|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
22.10.2008 12:42:57   
tany83
dober dan klepetulje

kako ste kaj? jaz sem še ker... sem slabo spala ponoči, no sej skoz slabo spim, tko da bom šla zdaj malo spat in ker pol popoldan mam full opravkov, moram na banko po denar pa pol lepo po nakupih za user posted image in seveda tud kaj zame user posted image

sončnica upam, da greš kmal rodit, vrjamem da komaj čakaš. jaz mam še en mesec in dva tedna in tud komaj čakam, da bo december da rodim, sicer mene ne moti tko trbuh, me pa to da morem bolj počivat in se hitro utrudim in jaz bi tko rada več migalauser posted image no sej bo... zate pa res stiskam pesti, da se začne kaj dogajat user posted image user posted image user posted image

mižek jaz tud upam, da mi čimprej čas mine, da bom lahk šla nazaj k mojemu user posted image , ker tud on že komaj čaka user posted image no sej pol ko bom mela enkrat user posted image ob seb mi bo čas hitro mineval in bo kmal prišel čas odhoda user posted image

a nobena ne ve kaj se s spps dogaja, ker me že mal skrbi, ker se tko dolgo ne oglasiuser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8726
22.10.2008 13:45:07   
mižek
Karmy upam, da si se že pomirila, bo že bolje, jaz se že enasti mesec tolažim glede user posted image spanja, upam da bo res kdaj boljeuser posted image .

Tany vidim da uživaš v veselem pričakovanju, ko me je prijelo da bi še imela eno pupiko, pa je nimam kam dat, upam da bom po pripravništvu našla čimprej službo in da zgradimo našo hišico. Potem pa še imamo takoj eno bebo, samo kiiiiii še je to.
Sicer pa se mi zdi da nebi bilo fer do Gala če bi sedaj takoj imela še enega, se bi mi zdelo da mu ne morem posvetit 100% svoje pozornosti.

Ja spps pa se nič kaj že lep čas ni oglasila, jo že vse malce pogrešamo, upam tudi jaz da je vse okuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8727
22.10.2008 15:10:24   
NAJBOLJŠA
Dan.
Kako ste?
Jaz sem prejle imela v naročju 1 dan starega dojenčka.Punčko od prijateljica.Joj, kolk so cort...user posted image user posted image user posted image
Kaj počnete?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8728
22.10.2008 17:29:27   
Lianna
Ojla. Jaz imam danes bolj len dan. Danes sem imela na srečo samo 2h predavanj. Sem končno našla tukaj nekaj sestavin za kuhanje, ki so mi ok. Mi je že veliko lažje, ker sem bila že kar malo obupana.
Čas tukaj mi na srečo hitro mine. Ta vikend se grem malo potepat, nasledn teden pa že moj dragi pride za nekaj dni na obisk.

Naj vam čim lepše mine današnji dan.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8729
22.10.2008 18:39:24   
sončnica24
Hojla se še jaz malo javim. Tudi mene to da se spps že tako dolgo ni oglasila malce skrbi, ji bom en e-mail poslala pa upam da kaj odpiše.

Drugače pa pri meni nič novega malo mi samo trebuh odtrdeva danes to pa je vse, očitno bomo šli čez rok upam samo da ne preveč

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 8730
22.10.2008 20:24:11   
mižek
Ja sončnica, to pa je že znak da nebo več dolgo, če ti otrdeva trebuh, mogoče pa boš že jutri zibala user posted image .
Moj sonček pa že pridno aja, jaz pa imam tako malce miruuser posted image

Če se to bo spps oglasila kaj sporoči

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8731
22.10.2008 21:00:39   
NAJBOLJŠA
Večer je.Tišina.Le zamolkel zvok Ane Gabriel.Počasi , počasi , se mi zapirajo oči.
V vsakem delčku telesa čutim utrujenost.Mišice se počasi relaksirajo.
Samo glasba....mir....relaksacija.
"ej, draga, ali boš sladico?" me nežen glas rahlo predrami.
Sladica..?
Ne, tudi to se mi ne ljubi...Niti odgovoriti se mi ne da, kaj šele kaj drugega.Vsa topla se na kavču pod odejo samo še bolj stisnem.
Sem že na plaži, pod palmo , kjer je toplo.Sonce greje moje telo, kar prija kot nič drugega...No, skoraj nič drugega...

Zdej se mi pa res že spi..hi hi.user posted image
Lahko noč in dobro spite, dame.
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8732
23.10.2008 9:00:44   
sončnica24
Dobro jutro no mižek sem še vedno doma očitno so pesti malce pomagale da je vsaj trebuh začel otrdevat čeprav mislim da je krivo to da sem včeraj bila skoraj cel dan na nogah ampak danes jih lahko držiš še malce bolj pa mogoče bo kajuser posted image .

