Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: Krysia No, Anitina Zoja ima zdej kar 2 potencialna lubija in pa 2 kandidatki za taščo Ko bom tašča, obljubim, da bom drugačna kot je moja A se tvoja tudi v vse vtika Ja, ampak res v vse ... pa ne razume, da čeprav živimo v njeni hiši, je zgornja etaža naše stanovanje. Grrrrr. tinka14, jaz sem kupila kombinezon 74, bundico grem pa enkrat te dni kupit, amapk bo kar 68, ker so se mi zdele 74 mal prevelike ... Smo pa veliki nekje med 60 (tko so ga zmerili pri P 20.10., jaz sem ga pa isti dan zmerila 62 ) in 64 ... ne vem, no ... tam nekje. se mi zdi, da so te sestre mal površne pri merjenju in jim res ne iztegnejo nogice do konca ... Eh, pa sem rekla, da me ne bo več danes, ampak je Rok očitno trdno zaspal, možek je šel pa na pijačo ... al pa na pico. (če je šel na pico, tud jaz dobim eno , tako da upam, da so se s kolegi spravili jest ...). Sej drugač mam kar velik dela, ampak se mi ne da ... Sayuri (soimenjakinja, če sem si prav zapomnila), držimo pesti, da bo s tvojim možekom vse ok in da se grde napovedi o meningitisu ne bodo uresničile ... Filmi: kaj je že to? V kinu nisem bila že celo večnost, filmov ne gledam več, ker se vedno Rok vmes oglasi , gledam pa CSI (če ne zaspim) in House - a (spet če ne zaspim ...). Drugač pa zdej poskušava z možem gledat Amazing Race ... fajn stvar - 11 parov dobiva namige in s pomočjo teh namigov potujejo okrog po svetu in morajo izpolnjevat razne naloge ... Kdor zadnji pride na cilj, izpade ... Zmagovalca pa dobita eno bajno vsoto denarja ... mislim, da 100.000$. No, do zdaj sva pogledala 12. sezono pa zdej gledava prvo ... 12. je ful boljša ... pa ne me spraševat, zakaj tak vrstni red, ker ne vem ... No, očitno pa le ne gledam tko mal TV, če sem zdej o tem cel roman napisala ...
|