|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
29.10.2008 21:19:09   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zvezdica: mislim, da imajo potiskane pleničke tudi v H&M.

Res, super in hvala. Grem takoj jutri okoli pogledatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 21:47:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3152
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 21:54:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3153
29.10.2008 22:17:57   
bučibači
Hojla, bom raje sem prilepila link s vprašanjem, ki sem ga postavila na forumu čvekanje v tri,...
ker sem tudi jaz januarčica, mi boste zagotovo znale pomagati-hvala!!

http://www.ringaraja.net/forum/pomagajte_prosim%2Dnimam_pojma_o_porodni%C5%A1kem_d%25/m_3315851/tm.htm

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
29.10.2008 22:22:32   
bučibači
joj, vidim, da ste že prilepile dostop do teh obrazcov.
kako ve, ki ste v bolniški in nimate izhodov, urejate te stvari, najbolj me skrbi ta 60-dnevni rok,...user posted image  

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
29.10.2008 22:41:28   
ronja
Glede Tosame: a to je prav v tovarni ali kako? Je zraven prodajalna? Se splača???? Je že bila katera tam? Mene ful mika, da bi šla enkrat tja pogledat. Kaj vse pa lahko tam dobiš??

uršika, to je tovarniška trgovina, zraven tovarne, ampak luškana trgovinca, ni vse nametano. Mislim, da se splača, vse je precej ceneje kot v trgovinah, recimo 10% nekje je bilo, ko sem šla za ronjo iskat. Dobiš lahko tetra pleničke, krpice (tetra in za enkratno uporabo: viskozne in varirane), gazo, zložence, vato, vatirane palčke (normalne in za otroke), prsne blazinice, vse mogoče vložke (tudi vatirance in vir 80, ki so ful fajn za po porodu, ker so takoooo mehki), povoje (navadne in elastične), tkanino za plenice (tetra) na metre, kaliko na metre, po novem imajo tudi krojene pleničke (tega takrat pri Ronji še ni bilo) in pokrivne hlačke, pa ziher sem še pozabila kaj.
Imajo pa tudi otroške oblekice, ki so res kvalitetne, moram priznat in so fajn kroji, taki, ki jih lahko dolgo nosi - ker kakšne stvari dobiš, pa jih lahko 2x obleče, pa niso več prav, druge so pa skoraj 1 leto uporabne...
Nimam nobenega sorodnika tam, da ne bo kdo mislil, sem samo res zadovoljna strankauser posted image . Tudi lubi je rekel, da kar sem pa od tam prinesla, je bilo pa vse res super - ne, da je bilo fajn in uporabno, ampak da je bilo najboljše... Pa on sicer res ni preveč haklihuser posted image . No, zdaj vse natipkam, pa vidim, da že vse vešuser posted image .

Povratnice dobrodošleuser posted image nazaj! barba, no, saj železo je še vedno nad mejo, je pa boljše, da začneš že prej jest, predno pade še bolj. Ampak to je normalno, da pade, ker se pač kri razredči. Pa saj tablete pomagajo. Pritisk se mi zdi pa tudi čisto ok - jaz mam vedno 90/60, pa sem čisto ok. Ne sekiraj se preveč, pač kdaj je treba dat glavo med noge, pa prezračit, pa pojest kaj sladkega, pa če nič ne pomaga naj te kdo z mrzlo vodo polije.

niia, vložke sem jaz kar vprašala, kateri so najboljši in so mi rekli, da vir 80 in pa eni natur. Sicer pa po porodu dobiš vatirance, ampak teh potem v sobi ni več, so pa zeloooo fajn, tak da če boš šla v tosamo, jih nabavi (drugje namreč ne vem, kje jih imajo, jih še nisem videla). to so taki ogroooomni zeloooo mehki vložki, ki so res praktični za tiste prve dni, sploh če si šivana, ker navadni vložki malo ribajo in lahko boli. jaz sicer nisem bila šivana (trkam na les, da zdaj spet ne bi bila), ampak bom vseeno vzela en pok sabo za prve dni... ker ni tako enostavno spravit takega deteta skozi tisto luknjo in se pač čuti...
Plastični penilci so zanič! Jaz mam enega, ki je bil čisto poceni, ampak je kovinski. In dela super!

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
29.10.2008 22:56:05   
Zvezdica
Niia, a si me ti spraševala....uh sem pozabljivkauser posted image za pleničke. Teh deset belih bom imela izključno za široko povijanje, so pa lepo zarobljene in take mehke. Iste k tosamine, tko da ni razlike. user posted image In cena je ugodna.
Men se do tosame sploh ne splača, ker te gazice sem kupila v Mullerju, so manjše k tosamine in za bruhce čistit bolj praktične, 6 kom 5€, če se ne motim. Previjalnih iz tosame nočem, ker sem pri liamčku kupila ene v BC in so ble fantastične.