Najboljša še dobro da sem se naspala če ne bi sedaj zraven račuanlnika, dobro si napisala, bi mogoče morala postati pisateljica user posted image .

Upam da se danes sonček pokaže je takšno megleno pa oblačno zunaj nič kaj prijetno.

Lepo se mejte punce pa se še kaj oglasim, zdaj imam še čas no vsaj dopoldne, popoldne se ponavadi stiskam k mojemu, zdaj ga imam še čisto čisto za sebe, dolgo ga več ne bom imelauser posted image , bom dobila konkurencouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8733
23.10.2008 9:38:55   
NAJBOLJŠA
Sončnica, nikar se ne pusti...Jaz še sedaj dam jasno vedeti otrokom, da je oči moj in pika....Kaj, a ko bodo šli vsi od doma (al pa ne???)  , bo pa oči čigav?...
Moj je in pika.
Kaj počnete, tu bo ravnokar dež začel padat..
Jaz letim po opravkih, se beremo mal kasneje-imam prost dan, brez službe!!!JUPPPIII.user posted image
user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8734
23.10.2008 9:44:28   
mižek
jutro,

midva pa sva že bila pridna, Gal je že opravil svoj zajtrk, jaz pa sem si tudi že vzela čas za user posted image . Mislim pa da bo treba še v kratkem plenico menjat, pa glih prej jo sva, ko bo spet tulil, nima rad če ga previjam, ne vem kaj ma to neko fintouser posted image

Ja sončnica, mislim da bosta oba dobila konkurenco, se res veliko spremeni pol ko je enkrat user posted image , saj čez čas pa se tudi to normallizirauser posted image .
Sončnica kaj ti si bila zdaj že na bolniškem staležu, ali prej nisi nikjer delala?
No pri nas pa danes HB ni megle, in bova lahko šla kmalu ven, edino sončka še od nikoder niuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8735
23.10.2008 11:41:19   
sončnica24
Mižek nisem delala sem prijavljena na Zavodu tako da me spet drugo leto čaka misija nemogoče no bomo videli mogoče pa se bo kaj našlo.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8736
23.10.2008 12:05:16   
spps
ojlaaaaaaaaaa!
sem na brzino preletela in vidla,da sem vas spravila v strah.mi smo ok,edin preselili smo se in nimam svojega neta,mam pa mal problemov s križem,da mi ne paše sedet,pa niti časa nisem imela.
včeraj sm imela morfologijo-je vse kot mora biti...

in kako ste ostale?
kaj sem zamudila?
sončnica danes sem vidla mail-hvala za skrbuser posted image  sem pa videla,da se tvoji pikici nikamor ne mudiuser posted image user posted image se drugač dobro počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8737
23.10.2008 12:13:22   
mižek
Spps, končno kje si hodila, aja pardon saj si rekla, da si se preselila.
Meni pa se je zdelo da ste delali prizidekuser posted image , sem verjetno kaj zamešala. Vidim da se počutiš ok, lepo to je glavno, me smo bile že zelo zaskrbljene, da se nisi nič oglasilauser posted image .

Ja sončnica vidim da naju obe čaka misija nemogoče, empak ti si vsaj iz MB kjer je lažje najt službo, tukaj na pomurskem koncu, pa tak ni nič kaj na razpolago, saj ne da bi bila zbirčna ampak je res trenutno beda.

NAJBOLJŠA, si pa strogauser posted image user posted image , saj malo pa ga lahko posodiš, saj sama praviš da kaj bo pa ko otrok nebo več, se ga pa boš pol že naveličalauser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8738
23.10.2008 12:23:31   
spps
Spps, končno kje si hodila, aja pardon saj si rekla, da si se preselila.
Meni pa se je zdelo da ste delali prizidek , sem verjetno kaj zamešala. Vidim da se počutiš ok, lepo to je glavno, me smo bile že zelo zaskrbljene, da se nisi nič oglasila.

