|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
29.10.2008 13:22:18   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Jagoga zdaj je dokončno, da gremo v Čatež celo za en teden. Smo tam od 14.-21.11. tako da če vi pridete 18.-tega, se definitivno vidiva. Upam samo, da bodo otroci zdravi. Edino to nas lahko zaustavi.

Pri nas še nismo nič dogovorjeni (že od nedelje nisem nič slišala taščo, da bi se o tem kaj pogovorile) glede Čateža. Jaz sem bila predlagatelj 18. 11. zato, ker bom takrat doma brez moža, pa bomo vidli, kako se bodo dogovorili še ostali udeleženci. Kje boste pa bili nastanjeni? Če bomo istočasno, se morava kaj dobit in eno kavico spit. Jaz tudi upam, da bomo zdravi, ker trenutno nam zdravje kar peša. Tudi pri nas je bila tudi bolj nemirna noč, verjetno je res na vse naše otročičke malo mlaj vplival(00:14) in ti rastoči zobje.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 801
29.10.2008 15:09:54   
mumu
Marita, Urši, Mum a so se naši prav zmenili/e, da imajo ta teden vročino in da so bolani?

Nimam pojma kaj so se tile naši škrati zmenil, sam upam, da so samo zobki in nč druzga, ker si želim da bomo v sredo še tretjo pikico dobil in da bo konc s tem. Danes čez dan spet nima nč vročine, bomo videl kaj bo zvečer.

Sm bla pa ful pridna danes sem že kosilo skuhala in je user posted image pršou domov iz službe na kosilo, tko da takoj ko se Tia zbudi lahko gremo še kakšen sončni žarek ujet user posted image .

Tkole k vas berem, kako ste pridne user posted image  kakšna kosila in malce prpravlate svojim user posted image . Men še na misu ni pršlo riževo mleko, pa ovseni kosmiči, pa ajda, pa ne vem kaj še vse naštevate, sej to je sam zato k jst takih stvari ne jem, user posted image  pa sploh ne (zanga je zakon dunajski šniceluser posted image ).

Kar se pa varstva tiče mam pa srečo, če se temu lahko tako reče, k sreči od sosede mama pazi otroke, in ma glih zdej luft in bo samo našo mela user posted image . Sem bla pa tolk smotana, da tut to ne vem kolk sploh tako varstvo staneuser posted image . A mogoče katera od vas ve kakšne cene so??? No in do 2010 bomo v privat varstvu potem pa bomo šli v vrtec, tako so nam svetovali na pediatrični, zaradi njenih pluč, mi je pa kar mal hudo ker ne bo imela tolk stika s svojimi vrstniki in bo pol v vrtec k en vesolček uletelauser posted image .

Julija user posted image user posted image user posted image  za tretje cepljenje, z nogico bo pa itak vse ok.

Zdej grem pa še mal TV počekirat, ob tej uri mi to že ni uspelo............ uh nimam pojma kdaj.

Se še oglasim zvečer.

< Sporočilo je popravil mumu -- 29.10.2008 15:11:28 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 802
29.10.2008 18:13:01   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Sem pa včeri Lukiju za zajtrok oz malico nardila ovsene kosmiče, mleto laneno seme in suhe marelice in češplje, ki sem jih s paličnim zmiksala. Vse to sem pa z riževim mlekom nardila. Je ful jedel. Popoldan je jedel ješprenj, korenček, brokoli, krompi in purana. Sem mu pa zvečer nardila ene kekse iz ržene moke in ovsenih kosmičev ter suhega sadja. So kr dobri. Pa sej počasi se bom že naučila kombinirat. Za kosilo danse sem mu pa nardila tinstano zelje pa malo riža in mleto goveje meso sem popekla. Pa je jedel prej preden je zaspal. sem mu skor prepočasi dajala ;)) Kk je bil smešen, ko se je jezil zraven!