Tko da...po te vzorčaste grem pa v H&M pogledat, pa še kam.

Jast sem pa seznam zase nardila, ga bom mal dodelala pa ga objavim. Jast nisem najbolj skromna, nisem pa razsipna sploh z cotkami prvi mesec ko si praktično doma, seznamček je pa tko narejen, kot sem ga imela vse sama tudi prvič. Pa ni blo nič preveč.

Tak, grem monka gledat, ker je tak picajzelček...kot jastuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
30.10.2008 8:44:54   
sasa78
dobro jutro!!!

Postrežem vam s kavico ali čajčkom - evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Vidim da ste se včeri kar mal naklepetale - jaz sem bila pa pri frizerju - sem bila še potrebna barvanja in striženja.

In - trebuščki rastejo? Tako velkega k mam pa zdaj ga pa še nisem mela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - ma bo boljš - čez 8-9 tednov - ojej žeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

lp

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
30.10.2008 9:23:07   
Zvezdica
o saša dobro jutro.

Bom kar kavo danes, mi spet pašeuser posted image . Hvala.

Ja, ti si res kar nekaj tednov pred manouser posted image . Čas je da si porihtaš, mi se zdaj spopadamo s stanovanjem, ker sem si zadala cilj, da do 5. user posted image januarja, hočem imeti vse poštiman, z cotkami vred.

Res da bo zrihtano v nulouser posted image . Tako, zdaj se grem pa sinčku posvečat.

Aja, še to, katera je jamrala da jo kolki bolijo? Ker jast bom POP....LA. Od pekoče bolečineuser posted image
Katera ve kako se to neha?

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
30.10.2008 10:26:23   
khurde
Dan!

Kako ste?

Mi smo imeli 3D ta teden in nama je G rekla, da je otroček precej velik in da je možno, da bi bil porod 2 do 3 tedne pred rokom. Vse meritve so bolj ali manj na zgornji meji za 27. teden ali pa celo malenkost čez, tako da bo res treba po nakupih, da naju ne prehiti ... se mogoče preveč zanašava na konec januarja. user posted image Drugače vse štima, samo dete je veliko za svojo starost. Sem našla na netu neko stran, kjer vpišeš tedne in dneve nosečnosti in ti pokaže pričakovane meritve, pa sem pogledala še kako je z meritvami na nuhalni in morfologiji in je vedno na zgornji meji, nad povprečjem. Eh, bomo videli kdaj bo, važno, da so vsi organi ok, možgani ok, da vse dela kot je treba, ima celo ustnico itd.

Zvezdica, mene pa začenja hrbet boleti, nekje pod levo lopatico, če dolgo sedim in pišem, berem, podčrtavam ... user posted image mi ni prav nič všeč. Se mi pa zdi, da je že Ula jamrala za kolke, se opravičujem, če sem se zmotila.

Lep dan, grem se učit!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
30.10.2008 10:33:53   
OLjica
pozdravljene punce,

po dolgem času se spet javljam.
zvezdica, mene ponoči bolijo kolki in križ, res so pekoče bolečine pa še spati ne morem. še malo pa bo boljeuser posted image upajmo

mi smo pa včeraj kupili posteljco, par cotk že mamo, mislim pa da je treba še veliko nabavt. ne vem kje pa naj začnem, kaj in koliko...je prviuser posted image
zdej ne vem, če je katera že objavla kakšen seznamček, bi bilo pa fajn, vsaj zameuser posted image

ploha, moji hormončki so se malo umirili, bilo paa je..sem bila tako tečna, pa jokica...user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
30.10.2008 10:49:43   
VRTNICA84
Dober dan!

Mi smo pa se včeraj prijavili na materinsko šolo v Mariboru. Komaj čakam, da začnemo hodit v torek. Kakšno noro vreme je zunaj. Enkrat dežuje , drugič pa sonce sije. Drugače se super počutim.
Mi pa jutri dobimo stvari za našo user posted image . Ostalo pa bomo začeli počasi pripravljat.
Ste videle v Hoferju zimski kombinezon za dojenčke, kako ugodno ceno bodo imeli. Stal bo 10 evrov. Kaj pravite na to?

