Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 16:20:40
|
|
|
|
tatly
|
ja tina dragi pa so ti caji pa ce ga pijes kako leto dni ha? vejo na cem se sluzi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 16:21:02
|
|
|
|
tatly
|
spet sem novo stran odprla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 16:25:21
|
|
|
|
tatly
|
H A 4 MAM
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 16:25:43
|
|
|
|
TinaV*
|
ja pa res tatly ,fajn sluzijo,,..ista p.... kak z stvarmi za dojencka,samo poglej kak so vozeki dragi za novo stran grem si hitro lase oprat ,pa s kosilom zamujam danes... ce sem letala ko nora od baby centra do pikapolonice za postelnino
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 16:26:32
|
|
|
|
ada2
|
tina ti rajši kako pivo spij, bo glih tak učinkovito za mleko pa saj ni treba piti glih čaja za doječe matere, glavno, da veliko piješ, pa polenta je tudi dobra za delanje mleka.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 17:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tudi en čas mislila, da mi bo mleka zmanjkalo-ampak se mi je samo zdelo- no in sem kupila čaj hippov in ga ene 2x na eks spila pa mi je bil . no hb sem potem uotovila, da mi mleka ne primankuje in ga niti probala več nisem. Anej je ok, antibiotik morama do konca zjemat, drugače pa sma zdaj končno zdrava. sma bla zaj vuni, sma šla orehe nabirat in bomo čez vikend potico pekli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 17:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
mamamajča te pa tak fajn, da je ati prej doma. bolše tak kot pa bi ga pričakovala ju3 prišel pa bi v petek
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 17:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
aja tina pa res tak kot je ada rekla 2dcl piva ti ne bo škobilo in niti larisi jaz sem ga kar večkrat tak spila in sem mela mleka za izvoz. bi lahko celo ulico dojila
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 17:44:47
|
|
|
|
petra *k
|
halo, čveke pridno čvekate, jaz pa danes pridno ležim. sem se slabo počutla dopoldan, pa danes poležavam. deja fajn če je anej že zdrav, zaj še izkoristita vreme, gnes je blo odlično
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 17:52:54
|
|
|
|
meta21
|
Ojla! Se malo javljam, brat za nazaj se mi pa ne da. Sem tolk zasaaaspaaana! Ni Lovro kriv, najbrž vreme al kaj? Sem kaj posebnega zamudila? Še vse po starem?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 18:19:53
|
|
|
|
TinaV*
|
pivo mi glih ne pase,spijem pa kak kozarec radlera vcasih...ma saj mam mleko samo pijem preventivno caj,ker ni mira v bajti...hahaha petra kar pocivaj.... deja super da je anej ze zdrav.. mamamajča super presenecenje kaj...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 18:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
oj meta te pa res že kar nekaj časa ni blo gor!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 18:48:43
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča v vseh trgovinah so že božički pa to. meni je to brezveze... prehitro... potem pa decembra sploh ni vzdušja... s tem se pa čisto strinjam, me ful raz da tako hitro začnejo s tem okraševanjem, čist pokvarijo vzdušje midva pa greva zdaj verjetno malo kartat al pa kakšno drugo namizno igro, verjetno kviz mi gre na živce, da vsak večer samo tv gledava pa sn rekla da hočem dans nekaj drugega počet in je bil takoj za
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 19:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča v vseh trgovinah so že božički pa to. meni je to brezveze... prehitro... potem pa decembra sploh ni vzdušja... midva pa greva zdaj verjetno malo kartat al pa kakšno drugo namizno igro, verjetno kviz mi gre na živce, da vsak večer samo tv gledava pa sn rekla da hočem dans nekaj drugega počet in je bil takoj za fajn,da se strinja moj bi me verjetno samo čudno pogledal
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 19:39:57
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, mogoče pa bi njemu blo tudi v redi. Midva večkrat igrama človek ne jezi se al pa monopoli, samo monopoli se zavleče, te pa ne končama. Ful pomaga. Za mene samo je koristno, pa za najino zvezo tudi. malo razbijemo tisto vsakodnevno monotonost. Samo midva si ponavadi še kupima kako pivičko, te pa se malo špilama.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 20:06:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 oj meta te pa res že kar nekaj časa ni blo gor! Bizi, bizi . Mah se tolko dogaja, da mi zmanjka energije za RR. Vidim, da imaš novo slikico!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 20:22:37
|
|
|
|
ada2
|
mi2 z adamom sva pa sama nuša je šla na počitnice, ati je pa še na ptuju na eni otvoritvi, pa ga tak hitro še ne pričakujem... prej sva malo kocke zlagala in mu pravim: "čuješ kak gre dež zunaj?" in on "ne se bat mama, notri ne bo šlo."
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2008 20:48:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 20:52:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Midva večkrat igrama človek ne jezi se al pa monopoli, samo monopoli se zavleče, te pa ne končama. Ful pomaga. Za mene samo je koristno, pa za najino zvezo tudi. malo razbijemo tisto vsakodnevno monotonost. Samo midva si ponavadi še kupima kako pivičko, te pa se malo špilama. Ja monopoli mi je tut kul , še posebej če je več igralcev. Se pa strinjam, da se da s takšnimi igricami fajn popestrit vse skupaj No, midva sva dans igrala kviz - mečeš kocke, odgovarjaš na vprašanja, se prestavljaš po igralni ploskvi...skratka, meni je ful zanimivo. Aja glavno sn pa pozabla: sn ga premagala Zdaj pa greva vseeno malo pred tv bom itak hitro zaspala kr je bil dans dokaj deloven dan. Ada tvoj mali pa je faca...ful mi je zanimivo njegove fore brat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 29.10.2008 21:04:17
|
|
|
|
ada2
|
morrak kateri mesec pa je tvoj alex? meni so tudi te družabne igre super, mi2 se ponavadi kartava, ali igrava monopoli ali scrablle ali alhambro. jaz grem tudi zdaj spat, sem glih izpod tuša, samo trebušček še namažem, pa se pod odejo zvijem... lahko noč! aja, petra dobro opravi jutri
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 30.10.2008 7:32:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Kako smo kaj? mi smo spet katastrofalno spali. Je bil anej že ob pol5 pokonci in jokal. v glavnem mam občutek, da bo pestro danes .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 30.10.2008 7:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj boste lepega počele? mene čaka gora posode od včeraj, ker sma bila zunaj in se mi zvečer več ni dalo pomivat . pa mislim, da bom spet eno generalko vsekala, ker zgleda ju3 dobimo obiske. no saj se mi ne da , ampak kar se more,...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 30.10.2008 8:23:44
|
|
|
|
tatly
|
deja te se lahko prides k meni ...mi imamo jutri napovedane obiske v soboto pa imamo 2 torto za naso princesko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 30.10.2008 9:04:35
|
|
|
|
ada2
|
jaz pa bom imela danes pralni dan - je treba izkoristit sonček in veter v enem, se bo tak ekspresno sušilo pa slike v albumu bi bilo treba urediti.... eh, saj delo je skoz, ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 30.10.2008 9:43:02
|
|
|
|
trezika
|
ja, ta veter mi spet živce najeda...saj ni drugega kot to, da sva midva v mansardi in se to zavijanje vetra ful ful čuje js pa še ne vem, kaj bom danes počela...malo tipkala, malo klikala po netu, tv gledala, igrice špilala...bom si privoščila en dan bolj na easy se mi tk nič ne da...pa včeraj sn bla dost pridna ada, brez skrbi, da se delo vedno najde, samo voljo še morš pol nekje poiskat
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.