|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
29.10.2008 23:40:46   
mergetka
Evo, Matic spi z vmesnimi alarmi (BTW še pomnete, tovariši, ko je začela ena marčevka s temi alarmi?user posted image Kje je že to??).
Sej ni čudno, da tak joka: dobil je cepivo in še lulčka mu je dr. čist ranila. A vašim tud to delajo? Čist je bil krvavuser posted image , pa je rekla, da ga to ne boli... ja, zihr, nje ne... in naj bi jaz zdaj to vsak dan delalauser posted image .

Sej do zdaj mu je kožico vsakič mal potegnila, sam nikol do konca, danes pa čist! Men se je najprej zdelo, da joka bolj zaradi cepiva, pol sem ga pa previla in je ful zajokal, ko sem se ga dotaknila. Pa se mi drugače zdi, da kar dobro prenaša bolečino. Ko se, npr. udari z ropotuljico, zajoka, ampak je takoj dobro.

Aja, pa še neki: nismo dali ne krvi ne vode, nobenih rozin ipd. user posted image . Kako je možno, da se posvetovalnice tak razlikujejo? Kot, da sem na drugem kontrinentu!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Lucalu, kratko in jedrnato - slikice -
ma kako je krasen tvoj Tai , pa take lepe barve učke ima

jaz ne vem, verjetno sem pristranska, ampak naši marčevci so pa res sami lepotci in lepotičke....a se vam ne zdi?

Pogledala sem si slikce in res, vsi so tak lušni!

IZVIRNO SPOROČILO: miska_32

Pozdravljene,

že dolgo časa se nisem oglasila. Doma mamo pravo "bolnišnico Franjo", ki se vleče že več kot en mesec. Najprej je Vid domov prinesel norice, jih uspešno prebolel, pol sta jih pa še Neva in Nejc dobila. Trenutno je projekt norice zaključen. Pa da mi ne bi bilo dolgčas, je v četrtek zopet zbolel Vid, tokrat rota virus. Zdej pa čakam, kako bosta reagirala tamala dva. Sicer sta bila cepljena - upam, da ravno s tem virusom, ki ga ima Vid. Sicer me čaka pester teden. Hvala vsem za obmesečne čestitke. Neva se že 1 mesec plazi, Nejc pa še ne. Zunaj nismo bili že celo  večnost - se mi že kisa. Lepo se imejte - se tipkamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje otročičke!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Kako hitro čas beži, sedem mesecev se mi zdi že veliko. Samo še 5 mesecev bo moja malčica dojenčica, potem pa nič več. No ja, moram uživat v vsakem dnevu, mesecu z njo
Drugače bom pa v njeno knjigico pri 7 mesecih napisala, da samostojno sedi. Kako jo je luštno gledat. Malo se še maje kot mali pijanček, tako da moram bit zraven, ampak sedi pa, zdej tuki ni več heca.

Se strinjam s tabo in fulx mislim na to, da je treba uživat vsak trenutek  s temi našimi zakladkiuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa dost, ajde, spat, jutri je še en dan.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 826
30.10.2008 0:24:56   
Špela100
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Zdaj sem se že malo navadila in ne potrebujem več toliko spanja...delam znanstveni poskus- čim manj spati user posted image user posted image user posted image .

mogoče v tolažbo: gospod Einstein je spal po 4 ure. Sicer ni računal ddv-jev ... user posted image  

še enkrat ti pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko vidim tvoj nick vedno pomislim: aha, Špela 100/h, piše ... dejmo brat kaj vse je danes že odšibala user posted image  ...

Obenem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi VSEM PRIDNIM ŠTUDENTKAM!!!!! tA hip imam v svoji prazni buči ime GAYA24user posted image , ona vem, da pridno študira poleg user posted image  ... pa še za eno študentko vem, da jo imamo, pa ne vem nicka ... user posted image  se ga katera spomni?

Pa seveda imamo tudi Katjuser posted image , ki pridno hodi v službo ... bogsigavedi, če ji še uspeva dojiti,

- madonca -

same pridne punce imamo tlele med marčevkami! user posted image user posted image user posted image

O Nčk sem se prav nasmejala...ja res Einstein ni delal ddv-jev sam za naše ddv-je pa moraš pri naši zakonodaji bit skor Einstein. Komlicirajo in komplicirajo.

