mergetka
|
Evo, Matic spi z vmesnimi alarmi (BTW še pomnete, tovariši, ko je začela ena marčevka s temi alarmi? Kje je že to??). Sej ni čudno, da tak joka: dobil je cepivo in še lulčka mu je dr. čist ranila. A vašim tud to delajo? Čist je bil krvav , pa je rekla, da ga to ne boli... ja, zihr, nje ne... in naj bi jaz zdaj to vsak dan delala . Sej do zdaj mu je kožico vsakič mal potegnila, sam nikol do konca, danes pa čist! Men se je najprej zdelo, da joka bolj zaradi cepiva, pol sem ga pa previla in je ful zajokal, ko sem se ga dotaknila. Pa se mi drugače zdi, da kar dobro prenaša bolečino. Ko se, npr. udari z ropotuljico, zajoka, ampak je takoj dobro. Aja, pa še neki: nismo dali ne krvi ne vode, nobenih rozin ipd. . Kako je možno, da se posvetovalnice tak razlikujejo? Kot, da sem na drugem kontrinentu! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Lucalu, kratko in jedrnato - slikice - ma kako je krasen tvoj Tai , pa take lepe barve učke ima jaz ne vem, verjetno sem pristranska, ampak naši marčevci so pa res sami lepotci in lepotičke....a se vam ne zdi? Pogledala sem si slikce in res, vsi so tak lušni! IZVIRNO SPOROČILO: miska_32 Pozdravljene, že dolgo časa se nisem oglasila. Doma mamo pravo "bolnišnico Franjo", ki se vleče že več kot en mesec. Najprej je Vid domov prinesel norice, jih uspešno prebolel, pol sta jih pa še Neva in Nejc dobila. Trenutno je projekt norice zaključen. Pa da mi ne bi bilo dolgčas, je v četrtek zopet zbolel Vid, tokrat rota virus. Zdej pa čakam, kako bosta reagirala tamala dva. Sicer sta bila cepljena - upam, da ravno s tem virusom, ki ga ima Vid. Sicer me čaka pester teden. Hvala vsem za obmesečne čestitke. Neva se že 1 mesec plazi, Nejc pa še ne. Zunaj nismo bili že celo večnost - se mi že kisa. Lepo se imejte - se tipkamo. za tvoje otročičke!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Vilma Kako hitro čas beži, sedem mesecev se mi zdi že veliko. Samo še 5 mesecev bo moja malčica dojenčica, potem pa nič več. No ja, moram uživat v vsakem dnevu, mesecu z njo Drugače bom pa v njeno knjigico pri 7 mesecih napisala, da samostojno sedi. Kako jo je luštno gledat. Malo se še maje kot mali pijanček, tako da moram bit zraven, ampak sedi pa, zdej tuki ni več heca. Se strinjam s tabo in fulx mislim na to, da je treba uživat vsak trenutek s temi našimi zakladki . Zdaj pa dost, ajde, spat, jutri je še en dan.
|