To bi pa prosila za recept. Pa najbrž ne bom edinauser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 803
29.10.2008 18:59:15   
san

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Pri nas je vse pod kontrolo, vedno bolj živahno je in moje detece se hoče dvignit ob vsaki najmanjši opori, ki mu je pri roki.
Drugače smo še vedno na dveh gostih in treh mlečnih obrokih, spimo pa še vedno dovolj, da je mami kolikor toliko spočita za vse dnevne podvige. user posted image

user posted image
user posted image user posted image Tai

IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Zdaj me pa res zanima, koliko pojejo vaši malčki na obrok? Je moja mami zadnjič rekla, da Jakata preveč pitam, da sploh ne more dihat pa da ga kao posiljujem, pa poje okrog 2 dcl kašice oz. hrane. A je to preveč?Potem je pa še danes tašča šla partnerju neki pravt, da user posted image preveč hranim pa posiljujem s hrano!! Je pa res, da mali po nekaj žlicah zgubi interes pa ga moram zamotit - ampak vseeno odpira usta in je. Imava pa še vedno 2 obroka GH, ostalo ziza.

tam okol 200 do 250 ml. ne posluši drugih, ampak sebe! sploh mame in tašče znajo bit nadležne s pametovanjem. sem se pa smejala, ker je ponavadi ravno kontra, težijo, da jim premal damo in kolk so revčki lačniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

no, jaz sem bila pa skoz doma, gledala sem TV in imela prijatelje le v šoli. Sem se bala sama sebe, sem bila 100%, da če bi šla žurat, da bi me z raketo odneslo in prav gotovo bi zdaj še vedno bila na luni .... in seveda uboge mame kaj nimajo miru ... tudi moja je bila zgrožena, da kaj se grem, da samo doma čepim ...
potem pa sem konec gimnazije našla linke do teatra in sem si dala duška user posted image , no frizuro si nisem pobarvala na indijansko, sem se pa sama strigla kar nekaj časa user posted image .

Kako bo odneslo moje otroke ne vem, upam pa da se bomo pogovarjali in da se bomo dogovorov vsi držali.
Strah me je predvsem droge, ker to je pa res sruser posted image . Ok, pa da če bo minister, da ga ne bi dobili pri goljufiji user posted image . Šala.

vidim, da mame vedno komliciramo in nam nikol ni pravuser posted image
glede drugega dela - prvi stavek, tudi jaz upam na to! zadnji stavek: user posted image user posted image user posted image

sara (aleži), upam, da si že boljeuser posted image user posted image user posted image

tia (mumu), tudi tebi user posted image user posted image , da vročina pade

ja rekla je, da ni ok, da se je res premalo zredila, da pa ni videt da ji kaj manjka. Greva v novembru na testiranje za alergijo, pa bomo videli kaj ji je.

Je pa danes moja kraljična tako zmazala govejo juho obogateno z jušno zelenjavo in polnozrnatim kuskusom, da so mi kar solze na uče lezle user posted image . Potem sem ji ponujala še zizo, pa ni hotela. Za malico je zmazala še nekaj žlic zribanega jabolka in plazma piškota, zvečer pa ene 30 ml mojega mleka z medolinom. Potem je ob 18.15 že zaspala ko kraljična. Js pa zize ko melone. Hvala bogu za črpalke!

In količine le teh dobrot? (KATIANDI) Vsega skupaj bi morda zneslo 2dcl. Verjetno pa manj ... tako da si res ne morem predstavljati, kako izgleda ko 7 mesečni dojenček pri enem obroku poje 2dcl kašice ... in tudi ne vem kje je tista meja ... npr. na škatli tega posebnega umetnega mleka za user posted image z alergijo piše, da po šestem mesecu dajemo 3xna dan po 240ml ... no, tvoj otroček poje ravno prav, če verajmemo temu kar piše na škatli.

Anja pri 120ml usta zazipa in zgodbe je konec. Ne pade na nobeno finto. (saj poznate to, ta hip najbolj nobel finto za tolk stare; da se jim na vsa usta smeješ in oni se ti isto smejejo nazaj, v tistem pa žlica "smuk" v usteca ... no, anja je potem lepo pustila, da je kašica izgomazela ven, ponoven poskus pa je, ko je bil še na žlici, razpihala po kuhinji user posted image .)

ti lumpikauser posted image

Bakterijsko angino se zdravi z antibiotiki in počitkom. Nič pretresljivega, razen če se ponavlja. Aja, pa sladoledi odpadejo za vsaj pol leta.
še dobr da je zima, sladoleda ne boste pogrešali

držim pesti, da bo ok in da ne bo kakšna zoprna alergijauser posted image
pa anja bravo, le tako naprejuser posted image , boš pa vsak dan govejo juho papcala in boljš 3 žlice kot nobene

