|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pozitivne misli pomagajo
3.11.2008 13:42:03   
*sanela*
Jaz bom novo leto preživela ( upam ) v svoji hiši. Naredili bomo žurko in povabli vse prijatle in sorodnike.
Uf, kaj pa za darila. Nevem še............user posted image

Jutri imam pregled pri G. Upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.11.2008 13:44:19   
Sulfinija
Sanela,držim pesti za jutršnji pregled pri G.Meni še vendo prenosnik in msn na obeh ne deluje.Po mojem je na prenosniku kak viros vse nekam čudno mi piše.

Sedaj pa letim k zobozdravnici peljem moževo kartico,ker jo nekaj rabi ter sosedo peljem do zobozdravnice z eno potjo.Ntao pa domov in čakam nato prijateljico ,da preveri kaj je z tem msn in prenosnikom upam,da bo vedela.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.11.2008 22:02:09   
*sanela*
Končno v postelji user posted image ! Moja fanta lovita miško v otroški sobi user posted image ! Za pop............. s tole miško. Nemoreš verjet kako je brihtna. Ni šans da bo šla v past, na lepilo al da bo pojedla strup. Neverjetno, bom res mogla eno user posted image nabavit user posted image !
Upam, da mi nebo treba novim stanvalcem pustiti hišnega ljubljenčka user posted image user posted image user posted image !

No toliko za zdaj!
Lahko noč pozitivke!

Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.11.2008 22:39:00   
*sanela*
user posted image user posted image user posted image Jupi, moji fanti so ulovili miško. Zdej jo bo ata nesel ven.

Lahko noč!

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
4.11.2008 11:44:46   
metuLJchy
sanela čestitam za miško, upam da ste danes zaradi njenega ulova bolj mirno spali. Saj je kar nekaj dni gostovala pri vas, a ne?

Jaz sem dopoldne zapravila za fjakanje po viškem zravstvenem domu, kamor sem morala tasta peljat, pa še sestra pri njegovemu zdravniku mu je rekla da ekg delajo ob ponedeljkih popoldne, ob torkih pa zjutraj in sva zato šla danes, pa potem dela tudi danes popoldne, tako da sva vse ostale preiskave naredila, zdaj gre pa fant še enkrat z njim popoldne, jaz imam dosti iskanja luknje za moj avtek pa še v pisarni imam dela vrh glave.

me pa en prehlad lovi, zdaj se nalivak s čajčki in medom, upam oz. ne smem zbolet zdaj, samo še 2 dni do lapro in histero!

Kako ste ve?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
4.11.2008 14:16:28   
*sanela*
Ojla!
Sem nazaj. G. je rekla da je vse videti super user posted image , nobenih cist al kaj takega, jo je pa presenetilo, da še vedno nisem dobila user posted image in ful je bila šokirana da pijem tako visoko dozo tablet 2x3 pravi da še nobenega ni imela ki bi tako visoko dozo imel user posted image . No jaz sem res en čuden primer user posted image .
Celo noč nisem spala, sm presedela na školjki user posted image , zgleda da sem virozo pobrala.

metuljchy upam, da se boš do četrtka pozdravla. Je pa res zdaj sezona prehlad in viroz.

Zdaj pa grem dokončat kosilo in pol pa veselo na delo.

Naj vam vedno sije sonček!

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
4.11.2008 15:46:52   
metuLJchy
Sanela user posted image  za lep izvid pri G., samo ta user posted image  in dostinex pa bi bila tudi potrebna kakšne preiskave, a boš morala kaj do endrokrinologa? Kaj ga moraš še pit?

Ja, jaz tudi upam da bom v četrtek zdrava, zdaj od lanske zime sem bila zdrava cel čas in upam da me ne bo ravno zdaj kaj zvilo, ker po moje potem vse odpade, in tega si ne želim ko ta mesec že pijem kontracepcijske tablekte, brez veze si ne bi rada svinjala telesa

kje pa ste vse ostale punce danes?

