|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
27.10.2008 14:42:20   
a.jrad
Metuljchy tudi mene špika v jajčnikih, tako da ne vem........Sicer pa če bo user posted image  bo spet možnost za user posted image .... Ne kot pri meni, da moram tudi do 90 dni čakati na user posted image , da potem lahko delamo na user posted image - še prej pa jesti KLomifen.
Jaz drugih znakov nimam, le prsi so  večje- to pa je možno tudi pred m. 
Glede na to, da sem bila julija na laparo in histero pa bi zdaj m že lahko bile pogostejše oziroma točne......

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
27.10.2008 15:29:24   
citrončica
Vidim, da se za enkrat še uspešno borite z user posted image ,user posted image user posted image ,morda bo pa le kaj iz tega,no!!
Jaz pa sem že v postopku,MetuLJchy,špikam se že od 14ega,tako da mam stegna že kot iz fronteuser posted image ,jutri mam prvi UZ,in če bo vse ok,dobim še druge špikice...ti vse razložimo,ko boš/če sploh/to rabila,ok??Sicer vse ok, sploh nimam filinga,da bi se kaj dogajalo tokrat,zdaj je user posted image  vmes prišla,kar je normalno/pa če je ni, je tuduser posted image ,potem bomo pa vidli kako in kaj,
glede na to,kako pestro je bilo zadnjih 14dni tako v službi,šoli,in doma,sploh ni čudno,da ne dojemam vsegauser posted image ...mogoče je pa še boljše tako...user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.10.2008 20:04:52   
Sulfinija
In kam ste se skrile vse pozitivke?Nobeni ni za večerni čvek,meni se pa ful čveka,ko mojega user posted image  ni.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.10.2008 20:20:57   
metuLJchy
še ena čveka, tu! Morala bi sicer iti malo tečt na orbitrek pa sem lenoba in čepim za mojim prijatelčkom računalnikom user posted image  moj pa teko lepo špila na sintensajzer v ozadju, da mi je prav luštno!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.10.2008 20:33:17   
Sulfinija
Jaz sem pa ravno končala z delom,pa večerjo sme imela sedaj pa sem totalno utrjena le še steklokeramično sčistim sma vlagele papriko pol pa me kliče tuš in moja prijateljica postelja.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1180
27.10.2008 21:55:48   
metuLJchy
saj jaz sem tudi prejle odromala še cunje zlagat, pa po kuhinji popucat, zdaj sem pa že čisto zaspana, tako da punce LAHKO NOČ, PA ENO BOLHO ZA POMOČ

Neposredna povezava do sporočila: 1181
28.10.2008 7:35:11   
Sulfinija
Jutro punce pozitivke!

Kako ste kaj spae to noč?Jaz sme spala,ko ubita sicer sme pa bila zelo,zelo utrujena.Sedaj sme spila prvo jutranjo user posted image .SEdaj bom zložila posodo umito iz pomivalca,nato pa grem papriko rezat na rezance za skrinjo za zimo,nato bom skuhala kosilo in nato bom še posušila eno par rund zelenega petršilja.

Nimam pa idej kaj naj skuham?Kaj boste pa ve lepega danes počele?

Neposredna povezava do sporočila: 1182
28.10.2008 8:41:42   
*sanela*
Dobro jutro!
Jaz sm pa zelo slabo spala. Smo fasali nekakšno virozo. Mali je včeraj bruhal, mož pa "kakal", mene pa ful želodec boli in v črevesju me zvija user posted image .
Miša sm našla v stanovanju. Sm mislila da me bo kap. Ta žival mi je ful nagravžna. Vso kuhinjo je obdelal in se povsod pokakal, sinoči pa je prišel še v spalnico na obisk user posted image . Za znoret.
Nastavila sem lepila na vse strani a je zlo brihten, točno ve kam mora it da se ne zalima. Strup sem dala samo zadi za kuhinjo, ker se bojim da bo naša Tačka ( psička ) kej popapala. Kako se sploh znebiti miške?

Včeraj sem imela stranke za stanovanje, mam dober občutek. Upam, da bom končno prodala stanovanje in končala svojo hiško.

Sulfinija kje pa so slikice kuhinje?
Citrončica veliko sreče danes!
Metuljchy upam, da špikanje pomeni user posted image !