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 804
29.10.2008 18:59:58   
san
ostalo kasneje, se je urbanček že zbudiluser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 805
29.10.2008 19:11:58   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Marita, Urši, Mum a so se naši prav zmenili/e, da imajo ta teden vročino in da so bolani?
Sari sem ponoči zmerla vročino in je imela 37.1C...nič!! Bila je pa ful zbujena, se cartala, zaspala v naročju,... jaz sem pa tudi za nič!!!
Zaenkrat je nima, bom pa vidla popoldne kakšna bo!! Joj, jaz prav upam, da pride ven kakšen zobek in da je to to!!!user posted image

Zdaj pa grem ji še skuhat kosilce preden se zbudi

se beremo

Ojla, punce, tiste  user posted image in tudi user posted image ! ;)
Sama sem bla ful športnica v oš in sš, sam me je pol proti koncu sš kr mal metal... včasih kr orenkuser posted image . Barvala sem se tud že v sš, sam ne tak ekstremno kot Sanuser posted image . Uhan sem si pa hotela dati zgoraj na ušesu in moji so bli zelo proti, pa sem si ga vseeno dala. Pol sem ga pa mal skrivala. Mami je takoj opazila in se ful jezila; no, oče ga je opazil po treh mesecih, ko sva bla na enem sprehodu in me je taak pogledal, jaz pa: eh, oči, to mam pa ja že par mesecov gor... in ni mel kajuser posted image   Ta štorija z uhanom se je pol kr hecno končala. Čez neki cajta, po kakem letu, se mi je vse skupaj ful zagnojilo in na koncu smo ga komaj ven dobili...s kleščami...user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse male bolančke, ki jih matrajo zobeki!

Matic je mel danes 3. cepljenje in je čist bogi. En cajt vse ok, pol pa začne tko fejst jokatuser posted image . Zdaj je mal zaspal in upam, da ga ne bo preveč matralo!
No, moj ni pri tavelikih ( čeprav ga je dr. pohvalila glede težeuser posted image ) in ma za "marčevske" skromnih 7400g in 67 cm.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 806
29.10.2008 19:12:13   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Terida morda ji je vroče? Jaz včasih opazim, da je Maksu vroče in se vrti in vrti po postelji. V glavnem berem kako vaši malčki jedo. Moj Maks je še vedno nekje na 100 ml goste hrane, danes sem mu kar 4 x dala, vmes pa še dojila. Imam filing, da se midva še vedno ful dojiva.

Kolikokrat se vi še dojite?

Mi jemo en obrok sadja, en zelenjavni in zvečer hippovo/milupuno kašico, vmes se pa dojiva. In to včasih po 5x in več...

Vrtec: mi mamo tudi sranje, babici 100km stran, vrtci polni. Zdaj čakamo na obljubljene nove oddelke in pol bomo mogoče prišli noteruser posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 807
29.10.2008 19:59:40   
terida
Samo en hiter pozdrav! Od danes pa do petka imamo na obisku mojo nečakinjo (11 let), ker ima ravno počitnice. Z Eriko sta čisto nori ena na drugo, tako da sem prav vesela, da bom imela vsaj malo bolj odraslo družbo za čez dan - kako se človek hitro zadovolji, da je 11letnik kar odrasel user posted image No, za Eriko je pa to seveda otroška družba - za vsakega nekaj, skratka user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
29.10.2008 20:00:00   
Lona76
Evo naša Taja že pridno spi. Tilna bom pa zdejle dala, ker je preveč razigran in to pomeni da je full utrujen. Je pa popoldne preživel pri moji mamici in jutri popoldne gre spet, samo da bo potem pri njej še spal. Se že zeloo veseli. V petek gremo pa v Hrastnik dedku od moža svečko prižgat, potem pa še na Žale. Mi namreč 1. ne hodimo. Že tako je full preveč folka. Vedno gremo zadnjega.
Joj pa jutri moram še darilo za nečakinjo kupit, ker v petek praznuje 2. rojstni dan. Bova šla samo jaz in Tilen, da Taja kaj ne faše, ker je nečakinja skos smrkava. Pa še cel kup otrok bo, tko da bojo sami bacili. user posted image
Zdej grem pa ta velko zverinico dat spatuser posted image .
Lahko noč!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
29.10.2008 20:03:09   
mergetka

Sem včeri zvečer ful napisala pa me je vrglo ven. Sem bla tk jezna, da sem kr sam ugasnala rač.