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.11.2008 9:50:56   
metuLJchy
Kje ste punce, kako ste? Citrončica kako napreduje tvoje špikanje? Yuliah kako tvoja pikica? Sulfinija, upam da se tvoja user posted image  ni prikazala?

Jaz sen bolje danes, prehlad se  malo potuhniuk, včeraj sem si cel dan kuhala domače zeliščne čajčke z obilico medeka. Je pomagalo zgleda, grlo ne boli več, moram danes terapijo nadaljevat! Brr...jutri pa že zjutraj moram bit v lj, nič kaj rada ne grem user posted image

danes zjutraj mi je naša kužika "želodec obrnila", jo imamo zdaj ponoči notri, in ta teden nam je že četrtič pokakala celo kuhinjo ponoči, pa jo zvečer vozimo ob 23 ven, pa zjutraj takoj ko se zbudimo (6.30) spet, nič ne zalaja da mora ven, ne le pokaka vse, in to ne en kupček, po celi kuhinji, pol ure sva danes zjutraj za dobro jutro z mojim pucala in zračila. Dva dni nazaj tudi. Mi malo živce rahlja vse to, se trudiš se ful ukvarjat s user posted image , ful jo ven vozimo, edino kar si želim da mi takšnih ne dela, ker imam že svojega dela dovolj, ne pa vsako jutro kidat za njo, pa tla preprat

Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.11.2008 10:18:31   
Sulfinija
Ojla pozitivke!

Metulchy,dva dni me je zvijalo ko noro imela sme eno par znakov danes je 29.dan in seveda izcedek je tukaj tkole da čakam le kdaj se oreng vlije,da bo polna kapa.Sem pa imela danes teste za alergijo in jih hvala bogu nimam,v petek pa mam pregled pri zdravniku nazaj.25.11 pa seveda razgovor z dr.Zornom in akcija IVF se bo kmalu pričela se bom zmenila kar za januar,kajti decembra naju čakajo počitnice in se talrat ne mislim z tem ubadati ampak uživati z polno paro.

Citrončica,jutri pa UZ kak čas beži upam na čimboljši pridelek,te kaj že špika?

Sanela,in kako kaj ti?Kako napreduje hišica?

Vsem vam želim en lep dan!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.11.2008 11:02:18   
*sanela*
Ojla!
Metuljchy kolk je pa stara vaša psička? Našo imamo že cel čas notri in je res pridna. Polula se če je predolgo zaprta, kaka pa zmeraj zunaj v travco user posted image . Mi našo zapremo na balkon (zastakljen je pa še radiator ima ) kadar nas ni in ponoči tako da če katero ušpiči lažje pospravimo user posted image . Bo pa ko bomo v hiši definitivno zunaj. Pes ni za v bajto.

Sulfinija hiška lepo napreduje. Zdaj čakamo sam da nam priklopijo elektriko in vodo. Pol pa moramo dobro izsušiti zidove in talke da lahko damo laminat in ploščice. Škoda za user posted image . Držim pesti da boš v novem letu zagledala user posted image user posted image .

Lep dan želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.11.2008 13:27:13   
metuLJchy
sulfinija jaz še vedno upam, da ste user posted image  vseeno ne bo prikazala, dokler je ni je še upanje!