No kaj sem danes odšibala user posted image user posted image , vstala sva ob pol osmih, prižgala računalnik, z maksom odgovorila na maile, dala kuhat tri stvari za maksa, naredila še en ddv user posted image , preklicala par strank, vmes seveda hranila in previjala maksa, kuhala, šla k frizerju, na en sprehod...ja pa nič drugega....skor....

Danes nisem dosti šibala.
Jutri pa si bom privoščila...grem mal v citija zapravljat, kar sem zaslužila ponoči....user posted image user posted image user posted image  madona ...zveni kot, da sem spremljevalka user posted image user posted image

Ja pa jaz sem tud študentka, me čakata še dva izpita in diploma...imam mal slabo vest, ker bi morala že septembra to naredit, pa mi ni ratalo...ma ja vse pa tudi ne morem, saj nisem ena magic women user posted image .

Katj srečanje bo kar v Postojni,se bomo pa dogovorile po praznikih, pa prijave zbrale, da bomo primeren prostor najdle. Vabljena....
Ja mi smo še v lupinci, pa bo treba kmalu kupit avtosedež, ker se naš ful poti v lupinci in joče skor od začetka do konca.

Margaretka ma kar hudo mi je ko sem brala od Matica in lulčka...ma joj....jaz tudi nekaj po kopanju dol potegnem, sam ne vem če dovolj...če pa je tako majhen tisti fižuletek. Upam, da delam prav, da ne bo potem problemov. Pa kar do krvi ga je ranila...bogica mala....user posted image

Ursi2 pripopaj kakšen recept gor, se mi kar sline cedijo ko berem kaj tvoj Luka je.user posted image

Upam, da vse malčke z vročino martrajo samo zobki in upam, da čimprej pokukajo ven.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 827
30.10.2008 6:07:14   
Ursi2
Dobro jutro!

Eni slastni muffini in vroča dišeča kava! MMMMMMM (Bi zmazala takoj vseuser posted image user posted image user posted image  Ah, bote pa druge za mene!!!!!)

user posted image

Naša noč je bla dans super! Vstala sem sicer ene 7x, ampak tolk, da sem ga pocrtlala, da je nehal jokat, pa je zaspal nazaj. Sma pa pol od 3.30 -4.30 bedela, je imel tolko za povedat, pa kr neki je pel. No, mogla sem mu pa tudi noseka sčistit. Na srečo ni imel več vročine. Upam, da tk ostane!
Sem pa zdejle tk naspana in čist polna energije. Se mi zdi, ko da bi bla spala 3 dni skupaj!

Katj, Rok in Mark sta oba taka frajerja!Res!!!!!!!
Ma, mi se še vozimo v jajčki, se mi zdi, da malo še, počasi bomo ga pa dali v stolček. Sploh zdej, ko se začnejo debelejše stvari nosit, mu bo jajčka pretesna. Se je pa zadnjič peljal v stolčku, ko sma šla iz bolnice. Je prišel brat po naju, ki ima enak stolček, kot midva in je Luka ful užival. Čeprav mu najprej ni bilo čisto jasno in se je mogel razgledat pa vse prečekirat. Potem je pa začel govorit, tk da z bratom skor nisma mogla pogovarjat. Je ugotovil brat, da je ena taka mala velka čveka!user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 828
30.10.2008 6:11:58   
Ursi2
JOB, vse najboljše!!!!!!!!!!
 user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 829
30.10.2008 6:15:48   
Ursi2
No, pa še neki receptov. Sem šele na začetku iskanja:

Sladoled iz suhega sadja

Namočite poljubno suho sadje čez noč, zjutraj skupaj z vodo, v kateri se je namakalo, na drobno zmiskajte. Zamrznite v modelčku za lučke ali za led.

Sadni sladoled  

Sestavine:
sadje (banane, jagode, borovnice, breskve ....)
sladkor  ali javorjev sirup
sojino mleko (ali riževo, ovseno) ali smetana
1/2 limone
Priprava:
To je osnoven recept za pripravo sladoleda. Če hočeš narediti npr. bananinega, banane najprej nareži na koščke in jih daj zmrzniti v skrinjo za kakšnih 5-6ur (najboljše čez noč). Ko imaš zmrznjene banane, jih daš v mikser (dobro, če imaš močen mikser), dodaš še malo sladkorja (po želji), malo sojinega mleka in malo limoninega soka, ter vse skupaj zmiksaš. Paziti moraš, da ne daš preveč sojinega mleka, če ne lahko nastane preredka zmes, zato ga dodajaj po malo, dokler sladoled ni tak, kot ga želiš.... in taprav sladoled je tu ... mmm .... poletje.

