Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 12:34:17
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! sončnica,kar se teže bebice tiče,tud ne jemlji preveč k sebi.moji sestrični so rekli,da bo bebica imela dobre 4kg,rodila je pa 3,5kg punčko in kaj počnete danes? Ok spps sedaj si me malo potolažila čisto res. Jaz sem že skuhala sedaj samo čakam lačne ljudi da grejo jest . spps nisem zasledila, že veš kaj bo fantek ali punčka?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 14:22:34
|
|
|
|
tany83
|
ojla pozdravljene vse... kako ste kaj?? Jaz še kar... pada dež in je res zoprno vreme... tko da sem lepo doma... za je pripravljeno več al manj, sam še bundico ji morem kupit no sej mam še ne mesec časa, če me kaj ne prehiti... sončnica tvojemu je pa očitno zlo lepo pr tebi tko, da se mu ne mudi na svet... sej bo kaml prešel boš videl, sam vrjamem da te to čakanje nervira spps lepo, da si se oglasila, ker smo bili že v skrbeh zate a gantar, da je nosečka.... super lepa novička mižek, najboljša in tanchi ter druge lepe pozdravčke, uživajte, čeprav je vreme katastrofa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 14:47:11
|
|
|
|
mižek
|
ojla, vidim da danese niste preveč klepetave, midva sva pa glih od zdravnika prišla . Za mano je katastrofalno dopoldne, no skoraj že popoldne, je bil Gal neki jokav vso noč pol pa se še vjutro ni dal potolažit in sem ga kar peljala k zdravniku, ker imava ful fajno, no in ko prideva tja ni delala in sva mogla it k drugemu in ta nama ni nič kaj našel je pa nama dal napotnico za bolnico. No in tam so naju mučili celo dopoldne oz popoldne da je po tem ko so ga že namučli s pikanjem te končno tretji zdravnik(za moje pojme edini ki si je res vzel čas) ugotovil da imava vnete uhice, mislim nimam besed sem tako utrujena da se mi niti razburjat ne da. Zdaj pa je končno zaspal
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 16:02:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! sončnica,kar se teže bebice tiče,tud ne jemlji preveč k sebi.moji sestrični so rekli,da bo bebica imela dobre 4kg,rodila je pa 3,5kg punčko in kaj počnete danes? Ok spps sedaj si me malo potolažila čisto res. Jaz sem že skuhala sedaj samo čakam lačne ljudi da grejo jest . spps nisem zasledila, že veš kaj bo fantek ali punčka? boljš,da sem te malo potolažila kot pa nič mi naj bi dobli fantka,tak je rekla na nuhalni,na morfologiji je pa ritko naša bebica kazala,tako,da nismo mogli potrdit ali ovrečt man je itak vseen,kaj bomo mel,sam,da bo vse ok.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 16:04:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mižek ojla, vidim da danese niste preveč klepetave, midva sva pa glih od zdravnika prišla . Za mano je katastrofalno dopoldne, no skoraj že popoldne, je bil Gal neki jokav vso noč pol pa se še vjutro ni dal potolažit in sem ga kar peljala k zdravniku, ker imava ful fajno, no in ko prideva tja ni delala in sva mogla it k drugemu in ta nama ni nič kaj našel je pa nama dal napotnico za bolnico. No in tam so naju mučili celo dopoldne oz popoldne da je po tem ko so ga že namučli s pikanjem te končno tretji zdravnik(za moje pojme edini ki si je res vzel čas) ugotovil da imava vnete uhice, mislim nimam besed sem tako utrujena da se mi niti razburjat ne da. Zdaj pa je končno zaspal vidva si kar odpočijta,sam čudi me,da je tako dolgo trajalo,da so ugotovili vnetje ušes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 16:05:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ojla pozdravljene vse... kako ste kaj?? Jaz še kar... pada dež in je res zoprno vreme... tko da sem lepo doma... za je pripravljeno več al manj, sam še bundico ji morem kupit no sej mam še ne mesec časa, če me kaj ne prehiti... sončnica tvojemu je pa očitno zlo lepo pr tebi tko, da se mu ne mudi na svet... sej bo kaml prešel boš videl, sam vrjamem da te to čakanje nervira spps lepo, da si se oglasila, ker smo bili že v skrbeh zate a gantar, da je nosečka.... super lepa novička mižek, najboljša in tanchi ter druge lepe pozdravčke, uživajte, čeprav je vreme katastrofa ojla tany,zdaj se pa ti nekaj skrivaš? Kako se počutiš? Zdaj že veš kdaj tvoj pride?Kaj novega?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 19:48:56
