glugluglu
|
So res luštne vaše živalce, prej (pred 1 uro) ko sem dajala Tianu za jest sem še jaz zadremala zraven, imam tako pridna ta starejša dva otroka, da sta se ves ta čas pridno v sobi igrala, pa še vedno se. Sicer smo najprej skupaj začelai z igrico, onadva pa nadaljujeta sama že toliko časa . Dež je nehal padati, ampak še vedno vreme za nikamor. štrudl, mnjamiii, jaz pa imam jabolka, mlete orehe, jedilno čokolado, rozine, ma kar češ, samo trenutno se mi ne ljubi pečt. Mam dovolj iz tega vikenda. Bi pa jedla. Uf sem se pa spomnila ene sladice z jabolki, orehi, 1 jajček, gris,... povrh jedilna čokolada, ful dobro: No dam recept, evo, če me Tian ne prehiti bo narejeno: 1 čajna skodelica grisa, 1 čajna skodelica sladkorja, 1čajna skodelica mletih orehov 1,5 čajne skodelice ribanih jabolk 1 jajce 1/2 čajne skodelice mleka 1 kavna skodelica olja 1/2 pecilnega praška. Skupaj zmešaj, ni važen vrstni red in daj v pogreto pečico. Ko se speče prelij s čokoladno glazuro: 4 žlice mleka, 4 žlice sladkorja, 10 dag jedilne čokolade, 5 dag masla ali margarine.
|