Proseni puding

kuhano proso (prosena kaša)
3-4 žlice rjavega sladkorja
1 žlička cimeta
1 žličko vanilinega sladkorja
1-2dl sojinega mleka (ovseno, riževo) ali smetana
preliv (marmelada, javorjev sirup)

Priprava:
Kuhanemu prosu dodaj še sladkor, cimet, vanilijo in sojino mleko ter vse skupaj še toplo zmiksaj, da nastane krema. Kako gosta bo, je odvisno od količine sojinega mleka, ki ga dodaš. Serviramo ohlajeno. dobro je, če puding prelijemo s kakšnim sadnim prelivom, marmelado,javorjevim sirupom.

Keksi dvojni kokos

400 g moke (ostra)
140 g kokosova mast (Palmin)
135 g rjavega sladkorja (zmlet v prah)
80g kokosove moke (lahko mlete mandlje ali drugo)
½ žličke sode bikarbone (lahko tudi brez)
50-60 g riževega (ali drugega) mleka
5-10 žlic vode (po potrebi tudi več)

1. Kokosovo moko namočimo v mleku, da se napije.
2. Mast penasto umešamo, dodamo rjavi sladkor in toliko žlic vode, da nastane mehka masa.
3. Moki primešamo sodo bikarbono.

V visoki in ozki posodi (merici za tekočine) naložimo eno čez drugo in zmešamo točki 1, 2 in 3 – v obratnem zaporedju - tako da je moka na dnu, čez sladkor z mastjo in nazadnje kokos. To pa zato, da ne bo moka po celi kuhinji.
Na pekač damo peka papir in nanj s strojčkom stiskamo kekse. Pomembno je le, da so bolj tanki.
15 min pečemo na 200°C.

Iz te količine sem spekla 3 in pol pekačev, s tem, da nisem najbolj vešča z izdelavo keksov. Tiste, ki imate več izkušenj, bo najbrž prišlo 2 – 3.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 830
30.10.2008 6:23:33   
Ursi2

JOGURTOVA TORTA

Priprava:40 min
Pečenje: 10 -15 min
Hlajenje: 2 uri

KRHKO TESTO
125 g rastlinske margarine
125 g sladkorja + vanili sladkor
Ščep soli
Naribano lupino ½ limone
200 g moke

Vse sestavine na hitro zgneti, zavij testo v folijo in postavi za ½ ure na hladno.
Testo razvalja, položi v namaščen pekač in peci 10-15 min pri 180*C.

NADEV
10 lističev želatine
3 sojine navadne jogurte
200 g sladkorja (rjavega)
1 vanili sladkor
1/2l sojine smetane
sok 1 limone

Želatino za 10 min namoči v mrzli vodi, nato jo odcedi in na blagem ognju segrej, da se stopi.
Jogurt zmešaj s sladkorjem in limoninim sokom. Primešaj sojino smetano, nato pa vmešaj še želatino.

Maline prekuhaj v sladki vodi, odlij tekočino (prihrani!), ohlajene pretlači in kašo vmešaj med jogurtovo kremo. Kremo nato vlij na pečeno testo in postavi vsaj za 2 uri v hladilnik.

ČOKOLADNA TORTA Z VIŠNJAMI
(spečem dvojno maso, da imam biskvit spodaj, nato kremo in biskvit še povrhu)

BISKVIT
2 jogurtova lončka moke
1 jogurtov lonček rjavega sladkorja
½ jog. Lončka grenkega kakava
2 žlici sojine moke
1 jog. lonček olja
2 jog. Lončka dovoljenega mleka oz. vode (lahko 1 lonček mleka in 1 lonček radenske – mehurčki naredijo testo bolj rahlo)
1 vanili sladkor
1 pecilni prašek
Vse sestavine zmešaj in peci pribl. 25 min pri 180*C.

NADEV
½ kg višenj
3 dcl vode
Sladkor
Skuhaj kompot, polovico višenj zmiksaj v kašo, polovico pa prihrani.
Iz višnjevega soka skuhaj žele – 2,5 dcl soka zavrej, vmešaj v malo vode razmešani 2 žlici koruzne moke in 2 žlici Gustina. Ko se zgosti, vmešaj višnje in višnjevo kašo.

