ada2
|
Ada, kaj Adam je letnik 2005? ja, november 2005, še dobre 3 tedne pa bo star 3 leta tina glede soora bi ti po moje tudi P dala daktarin, včasih ga da tudi patronažna. ampak, če ti normalno je potem bo hitro boljše. itak, da ima larisa skrbno mamico, ki hitro ugotovi, da je nekaj narobe in prav reagira. pa ne dvomim, da ne boš šla k P, če se kaj zakomplicira, ampak kot sem ti rekla, daktarin zelo pomaga, ko pa ne bo več soora pa ga res ne več dajat, kot ti je že prej mamamajča rekla. vem, da se ti grozno smili, ampak verjemi, še veliko bo takih situacij, žal. so pa to stvari, ko bi najraši prevzel vso njihovo bolečino, samo, da bi našim srčkom bilo dobro in udobno. meni e bilo lani na morjju npr. najbol grozno, ko si je adam presekal čelo in pokasiral 2 šiva in to so mu kar na živo šivali, pa še sama sem ga morala držati, ker je bilo v bolnici premalo osebja. kljub temu, da sem iz šole in službe navajena krvi in ran, so se mi kolena kar šibila, čisto nekaj drugega je, ko vidiš svojega otroka tako bogega.... isto je bilo pri nuši, ko e pri 3 mesecih nehala dihat in sva pristali na pediatrični kliniki za cel teden, ona vsa na aparatih....ampak takrat še nisem imela pojma o zdravstvu.... eh, gremo k lepšim temam materinstva