|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
30.10.2008 15:17:19   
SRCCEK
Ojla sonosečke

Vrtec....ne vem kako bo, ker ga sedaj vozim s sabo v nm v vrtec in je baj de mim, potem bo pa to mal od rok, ker je le 30 km razlike, tako, da ne vem kaj bom naredila user posted image . Moj ga pa ne more vozit, ker hodi v lj v službo, tako da z njim se pa ne morem nič pomagat. Razen če ga bo svakinja vozila prvi mesec, predno si mal opomore, pol bi ga pa jaz?? Bomo vidli, kako bo?

Imena...midva sva neverjetno usklajena. V službi sem s sodelavko mal debatirala okrog imen in izbrala tista, ki sta meni najbolj všeč. Zvečer sem mu povedala svoja predloga in se je moj hanči takoj strinjal. Je pa res, da je veliki bratec že našel drugo ime za fantka (če bo), s katerim se pa oči  in mami tut strinjata. Tako, da zaenkrat smo soglasni user posted image user posted image user posted image

SPPS lep buši maš žeuser posted image user posted image user posted image .....ma saj mam jaz skoraj že takšnega, pa sm šele okrog 19 tedna user posted image

Želim vam čimlepši podaljšan vikend...čimmanj naporen, za mene že vem, da bo naporen user posted image user posted image

čau

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
30.10.2008 15:22:09   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Kofetek...hmmmm...veste, da sploh nisem pomislila na kakšen zabavni kotiček za našo mularijo...samo na tortice user posted image ...ma notri je še kar prostora...zunaj pa bo itak tema, tako da dvomim, da jih bomo tam šetkale...kaj pa če bi katera predlagala kakšno reč, kjer imajo mogoče prostor za otroke??? Lokale v KP bolj malo poznam...
ospravlja vse, pa kuha in kar ga prosim...ni da ni...glih danes sva se skregala glede "novega stanovanja", ki je še samo v planih, da bo kopalnica MORALA imeti bide, ker je on tako čist, da ga rabi...meni pa se zdi totalno neuporabna zadeva, pa še prostor požre...in tačas greš lahko pod tuš...

kapitanija imak kotiček za igrat, pa risat...pa tortice so ful dobre, ampak zna biti kar gužva tam, tako,da ne vem...kaj pa druge, kaj predlagate?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
30.10.2008 16:10:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

SPPS lep buši maš žeuser posted image user posted image user posted image .....ma saj mam jaz skoraj že takšnega, pa sm šele okrog 19 tedna user posted image

Želim vam čimlepši podaljšan vikend...čimmanj naporen, za mene že vem, da bo naporen user posted image user posted image

čau
user posted image user posted image  zakaj si pa žalostna?Kaj boš počela čez vikend?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
30.10.2008 16:24:38   
spps
jjasna85 ,Lep bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image teb sam buši raste,men še pa vse ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se imen tiče,se še nismo ničkaj pogovarjali,imamo pa zaenkrat v igri dva imena(Alina in Marcel),da bi se poglabljali se še pa nismouser posted image user posted image user posted image
Dali* ne bit preveč pridna,na vreme se pa kar navadiuser posted image user posted image user posted image pa nove slikce bušija naložiuser posted image user posted image user posted image
Na epiduralno me ne vleče-ni potrebe,ker imam visok prag bolečineuser posted image user posted image user posted image
tiste,ki se javljate bolj poredko-dajte se mal potrudituser posted image user posted image user posted image user posted image
kje je pa moja Enanobena???Razpisujem tiralico za njouser posted image user posted image user posted image uf,kako paše stari nick uporabit(še mi je vedno bolj aktualen,kot pa  =jasna=user posted image user posted image user posted image (pa brez zamereuser posted image )