Pečen biskvit prereži, premaži s kremo, prekrij z drugo polovico biskvita in premaži s segreto marmelado ali pa posuj s sladkorjem v prahu.

Ohladi in vsaj za 2 uri postavi na hladno.
(Če se mi mudi, jo dam za 30 min v zmrzovalnik in postrežem)
Torta je odlična, splača se jo narediti!

KRHKI ROGLJICKI
150 g moke
100 g rastlinske masti
50 g sladkorja v prahu
1 zavitek vanilijevega sladkorja
limonina lupina
Rastlinsko mast zdrobimo v moko, dodamo ostale sestavine in pognetemo v testo. Iz mase oblikujemo enako velike rogljicke, ki jih pecemo v srednje vroci pecici 10 do 15  minut.

LESNIKOVE MASLENE KROGLICE (za približno 20 - 25 kroglic)
6 posusenih fig
250 g rozin
250 g drobno zmletega suhega kokosa ali kokosove moke
8 datljev brez koscic
180 g lesnikovega masla (ali navadnega masla)
Zmeljemo suho sadje in ga zmesamo z lesnikovim maslom. Ce je masa pretrda, dodamo malo vode. Oblikujemo kroglice in jih povaljamo v kokosovi moki.

PISKOTI IZ OVSENIH KOSMICEV
3 skodelice ovsenih kosmicev
1 skodelico polnozrnate moke
1 1/2 zlicke pecilnega praska
zavojcek vanilijevega sladkorja
1/2 - 3/4 skodelice rjavega sladkorja
scepec soli
1/3 skodelice olja (olivnega ali navadnega)
1 skodelica sojinega mleka
po zelji lahko dodamo še (cimet, rozine, orehe, suho sadje, cokolado....)

Vse sestavine dobro zmesamo v veliki posodi. Če je zmes pregosta/trda ji dodamo se malo sojinega mleka. Sedaj pustimo kaksnih 10min, da se kosmici napijejo in zmehcajo, da lahko potem lazje oblikujemo piskote. Met tem pripravimo pladenj, ki ga namasemo malo z oljem. Če med tem kosmici vpijejo prevec vlage in postane testo pretrdo dodamo se malo mleka (testo naj bo precej mehko/mokro). Sedaj rabimo modelcke. (krogci,kvadratki,...). Model postavis na pladenj in ga z vrha z zlico napolnis in poravnas, tako da je približno 0,5-1cm debela plast. Model pocasi odstranis in piskot je tu.....in tako naprej. Peces priblizno 30 minut na 160-180C.

COKOLADNO PECIVO
2 skodelici polnozrnate moke
1 skodelica rjavega sladkorja
2-3 zlice kakava v prahu (grenak)
1/2 skodelice kokosove moke
scepec soli
1/2 skodelice rozin
1 zlicko sode za peko (pecilni prasek)
1 zlicko vaniljevega sladkorja (sirup)
4-5 zlic olja (olivnega)
1 zlico kisa
1 skodelico vode
V skledi zmesaj suhe sestavine. V tej mesanici naredi tri luknje. V eno daj olje, v drugo vanilijo in v tretjo kis. Zalij z vodo in dobro zmesaj, ce je potrebo dodaj se malo vode, da nastane gladka zmes. Pladenj malo namaži z oljem(olivnim) in vanj vlij zmes. Pece naj se 20-30 min pri 170°C.
(testo brez rozin in kokosa ali pa z njim, je odlicno za cokoladne torte, ali za drugacne torte, ce ne dodas kakava)

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 831
30.10.2008 6:38:49   
Ursi2
Sem pa našla ene fajn receprte, vendar je tega 71 strani, tako da če katera želi, naj mi pošlje na ZS meil, pa ji pošljem!

Pa lepo se imejte!

Pa pazite, da vas ne bo odpihnalo, če bote šle ven!user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 832
30.10.2008 6:41:16   
Ursi2
Ah, pozabla sem povedat, da so ti recepti za juhe, sladko,..........) Ma, še sploh mi ni uspelo vsega pogledat!

No, dans mam pa jz samogovore.
Soryuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 833
30.10.2008 6:54:39   
mumu
Dobro jutro

Mi smo danes tut že pokonc, pa sem misenla da bom Ursi prehitela, pa videm da sem se zakalkuliralauser posted image .