sanela naša psička je stara 2 leti, ko sva jo z mojim jemala (oz. se nama je smilila in sva jo dobesedno vrat na nos vzela) nisva imela časa se pogovorit o tem kako vsak od naju gleda na to (če bi vedela da tako različno bi vzela raje kakšnega muca)- zame je kuža za ven, vedno smo imeli pri noni kužke zunaj, kjer je vsako tako stvar dosti lažje popucat. Ker je bil februar sva rekla, naj bo za začetek noter, ko je prišel maj moj psa nikakor ni hotel dat ven, čeprav je imel na terasi svojo hišico (bogi, pa sam, ga bo strah, ............). Tako je bilo celo lansko poletje. Letos maja sem zaradi vseh dlak, lulanj pošizila in rekla, da pes komot spi zunaj, s tem da ga je že septembra moj že prestavil noter. Psička je samosvoja, tudi zbeži zelo rada, in spet sem samo jaz tisti "zmaj" ki jo kakorkoli krega (jo dam ven če nagaja, jo ignoriram, ...), in potem gre k mojemu se prikupovat, in itak doseže kar hoče. Tako da, po moje je nekaj tudi na tem, tako obnašanje, na nek način imam občutek da je ona začela se it gazdo in dela kar ji paše (lahko se motim). Me pa to prav ob živce spravlja, zjutraj navsezgodaj namesto da si kavico privoščiš, moraš 20 minut luftat kuhinjo, potem tla drgnit, danes me še čaka razkuževanje s kisom.  Prav bojim se zjutraj vstat, ker ne vem kaj me spet čaka. Saj je lepo imet kužka, samo kadar ti take serje ti enostavno črpa energijo ki jo rabiš za sebe nafilat.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.11.2008 13:45:44   
*sanela*
Če se ne motim živiš v hiši, a ne? Zakaj ji pa boks ne uštimate zunaj. Se pa vaša psička obnaša kot kak otrok user posted image . Točno ve kaj naj naredi da doseže svoje!
Je psica večje rasti al mikana?
Naša je majhna in kratko dlako ima, me skrbi kako bo zunaj čez zimo pa je rekel moj da se da ful dobr izolirati hiško tako da ji ni mrzlo. Bomo vidli kako bo to funkcioniralo ko bomo v bajti. Ker v hišo nebo šla, niti pod razno!

Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.11.2008 14:32:26   
metuLJchy
srednej rasti je, je razvajena ja, ker vsi jo samo čohajo, jaz neki ropotam in se jezim, samo sem v manjšini, torej - ne dosežem nič! Kužika ima zunaj pravo 2 sobno hiško, moj jo je tudi izoliral in vse, samo po njegovo ne more biti zunaj, čeprav vsi psi na ulici so zunaj v hiškah. Tako da samo upam da bo čimprej spet pomlad

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.11.2008 20:46:22   
citrončica
MetuLJchy,
bom mislila nate jutri,bom tudi zjutraj v Lj,
upam,da doma urediš kaj s psom,tudi jaz mislim,da mu zunaj ne bo prav nič hudega..se strinjam s sanelo,pes je za ven,še predobro pa vem,kako hitro se razvadi...pa s tistim žalostnim pogledom,kot znajo....ja,ni lahkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.11.2008 20:53:39   
metuLJchy
citrončica hvala za vzpodbudo, bom tudi jaz stiskala pesti zate, bova prav blizu! Kužika je pred eno uro mojemu spet po svoje ušla, ko je šel po drva, ma se mi sploh ne da s tem trenutno ukvarjat. Bo danes zunaj oz. v hišici spala in pika, ker z današnjim obnašanjem si valjanja po stanovanju ne zasluži. Red je red user posted image

zdaj se 2 dni ne bomo slišale, bodite vse čimlepše, se beremo ko se vrnem iz bolnice, šibam do konca skuhat joto za mojega user posted image , pa za tasta

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.11.2008 21:01:29   
Sulfinija
Metulchy,srečno jutri na lapari.Dobro opravi na koncu naj bo en debeli +.

LP Mojcauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.11.2008 21:52:35   
Sulfinija
Pa kje ste sedaj vse pozitivke?Jza bi pa čvekala.Mene še vedno pesti izcedek ni ga pa ne vem koliko.Tkaole,da je za počakati kaj bo iz tega mogoče en velik in debel +.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
6.11.2008 8:57:20   
*sanela*
Sulfinija držim pesti, da user posted image  nebo in da nam boš kmalu sporočila veselo novičko!

