|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
27.10.2008 22:54:14   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Blacky, ježek: čokoladen, torta je bila pa mešana: sadno čokoladna (sadje: višnje).

Mnjamiiiii..............user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.10.2008 22:55:05   
Inigo
rožca - o ja pa sem! veš kak težko mi gre... lani sem mela povprečje 9 user posted image letos pa bo... samo da bo! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.10.2008 22:56:10   
Anonimen
flower in inigo mata ZS

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.10.2008 22:56:51   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Takle biskvit s kakimi kremami tu se pa pri meni peka konča, to je vse kaj znam - tudi vse kaj sem kdaj probala. user posted image Al pa torta če kupim biskvit. user posted image Nisem nek ljubitelj peciva in sladkega, pa zato še moj mož trpi. On je pa pravi sladkosned, on je čokolado v postli. Veste kaj dela, odspi eno kitico in si recimo ob polnoči vzame košček čokolade, poje in spi dalje..user posted image user posted image Na njegovi nočni omarici je vedno cel kup sladkarij..

No, če bi to bil moj mož, ziher ne bi imel nič na nočni omarici za dolgo.....bi imela jaz nočne pohode na njegovo stran postelje.user posted image user posted image  Še dobro, da moj sploh ne je sladkarij, ker ne vem, kakšna bi šele takrat hodila okoli, če bi oba imela manijo na to. Pecivo pa zase tudi spečem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1354
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 22:57:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.10.2008 22:57:52   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jaz mu tudi že kar nekaj časa dajem dol kožico na lulčku, mi je pa P pokazala, kako se to dela.

Prej sem šla v zoo shop nabavit hrano za mačko in psa in sem ugotovila, da me staneta več Mini in Lana, kot hrana za Teota s plenicami vred user posted image .

kaj muca je Mini? mi imamo tud muco Mini user posted image user posted image user posted image je bla tak majhna, ko sem jo dobila, da sem ji mogla dat tak imeuser posted image

Jaz sem tudi imela muco Minnie, tak se je napisalo, prebralo pa enako.user posted image user posted image user posted image

user posted image In kje se je tak napisalo? Si imela tako z rodovnikom?

V moji glavi!user posted image user posted image user posted image  Z rodovnikom, pa ja, to bo!!! Čista štajerska mešanka je bila!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.10.2008 22:58:23   
Majuska

Majuska, jaz tudi Nejca veliko v oranžno oblačim, mi je ful všeč ta barva. Pri Teji pa se izživljam z roza in pink, ki sta mi tudi najljubši barvi.

Nujno - kaj bi lahko bilo, če je Nejca zdaj zbudil boleč trebušček. Boli ga pa tak, da nima sekunde miru, se kar meče živčno po postelji in javka. Kakat je šel danes 4x, ga je tiščalo, od tega 2x ni bilo nič, 2x pa je šlo. Hitro mi pomagajte, nimam pojma, kako naj mu pomagam. Jamra, da ga trebušček boli že kak teden. Zadnja dva dni smo to povezali s pretiranim kašljem, pa smo mislili, da ga bolijo trebušne mišice od napenjanja pri kašlju. Kaj naj naredim do zjutraj, ko gre k zdravniku?

Midva z dragim imava obadva rada oranžno in sem prav vesela, da malemu tako paše. Drugače pa je lep tudi v rumeni, rdeči in zeleni ...

neboglasnica - prebrala sem zgodbo z emaila ... žal se to res prevečkrat dogaja, današnja generacija otrok je res razvajena, žal sem to vse prevečkrat videla sama. Pa sem vedno rekla "moj otrok že ne bo tak", ampak ...  nikoli ne veš, kje ga boš polomil pri postavljanju omejitev. Vse knjige, ki sem jih prebrala o vzgoji, mi morda ne bodo v praksi nič pomagale ... Ja in čisto premalo pomislimo, kako se ob tem počutijo učitelji, ki res dajo vse od sebe.

Lunica, kako je zdaj s tvojim zdravjem, si boljše?