No, Sara, Matic in Nejc z zamudo, ampak vseeno user posted image .
prav slabe volje,user posted image da me je še zravn razkurlo!user posted image
Ne vem, zgleda da moja tašča tud misli, da se jz ne znam nič zmenit z zdravniki in je rekla, da bo ona dans poklicala pa povprašala. Ko da ji lahk tam v ene **** oddelku pove, kaj je z Lukijem, ko pa je meni vse povedla pa vem, da mi je čist relalno in vse, kar trenutno vejo. Pa je ta zdravnica kr precej panik in vedno ta najslabšo možnost najde. Pa smo zlo dobri kolegi in ga je ona imela črez, tako da vem, da se je res potrudla. Ampak, more še danes ona vseeno eno drugoi poklicat pa vprašat. Pa sej vem, da ga mata rada, pa da jo skrbi, sam res se počutim, ko da ne znam se menit pa poskrbet, da bi blo za otroka najbolš poskrbljeno. Evo sem končno dala ven. Moj me ne zastopi in je sam neki tam sam za sebe momlal, kk sem sitna pa,....................user posted image

uRSI2, hvala!!! Kak lepo...
Glede tašče si jo pa probi predstavljet (če ni res prehud zmaj), da jo ful skrbi in bi rada na svoj način pomagala... Mogoč res ne misli, da se ti ne znaš zmenit. Ne vem, je ne poznam user posted image ...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 810
29.10.2008 20:11:55   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Sara se vam zahvaljuje  za čestitke user posted image user posted image
user posted image

Potem še user posted image user posted image  Nejcu in Maticu še user posted image user posted image
user posted image

Hvala Aleži!!!! Tudi tvoji Sari vse najboljše ob obmesečnici, čeprav malo pozno... user posted image   MAtic ji pošilja en user posted image user posted image ...

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 811
29.10.2008 21:00:22   
aleži
REKORD: Sara je bila do par minut nazaj še budna kot še nikoli. Ful je bila energična z vročino 38.0 v ritki. Ma jaz sem ji vseeno dala eno žličko calpola, da pade vročina ponoči. Sploh ne vem, če so res zobki, ker NIČ se ne vidi. Kaj bi pa sploh lahko bilo? Upam, da ne kakšna 6. otroška bolezen!! ali pa celo afte.....user posted image user posted image user posted image

Lahko nočka vsem user posted image user posted image
se beremo in slišimo jutri.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
29.10.2008 21:02:24   
aleži
Matiček

user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 813
29.10.2008 21:30:21   
Ursi2
Luka spi, je bil že ob 19.30 čisto bogi. Se je pa potem skor eno uro dojil. Se je tk jokal vsakič, ko sem ga hotla v posteljo dat. Je imel pa 38,4 vročine., pa sem ga potem malo hladila pa dala v pižamo, pa ni nič padla, tk da sem mu potem dala svečko. Tega drgač ne bi, sam glede na to, da bi mi ponoči najbrž kr zakuhal, ne bi nič drugega delala, kot da bi ga hodla gledat in mu merit vročino
Upam, da bo dans noč boljša kot je bla včeri.

Zofy, prav rada bi ti dala recept, če bi ga le imela. Sem kr zmešala neki ržene moke pa ovsenih kosmičev ter zmiksanega suhega sadja skupi, pa malo cimeta sem dodala potem pa še margarine Gea, ker to Luka lahko. Pa je blo. Skor niti ni bilo treba sladkat, ker je suho sadje zlo sladko. Drgač pa glih zdejle zbiram skupi recepte, pa če bo kaj takega ti pošljem na ZS. OK?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 814
29.10.2008 21:40:12   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Hmmm, to pa je sruser posted image , da je potrebno toliko čakati user posted image . Pa ima Anja še zmeraj flekce ali se ji pojavijo le občasno?

Pikic ni več, jo pa koža še vedno zasrbi, pa sem in tja se pokaže kakšen rdeč flek na hrbtu, ki pa izgine. So pa še vidne "brazgotine" od pikic ...
skratka je bolje ... se pozna, da ne pijem več mleka in ne jem mlečnih izdelkov.