Metuljchy srečno! Mislim nate in držim pesti da bo vse ok. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1243
6.11.2008 9:04:04   
Sulfinija
Sanela,ti povem da je takole kot sem predvidela.Ponoči je prišla v vsej svoji obliki moja user posted image .Nič gremo novim zmagam nasproti.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
6.11.2008 19:59:03   
citrončica
MetuLJchy,
danes si v naših mislih,pa tudi jutri,dobro zrihtajuser posted image ,

Sulfinija,res si pravilno predvidelauser posted image ,pa prav je tako,da ne obupaš,kar veselo naprejuser posted image ,

jaz nadaljujem s špikanjem še 2dni,v soboto spet UZ,pa da povedo,kako in kaj,mislim, da malo se bo še zavleklo,saj se vednouser posted image ,nič hudega,bo že!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
7.11.2008 8:14:16   
*sanela*
citrončica držim pesti da boš jutri slišala same dobre novičke.

metuljchy  upam, da si vse fajn odpravla in da boš kmalu doma. Že cel čas mislim nate user posted image !

Naj vam vedno sije sonček!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
7.11.2008 8:28:06   
Sulfinija
Ojla pozitivke!

No jaz sem pa danes dobila sestro Miro in tudi zaporedno številko.Sedaj čakam razgovor 20.11 in nato dama isti dan z možem kri za splono prenosljive bolezni in nato spet nazaj kličem sestro Miro,da se zmenima za datum za prevzem zdravil.
Se bom probala zmeniti takole,da bom v decembru prvi dan user posted image  poklicala nato 22.dan v decembru dvignila zdravila in nato v boj ali decembra ali januarja odvisno kak postopek bom imela in nato še brezskrbo uživam na počitnicah nato pa gremo akcija.

Citrončica,upam da jutri na uZ zveš da bo punkcija prav kmalu.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
7.11.2008 14:27:22   
YULIAH
Pozdravljene!
Malo sem vas prišla pozdravit.
Metuljchy, upam da si dobro prestala, ter da že pridno okrevaš. Javi se kaj.
Citrončica, močno stiskam pesti zate, mora uspet!
Sulfinija  in Sanela kako kaj?
Jaz sem še vedno na bolniški, zjutraj bruham, cez dan počivam, skratka nič kaj se ne dogaja. V ponedeljek sem prvič zagledala bitje srčka moje pikice. Boste videle, to je nepopisen občutek. No, ene že veste kako je....
Fasala sem neko vnetje, pa so mi spirali nožnico z modro tekočino, potem mi je še dva dni ven teklo. Upam da mine, je pa bistveno boljše, kot je bilo.
Želim vam lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 1248
7.11.2008 16:01:59   
*sanela*
Pozdravljene punce!
Ravnokar sem prejela od metuljchy sporočilo, da je od jutra do zdaj prespala user posted image , se počuti ok. sam lačna je ker že dva dni ni nič jedla. Izvidov še ni dobila.
Sporočim, ko bom kaj novega izvedela!

YULIAH lepo, da si se javila! Nadležna je tale jutranja slabost, še malo pa bo tudi to minilo. Res je lepo ko prvič slišiš bitje srčka svojega user posted image , jaz sem jokala od sreče seveda user posted image !

Lep dan želim!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
8.11.2008 9:11:54   
citrončica
Pozdravljene!
evo,moj uz je pokazal,da folikli rastejo,v pon mam spet,se pa lepo množijo,upajmo,da bodo tudi polni!!
Yuliah,upam,da slabosti čimprej minejo in user posted image za srčka,najbrž je res nepopisno!!!

Sanela,lepo da si nam javila,kako se metuljchy drži,jaz sem jo mislila prejle it kak pogledat,pa mi je sestra rekla,da uradno še spijouser posted image ,ravno budilka jim pa vseeno nisem želela bit,glede na to,da bi se morala še prešvercat v prvi štukuser posted image !!saj po mojih izkušnjah bo pa danes že doma..

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......