user posted image user posted image user posted image  smo ga delali,ker smo morali se preselit iz prejšnjega stanovanjauser posted image user posted image user posted image smo se pa res 14 dni prej preselili kot smo planirali.
no,zdaj veste,da je z menoj in bebico vse okuser posted image
nisem se pa mogla prej javit,ker sem imela  milijon opravkov-sej še nisem vsega uredila,ampak tist ta glavno je žeuser posted image
in mižek kako si ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8739
23.10.2008 15:57:52   
mižek
No saj te razumem, vem kako stresne so selitveuser posted image .
Jaz sem ok , Gal se me je  malo usmilil in se namesto 15x na noč zdaj budi ene 2x tako da sem zdaj že zelo spočitauser posted image . Edino postal je bolj aktive čez dan, je nonstop v gibanjuuser posted image
Drugače pa se moja porodniška počasi izteka in če povem po resnici mi prav paše tako, ker sem več ali majn z malim sama ima moj tak šiht ,da cele dneve dela.user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8740
23.10.2008 20:35:22   
NAJBOLJŠA
No, sem napisala cel sestavek, pol ga pa ni poslal...user posted image user posted image user posted image
V glavnem, kaj počnete?
Jaz sem čist crknjena, k sem cel dan nekaj delala....Namesto, da bi uživala v prostem dnevu.Sem smotana...user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8741
23.10.2008 21:07:49   
mižek
Najboljša, pol pa si si res sama kriva, če ne izkoristiš prostega dne za lenarjenjeuser posted image .
Jaz sem pa zdj glih mojega muceka dala spat zdaj pa še malo tu gor visim pol pa bom gledala na hrvaškem rtl razočarane gospodinje,

Neposredna povezava do sporočila: 8742
24.10.2008 9:36:50   
mižek
dobro jutroooo,

punce moram se pohvalit, DOBILA SEM GRADBENO DOVOLJENJE.user posted image user posted image user posted image
Pa Gal je shoooooodiluser posted image user posted image user posted image ,

in kako ste ve , na to sončno jutro, sončnica sta še vedno v enem kosu?user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8743
24.10.2008 11:01:40   
sončnica24
Hojla, še vedno v enem kosu, črta na CTG-ju za popadke RAVNAuser posted image . Tako da čakamo na torek ko imam spret pregled če nebo kaj prej. Pa saj dobro da me danes nič ne lovi ker je v porodnih sobah baje ludnica, majo vse Uz doli pa še ene CTG-je so odpeljali.

Mižek čestitke za gradbeno dovoljenje in za prve korake user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8744
24.10.2008 12:34:27   
mižek
No potem pa je res bolje, da danes počaka tvoj user posted image , če je v porodnišnici taka gužvauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8745
24.10.2008 12:37:02   
sončnica24
Saj verjetno bo, čeprav mi nekaj trebuh otrdeva tako da se odpravljam malo ležat ker sem kar nekaj tudi prehodla danes tak da pridem malo k sebi.

pa prej sem pozabla Spps lepo da si se oglasila pa upam da dobiš čim prej internet, da nas nebo po nepotrebnem skrbelouser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 8746
24.10.2008 12:55:58   
spps
sončnica -a se vaši bebici ne mudi?user posted image
upam,da vas bebica ne bo predolgo pustila čakat-se mi zdi,da ni bolj mučnega kot pa čakanje,kdaj bo....

mižek ,ćestitke tud teb za dovoljenje in seveda Galu za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbojša,kje se skrivaš?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8747
24.10.2008 13:16:01   
sončnica24
Spps malce nagaja ja, nazačetku mi je povzročala slabosti, sedaj pa noče priti venuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8748
24.10.2008 15:19:59   
NAJBOLJŠA
Spps, ter ostale, lep dan.user posted image
Kako ste ?
Mižek, čestitam , za oboje..Koliko časa si čakala na gradbeno, ter kolk te je stalo?
Kako sploh to računajo, a glede na velikost parcele, al..????
Jaz sem ravno iz službe prišla, mala je ravno vstala.Čakam sineta, ki naj bi prišel domov, pa ne vem kje hodi..Lump.Ema je še pri verouku, in jo grem kmal iskat.
Potem grem pa mal "šnofat" v DM, za laki, pa temi pripomočki za nohte.In nato , so mi moji dali prosto, da grwem lohk mal v solarij.Se že veselim.

Pri nas je že oblačno, pa pri vas, dame?
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8749
24.10.2008 17:02:38   
mižek
Na gradbeno, nsem čakala niti tako dolgo dober mesec, je pa s vse ostalo že prej od aprila vleklo.
Gradbeno dovoljenje sem plačala le 3€ ker smo mlada družina, je pa bilo komunalnega prispevka zato 1100€ klub temu da je bila nadomestna gradnja. No komunalni prispevek se plača glede na kvadraturo hiše je pa odvisno kje hiša stoji v mestu te KP stane veliko več saj v njega vključijo razsvetljavo, vodovod ki poteka pod zemljo, itd. No in nama se je od najine hiške odbilo 40kvadratov pa sva še kljub temu plačal fuluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?