|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
28.10.2008 22:47:42   
mamamajča
tina, če ma mala soor, ji je to zelo neprijetno. Moti jo, včasih otroci zaradi tega sploh ne morejo jesti.
Ja daktarin pomaga, mi smo to kar hitro odpravli. Pazi pa, da se ti ne navadi na daktarin. Eni ga še potem, ko mali nimajo več soora, kar dajejo na dudico, zato da so te otroci tiho. user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
29.10.2008 7:07:21   
Anonimen
Dobro jutro!

No včeraj sem bila malo slabe volje in sem kar vgasnila računalnik. verjamem, da nebi bila dober sogovornikuser posted image
no sem pa danes boljše volje!
Tina glede sora ti ne vem svetovat, ga mi nismo meli. baje pa res ni fajn ja.
nič grem pod tuš, pa glavo umit. gremo danes na kontrolo pa me je že kar strah da bo spet tako kričanje (kot vedno). sicer sem ga sedaj dva dni pripravljala, da gremo k stricu zdravniku, da bomo srček poslušali in se kar strinja, samo vprašanje bo kako bo ko bomo tamuser posted image .

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
29.10.2008 8:46:57   
mamamajča
Dobro jutro!

Deja, saj bo. Naš se tudi boji, od te, ko sma hodla na inhalacije. PA mu nobeno prepričevanje ne pomaga. Se joče bolj ko dojenčki...user posted image Je pa zato bolj živehen, ko gremu domu, pa kar zdravniku cmoka meče pa maha, pa si po moje misli joj gremo že enkrat...
Zadnjič mu je dala sestra štempl medvedeka na roko pa ga je vprašala, kak pa dela medvedek, in mali izjavi TAK KO MAMA!!!!

Kje ste ostale?
Petra kak si ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
29.10.2008 9:10:20   
ada2
Ada, kaj Adam je letnik 2005?

ja, november 2005, še dobre 3 tedne pa bo star 3 letauser posted image

tina glede soora bi ti po moje tudi P dala daktarin, včasih ga da tudi patronažna. ampak, če ti normalno je potem bo hitro boljše. itak, da ima larisa skrbno mamico, ki hitro ugotovi, da je nekaj narobe in prav reagira. pa ne dvomim, da ne boš šla k P, če se kaj zakomplicira, ampak kot sem ti rekla, daktarin zelo pomaga, ko pa ne bo več soora pa ga res ne več dajat, kot ti je že prej mamamajča rekla. vem, da se ti grozno smili, ampak verjemi, še veliko bo takih situacij, žal. so pa to stvari, ko bi najraši prevzel vso njihovo bolečino, samo, da bi našim srčkom bilo dobro in udobno.
meni e bilo lani na morjju npr. najbol grozno, ko si je adam presekal čelo in pokasiral 2 šivauser posted image user posted image user posted image in to so mu kar na živo šivali, pa še sama sem ga morala držati, ker je bilo v bolnici premalo osebja. kljub temu, da sem iz šole in službe navajena krvi in ran, so se mi kolena kar šibila, čisto nekaj drugega je, ko vidiš svojega otroka tako bogega.... isto je bilo pri nuši, ko e pri 3 mesecih nehala dihat in sva pristali na pediatrični kliniki za cel teden, ona vsa na aparatih....ampak takrat še nisem imela pojma o zdravstvu....

eh, gremo k lepšim temam materinstvauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
29.10.2008 9:15:05   
tatly
oj spali smo 9 ur v kosuuser posted image user posted image tina meni je dala patronazna daktarin za sor pa ji je takoj minlo ni pa mi nic rekla da bi to kaj groznega blo,edino da ima to kar precej dojenckov......kaki jezik ima moja sestrauser posted image user posted image pa se ne ve od cesa............................

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
29.10.2008 9:27:17   
petra *k
dobro jutro!
vse že tak aktivne, jaz sem pa se komaj vun s postelje prizibala. pa že letim v trgovino. gnes pa zgleda da bo malo sonček posijal,ha? naj še le bo, jaz bi še tudi rada letos vozičkala v lepem vremenuuser posted image
tatly, kaj pa je z nejinim jezičkom??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
29.10.2008 9:56:10   
mamamajča
hej! Ja saj soor ni nič nevarnega, samo če ga takoj ne zdravimo, pa se resno lahko razširi, kot je že tina napisala, pa otrok ful ful težko je- če sploh.
Meni ni dala patronažna daktarina, sem ga pa dobla na rcept.

