkati celloooo nočččč user posted image od 20-6 (ob 6 popije mleko)in spi do 9.Smo se pa odločili in prakticiramo ,da sedaj spi samo 1x čez dan in moram reči da mi je žal,da nismo že prej to naredili.Sedaj gre spat ob 12,13 in imamo vsaj kaj od dneva.

uspavanje-obvezno moram ležati zraven nje...je pa res ,da sedaj ko spi popoldan prej nimamo več problem z uspavanjem zvečer.Popije mleko in že spi tudi.

popoldanska opravila-lina jaz pridem domov ob 14 skuham kosilo in greva hitro malo na sončka.Zunaj sva nekje do 18.30 in potem sledi kopanje...Zvečer pa sledi pospravljanje na hitro...vikendi pa generalno...jah takle imamouser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 334
22.10.2008 21:33:58   
december06
Škorpion ČESTITKE!!!!!!!! Zdaj pa uživajte. Zdaj že veš kako se stvari streže.

123a naš se je tudi nekaj razvadil in hoče spat zraven naju oz. mene. Zdaj že kakšen mesec, da ko se ponoči zbudi, ne zna sam nazaj zaspat, ampak je jok in stok in potem se mamici ne da in pristane v postelji. Čeprav je zdaj že dva dni ostal kar v svoji posteljici.

uspavanje in spanje spi 1x na dan že kar par mesecev, tam od 11:30 - 13:30, jaz potem v miru umes skuham in potem jemo kosilo oz. zdaj je to babica. Pred spanjem pa ima kakšno sadje. Uspavanje pa zvečer zgleda tako, da ko se oblečemo v pižamico, popijemo še en malo mlekeca, se uleževa na posteljo in potem se on premetava in zaspi, no ja oba zaspiva in potem sem čist blesava in nič ne uspem naredit. Čez dan pa ga jaz sploh ne znam uspavat in imamo vedno težave. Pri babici pa spi.

user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za dosežke in

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubančke.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 335
22.10.2008 23:07:54   
sandra85
guppy user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite!!!

no, pri nas z samostojnim uspavanjem še vedno vztrajamo- se par minut joče in premetava pol pa lepo zanina. ponoči se zbudi in ga dam med naju, tako lepo vsi trije spimo (po novem) vse do 9h ali 9h30 user posted image user posted image user posted image se pravi spi od 20h30-9h,9h30 user posted image
ko se zbudi, se obvezno še vsaj 15 minut carta malo z mamo, malo s tatijem, poljubčka oba in pol se počasi dvigne

čez dan spi (po novem) samo 1 rundo. včasih spi 1 uro, včasih pa 2,5 odvisno od tega, če ga kej zbudi
odkar spi čez dan samo 1 rundo, je zvečer bolj zaspan in tako tudi prej zanina in manj joče

hoja je pri nas že tako dobra, da je danes pretekel sigurno 10 metrov user posted image tako luškano je laufal

mi gremo ta vikend spet na štajersko (že tretjič ta mesec), ker ima Enejev bratranček krst user posted image

grem še mal maile pogledat, pol pa spat

lep večer vsem!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 336
22.10.2008 23:08:33   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

spanje-spi v svoji postelji do 1,2 in potem nadaljuje naprej pri nama na sredi...dobra kontracepcijska tabletkauser posted image je rekla,da hoče bit edinkauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mislim, dase Enej tudi tako odločil

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 337
22.10.2008 23:25:44   
sandra85
aja, pa še to:
presodite, komu je podoben: atiju ali mami user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=88232

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 338
23.10.2008 6:57:14   
lumpa6
jutro

naš žiga je pa včeraj shodiu, tako da datum 22.10.2008user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 339
23.10.2008 6:59:18   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

aja, pa še to:

zelo fejst ste vsi, podbn  hmmm... komu, obema po nekajuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 340
23.10.2008 7:22:45   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

aja, pa še to:

od pasu navzdol je podoben očku, od pasu navzgor pa mamiciuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 341
23.10.2008 10:17:46   
Anonimen
Jutro punce!
Tudi mi bolje spimo, odkar spi samo I rundo na dan user posted image . Je pa imel full probleme s prebavo user posted image  in zdaj mu vsak dan dam 1-3 suhe slive (tiste ta mehke, ki jih lahko sam ugrizne) in ima super prebavo user posted image ; tako da, če ima še kakšen težave priporočam user posted image .

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
23.10.2008 21:07:08   
sandra85
čer!

pa kje ste vse?

no, lumpa in CUKRČEK hvala za kompliment user posted image zame je to največji kompliment, ko mi kdo reče, da je najin sinko MENI  podobenuser posted image so pa ljudje različnega mišljenja (eni, da je tatiju, eni, da je bolj mami.....) v glavnem najin je, ni od tišlerjauser posted image

Enej je začel ful govorit in vsak da vse bolj razume-dojema in vse mu je bolj zanimivo...

lumpa user posted image user posted image user posted image bravo Žiga za samostojno hojo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Enej nina, js pa imam danes res za likat-to odlašam že par dni in semi je spt kup nabraluser posted image

zraven bom spila en breezer user posted image tako bo šlo lažjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.10.2008 22:02:50   
annie
Večer,

kaj, ste se vse skrile, ali kaj?? user posted image user posted image
Nik že od 20.00 h spi, ker je čez cel dan samo 1h spal user posted image . Drugače pa sva dan lepo preživela, dopoldan sva šla po darilo za nečakinjo od dragega, ker bodo čez vikend praznovali. Popoldan pa sva bila malo zunaj, malo se igrala in je bil dan že pri koncu.