Slikce otročkov so fuuuuuul lepe user posted image

Še to mi povejte - kako zgleda, ko prihajajo prvi zobki? Tulijo celo noč ali kaj? Koliko zobka pa pride ven? Meni se je namreč včeraj sanjalo, da je prvi zob pokukal ven ... hehe, da me ne bo res doletelo ...

Takole, naš mali je skopan in je padel dol ... pred tem je spil 130 ml mojega mleka in 60 na čaju narejenega AM. Zdaj pa spanje vsaj do 7. zjutraj ... upam user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.10.2008 22:59:20   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

rožca - o ja pa sem! veš kak težko mi gre... lani sem mela povprečje 9 user posted image letos pa bo... samo da bo! user posted image

piflarka! user posted image

Jaz imam povprečje vseh izpitov 7,77, mi je blo ful hecno, ko sem to vidla, ker poročila sem se pa 7.7.07 - zgleda, da so mi sedmice usojene. user posted image

Pa v sedmem mesecu koledarskega leta si rodila!!! Sta bila tudi 7 let skupaj, ko sta se poročila ali rodila? Midva pa imava št. 1.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.10.2008 23:01:18   
Blacky30
Nejc je že prej zaspal nazaj, držite pesti, da bo prespal celo noč, pa da me zjutraj P pomiri, da ni nič hujšega. Me kar panika grabi. Joj, kak je hudo, ko otrok zboli, pa ne veš, kaj mu je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 23:02:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.10.2008 23:02:49   
Anonimen
blacky user posted image user posted image user posted image user posted image

majuska, eh se vedno me matra, pa boli, sam zdej ignoriram. user posted image vem, butasto, sam bo že čas pokazal, če je kej resnega

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.10.2008 23:04:51   
tims
Ojla. Če ni tole vreme za **** pa tud ne vem, no. Naša je bila dons tok tečna, k še nikol. Komi sem kej naredila. Nič ji ni odgovarjal. Sem jo nosila, da bi zaspala, ni šans. Pol jo dam v posteljco, jok. Pa jo spet dvignem, pa začne glih dremat, se napne in začne kakat. Se greve previt. Pa je že čas za novo  rundo hranjenjauser posted image . In cel postopek ponoviva. Šele okol petih je zaspala in spala potem do pol osmih. Zdaj od desetih spi. No, sicer moram jo pohvalt, je bila pa ponoč spet pridna. Je zaspala okol enajstih, pa skor do šestih, pa po dojenju še do devetih. Verjetno je bilo krivo tudi to, ker nisva šli nič ven.

Kožica-meni so pri Timu govoril, da naj jo pustim pri miru. Pri 6ih mes mu jo je P povlekel dol in je reku da je ok. Mislim, da se mu jo začela redno dol vlečt okoli enega leta.

Lučka - mi imamo zdaj v sobi tv in imam vedno naštiman na teletext, pa je glih fajn. Pol pa ko bomo v spalnici in ne bo tv (upam), bom imela pa kakšno lučko s čim manj W, da se ne predrami preveč.  

Almera, mene jutri ne bo, ker imam s Timom logopeda.

Oblačenje - jest tud naši Nini oblečem body z dolgimi rokavi, pliš jopico, pa toplejšo jopčko (ki je kot jaknica), spodaj pa žabice in podložene hlače, pa z dekco malo čez noge pokrita, če pa piha jo pa še malo bolj pokrijem.

Lex, pozdravi se in upam, da ti ne bo zmanjkalo mleka. user posted image user posted image user posted image

Blacky, tole z Nejčevim bušijem pa jaz ne bi predolgo čakala. Tko je mene bolel ko sem imela trebušno gripo. Pelji ga vsaj da vsaj pogledajo in mogoče dajo blao na pregled.

Neboglasnica, lepo da sta uživali s tamalo v kinu. Sem mal prepozn vidla tvoj sms, da bi ti lahko karkol še napisala. Kako je z nogo?

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

Lepo pančkite, naj deca spijo celo noč, možje naj vas zmasirajo,

jebhes.. masažo, sam da bo deca spala! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 23:05:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.10.2008 23:05:41   
Blacky30
Pa še nekaj, da se vam vsede v srčke, ko boste obupane in utrujene od vsega (to se pa splača prebratuser posted image ):

DRAGI ATI IN MAMI

Moje roke so majhne.
Nisem nalašč razlil mleko.