Evo čveke, pa ste me prepričale, da sem zaj lepo nonstop na rač pa še pri vas čvekam.
Lepo je komunicirati za babikami, ki se poznamo, ampak se že dooooolgo nismo vidle. Petram ti si še v šparu delala, ko sma se nazadnje vidli. Deja, mi pa za pusta. Tatly- leta pa leta nazaj!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
29.10.2008 9:57:19   
mamamajča
Ja, kaj pa to? Moj sin bo čez tri tedne star že dve leti!!!! Pa sem mu igrala pesmice na flavto, pa jih je vseh pet prepoznal. Dobro, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3683
29.10.2008 11:03:28   
trezika
Dan! Veter spet tako piha, da mi sploh ni ven za it...sam morn it pol k matejevi babici kr nas je dans povabla na slivove knedlneuser posted image user posted image user posted image  ne rabim kuhatuser posted image user posted image user posted image  sn pa že sesala, pa cote sušila...pa z matejem sva prej kruhove cmoke delala in jih v skrinjo pospravla...nam je ostalo veliko belega kruha in mi ga je škoda...no saj ga ponavadi dobijo babičini gujdeki sam ne tolikouser posted image user posted image user posted image  zdaj pa malo po netu klikam, pa maile pregledujem, pa forum kontroliram....pa čakam, da grem na knedlneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3684
29.10.2008 11:03:29   
tatly
petra nic ko je bla star 14 dni je imela malo sor pa je po 2 dneh sel pa pa

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3685
29.10.2008 11:23:04   
tatly
kaj bom imela samogovore?????????????trezika vidim te

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
29.10.2008 12:15:02   
trezika
ja sem tu...kje pa si zdaj tatly?user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
29.10.2008 12:25:14   
tatly
ja tu ne...petra gres kre najdvauser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
29.10.2008 12:54:37   
petra *k
aja, jaz sem mislila,da si napisala da ma zaj neja nekaj na jeziku. kak slabo berem včasih,neuser posted image user posted image
nevem, še kak se bom počutla.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
29.10.2008 13:43:48   
tatly
aja ja petra se zdaj ima samo nevem kaj

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
29.10.2008 13:48:24   
Anonimen
kak smo kaj čeveke?
no mi smo preživeli pregled pri zdravniku. sicer je bilo jokanja še vedno doolj, ampak je bilo boljše kot prejšnjič.
no jaz sem pa lahko končno prišla do računalnika, ker je šel matjaž v službo.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
29.10.2008 13:50:35   
Anonimen
ja mamamajča, za pusta smo se vidli. pa je to že tako dolgo časa nazaj. se mi zdi, da so sedaj že vsi zmešani z božički(vse trgovine) in še malo pa bo spet pustuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
29.10.2008 13:54:57   
TinaV*
dober dan vsem!

Ja sem ji ze par krat namazala z daktarinom,pa se pri zdravniku smo bli zjutraj...a vete da ma ze 3500 g user posted image user posted image user posted image  mater lepo raste...aja sor res ni nic hudega neprijetno pa je za obe...ker ga mama midve kar obe,pa kar fejst,saj ji mazem full na debelo je rekla P da lahko,ker ji je ona tudi....mi je dala recept,sicer pa sem ze vceraj v lekarno letela pa ga kupla....

je zaenkrat se lepo...HB

petra kak se nam ti kaj pocutis?
deja kak je adam??

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
29.10.2008 14:12:51   
tatly
tina ...deja ima anejauser posted image user posted image user posted image user posted image
ej petra mi nebomo danes sli

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
29.10.2008 14:22:44   
TinaV*
eh ja OPROSTI deja ....vse sem pomesala,sem tac cudna danes da ne morem niti sama verjet...prej sem pri zdravniku tudi neke bolane mela ....user posted image user posted image user posted image
naj vam se povem da pijem ta caj pri dojenju,ni hipoov ker ste rekle da ni dober,mam nekega drugega...galax tak nekaj ...auuu kak se je le ta ogaben user posted image user posted image user posted image  amapak se mi zdi nevem sicer al od kapljic al pa od caja da nima vec toliko oz tak hudih krcov,pa vec spi...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
29.10.2008 14:42:55   
petra *k
tatly, saj bi ti verjetno rekla da gnes ne bi šla polek. ker se res počutim grozno. pa me je strah, da bi res kje še vidva mela probleme z mano.

tina, kaj si to za čaj kupla? to še jaz nisem zasledila

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
29.10.2008 15:03:40   
tatly
tina -jaz sem tudi pila caj za dojece matere.......sem ga na eks spila 

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
29.10.2008 16:13:49   
mamamajča
he he... glih pišem nekaj na mamo, pa sem napisala, kak fajn, ker danes pride ati s postojne... komaj čakam na večer pa bla bla... Pa mi stopi skozi vrata1

Heh, totalno presenečenje, ker sem ga pričakovala komaj ponoči...:)

ja deja, v vseh trgovinah so že božički pa to. meni je to brezveze... prehitro... potem pa decembra sploh ni vzdušja...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
29.10.2008 16:16:10   
TinaV*
čaj pri dojenju galex pijem...res je nagravzen ....tatly kaj pa mislis kak jaz to naredim...haha isto ko ti na eks tak vsaj ne prestimam okusa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3699
29.10.2008 16:18:29   
TinaV*
sla sem v lekarno,pa sem rekla ce majo kak caj za  dojenje samo prosim ne hipovega...pa mi je to dala,sploh ni nic vprasala kar dala pa rekla 5.49 al nekaj takega...sem skoro okoli pala ko sem ceno cula,zato ker cajev ne maram pa so mi dragi user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.