|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
23.10.2008 19:47:24   
*sanela*
Ojla!
Smo imeli inveturo sm ful zmatrana user posted image ! Pa že cel teden popisujem in pakiram stare modele očal sm čist aut!
Nisem pozabila na vas  user posted image !

Zdaj grem večerjo skuhat ( nekaj na žlico ) ker že cel teden jem sendviče!

Naj vam vedno sije sonček!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
24.10.2008 11:21:15   
metuLJchy
pozdravljene punce, kako ste kaj, se že veselite vikenda?

a.jrad če sem prav razumela se bliža dan, ko bo M. začela zamujat? Kako kaže?

Yuliah, kako je bilo včeraj na ultrazvoku, kako se počutiš?

Sanela kako si kaj, še traja inventura? Boš čez vikend spet morala na veliko kuhat?

Sulfinija, pa ti že veselo kuhaš v novi kuhinji (je lepa, sem pogledala slikice!)? Kako drugače pri tebi, se kaj kuha? Upam, da nisi več bolana?

Citrončica kako si ti?

Andreja, tebe je še posebej lepo brat na forumu! Naj user posted image  čuvajo mami. Veš pri nas je skoraj leto dni kar je naš nonko umrl pa se vsak dan na njega spomnim, dostikrat ga tudi sanjam. Žal časa se ne da obrnit nazaj, jaz nekako verjamem da še vedno je nekje, dostikrat mu v mislih kaj povem. Evica pa že tako velika, joj kako beži čas!

Držite se vse!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
24.10.2008 11:36:58   
a.jrad
Hoj Metuljchy!

Ja bi jo morala dobit včeraj ali danes (če bi seveda imela cikluse na 28 dni; pa jih imam tudi do 90), tako da še kakih 5 dni počakam in če user posted image  ne bo. bom naredila test.

Znakov pa ni nobenih; tako da bomo videli

lepo se imejte pa user posted image user posted image user posted image  za vse nas

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
24.10.2008 13:04:53   
metuLJchy
a.jrad stiskam pesti da bo tokrat plusek user posted image

jaz jo tudi čakam v nedeljo ali najkasneje do torka, tako da postajam firbčna, me je že včeraj zvečer bolel podobno kot pred M. trebuh, a se je po cca. uri vse ustavilo.

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
24.10.2008 15:04:43   
a.jrad
Metulchy potem pa bove naslednji konec tedna skupaj delale test in bova obe user posted image  !

Do takrat punce pa dajmo, navijajmo za user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1155
24.10.2008 16:05:52   
metuLJchy
Metulchy potem pa bove naslednji konec tedna skupaj delale test in bova obe !

a.jrad to pa bi bilo zelo lepo! Mene sicer je začel spet trebuh bolet, tako da upam da ne napoveduje user posted image .

Kje ste pa vse ostale punce danes?

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
24.10.2008 16:16:10   
Sulfinija
Metulchy in sogovornica tudi jaz lahko delam drugi teden test po klomifenu.Danes je namreč 23.dan od naslednje M.Prejšnja je bila točno ko ura točno na 28.dan je prišla.Torej še 5.dni pol pa bo kar bo.

Šibam likat dalje,da bom fertik,ko moj user posted image  pride,da mu pol z ponosom pokažem novo kuhinjo in jedilnico.Ni je še namreč videl,ker je žal na terenu.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1157
24.10.2008 16:27:43   
a.jrad
Potem pa bomo drugi teden skupinsko lulale user posted image user posted image user posted image ! Samo ,da bi se pokazali +, pa bi bilo vse ok.
Tudi mene je začelo v desnem jajčniku nekaj špikati, tako da ne vem, kako bo.  Se me je malo slaba volja lotila.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
24.10.2008 17:12:30   
metuLJchy
no, če bomo skupinsko test delale bom lažje zdržala, če bo seveda zdržala tudi moja user posted image .

Da bi vsaj en user posted image  ratal bi bilo lepo, da bi pa user posted image user posted image user posted image  pa že prava fantazija. A sanje so dovoljene user posted image  (kam pa pridemo brez sanj...)

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
24.10.2008 17:17:41   
a.jrad
Ja Metuljchy se strinjam s tabo. Sicer sem danes slabe volje, ker me boli desni jajčnik ..... tako da mislim da se napoveduje moja user posted image
Bomo videli.......