pa cite,tud ni blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 30.10.2008 16:26:29 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
30.10.2008 17:40:00   
spps
mamaM,hitr napiši kaj,da mi ne bo dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image imam takšno srečo,da vedno,ko visim na RR,vse ostale zbežijo,ponavad pa gužvauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
30.10.2008 18:00:43   
helimaša
pa sej ste čist nore....kok ste napisale.....
sm bla pr zdravniku....tko da bo bolniška zrihtana.....upam da bo vse kul in mi tudi komisija podaljša....MAŠO sm pustila pr mojih ker greva jutr v Avstrijo....pa da vidmo kaj se tm kej pametnga dogajauser posted image .....
čebelica ja Maša je februarka 07.....ma 6. februarja RD.....tko da bo 25 mesecev razlike....
drgač pa zdele spet jem Milko in že čutim kako user posted image  veselo poskakujeuser posted image .....ma kaj nej če mi pa paše.....sej dons že cel dan neki melem....ampak mi pa neki čudn v želodcu dogaja....me kr neki slabi....po mojem je to požrešnost....user posted image user posted image user posted image
spps si klicala in se zmenila

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
30.10.2008 18:09:13   
Dali*
Mamma mia, ma nam vsem tok na sladko udarja, da bognedaj, da nas vse naenkrat spustijo na kak sejem slaščic user posted image .

Jst tudi jem palačinke z nutelo. Njami....

Tko...zdej pa grem in ker bom brez compa se javim, če ne prej v ponedeljek. Uživajte!

=jasna= - prosim poštimaj seznam, ko se bo kaj pojavilo, ker če bomo tko pridno tipkale bom mela full dela samo za vse prebrat...user posted image

spps - se bom mal poslikala in bom prpopala slikce drug teden.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
30.10.2008 18:18:30   
helimaša
ooo  Dali kam pa kam.....nč ne poveš....si tko skrivnosna....
a si predstavljate da bi šle res na kšn sejem slaščic.....jao.....požrem vse kar vidimuser posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
30.10.2008 18:19:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša
spps si klicala in se zmenila
ojla!
sem jaz,sem v torek popoldan naročenauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
30.10.2008 18:20:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

spps - se bom mal poslikala in bom prpopala slikce drug teden.
okidokiuser posted image user posted image user posted image
kam pa jo boš mrknila?
Kar se seznama tiče,pa ti ni treba skrbet,ga bomo že porihtale-jaz priznam,sem že čist ven iz tega,ker ste mi tolk lenobo podpiraleuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
30.10.2008 18:24:08   
helimaša
sam da si uštimala....bom držala pesti da bo vse kul

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
30.10.2008 18:29:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

sam da si uštimala....bom držala pesti da bo vse kul
bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
30.10.2008 19:01:28   
Zasanjana
Dali, se bom poskusila večkrat javit. user posted image Samo vas je res težko dohajat. V enem popoldnevu ste naklofale 2 strani, bravo.

Ko že tolk o torticah govorite... jaz sem šla danes naročit torto za Marca, ki bo kmalu dopolnil eno leto...kolk gre čas hitro. Se mi zdi, da sem včeraj iz porodne prišla. No, in je bila tista slaščičarka tako prijazna, mi je ponudila vzorce torte za poskusit, njami. user posted image

Evo še moj buši...

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
30.10.2008 19:08:53   
Naja30
Zasanjana, moja bo v vrtcu, definitivno. Ji bo veliko lepše, jaz bom pa tudi imela čas za dojenčka.

krči v nogah - ene 2x me je že zadelo, ja.

A vas kaj boli glava? mene zadnje dneve spet vsak dan. Verjetno ker imam nizek pritisk. No, bolje to kot da je visok. Bom že preživela, ampak ni pa prijetno. Pol se pa še tamala dere in vsi so takooo glasni... user posted image

epiduralna -  ne, bom kar naravno, imam tudi visok prag bolečine. user posted image

Joj, kok imate vse luštne trebuščke! Pa vse ste take suhice!

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
30.10.2008 19:26:53   
Nina00
pondelak čestitke za pupo! Kar se pritiska tiče je odvisno kakšnega imaš običajno (ko nisi nosečka). Ponavadi je v nosečnosti pritisk nekoliko nižji, kot sicer. Je pa tale že kar malo visok. Si ga kar še pokontroliraj. Mogoče imaš takega le pri zdravniku, ko živčki delajo.

an_angel super za morfologijo! Za imena pa lahko na netu pogledata na statističnem uradu ali podobno - vtipkaj v iskalnik imena, pa boš našla, ali pa tu na RR pod imeni, pa kaka knjigica z imeni, pa verjetno še kje, a to se trenutno spomnim.