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mižek ojla, vidim da danese niste preveč klepetave, midva sva pa glih od zdravnika prišla . Za mano je katastrofalno dopoldne, no skoraj že popoldne, je bil Gal neki jokav vso noč pol pa se še vjutro ni dal potolažit in sem ga kar peljala k zdravniku, ker imava ful fajno, no in ko prideva tja ni delala in sva mogla it k drugemu in ta nama ni nič kaj našel je pa nama dal napotnico za bolnico. No in tam so naju mučili celo dopoldne oz popoldne da je po tem ko so ga že namučli s pikanjem te končno tretji zdravnik(za moje pojme edini ki si je res vzel čas) ugotovil da imava vnete uhice, mislim nimam besed sem tako utrujena da se mi niti razburjat ne da. Zdaj pa je končno zaspal vidva si kar odpočijta,sam čudi me,da je tako dolgo trajalo,da so ugotovili vnetje ušes? Mah ne vem danes sva naletela na same čudne zdravnike, ker najina ni delala sva se vstavila v ZD pa šla tam vprašat če bi naju pogledali, te pa te najprej vprašajo če ima vročino, če bruha ali ima drisko pa na vse odgovoriš ne pa te že čudno pogledajo, češ kaj pa te delate tukaj, pa jim poveš da se je jokal ter da je to neznačilno za njega pa in prebujal velikokrat ponoči, pa se jim tudi ne zdi dovolj pomembno. No in ker se je zdravnici v ZD domu mudilo na malico je nama kar dala napotnico za v bolnico, pa imajo tam tudi laboratorij. Češ idite v bolnico naj se tam ubadajo z vami kaj pa gnjavite po nepotrebnem in v bolnici naletim na gužvo, pregledala ga je zdravnica ki je tudi bolana in ker je očitno velik izpad zdravniov ne more na bolniško, no za naju pa je to pomenil površen pregled, ko sem jo vprašala kaj bi lahko bilo je odgovorila ja jaz tudi ne vem kaj mu je. No naj še povem da sva dala kri tam kjer jo dajejo odrasli ljudje, ker na otroškem ni osebja in imajo gužvo,tako da je bila prava štala danes . No in ko dobiva vse izvide in jih neseva nazaj na otroški oddelek naju tam pričaka še tretji zdravnik ki nama po ultrazvoku in pregledu uhic pove da je prsotno vnetje, no sva pa dobila samo kapljice tako da je mogoče samo blago vnetje in sta ga obe zdravnici zaradi nezbranosti spregledali, upam no da so uhice in da se bo vse skupaj čimprej porihtalo. Spps vidim da pričakujete fantka, lepo ne boš imela par .No imaš pa prav d aje konec koncev vseeno kaj je, samo da je zdravo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 20:38:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Čer. Midva sva oddala otroke...vse tri je vzela tašča, do četrtka. Ne za verjet. No, sedaj sva pa sama .Grem že pripravljat en fajn film, pa na kavč... Jutri bom pa cel dan lenarila.. Pa ve?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 27.10.2008 20:53:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Čer. Midva sva oddala otroke...vse tri je vzela tašča, do četrtka. Ne za verjet. No, sedaj sva pa sama .Grem že pripravljat en fajn film, pa na kavč... Jutri bom pa cel dan lenarila.. Pa ve? boš mogla jutr lenarit,al kaj,,,,, po pameti,a ne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 8:00:06
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, sem še tukaj ob 10 grem na CTG in se vam potem ko pridem domov javim, če pa ne pa bom ostalo noter (seveda v mojih sanjah ). Se nič ne dogaja, no mogoče pa se bo tam kaj začelo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 10:19:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sončnica, upam, da bo vse ok. Jaz pri Zali tudi nisem imela nč popadkov, pa pravi na CTG ju, da sem 4 prste odprta, ter da bomo rodili.. .Halllooo??? O tem kaj se je še potem dogajalo pa kdaj drugič... Spps, se nč takega dogajalo, da bi mogla kaj extra počivat... Samo pasalo se mi je naspat... Sedaj pa moram generalno mat uredit....Pobarvat lase, pa navit lase, pa uredit nohte, ali celi gelirat-še ne vem,česa se bova lotli...Komaj čakam.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 11:25:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Dobro jutro, sem še tukaj ob 10 grem na CTG in se vam potem ko pridem domov javim, če pa ne pa bom ostalo noter (seveda v mojih sanjah ). Se nič ne dogaja, no mogoče pa se bo tam kaj začelo iiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn???? si doma al so te obdržali????