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
30.10.2008 11:10:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Aja, še to, katera je jamrala da jo kolki bolijo? Ker jast bom POP....LA. Od pekoče bolečineuser posted image
Katera ve kako se to neha?

jstuser posted image neha se pa tak, da rodišuser posted image

ronja v ce porodnišnici je blo vložkov v sobah na pretek, vatiranci pa res samo prvi dan mensezdi...so pa res najboljši...čeprov tud vložki so bli ok, pol doma sem mela pa jaz tudi kar vir 80...zakonuser posted image
vatirance dobiš v sanolaborju če se ne motimuser posted image je pa edini problemček to, da majo oboji tisto mrežico čez in se tok zoprno šivi not zatikajouser posted image zato bi blo mogoč dobr nabavit kaj podobnega, samo brez mrežce, oz. jaz sem si mrežco pol kar dol potegnila, pol sem pa mela nasrano tisto vato povsoduser posted image pa nisem bla velik šivana, tri šivčke, si pa ne prestavljam kak more bit zoprno če si ful šivanauser posted image

čist hin sem donsuser posted image spetuser posted image

eeehhhhh....

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
30.10.2008 11:30:35   
Zvezdica
Ulla, hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image

Ne bom več spala, do januarja bom pokoncuser posted image

Oljica, tukaj je moj seznamček, ma je treba še kaj dopolnituser posted image
Sploh pri cotkahuser posted image

B. SPANJE

1. Zibelka ali posteljica 2. Odejica 3. posteljnina
4. Nepremočljiva podlaga 5. Obloge za zibelko ali posteljico

C. PREVIJANJE

1. Previjalna površina 2. Zloženci in gazice za nego
3. Posodice za vodo
4. Previjalne podloge, ali brisače za na povijalno površino (da ni otrok na plastiki), 100% bombaž   lahko pa uporabimo kar tetra pleničko ali podloge za enkratno uporabo (Dm, Müller)
5. MAZILO in krema BEPANTHEN – roza (za celjenje bradavic in za dojenčka) 6. koš za plenice 7. pampers robčki in suhi mulller robčki za nos  
D. KOPANJE IN NEGA

1. Tummy tub (čeber, prozoren) ali banjica (v nekaterih MŠ odsvetujejo, ponekod priporočajo),
2. Nevtralno otroško milo 3. Hladilno mazilo, praška pasta, mandljevo olje za boj proti temencam 
4. 70%alkohol za čiščenje popka in razkuževanje mizice, termometrčka
5. Fiziološka raztopina, lahko se poleg popka uporablja tudi za nosek in oči
6. Otroške škarjice za nohte 7. Glavnik ali krtačka
8. Vodni toplomer, sicer lahko preverimo toploto vode tudi tako, da v njo pomočimo komolec
9. aspirator za nosek
10. 2 veliki otroški brisači
11. Vatirane palčke – otroške 12. brisačka za po kopanju, z našitkom za glavico 13. brisačke za umivanje 2x   E. OBLAČILA IN PLENICE

1. 20 tetra plenic
2. 3 povijalne pleničke
3. 4 žabice – spodnji del bombažnih žabic s stopalkicami 56, 4 x 62
4. 5 majčk (56) – ali body celo odpenjanje
5. 5 navadni body 56 – 62 6. navadne majčke, za čez body 3kom 56, lahko tudi 62 7. 1 navadna bombažna kapica, 1x kapica zimska 8. 2 kompleta ali pajaca št. 56 (en za iz bolnice, pa recimo 2 x plišast enojni za doma 56), ostalo 62
9. 1 copatki
10. 5 pari nogavičk 11. pajac zimski za ven
12. Spalna vreča (ni nujno)   
13. Pampers pleničke(3-6 kg) F. OSTALO ZA DOJENČKA

1. Didaktična odejica (za spodbujanje razgradnje poporodnih refleksov in za razvoj čutov)  
2. 2 steklenički,(ena za mleko, druga za ostalo, ščetka za čiščenje stekleničk
3. Baby-fon
4. Sirup proti krčem, vetrovne kapljice
5. slinčki
6. odejice, ki jih lahko povsod uporabljamo (so zelo praktične)
7. rezervno mleko
8. termoflaša za prekuhano vodo 9 9. Digitalni termometer 10. duda
G.  ZAME   1.  NEDRČEK ZA DOJENJE – 2kom 2. BLAZINICE za dojenje 3- VLOŽKI ZA V PORODNIŠNICO - bombažni Vir 80
4. KREMA ZA BRADAVICE - lahko uporabljaš Bepanthen mazilo ali kremo z lanolinom
5. OBROČ  po potrebi, če boš šivana  H.  ODHOD V PORODNIŠNICO
POTREBŠČINE - OSEBNA NEGA (tekoče neutral milo brez intenzivnega vonja, ravno tako deodorant brez vonja, zobna krtačka, pasta, glavnik, krema, vazelin za ustnice, brisača, krema za bradavice)
- NEDRČEK ZA DOJENJE in BLAZINICE
- NOGAVICE
- COPATI (z debelim podplatom, da se lahko zmočijo)
- MOBITEL + POLNILEC
- BOMBAŽNI VLOŽKI Vir 80

