|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
28.10.2008 17:23:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Evo, moj maratonec... user posted image

user posted image

Komaj sem ga našla. Ja, sedaj ga bom pa prepoznala na cesti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 17:27:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
28.10.2008 17:31:12   
Motoristka
Almera-aja....ti si njena kolegicauser posted image če se  ne motim je rodila 1.9.?

Jaz pa sem se najedla da komaj diham-sirove štruklje z veelliikkoooo cukra goruser posted image ..grem malo brati

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

Neposredna povezava do sporočila: 1503
28.10.2008 17:32:34   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Blacky, a kar rotvailerja imate? meni so taaako lepi

Jap, naša razvajenka je stara že skoraj 8 let.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 17:34:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
28.10.2008 17:36:34   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tako vreme je,da bi jaz samo jedla in jedla.....

Ne govori, že cel dan samo meljem in meljem....štrudl, keksi taki, keksi onaki, čokolada, aja vmes nekaj zdravega - zelenjavna juha.user posted image  Zdaj pa si grem kavico naredit. Sem Tejo končno uspavala. Se je drla kot jesihar, seveda če je prejšnjo rundo spala samo eno uro, zdaj pa je bila celi 2 uri pokonci in je bila preutrujena. Samo zdaj jo bo začel kupček jezit, ker sem jo s čajem uspavala.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
28.10.2008 17:49:21   
Motoristka
Almera-moja mami je z njeno mami sodelavka(Valentino) pa potem slišim kaj o njej(slikce sem tudi videla)....pa vem, da je ena punca(zdaj vem, da ti) napisala kako majhen je(glede na težo in velikost)...zdaj pa vem, da se je kar poredil, pa zrastel-superuser posted image

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 17:53:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1508
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 17:53:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1509
28.10.2008 18:12:49   
Anonimen
Evo, moj maratonec...

jij se prav vidi na sliki, kak mu pot dol tečeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1510
28.10.2008 18:14:51   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

no, ko smo že pri negi - veliko je govora o negi lulčkov, kako pa je z nego deklice?povsod namreč piše, da spolovila ne smemo razpirati..ok, če tja zaide blato, potem že..sem opazla pri moji, da ima not takšno belo oblogico..je to naravno, al je to treba ven spravit?sicer sem probala z vato in vodo, pa ne gre vse ven..niti ne vem, če lahkouser posted image tiste, ki imate punčke, kaj počnete ve?

Meni je patronazna pokazala, da nezno razprem luliko in potem (spet nezno) potegnem z vatko, da vmes umijem. To naredim skoraj vedno, ko jo preoblacim? A ve ne????

In OMG, sem na str. 54!!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
28.10.2008 18:30:30   
lex
a je možno, da jo od ospena šraufa? vedno sem dobila hicncil, zdaj pa ospen. pa takrat ni blo nič, zdaj pa je cel dan na rkah, kakala je pa zdaj čisto zelenouser posted image . aja popila je pa amo 1 flašo novlacka

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
28.10.2008 18:31:51   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

rožca - o ja pa sem! veš kak težko mi gre... lani sem mela povprečje 9 user posted image letos pa bo... samo da bo! user posted image

Bravo, bravouser posted image Kar tako naprej, Inigo. Vse se da, ce se hoce. Kateri letnik pa si zdaj? In kaj studiras?

Joj, flower, tvoje sedmice so pa nore - pravljicno stevilo, nimas kajuser posted image

Debate o mackah in njihovih imenih so me psoteno nasmejale. Se posebej dobra je tista o Minnie ... ki se tako napise, pa tako izgovori ... hi, hi, hudo dobr!

neboglasnica - dzizs, pa taka sola. Me ze kar zvija, ko bo treba junija nazaj. Je doma tko lustno, v razredu pa sami specialci.

Majuska - super za oranzno!

Jest naso cisto tako napravim za ven kot auroraa. Kot da bi brala svoj opis, resuser posted image

Blacky, s tistim "Mami in ati" si me zadela direkt v srce - tud jest sem potocila nekaj solz, moram priznat! Kako je Nejc????? Moram brat, da bom na tekocem ... Upam, da boljse!

rovarka, mi je vsec, da ti "sede" moj stil & da te spominja na sodelavko. Na, ena samo zate: danasnej vreme je bilo pa za en drekec pekecuser posted image  user posted image  user posted image

mirjam, nasa ima tako mini plesico - en cm premera - glih tolk, da se vidi. Caki, da zacnejo puzat mali, pol bo plesica adijo & cupica helou!
Tinky, kul za Tea in njegov spalni maratonuser posted image  Naj ne bo izjema, ampak pravilo. Nasi pa premik ure ni cist jasen in ze ob pol sedmih zvecer spi kot top - jo je treba kar mal spodbudit, da se gre kopat okoli devete, jest in spat.

dzanika je sla na morje ----- blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagor!

