san
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu Pri nas je vse pod kontrolo, vedno bolj živahno je in moje detece se hoče dvignit ob vsaki najmanjši opori, ki mu je pri roki. Drugače smo še vedno na dveh gostih in treh mlečnih obrokih, spimo pa še vedno dovolj, da je mami kolikor toliko spočita za vse dnevne podvige. Tai IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi Zdaj me pa res zanima, koliko pojejo vaši malčki na obrok? Je moja mami zadnjič rekla, da Jakata preveč pitam, da sploh ne more dihat pa da ga kao posiljujem, pa poje okrog 2 dcl kašice oz. hrane. A je to preveč?Potem je pa še danes tašča šla partnerju neki pravt, da preveč hranim pa posiljujem s hrano!! Je pa res, da mali po nekaj žlicah zgubi interes pa ga moram zamotit - ampak vseeno odpira usta in je. Imava pa še vedno 2 obroka GH, ostalo ziza. tam okol 200 do 250 ml. ne posluši drugih, ampak sebe! sploh mame in tašče znajo bit nadležne s pametovanjem. sem se pa smejala, ker je ponavadi ravno kontra, težijo, da jim premal damo in kolk so revčki lačni IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka no, jaz sem bila pa skoz doma, gledala sem TV in imela prijatelje le v šoli. Sem se bala sama sebe, sem bila 100%, da če bi šla žurat, da bi me z raketo odneslo in prav gotovo bi zdaj še vedno bila na luni .... in seveda uboge mame kaj nimajo miru ... tudi moja je bila zgrožena, da kaj se grem, da samo doma čepim ... potem pa sem konec gimnazije našla linke do teatra in sem si dala duška , no frizuro si nisem pobarvala na indijansko, sem se pa sama strigla kar nekaj časa . Kako bo odneslo moje otroke ne vem, upam pa da se bomo pogovarjali in da se bomo dogovorov vsi držali. Strah me je predvsem droge, ker to je pa res sr . Ok, pa da če bo minister, da ga ne bi dobili pri goljufiji . Šala. vidim, da mame vedno komliciramo in nam nikol ni prav glede drugega dela - prvi stavek, tudi jaz upam na to! zadnji stavek: sara (aleži), upam, da si že bolje tia (mumu), tudi tebi , da vročina pade IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka ja rekla je, da ni ok, da se je res premalo zredila, da pa ni videt da ji kaj manjka. Greva v novembru na testiranje za alergijo, pa bomo videli kaj ji je. Je pa danes moja kraljična tako zmazala govejo juho obogateno z jušno zelenjavo in polnozrnatim kuskusom, da so mi kar solze na uče lezle . Potem sem ji ponujala še zizo, pa ni hotela. Za malico je zmazala še nekaj žlic zribanega jabolka in plazma piškota, zvečer pa ene 30 ml mojega mleka z medolinom. Potem je ob 18.15 že zaspala ko kraljična. Js pa zize ko melone. Hvala bogu za črpalke! In količine le teh dobrot? (KATIANDI) Vsega skupaj bi morda zneslo 2dcl. Verjetno pa manj ... tako da si res ne morem predstavljati, kako izgleda ko 7 mesečni dojenček pri enem obroku poje 2dcl kašice ... in tudi ne vem kje je tista meja ... npr. na škatli tega posebnega umetnega mleka za z alergijo piše, da po šestem mesecu dajemo 3xna dan po 240ml ... no, tvoj otroček poje ravno prav, če verajmemo temu kar piše na škatli. Anja pri 120ml usta zazipa in zgodbe je konec. Ne pade na nobeno finto. (saj poznate to, ta hip najbolj nobel finto za tolk stare; da se jim na vsa usta smeješ in oni se ti isto smejejo nazaj, v tistem pa žlica "smuk" v usteca ... no, anja je potem lepo pustila, da je kašica izgomazela ven, ponoven poskus pa je, ko je bil še na žlici, razpihala po kuhinji .) ti lumpika Bakterijsko angino se zdravi z antibiotiki in počitkom. Nič pretresljivega, razen če se ponavlja. Aja, pa sladoledi odpadejo za vsaj pol leta. še dobr da je zima, sladoleda ne boste pogrešali držim pesti, da bo ok in da ne bo kakšna zoprna alergija pa anja bravo, le tako naprej , boš pa vsak dan govejo juho papcala in boljš 3 žlice kot nobene
|