JOB

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 834
30.10.2008 7:47:01   
jagoga
Dobro jutro,
pri nas smo preživeli eno čudno noč od 3 do 5 je bil zbujen in mu ni nič pasalo, ne jest, ne se certat, nič, potem sem ga pa kar možu podtaknila,ker je že vstal, ga je pa on nazaj uspaval in je sedaj spal do 7 ure.

Danes je mož vstal že zelo zgodaj, ker je zgodaj zvečer zaspal in sem šla v dnevno pogledat kaj dela in sem ga dobila  ............... kako bere zaklade marčevk 2user posted image (a sem vas, ste mislile, kaj bom napisalauser posted image ), pa ravno on, ki ni ljubitelj forumo.
Pa sem mu rekla, ne beri tega, ker samo može in tašče kritiziramo, pa se je samo smejal in rekel, no može bi lahko kdaj tudi kaj pohvalile.user posted image Še tukaj želijo, da jih hvalimo, tukaj hvalimo samo otročičke.

IZVIRNO SPOROČILO: katj

sem hotla vprašat........

vozite otročke še v lupinicah al v avtosedežih?

Našega črvička še vedno vozimo v lupinici in verjetno ga bomo še kar nekaj časa, saj s temi 7 kg še ni prevelik.Pozimi pa nikoli ne vozim otrok v avtomobilu oblečenih v bundo. Ko pridejo v avto se slečejo in ko gremo iz avta se oblečemo.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 835
30.10.2008 8:00:01   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Sej ni čudno, da tak joka: dobil je cepivo in še lulčka mu je dr. čist ranila. A vašim tud to delajo? Čist je bil krvavuser posted image , pa je rekla, da ga to ne boli... ja, zihr, nje ne... in naj bi jaz zdaj to vsak dan delalauser posted image .

Sej do zdaj mu je kožico vsakič mal potegnila, sam nikol do konca, danes pa čist! Men se je najprej zdelo, da joka bolj zaradi cepiva, pol sem ga pa previla in je ful zajokal, ko sem se ga dotaknila. Pa se mi drugače zdi, da kar dobro prenaša bolečino. Ko se, npr. udari z ropotuljico, zajoka, ampak je takoj dobro.

Aja, pa še neki: nismo dali ne krvi ne vode, nobenih rozin ipd. user posted image . Kako je možno, da se posvetovalnice tak razlikujejo? Kot, da sem na drugem kontrinentu!

Pri nas je urin pri 6 mesecih, kri pri 9 mesecih in pregled lulčka pri 9 mesecih. pri teh lulčkih, je potrebno kar paziti, ko dajo napotke, da je potrebno "trenirat", to ga ne boli, peče ga potem ranica, ki se naredi, malo namaži s kakšnim bepatenom. Potem se bodo pa navadli in si bodo pa kar sami to delaliuser posted image (govorim o kakšnih 2 letnikih, ne od 20 letnikih - jo je že druga zgodba.)
Ja, bo treba kar vsak dan, ali pa malo počakaj, da se vsaj ta ranica zaceli, če ne te bo že pri 7 mesecih "sovražil". Raje vsak dan pa tistih 5 sekund  joka, kot pa da te kasneje pošljejo na operacijo.

< Sporočilo je popravil jagoga -- 30.10.2008 8:02:26 >

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.10.2008 8:19:18   
Vilma
Dobro jutro, dober dan punce user posted image
Naša noč je bila dobra, sem mislila, da se bo več zbujala zarad vćerajšnjega cepljenja. Dojila se je dvakrat, zbudila ob 6.15. Sem kar naspana.

Mergetka s temi alarmi je začela San, če se ne motim. user posted image
Kar se tiče lulčka, pravijo da otrok res ne boli, boli pa mamice, ko moramo to gledat. user posted image  Evo mene je včeraj bolelo, ko sem gledala, kako Julijo špikajo v nogo, v tisto malo mišico. Uf me kar strese, samo da se spomnim.
Sicer pa punce lulčke in kožice prepustite svojim partnerjem, saj se bolje spoznajo na te mašine. user posted image

Tudi Julija se še vozi v lupinici in se še bo. Ji še ni prevelika, noge sicer štrlijo, glava pa je še lepo vpeta v tisto oporo. Komaj pa čakam, da gre v avtosedež, ker naša ne spi v avtu in sumim, da ji lupinica ni udobna. Ampak tuki ni izbire, prvo varnost, potem udobje. Žal.