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1183
28.10.2008 9:07:01   
metuLJchy
Jutro punce, jaz sem tudi spala ko ubita, a me je zjutraj žal zbudila user posted image , točna ko ura, 30 dan. Kaj čmo, danes moram za lapro poklicat, tako so mi naročili, sem mislila najprej na naslednji mesec počakat, pa sem potem študirala da decembra so že prazniki na obzorju, bolje da dam zdaj to skozi...Pa moj me tudi priganja naj čimprej to damo skozi...

Sanela o ti božica, a imate kakšno trebušno virozo, mi smo jo enkrat v prejšnji službi vsi po vrsti fasali, in smo bili praktično vsi na bolniški, obupno! Glede miše pa ne znam pomagat, enkrat pred leti smo jo v gorici imeli v kuhinji, pa smo jo kar hitro na lim ujeli. Eno muco si nekje sposodit, da si jo ujame za večerjo user posted image  Čuvajte se in se čimprej pozdravite!

Sulfinija pri meni bo kar delavno (jaz imam dom in pisarno kar skupaj, kar je včasih dobro včasih slabo), vmes pa moram še tasta k zdravniku peljat, pa še kosilo naredit. Piščančke sem zjutraj kupila, pa jih bom v vok vrgla, se zlo hitro naredijo, pa še okusni pridejo).

Kako ste druge punce, citrončica stiskamo pesti za današnji UZ!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
28.10.2008 9:49:39   
metuLJchy
brrr....naslednji teden imam lapro in histero...saj bolje tako, da me nima cajta panika hvatat

Neposredna povezava do sporočila: 1185
28.10.2008 14:29:18   
Sulfinija
Metulchy,vso srečo na laparo in histero.Želim čimveč uspeha in čimmanj bolečin.

Jaz sem pa kuhala piščančjo juhico,makarone in preliv iz mletega mesa in zelenjave.

Citrončica,super da se dr.Zorn zavzel zate.Joj,koka buča sem bila sm narobe prebrala in sem na hitro prebrala,da se je utopil kriza user posted image .Sem se že pošteno ustrašila.

Jaz pa mam novembra razgovor pri njem napotnico za IVF pa že doma v predalu.Pol januarja pa akcija,decembra pa še počitnice in malo odklopa.

Neposredna povezava do sporočila: 1186
28.10.2008 19:47:25   
a.jrad
Punce pozdravljene!

Jaz sem danes za nič; sem zelo, zelo slabe volje, ker ni m in nosečnosti tudi ne (sigurno da ne). Pa sem že na drugi temi vprašala, kam naj grem v neplodnostno- midva greva samoplačniško,; tako da če ima katera kak nasvet, se priporočam.....

Metuljchy tudi sama sem imela julija laparo in histero, pa ni nič hudega- eno noč si v bolnici in to je to- jaz nisem imela nobenih bolečin po posegu, tako da držim pesti za tebe.

Neposredna povezava do sporočila: 1187
28.10.2008 20:18:10   
Sulfinija
Sanela,lahko slikice kuhinje vendar na mail.Če želiš javi na zs naslov pa jih z veseljem dobiš.

LP Mojca user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.10.2008 21:45:37   
metuLJchy
punce tokrat vas rabim za pomoč, če mi katera zna pomagat. Namreč histero in lapro imam čez 10 dni, zdaj pa ne vem kateri dan moram steril M tablete začet jemat, pa do kdaj jih je treba. Ste jih ve jedle? Pa še to - to so kakor kontacepcijske tabletke , jaz upam da potem ni treba (če jih ješ za potrebe lapro 1 teden) upoštevat nasveta da ni priporočljivo ca. pol leta po jemanju zanosit...

Neposredna povezava do sporočila: 1189
29.10.2008 11:37:17   
*sanela*
Ojla!
Danes pa nič ne čvekate user posted image !
Jaz sm pa denes ful vesela. Končno sm prodala stanovanje. Jutri podpišemo pogodbo user posted image . Edino slabo je ker se bom do 10.12. morala izseliti. Tako da se bom v hišo preselila na juriš user posted image . No morda je tudi bolje tako.