DOKUMENTI
- NAPOTNICA ZA PORODNIŠNICO
- NAPOTNICA ZA REŠILCA
- IZVIDI: KG-Rh, WaRe (originali!)
- MATERINSKA KNJIŽICA
- ZDRAVSTVENA KARTICA
- OSEBNI DOKUMENT
- POROČNI LIST
- POTRDILO ZA SPREMLJEVALCA, ČE BO ZRAVEN

E. ODHOD IZ PORODNIŠNICE   ZA DOJENČKA
- 3 TETRA PLENIC
- 1 POVIJALNO PLENICO
- 2 PLENICO ZA ENKRATNO UPORABO
- ODEJICA
- BODI Z DOLGIMI ROKAVI
- KOMPLETEK (hlačke + jopica ali majčka)
- ZIMSKI PAJAC
- ŽABICE
- KAPICA
- AVTOSEDEŽ / LUPINICA
ZA MAMICO
- OBLAČILA (majica, hlače, nogavice...)
- ČEVLJI
- SPODNJE PERILO

Še mal bom dodala, ampak zdaj me res čas hecauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
30.10.2008 11:35:01   
Anonimen
zvezdica malenkostuser posted image

ma mene ponoč niti ne tolk, si lepo dam povšter med kolena, pa pod trebuh, pa za hrbetuser posted image ( pol me pa scat prtisne pa jovo na novouser posted image ) pa kr nekak gre....verjetno zato, k noč ful hitro mine, k mam pa tolk opravkovuser posted image sej če bi sam spala celo noč, bi me verjetno ful bolelouser posted image
je pa kriza čez danuser posted image pa bolj k gre proti večeru, slabše je...včasih sploh ne morm vstat iz kavča, al pa iz wcjauser posted image pa ne morm se v bano spravt, pa moj mi gate oblačiuser posted image ah ja....

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3165
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 12:03:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3166
30.10.2008 12:07:41   
OLjica
zvezdica, hvala za seznamček

zvezdica,ulla80 nič več spanjauser posted image potem pa še user posted image , oo bo veselouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
30.10.2008 12:16:56   
Anonimen
niia jaz nisem mela porodnega načrta, sem pa o tem razmišljala, ker sem mela en kup nekih željuser posted image samo tud če bi ga mela, vprašanje, če bi kaj koristil, ker to se pa pol tko odvija, da brezvezeuser posted image ni blo časa sploh, pa čist vsen mi je blo, kako in kaj, samo da bi blo čimprej koncuser posted image edin to mi je blo važno, da nisem rabla ves čas trdo ležat in da sem lahko sede rodilauser posted image

koš za plenice....jst ga nisem kupila, sop mi ga hotli kao, pa sem strogo prepovedla. itak uporabljam bombažne, tisto malo, kolker pa porabim teh za enkratno, pa mam na balkonu navaden koš in jih kr tja mečem, da ne smrdi v sobi recimo. men se zdi to mimo, že tako s plenico obremenjuješ okolje, pol še pa z dodatno vrečko, v katero je plenica zavitauser posted image

aspirator za nos mam pa jst babyvac ( prodaja ga rr uporabnica rija) in je zakonuser posted image user posted image user posted image to je ta, k ga na sesalc priklopiš, res noro, kaj vse potegne ven iz takega malega noskauser posted image sicer pretežno čistim s fiziološko ( zjutraj in zvečer obvezno), samo kadar je pa prehlajen, pa to ni zadosti, ta zadeva pa res čudeže dela, ves tisti smrkelj lepo ven potegne, otrok ga tko ne zna spihati.

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3168
30.10.2008 12:18:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OLjica

zvezdica,ulla80 nič več spanjauser posted image potem pa še user posted image , oo bo veselouser posted image

jst že tko od leta 2006 nič kaj prida ne spimuser posted image user posted image in sem se sprijaznila, da še nekje do 2015 ne bomuser posted image

user posted image

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3169
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 12:34:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3170
30.10.2008 12:37:08   
Anonimen
jooojuser posted image mensezdi da sem dala 11€...mogoč 12.....res ne vemuser posted image tu nekje, s poštnino vred.

