metuLJchy
|
sulfinija jaz še vedno upam, da ste vseeno ne bo prikazala, dokler je ni je še upanje! sanela naša psička je stara 2 leti, ko sva jo z mojim jemala (oz. se nama je smilila in sva jo dobesedno vrat na nos vzela) nisva imela časa se pogovorit o tem kako vsak od naju gleda na to (če bi vedela da tako različno bi vzela raje kakšnega muca)- zame je kuža za ven, vedno smo imeli pri noni kužke zunaj, kjer je vsako tako stvar dosti lažje popucat. Ker je bil februar sva rekla, naj bo za začetek noter, ko je prišel maj moj psa nikakor ni hotel dat ven, čeprav je imel na terasi svojo hišico (bogi, pa sam, ga bo strah, ............). Tako je bilo celo lansko poletje. Letos maja sem zaradi vseh dlak, lulanj pošizila in rekla, da pes komot spi zunaj, s tem da ga je že septembra moj že prestavil noter. Psička je samosvoja, tudi zbeži zelo rada, in spet sem samo jaz tisti "zmaj" ki jo kakorkoli krega (jo dam ven če nagaja, jo ignoriram, ...), in potem gre k mojemu se prikupovat, in itak doseže kar hoče. Tako da, po moje je nekaj tudi na tem, tako obnašanje, na nek način imam občutek da je ona začela se it gazdo in dela kar ji paše (lahko se motim). Me pa to prav ob živce spravlja, zjutraj navsezgodaj namesto da si kavico privoščiš, moraš 20 minut luftat kuhinjo, potem tla drgnit, danes me še čaka razkuževanje s kisom. Prav bojim se zjutraj vstat, ker ne vem kaj me spet čaka. Saj je lepo imet kužka, samo kadar ti take serje ti enostavno črpa energijo ki jo rabiš za sebe nafilat.
|