Lumpa6, user posted image user posted image za hojo!!

Ne morem verjeti, kako Nik napreduje glede hoje. Prejšnji teden je naredil prvih par korakov, sedaj pa po stanovanju že konkretno šiba user posted image

user posted image Od kdaj se v bistvu šteje, da shodi? Se mi zdi, da se je tukaj o tem že enkrat debatiralo, ampak mi smo takrat bili še daleč do tega in si takrat sploh nisem zapomnila user posted image Nik na primer po stanovanju ful prehodi (iz enega v drugi prostor), samo potem ko ima dovolj gre še vedno naprej po vseh štirih.

Pa še dve slikici (mi je ga kar smešno za videt, ko hodi, ker sem ga vedno navajena, da šiba po tleh user posted image )

user posted image

user posted image

Pa lep večer želim!!

< Sporočilo je popravil annie -- 23.10.2008 22:07:16 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 344
23.10.2008 23:17:20   
sandra85
annie, a bo Nik kakega zobka dobil? user posted image se ful sliniuser posted image tut Enej skozi grize kemike in šiba z njimi po stanovanju in se vedno bojim, da bi padel, ko ima kemik v ustihuser posted image
po sliki sodeč, mi deluje, da Nik prav lepo hodi
mi smo šteli, da je shodil, ko se je začel kr sam dvigat in šibat brez padca. Enej je že zelo zgodaj naredil po 5, 6 korakov-to nismo šteli za hojo.
imata z Enejem isto knjigico user posted image Enej ima celo zbirko teh 4 knjigic in celo zbirko knjigic VIKTOR SE ZABAVA...na kmetiji, na počitnicah, v cirkusu in v šoli. te knjigice ima najrajši, tako da jih vsem priporočam. so lepe slikice not, pa une zavihke imajo, katere ima Enej ful rad in jih rad odpirauser posted image

user posted image user posted image user posted image a vaši še vedno VSE tlačijo v usta??????? Enej mora vse "pretipat" z ustmiuser posted image user posted image user posted image m karkoli dobi novega, najprej malo pogleda, pol pa proba takoj, kaki okus ima ta stvaruser posted image user posted image

sem zlikala dobesedno goro perila (se počutim 15kg lažja user posted image ) zdaj grem pod tuš, pol pa nina nanauser posted image

mirno noč

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.10.2008 6:19:51   
LINA31
Jutrouser posted image ,
midva sva že zrihtana za v varstvo. Žan z lopatko za tortice tolče po predalnikuuser posted image . Nič ne pomaga, če stokrat rečem NE.
Naše noči so iz dneva v dan boljše, oziroma zdaj postajajo že konstantne, 1x do 2x se zbudimo, s tem da gre sat okrog pol 8 in se zbdi okrog 6.00. Kar uredu. Se nimam aj pritoževat.
Včeraj sva bila pri P in je ušesek bp. Uam, da tako tudi ostane.

annie...če Nik prehodi sva prostora je to že hoja. To, da gre na vse štiri, bo mogoče trajalo par dni, ampak je čist normalno. Meni so v RA rekli, da, ko enkrat prehodi pot od ene stene do druge in nazaj, se reče, da je shodil.
BRAVO NIKuser posted image .

sandra...meni se pa zdi, da je ENEJ RES FULL tebi podoben. Edino nosek nevem po komu imauser posted image .

Žan full veliko stvari nosi v usta, ampak veliko manj kot je to počel. Mi še vedno nimamo 7. zobka, že 4 mesece. Bogi. Slini pa se full, pa tud prste skos tiši v usta.

Zdaj pa grem še hitro kej pospravit, pol pa SLUŽBAuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.10.2008 8:07:11   
babyrok
Jutro,

danes smo spali celo noč...juhej...in to kljub temu, da mu poleg štirice spodaj, še dvojkica raste na vrhu. Revček je bil včeraj tolk zmatran, da je ob 18.30 kar kazal na flaško, da mu nardim še mleko in je v šubu zaspal. Zbudil se je ob 6 in to pokakcan, ker se včeraj čez dan ni in očitno ga tud to ni motilo. No, sej ne vem kdaj se je, mogoče je bil jutranji:-)

Zdaj hodi fajn po celem stanovanju in redko ga še malo zamaja, drugač pa kar gre.

Tudi mi imamo knjigico od Viktorja na kmetiji. Roku ga je kupila varuška za RD in je super knjigica. Že napamet ve kaj je pod zavihki in predno odkrije že reče burmbrum - to je traktror oz. vse kar se pelje na štirih kolesihuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.10.2008 9:18:00   
lemavrica
Oj,

mi smo danes prespali celo noč. Včeraj je bil že kar zmatran. Jaka zna tudi že pokazati, kaj bi rad, kadar hoče seveda. Zadnjič ga je ful buši bolel in mi je pokazal previjalno, šibal do nje in čakal da ga dvignem in mu zmasiram bušija. Zdaj se zna dvignit na nogice brez opore in stat kake pol minute. Shodil pa bo kobo, meni se ne mudi, ga ne sprehajam in nič ne silim.

Annie user posted image  user posted image  za hojo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.10.2008 13:21:09   
lumpa6
Annie čestitam za hojouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.10.2008 15:10:41   
andreja32
Annie čestitke za hojouser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?