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1190
29.10.2008 14:16:05   
YULIAH
Pozdravljene.
Sem vas prišla mal pogledat. Sem v bolniškim ker mi je 24 ur na dan slabo, pa bruham zjutraj. Sem totalno brez energije, kaj čmo, tako pač  mora bit.
Metuljchy, a  na laparo greš? Držim pesti, da bo vse ok. Jaz sem morala začet jemat tabletke prvi danuser posted image , tako so mi naročili. Če nisi sigurna,jih raje pokliči.
Ni pa to nič kaj hudega, boš videla, tri dni, pa si že doma.
Andreja, kako kaj pri vas?
Pa ostale, vidim, da ste pridne, pa se velikokrat oglasite, jaz pa sem v zadnjem tednu čist odpovedala, upam da ta kriza slabosti kmalu mine.
Lepo bodite, mislim na vas in vam pošiljam pozitivno energijo.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
29.10.2008 16:57:53   
citrončica
Pozdravljene,
res ste pridne zadnje dni,kar čvekateuser posted image ,
jaz preberem še malo tu pa tam, napišem pa bolj malo,no.Bom nadoknadila,ko bom spet doma po punkciji,takrat mi bo pa dolgčas,kot ponavadi,in vam ne bom dala dihatuser posted image .
Uživajte,čeprav je tako kislo vreme,najdite nakaj,kar vam bo pričaralo nasmeh na obraz,pomagauser posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
29.10.2008 21:48:52   
*sanela*
Čer!
Kje pa ste čvekice?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
30.10.2008 8:22:03   
metuLJchy
jutro,

kakšen veter pri nas, sem mislila da bodo zjutraj vse rožice raznešene naokrog, pa so vse še na mestu. Kako ste ve?

Brrr, za mano najbolj zoprna druga noč user posted image , upam, da gre zdaj na bolje...

kako ste ve, sanela čestitam za stanovanje, saj po svoje še bolje da bo šlo vse tako hitro, bo zdaj eno obdobje stresa in hitenja, potem pa bo to za vami! Yuliah kako si ti, kako se počutiš? Imaš v kratkem še kak UZ?

Citrončica kako gre špikanje, ravno včeraj zvečer sva v knjigi o kolesarju lencu armstrongu z mojim brala čisto podrobno kako je šla njegova žena na umetno, ker je on dal pred kemoterapijo semenke zamrznit, se ni nič prijetno bralo user posted image

a.jrad kako je pri tebi, napisala si, da nisi user posted image , to glede na test? Kaj pa user posted image ? Ne obupat!

Tako, zdaj pa delat!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
30.10.2008 8:29:05   
a.jrad
Pozdravljene!

Metuljchy testa še nisem delala, user posted image  še tudi ni.......kar samo pomeni, da bo ciklus daljši.; ker nimam občutka, da bi bila noseča kot je to bilo pri prvi nosečnosti.
Sem pa včeraj šla v akcijo, in bom preko vez probala takoj v januarju priti v neplodnostno v Mariboru. Do takrat pa imam še eno škatlico Klomifena, ki ga bom, vsaj upam da, lahko porabila do konca leta.

Pri nas je ponoči lilo kot iz škafa, zdaj pa imamo že sončeka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1195
30.10.2008 9:11:36   
*sanela*
a.jrad ko sem jaz ostala noseča nisem imela nobenih znakov, razen tega da mi je user posted image  zamujala. Nobenih slabosti, bolečih prsi, napetega trebuha.........
Na tvojem mestu bi naredila test.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
30.10.2008 9:20:53   
Sulfinija
Dan čvekice!

Sanela,nisem ti še uspela poslati slik na mail,kajti stari računalnik kjer mam ,lsike nekaj šteka in sem trenutno na drugem,kjer nimam shranjenih teh slik.Bom pa ti v kratkem poslala.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
30.10.2008 10:08:24   
*sanela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Dan čvekice!

Sanela,nisem ti še uspela poslati slik na mail,kajti stari računalnik kjer mam ,lsike nekaj šteka in sem trenutno na drugem,kjer nimam shranjenih teh slik.Bom pa ti v kratkem poslala.

Ni panike, ko boš lahko pošlji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1198
30.10.2008 10:17:52   
Sulfinija
Sanela,pa imata že kuhinjo nagledano.Midva sma vzela Gorenje Mino na lesnini in tam tudi vse aparate.
Čakalna doba kuhinj pa je od 45-60 dni zato brž v akcijo.na lesnini niso imeli niti dneva zamude vse super uredili v roku brez vsakih težav.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
30.10.2008 10:26:53   
*sanela*
Meni je ful všeč kuhinja selena-marles živo rdeča! Čist sm mahnjena na rdečo barvo. Tudi kopalnico bom imela rdečo.
Je pa res da moram pohiteti z naročilom user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......