Gaya24, tudi moj Tit ima 115 HG in je to čisto v meji normale.

Tudi anja je pri 5mesecih imela točno toliko HG kot tit in maj. pediatrinja je rekla, da je to čisto ok za dojenčka.

terida, joj s temi vrtci in varstvom user posted image . Tudi jaz se še kar izogibam tega področja in bom počakala do decembra, takrat začela malce klicati v vrtce kamor sem dala vlogo in špilala tečno gospo user posted image , ker baje take dosežejo svoje.

ravno to sem tuhtala te dni, da kako je to tečno, da moramo igrati eno tečnobo, da dosežemo nekaj do česar imamo itak pravico user posted image  Pol pa postaneš res tečen, s časoma pa še star. In evo-ga: si potem star in tečen, torej postaneš res ena tečnoba stara user posted image . In vse se začne že z enim ubogim vpisom v vrtec!
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 815
29.10.2008 21:41:13   
Ursi2
No, smo že imeli prvi alarm! user posted image user posted image  Upam, da bo vseeno vredu noč!

Drgač pa vem, da taščo pač skrbi za Lukana. Mi je čist jasno, pa da bi rada pomagala. Sej zato sem pa tiho pa nič ne rečem. Sam pri sebi se jezim. Ma, sej jutr mogoč sploh ne bom več jezna

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 816
29.10.2008 21:51:43   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Zdaj sem se že malo navadila in ne potrebujem več toliko spanja...delam znanstveni poskus- čim manj spati user posted image user posted image user posted image .

mogoče v tolažbo: gospod Einstein je spal po 4 ure. Sicer ni računal ddv-jev ... user posted image  

še enkrat ti pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko vidim tvoj nick vedno pomislim: aha, Špela 100/h, piše ... dejmo brat kaj vse je danes že odšibala user posted image  ...

Obenem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi VSEM PRIDNIM ŠTUDENTKAM!!!!! tA hip imam v svoji prazni buči ime GAYA24user posted image , ona vem, da pridno študira poleg user posted image  ... pa še za eno študentko vem, da jo imamo, pa ne vem nicka ... user posted image  se ga katera spomni?

Pa seveda imamo tudi Katjuser posted image , ki pridno hodi v službo ... bogsigavedi, če ji še uspeva dojiti,

- madonca -

same pridne punce imamo tlele med marčevkami! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 817
29.10.2008 22:23:58   
Zofy

Zofy, prav rada bi ti dala recept, če bi ga le imela. Sem kr zmešala neki ržene moke pa ovsenih kosmičev ter zmiksanega suhega sadja skupi, pa malo cimeta sem dodala potem pa še margarine Gea, ker to Luka lahko. Pa je blo. Skor niti ni bilo treba sladkat, ker je suho sadje zlo sladko. Drgač pa glih zdejle zbiram skupi recepte, pa če bo kaj takega ti pošljem na ZS. OK?

Super, veljauser posted image

Jaz sem na kulinariki.net našla le Ajlaževe korenčkove kekse ali nekaj tazga, samo se mi zdijo še kar komplicirani. Naslednji teden grem spet domov v Izolo, pa bom izkoristila in jih probala spečt. Javim kako bojo ratali.

Drugače pa en koš user posted image user posted image user posted image Lukcu in Sari, da se hitro pozdravita. Julija je tudi imela 14 dni nazaj malo vročine (37,8 - zmerjena v ustih), pa je čez 4 dni 1. zobek ven pokukal. Vidlo pa se ga je le 2 dni in je bil potem že zunaj. Mogoče je tudi pri vaam to. Upam.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 818
29.10.2008 22:26:44   
Naša črtica koraka

Sem včeri zvečer ful napisala pa me je vrglo ven. Sem bla tk jezna, da sem kr sam ugasnala rač.

Mislim, da to vse na RR prav dobro poznamo! user posted image

Sma pa midva z dragim oba slabokrvna. Jz tudi sedaj jem tablete za železo. Pa zgleda, da veliko ne pomaga.

Katere pa ješ? FERUM LEK (joj, ne morem se spomnit al se tko piše ...) meni ni NIČ pomagal! 