Naja po čigavem nasvetu pa jemlješ Aspirin? Ker kolikor vem, se naj ga v nosečnosti ne bi jemalo. Morda v posebnih situacijah? Pa tudi, da znižuje pritisk še nisem slišala. Znižuje povišano telesno temperaturo, deluje proti bolečini in preprečuje zlepljanje krvnih ploščic in s tem preprečuje nastanek strdkov.

babyg čestitke za pregled! 

Zasanjana naš starejši mali bo ostal v vrtcu. Ko bo dragi na očetovskem dopustu, bo tudi on doma, sicer pa mu ne bomo spreminjali ritma. Se bom tako lahko dop bolj posvetila mlajšemu, pop pa starejšemu.

mikro B če greš na tečaj glede epiduralne ti ne more nič škodit. Se boš potem lažje odločila ali ja ali ne. Pa vedno imaš to v rezervi, da se lahko odločiš za. Sama bom pa kar brez epiduralne, tako kot prvič.

čebeica maja saj to sem mislila. Ti mu kar povej glede dopusta. Če se pa ne bosta mogla zmenit, mu pa povej, da boš pa pred porodniško izkoristla kar ti pripada, pol naj pa razmisli, kaj se mu bolj splača user posted image  Če se ti ne bo poznalo na porodniški, se ti bo pa za čas, ko boš na dopustu, namesto na bolniški.

Trebuščki so pa prov fletni!

Pa ne morem verjet, da sem prišla na tekoče user posted image  No, saj čez praznike bom spet ven padla user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
30.10.2008 19:52:05   
Zasanjana
Jaz danes kar po koščkih pišem, ko se kaj spomnim.

Epiduralne jaz ne bom vzela. Če bi že kaj, bi se odločila za ultivo. Sem jo vzela pri Marcu pa je bilo fino. Po porodu si bolj spočit in imaš več energije na začetku. Ampak tokrat bom naravno...

spps, jjasna, super trebuščka! user posted image user posted image Se mi dopade tvoja oblekica, jasna. user posted image

Zdej bo pa res dost za danes, se grem na kavč poknit. Bodite pridne in lepo preživite praznike, četudi niso ravno najlepši.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
30.10.2008 20:11:46   
spps
zasanjana tud tvoj buši je že veeelikuser posted image user posted image user posted image user posted image
Naja-bile smo bivše suhice(user posted image user posted image user posted image user posted image )

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
30.10.2008 20:22:51   
spps
se že katera pripravlja za jutrišnji praznik???
jaz sem že v akciji.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
30.10.2008 20:51:13   
čebeica maja
Ja mi smo že včeraj naredil bučo-duhca, Miha pravi da je hohohohahaha, to sta ga bratranca naučila. Je tako smešen, zkoz to oponaša. Sedaj bom pa mogla gor, ker še ne spi, sleče si spalno vrečo in nori po postelci in me kliče. Imamo kr prombleme da zaspi.
helimaša-Mihec je pa 11.2.07 tako da bo tud približno 25mescov razlike. Maša pritebi zaspi potem jo pa odneseš v postelco, mi smo tud to počeli, sedaj se pa trudimo da bi sam zaspal v postelci, včasih nam rata. Ob povdne ga pa sm dam v postelco pa že spi, zvečer pa ne. ah kaj nas vse še čaka.