Moje noge so kratke.

Prosim hodita počasneje.

Ko se dotaknem nekaj svetlega in lepega,

Me prosim ne udarita po roki.

Prosim, glejta me v oči, ko se z vama pogovarjam.

Vedeti moram, da me poslušata.

Pustita mi delati napake, ne da bi se pri tem počutil neumno.

Moji občutki so nežni.

Prosim ne pričakujta, da bo postelja dobro postlana in slika perfektno narisana.

Imejta me rada, ker se trudim.

Ne pozabita, da sem otrok in ne mala odrasla oseba.

Včasih ne razumem, kaj mi pravita.

Ljubita me zato ker sem,

Ne zaradi stvari, ki jih počnem.

Rad vaju imam. Pomenita mi vse.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.10.2008 23:08:09   
tims

Pa še nekaj, da se vam vsede v srčke, ko boste obupane in utrujene od vsega (to se pa splača prebratuser posted image ):

DRAGI ATI IN MAMI

Moje roke so majhne.
Nisem nalašč razlil mleko.

Moje noge so kratke.

Prosim hodita počasneje.

Ko se dotaknem nekaj svetlega in lepega,

Me prosim ne udarita po roki.

Prosim, glejta me v oči, ko se z vama pogovarjam.

Vedeti moram, da me poslušata.

Pustita mi delati napake, ne da bi se pri tem počutil neumno.

Moji občutki so nežni.

Prosim ne pričakujta, da bo postelja dobro postlana in slika perfektno narisana.

Imejta me rada, ker se trudim.

Ne pozabita, da sem otrok in ne mala odrasla oseba.

Včasih ne razumem, kaj mi pravita.

Ljubita me zato ker sem,

Ne zaradi stvari, ki jih počnem.

Rad vaju imam. Pomenita mi vse.

A dej nehi.... Zdej pa jokamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tole je pa fuuuuuul lepo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.10.2008 23:08:29   
Blacky30
Tims, jaz imam solno lučko, oddajo ful medlo svetlobo in je super za ponoči.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.10.2008 23:10:48   
Anonimen
flower hvala tiuser posted image

DELO BO POČAKALO, DA OTROKU POKAŽETE MAVRICO,
TODA MAVRICA NE BO POČAKALA, DA OPRAVITE DELO!

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.10.2008 23:10:57   
tims
Ja, neki tazga sem mislila. Tok, da bom vidla, da bom njo prstavla, da se ne bom zmotila, pa svojga user posted image  začela futrat z mlekom user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.10.2008 23:24:32   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.10.2008 23:28:19   
rovar_ka
Neboglasnica - imaš pa pridno prvorojenko, da tako poskrbi za mlajše člane!pridna Sara, ni kajuser posted image

Majuška in Almera - lepe slikiceuser posted image en lepši kot drugi (ne dobesedno, da me ne bo kera za jezik lovila)user posted image

Mojcek1 - jaz delam isto s Tio, kak je tečna, hop ven iz plenice, pa se že smejiuser posted image

Mi bi se tud v bani kopali, pa mamo žal tuš kabinouser posted image

oblačila za ven - dva bodyja dolg rokav + topla jopica, štramplji, hlačke, topli copatki, aja, pa kapica seveda..ko vas tak berem, se mi zdi, da jo jaz ful oblačim, ampak res je že od nekdaj (beri skoraj 3 mesce, hahahauser posted image user posted image ) hitro zmrzljiva..danes smo šli ven, ona je bla tak oblečena + v topli vreči, jaz sem imela majco dolg rokav+pulover, me je zeblo ko psa,mogla bi še met jakno, pa bi blo tak-tak..ne vem al ma to po meni, da me skoz zebe al kajuser posted image vam povem, sem si prav misla, kak bi bla na njenem mestu, lepo na toplemuser posted image pa ji ni blo nič vroče, tak da preveč ni bla oblečena..mi pa gre to oblačenje taaaaaak na živce, ker nikol ne vem kak jo naj oblečem, ko grema ven, poleg tega morem it prav ven iz stanovanja, dol po štengah, da vidim kak je "toplo"..moj user posted image sploh ni verodostojen, ga vprašam kako je zunaj, mi reče da toplo, pridem ven, pa skor zmrznemuser posted image user posted image no, sej zdaj ko berem dalje vidim, da jih tak podobno oblačimo.pozimi pa bodo tak ultra topli kosmati pajaci v akciji za venuser posted image