Hi, hi, flower, kaksnega sladkosnedca imas. To mi je pa tko smesno - saj ves, ponavadi smo bolj zenske na hopla po cokoladi, pri tebi te pa tvoj nese. Zanimivo, res zanimivo.

lunica - evo, pa je zgoscen mlekec opravil svoje delo - YES!

populis, dobr mas ti tole s pranjem in likanjem. Rana ura, zlata ura.

mojcek - palcek je na sporedu? Nasa k sreci notri tlaci narejeno pest ali pa kazalcek. Menda ne bo presaltala na slastnega prijateljcka palcka ... Jaz bi ji kar palcka nezno ven potegnila in dala namesto njega dudico - a jo mara?

Hi, hi, lex, duda IN prst - bravo, Vita. To pa je ucinkovitost - dve muhi na en mah.

lidija, bravo za prevrat.

In vse, ki ste dale fotkice - iiiiiiiiii!

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 18:36:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1514
28.10.2008 18:43:58   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

user posted image

Jest pa nam pršla k teb na obisk.user posted image .......ne ne mene pa naute vidluser posted image ......aaaaauser posted image

Se bojim psou,sploh pa rotvajlerja(ampak tavelkih ne malih)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
28.10.2008 18:46:46   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

majuska, Blacky - meni so tudi ful všeč žive barve za malega, ampak je prav težko kaj dobiti. Že v nosečnosti sem iskala kaj rdečega, pa nisem nič našla.

Majuska - Bor tudi na levo joško štrajka, če je leva na vrsti, ga moram vedno na obeh straneh podojit, pri desni pa ne. Očitno imam v levi manj mleka (čeprav ko se on odklopi, mleko še kar veselo teče)

Saj tudi mi nimamo prav veliko rdečega ... sem pa pred kratkim kupila v BC en fuuul luštkan bel bodi z rdečimi pikapolonicami - moram malega enkrat fotkat v tem, ful bo kjut user posted image

Mleka imam pa jaz različno... včasih je več v levi, drugič pa v desni ... vidim predvsem pri črpanju user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1516
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 18:49:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1517
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 18:55:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.10.2008 18:58:43   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

spali od 23.00 do 8.15... no, mali je spal, jaz sem šla spat tri ure kasneje, en kup opravkov se mi je nabralo 

Go, Aleksander, go. Ja, Majuska, ti si sla pa sele ob dveh spat? A si bla zjutraj kaj povozena?

Ej, netki, ista storija pri nas --- spali, spali, ob devetih soncek, potem pa dez & to cel ljubi dan. Grrrrrr (again!).

zimska, pri nas imamo pa v spalnici na stropu stiri lucke, 2 se prizgeta na ful, drugi dve se prilagaja moc/svetilnost & je super, ce je treba slucajno kdaj ponoci prizgat. Potem mi je pa moj montiral se eno mini lucko na stranico postelje (kar na baterije) in ce hocem samo mal precekirat malo, pa da ne razsvetljujem cele spalnice, vzgem kar tisto (je taka okrogla, samo pritisnes jo in je to to, pa poem se 1 x in se vgasne). Prirocno sto na uro.

Blacky, AB je dobil? Si mu dala? Je kaj bolje?

Aha, GAP ima res fletne cunjice. Tudi za odrasle. Sem bla ene parkrat v Londonu v njihovi trgovini ... in nekoc so imeli take fajn akcije - kupis 3, placas 2 ... tega je bilo malo morje & sem potem trogala v kufru/ruzaku mikic in hlac, da so kar zadrge pokale po sivih. (Aha, zdaj vidla, da so te akcije se vedno "in," kot pravi neboglasnica)

lunica - oce Anzeja Dezana? Kako je svet majhen, a ne? Povej, kako si se odlocila? Bos sla v to pri njih? Joj, pa kaksna smola s termovko doma ... joj, no! kot v kaksnem filmu.
auroraa, kaka lustna slikica kravicuser posted image  user posted image  user posted image  Res ste kul!