NČK Anja res malo poje. Si kaj prebrala tu na RR? Punce tu gor pogruntajo hudiča in pol, ne rabiš nič zdravnika spraševat. Itak ti pa oni samo rečejo, da ni ok, svetovat pa znajo bolj malo.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 30.10.2008 8:20:15 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 837
30.10.2008 8:22:44   
mergetka
Dobro jutro!!

Kako vreme mamo, pa to ni res... Ko sem vstala, je bil sonček, zdaj je pa že skor neurje user posted image

Čestitke Jobu za 7. mesecev!!! www.ani3.dk/creddy01/creddy0/042.gif

Spanje danes: primerno včerajšnjemu popoldnevu. Zdaj se mi zdi, da mali user posted image , ko lula, ker ga res peče tista ranica.

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Danes je mož vstal že zelo zgodaj, ker je zgodaj zvečer zaspal in sem šla v dnevno pogledat kaj dela in sem ga dobila  ............... kako bere zaklade marčevk 2

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katj

sem hotla vprašat........

vozite otročke še v lupinicah al v avtosedežih?

še kr v lupinici. A ni 1x ena mamica pisala, da je dobr čimdalj, da gleda v nasprotno smer vožnje?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 838
30.10.2008 8:29:43   
mergetka

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pri nas je urin pri 6 mesecih, kri pri 9 mesecih in pregled lulčka pri 9 mesecih. pri teh lulčkih, je potrebno kar paziti, ko dajo napotke, da je potrebno "trenirat", to ga ne boli, peče ga potem ranica, ki se naredi, malo namaži s kakšnim bepatenom. Potem se bodo pa navadli in si bodo pa kar sami to delaliuser posted image (govorim o kakšnih 2 letnikih, ne od 20 letnikih - jo je že druga zgodba.)
Ja, bo treba kar vsak dan, ali pa malo počakaj, da se vsaj ta ranica zaceli, če ne te bo že pri 7 mesecih "sovražil". Raje vsak dan pa tistih 5 sekund  joka, kot pa da te kasneje pošljejo na operacijo.

...si bodo potem sami delal, jauser posted image user posted image user posted image

Bomo mogli to delat, ja. Sam zdaj je še preveč živouser posted image .user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 839
30.10.2008 8:32:58   
jagoga
Vilma, pojej mi če si dobila moj ZS, ker mi je včeraj nekaj računalnik nagajal, pa sploh ne vem ali je bilo dostavljeno ali ne.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 840
30.10.2008 8:42:42   
mumu
No tako mi smo pokonc od 6.00 , se je mogla od svojga lupčka očita poslovit preden je šu v službo, zdej se je ona pridno v "kurnku" igrala jst sem bla pa pridna in likala user posted image user posted image user posted image .

Tut mi se še vedno vozmo v lupinci, pa mislem da se bomo še kar neki časa s temi 7,5 kg in 65 cm nimamo kej rint v stolček.

Tako zdej se gremo pa sprehajat, upam da naju ne bo odpihnilo user posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 841
30.10.2008 8:42:44   
pomlad08
Dobro jutro!

Najprej vsem hvala za čestitke! user posted image  7mesecev je že mimo ... res gre NORO hitro! vsakič k ma JOB takle mali rojstni dan se zavem, da sploh ne bo več dolgo dojenček, tak mehek in majhen, in ga začnem ful stiskat pa mečkat pa me kr mal čudno gleda user posted image  sej ga skoz stiskam pa lupčkam, ampak za rojstni dan pa še posebi user posted image

joj vidim da sem ful v zaostanku z debatam, ta teden sicer nimam tok faksa, zato pa z Jobom vsak dan po obiskih hodiva, je glih ta prav vreme za take stvari. mava velik žlahte, tako da se vsak dan komu nalimava.

