|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 23:28:19
|
|
|
|
rovar_ka
|
Neboglasnica - imaš pa pridno prvorojenko, da tako poskrbi za mlajše člane!pridna Sara, ni kaj Majuška in Almera - lepe slikice en lepši kot drugi (ne dobesedno, da me ne bo kera za jezik lovila) Mojcek1 - jaz delam isto s Tio, kak je tečna, hop ven iz plenice, pa se že smeji Mi bi se tud v bani kopali, pa mamo žal tuš kabino oblačila za ven - dva bodyja dolg rokav + topla jopica, štramplji, hlačke, topli copatki, aja, pa kapica seveda..ko vas tak berem, se mi zdi, da jo jaz ful oblačim, ampak res je že od nekdaj (beri skoraj 3 mesce, hahaha ) hitro zmrzljiva..danes smo šli ven, ona je bla tak oblečena + v topli vreči, jaz sem imela majco dolg rokav+pulover, me je zeblo ko psa,mogla bi še met jakno, pa bi blo tak-tak..ne vem al ma to po meni, da me skoz zebe al kaj vam povem, sem si prav misla, kak bi bla na njenem mestu, lepo na toplem pa ji ni blo nič vroče, tak da preveč ni bla oblečena..mi pa gre to oblačenje taaaaaak na živce, ker nikol ne vem kak jo naj oblečem, ko grema ven, poleg tega morem it prav ven iz stanovanja, dol po štengah, da vidim kak je "toplo"..moj sploh ni verodostojen, ga vprašam kako je zunaj, mi reče da toplo, pridem ven, pa skor zmrznem no, sej zdaj ko berem dalje vidim, da jih tak podobno oblačimo.pozimi pa bodo tak ultra topli kosmati pajaci v akciji za ven metuljcek321 - ful te rada berem, me tvoja "govorica" (drekec pekec ) ful spominja na eno sodelavko, ki je prišla iz Lj v Mb delat, pa mi ful majnka zdaj, ko sem jaz doma, jo res pogrešam no, tak da me malo razvedriš in nasmejiš s svojimi posti, ker se vedno spomnim na njo pa nasplošno vse no, ki ste iz Lj, sem že parkrat vidla enih par takih "vaših" npr. kot pr norcih pa take. ful dobro no Tinky - to pa res več ni normalno, da so vam res skoraj pri vseh stvareh zaj.ebali! meni bi se vtrgalo pa tolk dnarja ko daš za bajto, pol pa ti še vse zašuštrajo!!!katastrofa!jaz vam res želi, da dobite poplačane duševne muke s to odškodnino ne morem verjet no, da so dandanes lahko tak šlampasti! Mirjam80 - Tii se je zadaj tud začela delat plešica, kot da ma laske zglodane..to pa zato, ker ko leži, obrača glavo levo desno, in se ji laski zadaj gulijo. ni to nič strašnega, bojo zrastli nazaj glede rdečega lička pa ne bi vedla
|