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 819
29.10.2008 22:32:31   
Zofy
NČK, jaz sem tudi ena od študentk, samo ne tako pridnih. Grem sicer naslednjo sredo na eno delavnico, to pa je to. Za zadnja 2 izpita pa nimam moči. Sem se pa z user posted image zmenila, da bo popoldne on Julijo čuval, ko bom štartala z učenjem. Zaenkrat itak še niso roki razpisaniuser posted image

Ste se o količinah GH pogovarjale. Moja julija vse bolj in bolj štrajka s hrano. Sploh ne vem kaj naj. Če poje 100g kosila, je to cel rekord. Kar noče. Pa ji ne ponudim pol zize, pa je vseeno sita še naslednje 3 ure. Sadje pa valda poje, ampak tam okoli 180g kupljene kašice, pripravljene pa malo manj. Zdaj pa že kak teden štrajka tudi z večernimi kašicami. Ji kupujem vse živo, vse živo pripravljam (gres, mlečno polento itd., itd.), pa pol večino kar sama pojem. Kaj naj??
Danes sem ji dala malo mojega navadnega jogurta in je bila čisto navdušena. Kar jokat je začela, ko ga je zmanjkalo. Ji bom to poskusila dajat za malico. Pa kako sadje not naribano. No, in čeprav sem imela proti raznim skuticam za otroke (ker so sladkane), sem danes popustila. Kupila sem ji skutice od Lj. mlekarn in še ene. In je tudi z užitkom zmazala. Pa kruh in sir ma rada, kar pa ji skuham, pa ne (pa češrav je meni dobro). Ji bom jutri še purančka not zamešala in upam, da bo več pojedla.
Ali katera že daja za zajtrk GH? In če ja, kaj pa?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 820
29.10.2008 22:34:20   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Samo en hiter pozdrav! Od danes pa do petka imamo na obisku mojo nečakinjo (11 let), ker ima ravno počitnice. Z Eriko sta čisto nori ena na drugo, tako da sem prav vesela, da bom imela vsaj malo bolj odraslo družbo za čez dan - kako se človek hitro zadovolji, da je 11letnik kar odrasel user posted image No, za Eriko je pa to seveda otroška družba - za vsakega nekaj, skratka user posted image

user posted image

pa še res je kar praviš.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 821
29.10.2008 22:50:37   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

NČK, jaz sem tudi ena od študentk, samo ne tako pridnih. Grem sicer naslednjo sredo na eno delavnico, to pa je to. Za zadnja 2 izpita pa nimam moči. Sem se pa z user posted image zmenila, da bo popoldne on Julijo čuval, ko bom štartala z učenjem. Zaenkrat itak še niso roki razpisaniuser posted image

Ste se o količinah GH pogovarjale. Moja julija vse bolj in bolj štrajka s hrano. Sploh ne vem kaj naj. Če poje 100g kosila, je to cel rekord. Kar noče. Pa ji ne ponudim pol zize, pa je vseeno sita še naslednje 3 ure. Sadje pa valda poje, ampak tam okoli 180g kupljene kašice, pripravljene pa malo manj. Zdaj pa že kak teden štrajka tudi z večernimi kašicami. Ji kupujem vse živo, vse živo pripravljam (gres, mlečno polento itd., itd.), pa pol večino kar sama pojem. Kaj naj??
Danes sem ji dala malo mojega navadnega jogurta in je bila čisto navdušena. Kar jokat je začela, ko ga je zmanjkalo. Ji bom to poskusila dajat za malico. Pa kako sadje not naribano. No, in čeprav sem imela proti raznim skuticam za otroke (ker so sladkane), sem danes popustila. Kupila sem ji skutice od Lj. mlekarn in še ene. In je tudi z užitkom zmazala. Pa kruh in sir ma rada, kar pa ji skuham, pa ne (pa češrav je meni dobro). Ji bom jutri še purančka not zamešala in upam, da bo več pojedla.

kot bi anjo brala. Samo, da ona ne sme jesti mlečnih reči.

jaaa ...  za zajtrk sem ji že ponudila naribano jabolko in piškot. Z veseljem je pojedla in se potem tudi dojila, kar pa pred tem ni hotela. Ampak to je bilo le 1x ... zdaj ji zjutraj dam AM, popije ga 60 ml in je potem toooolk sita, da noče 3 ure NIČ. Mogoče malo vode ali čaja.