pri nas je drugače vse kul, le Job ni zamenju ure! tako da zdaj vstaja ob 6:30, namesto ob 7:30. če nau hujšga ... Pa ga dam zvečer zanalašč ful pozno spat, pa nič ne pomaga, ko se zdani, je on pokonc!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 842
30.10.2008 8:47:23   
pomlad08
aja pa o najstniških letih ste se pogovarjale ... san, ti si me presenetla user posted image
jaz sem bla pa kr ok, namest na žure sem hodila na pevske zbore user posted image  user posted image
še najbolj stresni so bili za starše moji izpadi v smislu vpitja in loputanja za vrati ... joj, kokrat jih je mogu oči popravljat! user posted image  je mel že kr pripravljen šraufenciger ko sem začela noret!

lase sem si pa prvič pobarvala včeraj! ja, včeraj! sem šla namreč k frizerju po dooolgem času in sem bila totalno nezadovoljna, sem poklicala sestro, in mi pravi, da je glih kupila kano in da jo je za obe dost. sem šla tja in sva si pobarvali in je kar kul! taka rdečkasta rjava, sej boste vidle na srečanju. tako da se res ne moram kosat s san al pa dinki ...

alarm

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.10.2008 8:51:33   
pomlad08
je že kul.
aja, pa Ursi2, teb pa res čestitke za kuhanje! kakšne dobre stvari delaš Lukatu! men je že prv bedno k Job skoz isto je! bom uporabila kakšne tvoj recept, a mi lahko pošlješ na ZS še tiste ostale, k si rekla da jih imaš? hvala!

pa vsem revežem z vročino in ostalimi nadlogami: user posted image user posted image user posted image user posted image

okej zdej grem pa mal vadit, dokler Job še spi (vstane ob 6h pol gre pa on lepo ob 8h spat, mama pa kumi gleda, ampak glih za spat it ma pa tud ni, je preveč za počet na netu)

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 844
30.10.2008 9:27:09   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Dobro jutro!

Najprej vsem hvala za čestitke! user posted image  7mesecev je že mimo ... res gre NORO hitro! vsakič k ma JOB takle mali rojstni dan se zavem, da sploh ne bo več dolgo dojenček, tak mehek in majhen, in ga začnem ful stiskat pa mečkat pa me kr mal čudno gleda user posted image  sej ga skoz stiskam pa lupčkam, ampak za rojstni dan pa še posebi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  
jaz tudi ... zdaj so tako luškani dojenčki - pa saj so skoz luškani, ampak dojenči so pa le dojenčkiuser posted image user posted image user posted image

čestitke za barvanje! Glavno je, da si si všeč user posted image .

aaaa ti si še ena pridna študentka ... sem vedela, da je še vsaj ena poleg gaje24 IN zofy user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 845
30.10.2008 9:30:01   
mumu
Sej se mi je zdelo da s tega sprehoda ne bo nič, smo pršle lih vn in je začelo kaplat user posted image , zdej sem jo pa v postelco spravla in je celo zaspala. Jst grem pa spet likat, mogoče mi bo uspelo na čisto pridet.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.10.2008 9:38:19   
Naša črtica koraka
URSI,
 HVALA ZA RECEPTE!!!!! user posted image

A tiste, ki jih je za 71 strni pošiljaš na Z.S ali na mejle?

user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.10.2008 9:41:05   
Naša črtica koraka

saj si iz mojega KR konca, ne? Katero P pa imata? Mi smo pri dr. Zadravčevi ...

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 848
30.10.2008 9:46:13   
Naša črtica koraka
Punce,
danes bom mogoče kupila avto. končno ... Za aran je že, tako da me čaka ... ima pa eno pomankljivost, ki me pa vedno bolj moti: nima radia user posted image  ... tako da, držite pesti, da rata za nas ugoden nakup ... brrr mam kar tremo!

Skratka,
jutri vam pa poročam, kako je ratalo ...

lp nčk

Neposredna povezava do sporočila: 849
30.10.2008 10:09:05   
aleži
Urši zlata si!!user posted image  če ti rata lahko še meni pošlješ na zs ali na e-mail bom zelooooo vesela.user posted image

Mi2 sva pa včeraj  zvečer pekla kruh. Naredila sem ga iz polnozrnate moke, saj imam doma user posted image  ki je na dieti user posted image  recimo!!user posted image  Prišel je zelo dober!!

Sara mi že spi prvo rundo od 8.30 in verjetno se bo kaj kmalu zbudila!!! Se vidi, da je res bubana.....user posted image

Punce, katere ste iz štajerskega konca ali gorenjskega, radi bi najeli kakšno kočo za novo leto pa ne vem kam se obrnit? pls dobrodošle vse informacije

Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?