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 11:26:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Spps, se nč takega dogajalo, da bi mogla kaj extra počivat... KK te ne? Pa sama sta bila.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 11:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene klepetulje! Najprej hvala za čestitke. Upam, da bo sedaj šlo vse tako kot je treba. Sem hotela še malo skriti, pa ni šlo. Ste me prehitro razkrinkale . Samo upam, da bo vse ok. Ker strah me je pa ful. sončnica24... držim pesti, da pride čimprej k tebi v naročje. Sicer pa naj vam povem, da sem vas redno brala, le tipkala nisem nič. Prvič nisem imela časa, drugič sem bila pa lena . Držite se
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 11:34:51
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Gantar, draga moja, sicer te ne poznam prav dobro, ampak ti iskreno čestitam, in upam, da bo šlo vse po sreči, da bo vse ok... Pri nas se je pokazal sonček..Pa pri vas? Spps, ma ja , je računalnik bolj zanimiv, očitno-za zjokat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 12:29:04
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, sem še vedno doma, sicer sem se načakala ampak NIČ. Kot ponavadi, CTG raven, UZ mi še je delala, pa je še vse vredu, edino kar je sem baje za prst odprta, samo je glavica še malce višje tako da danes ziher nebo nič . Moram pa sept na kontrolo v soboto, tako da čakamo na soboto, če ne bo prej kaj. Drugače pa sma se s to zdravnico pogovarjale tudi o teži, pa ga je premerla in ji je izračunalo ok. 3.500g, tako da 500g manj, kot moji G v petek tako da je očitno ta teža res relativna, bomo videli kaj bo. Se pravi do nadaljnega ČAKAMO.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 13:16:06
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
No, pa čakajmo...... .... ........ ............ Bo že . A počivate?Kaj delate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 14:16:43
|
|
|
|
mižek
|
no potem pa se tudi jaz pridružujem k čakanju, ko se bo kaj premaknilo, pa nam javi, d anebomo več čakale , no šalo na stran upam, da se čimprej rešiš
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 15:49:03
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
No, jaz sem naredila prve nohte.!!! !Mati je full zadovoljna, naredila sem ji samo z konicami... Zdej grem pa mene uredit, pa bom probala tud nekaj novega...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 15:55:07
|
|
|
|
mižek
|
NAJBOLJŠA, če si v zagonu te še lahko prideš k meni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 16:20:00
|
|
|
|
sončnica24
|
O najboljša si pa res pridna, jaz pa nič ne delam, pa še zunaj je takšno grdo postalo nič prijetno. Sedaj počakam da mi stroj perilo opere da ga obesim potem pa tako moj pride tako da se oglasim spet kaj jutri. Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 19:47:29
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Mižek, lahko kdaj kasneje, ko bom že bolj znala .Bomo videli, če bo mati zjutraj še imela nohte gor... .hi hi. Drugače sem pa tak človek, k ne zna mirovat-no, razen ko sem bolna... Uredila sem si nohte, pa dva stroja oprala, sedaj sem pa moževa.. .Bova film gledala.Pa sladico papala. Pa....spala.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 19:59:29
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce, se ze dolgo nisem nic oglasila. Koncno sva dobila internet, jaz sem pa se vedno tako zaposlena s solo, da sploh nimam vec casa za klepet. Vidim, da ste pridne in da se vedno cakate na soncnica... drzim pesti, da bo kmalu konec gantar...bravo!!!!! Cestitke!!!! Zelim ti, da bi bilo tokrat vse kot je treba vsem vam posiljam veliko in upam, da se bom lahko se kaj kmalu oglasila.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 20:02:18
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ančica, lepo se uči, pa še tu se oglasi večkrat.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 28.10.2008 20:06:30
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Kot ponavadi, CTG raven, UZ mi še je delala, pa je še vse vredu, edino kar je sem baje za prst odprta, samo je glavica še malce višje tako da danes ziher nebo nič . No, to se je meni nardilo, ko se je že začelo dogajat, ko se je odluščil čep . Tako, da upam, da bo kmalu res kaj, glavico je pa moja čisto do konca imela višje, tak, da se ne sekiraj .
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?