metuljcek321 - ful te rada berem, me tvoja "govorica" (drekec pekecuser posted image ) ful spominja na eno sodelavko, ki je prišla iz Lj v Mb delat, pa mi ful majnka zdaj, ko sem jaz doma, jo res pogrešam no, tak da me malo razvedriš in nasmejiš s svojimi posti, ker se vedno spomnim na njouser posted image pa nasplošno vse no, ki ste iz Lj, sem že parkrat vidla enih par takih "vaših" npr. kot pr norcih pa take. ful dobro nouser posted image

Tinky - to pa res več ni normalno, da so vam res skoraj pri vseh stvareh zaj.ebali! meni bi se vtrgalouser posted image pa tolk dnarja ko daš za bajto, pol pa ti še vse zašuštrajo!!!katastrofa!jaz vam res želi, da dobite poplačane duševne muke s to odškodninouser posted image ne morem verjet no, da so dandanes lahko tak šlampasti!

Mirjam80 - Tii se je zadaj tud začela delat plešica, kot da ma laske zglodane..to pa zato, ker ko leži, obrača glavo levo desno, in se ji laski zadaj gulijo. ni to nič strašnega, bojo zrastli nazajuser posted image

glede rdečega lička pa ne bi vedlauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.10.2008 23:38:35   
lex
blacky dan pred krstom je bil aleks tak, s tem da je mel vročino 39,5
ko sva šla k P mi je dala napostnico za v bolnišnicoker ni mela pojma kaj mu je
edino kar mi je svetovala, da naj ostaneva doma še 2 uri in da naj mu dam sabsimplex kapljice, da se sprdi,ker je imel trebušček čisto trd od plinov. no po sabsiplexu je začel prdet in potem se je pokakal in je bilo boljše,tako da nisva rabila it v bolnico, drugi dan je bilčisto OK na krstu, brez vročine, brez vsega,edino silila ga nisem s hrano

aja pa čaj za dojenje je pil (ker nam je otroškega zmanjkalo), probaj ga potrkat po trebuščku če doni votlo, pol ga daje nekaj podobnega ker je tudi o tem maja mama jamrala,koje prišla iz dopusta

< Sporočilo je popravil lex -- 27.10.2008 23:40:14 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.10.2008 23:43:06   
lex
blacky pa hvala za tole misel otroka, ker glih danes sem se par krat čist brezveze zadrla na njiju.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.10.2008 23:54:17   
rovar_ka
Lidija***  - kake lepe pupikeuser posted image user posted image

lunica24
- jaz bi tud vidla slikice!

neboglasnica  - sem prebrala ta mail. vprašam se samo eno - kam gre ta svet?user posted image sem se kr zamislila..

lex - ti bogica, upam, da boš čimprej boljše in da ti spet nastane mlekecuser posted image

blacky, neboglasnica - hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.10.2008 23:55:31   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

piflarka! user posted image

Jaz imam povprečje vseh izpitov 7,77, mi je blo ful hecno, ko sem to vidla, ker poročila sem se pa 7.7.07 - zgleda, da so mi sedmice usojene. user posted image

pol pa moreš pod nujno loto igratuser posted image user posted image al pa si že dobla kako sedmico, pa nam nisi povedala, ha?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.10.2008 23:57:31   
rovar_ka

Nejc je že prej zaspal nazaj, držite pesti, da bo prespal celo noč, pa da me zjutraj P pomiri, da ni nič hujšega. Me kar panika grabi. Joj, kak je hudo, ko otrok zboli, pa ne veš, kaj mu je. user posted image user posted image user posted image

jaz pojma niamm, kaj bi lahko blo, sem še neizkušena na področju bolezni..upam, da ni nič hujšega in da bo čimprej ok.user posted image verjemam pa, da ti je hudo, ko ga gledaš takegauser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?