Svit & Stas - bravo za trojkice!

lavita - stirje stroji zlikani. To je pa kar konkretten projekt. Dobra si! A se ti je mal nabralo ali beres toliko strojev enega za drugim?

gluglugu, ja, saj res, zdaj so krompirjeve pocitnice. Pa sem govorila s sodelavko in mi je povedla, da so prav vseh 5 dni v soli, ker imajo non-stop ene seminarje/izobrazevanja/seje. Se mi je kar zataknilo ---- vseh 5 dni?!?!? Ma, jest ne grem vec v solo ...

Upam, da se tezave s priklapljanjem otrockov na eno stran kmalu nehajo!

Joj, Blacky, do 40 vrocine za enkico?!?!? OMG!

Tinky, kva je lep tvoj Mini. In kar v lavor se je dal - frajer sto na uro! Pravi dzek. Pa Lana je tud lepoticka! In Inigo, kaksna dva cukra imas ti (6 kg in 2 kg? Noro!) - jest sem cist nora na macke. Mi imamo eno (ime ji je "Ta mala") ze 13 let in pol ---- prava veteranka, res. Cisto crna, kot oglje, z belim flekcem na vratu.

Joj, neihte, no ... zdej pa se Blackyjina psicek in muca - kjut, very kjut.

Ja, zimska, kako je pa tebi uspelo tvojega najdt? Bravo za tekaca in premagano 21-ko! No, kot sem omenila, Anjin stric je pa 42-ko prelaufal.

Almera, ti je uspelo jest?

lex, je Vita bolje? flower, kako je pri vas? user posted image user posted image user posted image  za vas.

Tko, pa sem na koncu! Hip, hip, hura! Zdej pa na redni cvek ... a je katera tukej?

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 28.10.2008 19:07:31 >

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.10.2008 18:59:30   
glugluglu
K nam sta pa prej nepričakovana prišla na obisk moja mami in oče, pojedla večerjo in odpeljala Marka in Nino na počitnice, ker je mami dobila dopustuser posted image in grejo jutri malo drsat - že, pa enkrat v Atlantis, se jima bo spet dogajalo. Nam bo pa kar dolgčas.

Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.10.2008 19:08:29   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

očitno sem morala samo pojamrat in je mali postopama prenehal kričat in je celo tiho v ležalniku in se igra... user posted image že trkam... Pa sem mislila še v europark malo šopingirat za dušo, pa zgleda ded ne bo doma pravi čas..user posted image

Bravo!

In, kul, glugluglu, za mini pocitnice!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.10.2008 19:13:58   
Netta
uf, se pa pozna da je slabo vreme...ste vse tle goruser posted image

hvala vsem za odgovore glede plešiceuser posted image user posted image

sedaj imam pa eno vprašanje zame: kaj lahko vzamem, ker me je grozno napadel prehlad (grlo, kihanje, smrkanje, glava...)????user posted image ali med lahko jem, ko še dojim? pa limona?

drugače ima tudi ana eno bolj priljubljeno dojko, tako kot ste nekatere pisale, iz ene se bolj naje, z drugo pa bolj cartauser posted image

ali so tudi vaši malčki take tečke zadnje dva dni, pa skoz bi spali??? vreme verjetno?

hehe, luštne živalce imate res...sem hotla še naše domače živali slikat in prilepit sem gor pa nisem nobene najdla, hehe sem predobro počistla po vogalihuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1522
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 19:15:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.10.2008 19:17:27   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

no, ko smo že pri negi - veliko je govora o negi lulčkov, kako pa je z nego deklice?povsod namreč piše, da spolovila ne smemo razpirati..ok, če tja zaide blato, potem že..sem opazla pri moji, da ima not takšno belo oblogico..je to naravno, al je to treba ven spravit?sicer sem probala z vato in vodo, pa ne gre vse ven..niti ne vem, če lahkouser posted image tiste, ki imate punčke, kaj počnete ve?

Meni je patronazna pokazala, da nezno razprem luliko in potem (spet nezno) potegnem z vatko, da vmes umijem. To naredim skoraj vedno, ko jo preoblacim? A ve ne????

In OMG, sem na str. 54!!!!

Ja, jaz naredim enako.

Boga, boga, vidim, da greš po mojih stopinjah!user posted image  Sicer se zdaj zelo trudim, da ne ostanem zadaj in lepo sproti berem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.10.2008 19:19:49   
Netta
Meni je patronazna pokazala, da nezno razprem luliko in potem (spet nezno) potegnem z vatko, da vmes umijem. To naredim skoraj vedno, ko jo preoblacim? A ve ne????

meni pa je rekla patronažna naj tisto kar pustim, le enkrat na teden naj umijem???
no, potem pa vedi kako je pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?