Obožuje pa KRUH in VODO. Ko rečem ti 2 besedi se začne smejat in ustka odpirat, lumpa mala user posted image . (Ko hoče vodo pa bolj s tleskanjem odpira usta ... včeraj, ko sem jo kopala mi je začela tleskati z usti in mahati z rokicami, pokazala mi je, da je v vodi user posted image user posted image . )

Danes sem merila koliko je pojedla:
1. 60 ml AM - zajtrk
2. krtek podoj -malica
3. 60 ml kašica + 10 ml vode + 5 ml gosti sok - kosilo (podoj odkloni)
4. odkloni malico (sadje) in odkloni dojenje
5. za njeno dlan kruha, 2 plazma piškota(nadrobljena okrog ker je jedla sama), 30 ml riževe kašice z mojim mlekom + dojenje- večerja

torej je čez dan pojedla malo več kot: 165ml
user posted image

spat je šla ob 18h.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 822
29.10.2008 23:15:55   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

kot bi anjo brala. Samo, da ona ne sme jesti mlečnih reči.

jaaa ...  za zajtrk sem ji že ponudila naribano jabolko in piškot. Z veseljem je pojedla in se potem tudi dojila, kar pa pred tem ni hotela. Ampak to je bilo le 1x ... zdaj ji zjutraj dam AM, popije ga 60 ml in je potem toooolk sita, da noče 3 ure NIČ. Mogoče malo vode ali čaja.

Obožuje pa KRUH in VODO. Ko rečem ti 2 besedi se začne smejat in ustka odpirat, lumpa mala user posted image . (Ko hoče vodo pa bolj s tleskanjem odpira usta ... včeraj, ko sem jo kopala mi je začela tleskati z usti in mahati z rokicami, pokazala mi je, da je v vodi user posted image user posted image . )

Danes sem merila koliko je pojedla:
1. 60 ml AM - zajtrk
2. krtek podoj -malica
3. 60 ml kašica + 10 ml vode + 5 ml gosti sok - kosilo (podoj odkloni)
4. odkloni malico (sadje) in odkloni dojenje
5. za njeno dlan kruha, 2 plazma piškota(nadrobljena okrog ker je jedla sama), 30 ml riževe kašice z mojim mlekom + dojenje- večerja

torej je čez dan pojedla malo več kot: 165ml
user posted image

spat je šla ob 18h.

No, pa res malo poje, bo manekenkauser posted image . In že tako mala se zaveda lepotnega spancauser posted image user posted image . Vsaj zaspi prej kot Julija. Se mi zdi, da se je Julija danes že naravnala na novo uro, kar je fajn zjutraj, malo majn fajn pa zvečer.
Pa tudi Julija ima rada vodo. Če jo vprašam, če bo pila, se kar k meni obrne. Očitno že razume. Ima pa rada vodo iz termoske, ker diši po zeliščnem čajuuser posted image Pa sem jo le na finto vrgla, saj prej ni hotla pit prav nič - le zizo.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
29.10.2008 23:29:13   
katj
user posted image user posted image za vse bolančke !

NČK, to so pa res majhne količine. Vsaj mleka bi lah mal več popapcala, če ji GH ne gre preveč.
Ampak sej dokler grejo kilce počasi gor, ni sile. Pride pa najbrž tud kako tako obdobje, ko jim ne paše velik jest.

Rok ma rad zelenjavno juho, pa mal meska notr. Ma ne poje veliko.
Rad ma, če mu zmiksam banano, hruško in jabolko. Vse poje.
Pa tud krhlje jabolka al pa hruške zelo rad gloda.

Dons smo se potepal z nečakinjo 7 letno, sm jo prej vedno crkljala, pa sva dons najdle končno spet čas. smo šli z Rokijem pogledat prjatlco, k bo vsa čas rodila.
Mark je pa res cel frajer, kr brez dude. Ne morm verjet!

A katera pozna HERBALIFE? Moj kolega to že dolg rodaja, pa sm dons spet eno punco srečala k se s tem ukvarja.
Pravi, da je to tud za otroke ful zdrava hrana ali pač kaša ali kakorkoli že.

kdaj pa se dobite na primorskem?

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 824
29.10.2008 23:30:57   
katj
sem hotla vprašat........

vozite otročke še v lupinicah al v avtosedežih?

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?