PAPANOČ

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 30.10.2008 20:59:37 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
30.10.2008 20:54:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Ja mi smo že včeraj naredil bučo-duhca, Miha pravi da je hohohohahahauser posted image user posted image user posted image , to sta ga bratranca naučila. Je tako smešen, zkoz to oponaša. Sedaj bom pa mogla gor, ker še ne spi, sleče si spalno vrečo in nori po postelci in me kliče. Imamo kr prombleme da zaspi.
user posted image user posted image
ti boš vsaj navajena za naslednjegauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
30.10.2008 22:42:58   
marec2009
Punce po dolgem času se javljam

Še zmeraj sem na bolniški.
K sreči zadnjih 10 dni več ne krvavim v sredo imam pregled in upam na najboljše

Ko sem vidla fotke bušijev sem bila zelo vesela, ker jih lahko primerjam s svojim.
Sama imam že velikega pa čeprav sem šele v 20 tednu, sploh ne morem verjet da je že toliko zrasel.

Sama tudi ves čas samo jem in sanjam o sladkem pregrehu ;-)
Sem nakupila malo novih cunjic ter študim o tem kam bova z mojim previjalno postavila ter kakšno ;-)

Kdaj mislite iti v starševsko šolo?

user posted image

Ali ste tud ve full zaprte?user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
31.10.2008 5:39:38   
PERSIDA
Dobro jutro.Že kar nekaj časa vedrim tukaj.Ko ,pa me danes križ matra ,tako ,da je spet ena user posted image eva noč za mano.Morda je to od včeraj ,ko sem skoraj cel popoldan presedela s sodelavkami.Ko ,pa niso imeli kavča v gostilni user posted image .

mediuhec - kar določite datum in uro.Kje je ,pa ilich slaščičarna ,pa mi boste malo razložile.

bušiji - ko bi jaz tako suhceno s trebuščkom izgledala.Svaka vam čast vse ste tako lepe.Jaz sem v celoti gledano ,ko ena dobro rejena  user posted image .No saj sem že skoz taka,tako,da se ne vidi ,da sem user posted image .

No lepo se imejte ,ko boste ,pa ve user posted image  pile bom .pa jaz veselo user posted image .Dijo.

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
31.10.2008 7:38:35   
helimaša
joj Persida si pa res bogica.....midva greva zdele v Avstrijo.....tko da hitr skuham eno kavico za vas pol pa letiva......

se tipkamo proti večeru

papa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
31.10.2008 8:22:43   
Pupa7
dobro jutro,

no ja kolko je pač možno v tem dežju... Ste tolko napisale, da sem vas komaj prebrala in tok me daje pozabbljivost, da sproti pozabljam kaj preberem  user posted image No pohvalim lahko vaše lepe bušije (bom tudi jaz ob priliki nardila kako lušno fotko) user posted image

marec2009 mene ne daje zaprtost ampak ravno obratno user posted image tko da je že prav nadležno, sploh če sem kje zunaj.... Pazi še dalje na svoj buši pa da bo do konca vse vredu!! Držim pesti zate!!!

spps - tale tvoja čarovnica je pa prav grozna, res za strašit juuuj user posted image

Zasanjana, kaj bi bla tok prijazna pa mi povedala kej več o tej ultivi? Hvala že v naprej!

No zdaj pa grem pojest zajtrk in si narest en dobr user posted image .

Se beremo, bodite fino!

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
31.10.2008 9:15:50   
Naja30
Dober dan, tak deževen dan. Nič kaj lepo ni vzunaj. user posted image  Naspala sem se. Šla sem spat s kurami, ob devetih in spala skoraj do pol 8h. user posted image  Včeraj me je zelo glava bolela, ker sem bila malo napeta. Pride tud tak dan. In zelo me je začel križ bolet in hrbet. Bo treba spet začet z blazino med nogami spat.

Nina, to ni ta navaden aspirin, ampak aspirin100, ki ga jemljejo ljudje z visokim pritiskom in preprečuje infarkte in to. Jemljem ga po nasvetu G. In ga bom jemala do 34t, ker redči kri in kasneje zarad poroda ni priporočljivo. Je pa dokaj normalno jemanje aspirina, če v prejšnji nos. kaj ni potekalo ok, v mojem primeru zahiran otrok. Ker je boljši dovod hranil do posteljice.

zaprtost je pri meni odvisna od prehrane. Kadar se nažiram bolj suhih stvari in čokolade user posted image  gre težje, drugače pa pojem kar dosti sadja in zelenjave in ni večjih problemov.

(odgovor članu mikroB)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?