Jaz vam vsem želim lep vikend, pozitivno razmišljajte in user posted image  za user posted image . Jaz bom sigurno

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1160
24.10.2008 18:51:38   
andreja2000
Nimam dosti časa,a tako malo za spodbudo-pri meni so bili vsi znaki za prihajajočo user posted image ,sem mislila-no spet ne bo nič,že točila solze in potem je vseeno me razveseliluser posted image .Tako,da s temi znaki je tudi bolj tako,tako,lahko napovedujejouser posted image ,prav tako pa lahko napovedujejo tudi srečouser posted image .
No,vsekakor vam vsem skupaj držim pesti za user posted image .

Imejte se lepo in lep vikend vsem pozitivkam!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
24.10.2008 22:18:58   
*sanela*
O kako ste pridno čvekale user posted image !

Držim pesti da bo drugi teden skupinsko lulanje pokazalo čimveč user posted image user posted image user posted image !

No še ta vikend me čaka kuhanje pol sem pa končala user posted image ! Ostane sam še finish, to bo pa itak delal moj user posted image ! Naslednji teden začnem delati deljeno. Sodelavka gre na bolniško in pol na porodniško. Tako da bom odgovorna za optiko user posted image .
Zdaj pa grem ker sem user posted image !

Lahko noč!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
26.10.2008 10:10:15   
citrončica
O,čvekice,kako lepo ste se razpisaleuser posted image user posted image ,
no,zdaj pa še kakšno lepo novičko...user posted image ...npr.,
ne bi bilo slabo,ne??
Bom držala pesti!!!!!
Jaz grem v torek na prvi UZ,sem se skoz v stegna pikala do zdaj,in izgledajo,kot bi s fronte prišleuser posted image ,a bo kmalu bolje,oz.če mam srečo,sem časovno že na tretjini poti,vsaj po dosedanjih izkušnjah...bomo videli....

Uživajte v lepi nedelji,gledam, da se hoče celo malo sonček iz oblakov prikazat,pa izkoristimo jo,danes bo sploh kratek dan,ko se je ura prestavla!!

pa-pa

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
27.10.2008 9:03:59   
metuLJchy
Pozdravček, kako ste kaj?

A je katera srečka in je na dopustu, pri nas žal kar delavno, no, malo tako na RR skočim za možgane na off dat. Je pa bilo tako lažje vstat, čeprav vem, da mi niti slučajno ne bo všeč da bo tema zdaj že nekaj čez 5. Fuj.

A.jrad kako je pri tebi, M. upam da še pogrešana? Sulfinija pri tebi še kak dan prezgodaj verjetno? No, moje še ni, včeraj je bil prvi možni dan ko bi lahko prišla (28-30 dni ciklusi, včeraj bil 28. dan), jo pa imam na sumu da če bo bo prišla jutri, dan pred črno luno, to mi je že večkrat zakuhala. S tem da upam, da je ne bo! Če gre jutri imo bo upanje!

Yuliah tvoja pikica pa zdaj verjetno vsak dan bolj pridno raste! Čimbolj se cartajta in razvajajta!

Citrončica, stiskamo pesti, to greš v postopek ta mesec torej? Malo sem še neuka na temo teh postopkov, čeprav vem da bo verjetno tudi mene to čakalo, še zdaj ne vem točno kako vse to gre user posted image

Sanela si se zopet nakuhala? Zdajj upam, da imaš kak dan fraja da se malo spočiješ! Tvoja user posted image  kaj novega?

Monikap kako pa tvoja pikica?

Andreja tebi en lep pozdrav, en user posted image  ker vem, da so dnevi taki da imaš verjetno mami precej v mislih. Pa enega sončka za tvojo evico pošiljam! Kako Lara?

Ok, zdaj pa treba delat, toliko, da sem odprla ponedeljkov čvek!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
27.10.2008 9:35:14   
Sulfinija
Metulchy,jaz sploh ne vem kam sem računala jaz je ne čakam komaj drugi teden okoli 4-7.novembra.

Citrončica ima pa že jutri prvi UZ.Držim pesti zate draga prijateljica!

P Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1165
27.10.2008 10:30:14   
*sanela*
Ojla!
Na hitro vas pozdravim user posted image !
Sem začela delati deljeno. Bom rabila čas da se navadim user posted image , tako mam občutek da delam cel dan. Bo pa plača vsaj večja user posted image !

Se tipkamo!

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1166
27.10.2008 10:50:30   
metuLJchy
Sanela, upam da se na nov urnik čimprej navadiš, ti pa verjamem da ni fajn, saj ti res cel dan uniči tako delo. Ko bo user posted image  bo prej ali slej tudi user posted image  potem boš pa na porodniški user posted image

mene je začel lev jajčnik špikat, prav kot bi me kdo z iglicami zbadal je občutek, ponavadi pred M. me drugače, "bolj globalno" boli trebuh, ne jajčniki. Kako boli vas pred M?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
27.10.2008 10:59:32   
Sulfinija
metulchy,upam da tvoje M ne bo in da je tole znak za user posted image .

sanela,upam da se hitro navadiš na nov urnik in,da ne bo večjih težav.

Punci jaz pa mam filing,da nama je ratalo tokrat,...

Neposredna povezava do sporočila: 1168
27.10.2008 11:07:41   
metuLJchy
sulfinija naj se tvoje besede pozlatijo! Kako si zadovoljna z novo kuhinjo?

Neposredna povezava do sporočila: 1169
27.10.2008 11:37:20   
Sulfinija
Metulchy,super zadovoljna z novim vsem ne le z kuhinjo.Punce kaj danes dobrega kuhate?

Midva sma imela včeraj otvoritev nove kuhinje in sme danes čisto hin.Vlagam pa med kuhanjem tudi papriko.Popoldan bom jo rezala na štinge za zmrzovalnik za zimo in sušila na ventilacijo petrišlj iz vrta.Upam,da bom vse tole uspela.

Neposredna povezava do sporočila: 1170
27.10.2008 12:00:57   
a.jrad
Dekleta pozdravljena!

Nisem se mogla prej javit, sem mela polno dela......sicer še vedno imam, ampak sem si le vzela 5 min časa. user posted image
Metuljchy moje user posted image  še ni (hvalabogu user posted image ), ampak me še vedno tu in tam špika v jajčnikih... tako da ne vem....
Glede na to, da bi m nogla dobit v petek (če bi bil ciklus na 28 dni, ampak moj je bil nad 50 dni), in sem jemala od 5 do 9 dni Klomifen, ..mi je že vse skupi čudn.... Bom pa zagotovo s testi počakala do vikenda - mi je moj srček prepovedal prej delat test....
Tako da čakamo na vikend  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
27.10.2008 12:01:02   
metuLJchy
Sulfinija jaz imam za danes že od včeraj skuhan cel lonc bobičev, to je neke vrste istrska mineštra s koruzo. Meni je njami

Neposredna povezava do sporočila: 1172
27.10.2008 12:03:19   
metuLJchy
a.jrad stiskam pesti da špikanje napoveduje user posted image . Veš da mene je tudi začelo špikat v levem jajčniku, ponavadi me pred user posted image  trebuh drugače boli. Jaz moram tudi še kak dan počakat s testom, čeprav do konca tedna čakat bo hudaaaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 1173
27.10.2008 12:05:06   
a.jrad
Ja res bo težko za počakat..... še dobro da nimam testa doma, drugač ne vem kako bi zdržala user posted image . Upam za vse nas in user posted image user posted image user posted image

A ti imaš drugače redne menstruacije - točne mislim?!

Neposredna povezava do sporočila: 1174
27.10.2008 13:06:12   
metuLJchy
 a.jrad pred cca. 2 letoma in pol so se moje M. zbrkljale, ciklusi so postajali vedno daljši (24-90 dni), domnevam da zaradi takrat res občutno previsokega hormona prolaktina, zaradi katerega do danes še nisem zanosila. Ko se je zadeva vsaj malo uštimala se je tudi user posted image  in zadnje leto je bila skoraj ko ura (28-30 dni) z dvema izjemoma, na morju 25 dni, in prejšnji mesec iz neznanega razloga 37 dni (prejšnji mesec mi je tudi konkretno črtico pokazalo, pa je nato M. prišla). Me pa danes v jajčniku vedno bolj šika user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......