Neposredna povezava do sporočila: 3171
30.10.2008 12:57:57   
khurde
Niia, bila sem v Domžalah, Studio Kalliste, G tam pa je Ksenija Šelih Martinec, ful prijazna ženska. Pregled je trajal kakšnih 40 minut, ker je čisto vse prečekirala, od mer otroka, teže, pa do srčka, ledvic, možganov, prstkov... ma, ni da ni. Pa še ful je razlagala zraven.

Eh, nič se mi še ni uspelo učiti ... primerjam cene zibelk, posteljic, pleničk itd. na netu. Moj je kak teden, dva nazaj prinesel voziček od sodelavca domov, tašča par vreč cunj od sodelavke, tako da se je začelo kar nabirat. Po ta novem imava ponujeni dve posteljici za posojo, samo razmišljava, da bi jo vseeno kupila, ker se verjetno ne bova ustavila pri enem otročku, pa če gre ena stranica dol, se jo lahko uporabi kot mini sedežno za otroka. Morava videti v živo kako izgleda.

Zvezdica, hvala za seznam.

Vrtnica, midva sva kupila zimski bež kombinezonček v C&A, bil 20 evrov, pa nama ful lušten izgleda. Sva prej gledala v BC, pa so bili od 40 evrov naprej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
30.10.2008 14:07:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zvezdica malenkostuser posted image

ma mene ponoč niti ne tolk, si lepo dam povšter med kolena, pa pod trebuh, pa za hrbetuser posted image ( pol me pa scat prtisne pa jovo na novouser posted image ) pa kr nekak gre....verjetno zato, k noč ful hitro mine, k mam pa tolk opravkovuser posted image sej če bi sam spala celo noč, bi me verjetno ful bolelouser posted image
je pa kriza čez danuser posted image pa bolj k gre proti večeru, slabše je...včasih sploh ne morm vstat iz kavča, al pa iz wcjauser posted image pa ne morm se v bano spravt, pa moj mi gate oblačiuser posted image ah ja....

Uh... čak, pr men ni tok hudo. Mene proti jutru...ja pa noči so relativno kratkeuser posted image
Pol si ti res bošček. Ampak sej bo kmal konc, jast sam molim, da me to neha skelet, ker sem že zdaj kronično neprespana.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
30.10.2008 14:10:05   
Zvezdica

Nia, jast vsekakor vzamem košek za plenice, ker sem v bloku in sploh.... če ga imajo zakaj ne. Bom pa vzela tega brez kasete, ker je na daljši rok ceneje. Sam pojma nimam kje ga majouser posted image Bom pa uporabljala pamperske... žal, tko da konc koncev ga rabim.
Vem, da enim to ni ok, ampak meni z 9. štuka 2x na dan smeti nosit, no way- Če bi imela balkon fraj ja, ma takole bo tam delovni prostor in nimam kam s tem sranjem.

Raspitor bom pa vzela navaden, se je res dobr obnesel. Teh malenkosti ne bom kupovala, dokler ne bo sobica nared. Sicer pa komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 30.10.2008 14:14:26 >

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3174
30.10.2008 14:36:56   
nina166
Pozdravček!

Končno je mali lumpek zaspal in imam malo časa.

uršika res je nakupovanje za prvorojenca kar kriza za denarnico, posebno če moreš vse kupit, tako kot sva mogla midva v prvo. Je pa tokrat veliko boljše. Do sedaj nisva imela še nobenega stroška z dojenčkom. Opremo imava vso, cotk bo tudi za prve mesece več kot dovolj. Morma pa kupit flaške, pa dudice, pa pleničke, kremice in tako drobnarijo. Pa sestrično še morem poklicat, da mi vrne blazinico za nadzor dihanja, da vidim če je še vredu...drugače bo treba kupit novo. Ja pa kako igračko user posted image . Saj boš videla koliko boljše bo pri drugem dojenčku, ker boš imela že skoraj vse od prvega user posted image
Kar pa se paketa tiče, bomo vzeli kar dinarčke. Smo pri prvem isto in smo potem kupili kar nam je pasalo.

Zvezdica mene tudi tako grozno bolijo kolki, zraven pa še rit in pa spodnji del trebuha. Včasih komaj vstanem iz postelje, stopnice pa so pravi napor. Pa težko dalj časa hodim. Eh, bo že boljše...če ne prej januarja user posted image

Koša za plenice jaz v prvo nisem imela in ga tudi sedaj ne bom. Plenico sem nesla na balkon in konec dneva v kanto in je bilo čisto ok.

Aspirator za nos pa imamo mi takega: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=173486
Je tudi zelo praktičen, pa še sesalca ne rabiš user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?