|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 28.10.2008 18:58:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska spali od 23.00 do 8.15... no, mali je spal, jaz sem šla spat tri ure kasneje, en kup opravkov se mi je nabralo Go, Aleksander, go. Ja, Majuska, ti si sla pa sele ob dveh spat? A si bla zjutraj kaj povozena? Ej, netki, ista storija pri nas --- spali, spali, ob devetih soncek, potem pa dez & to cel ljubi dan. Grrrrrr (again!). zimska, pri nas imamo pa v spalnici na stropu stiri lucke, 2 se prizgeta na ful, drugi dve se prilagaja moc/svetilnost & je super, ce je treba slucajno kdaj ponoci prizgat. Potem mi je pa moj montiral se eno mini lucko na stranico postelje (kar na baterije) in ce hocem samo mal precekirat malo, pa da ne razsvetljujem cele spalnice, vzgem kar tisto (je taka okrogla, samo pritisnes jo in je to to, pa poem se 1 x in se vgasne). Prirocno sto na uro. Blacky, AB je dobil? Si mu dala? Je kaj bolje? Aha, GAP ima res fletne cunjice. Tudi za odrasle. Sem bla ene parkrat v Londonu v njihovi trgovini ... in nekoc so imeli take fajn akcije - kupis 3, placas 2 ... tega je bilo malo morje & sem potem trogala v kufru/ruzaku mikic in hlac, da so kar zadrge pokale po sivih. (Aha, zdaj vidla, da so te akcije se vedno "in," kot pravi neboglasnica) lunica - oce Anzeja Dezana? Kako je svet majhen, a ne? Povej, kako si se odlocila? Bos sla v to pri njih? Joj, pa kaksna smola s termovko doma ... joj, no! kot v kaksnem filmu. auroraa, kaka lustna slikica kravic Res ste kul! Svit & Stas - bravo za trojkice! lavita - stirje stroji zlikani. To je pa kar konkretten projekt. Dobra si! A se ti je mal nabralo ali beres toliko strojev enega za drugim? gluglugu, ja, saj res, zdaj so krompirjeve pocitnice. Pa sem govorila s sodelavko in mi je povedla, da so prav vseh 5 dni v soli, ker imajo non-stop ene seminarje/izobrazevanja/seje. Se mi je kar zataknilo ---- vseh 5 dni?!?!? Ma, jest ne grem vec v solo ... Upam, da se tezave s priklapljanjem otrockov na eno stran kmalu nehajo! Joj, Blacky, do 40 vrocine za enkico?!?!? OMG! Tinky, kva je lep tvoj Mini. In kar v lavor se je dal - frajer sto na uro! Pravi dzek. Pa Lana je tud lepoticka! In Inigo, kaksna dva cukra imas ti (6 kg in 2 kg? Noro!) - jest sem cist nora na macke. Mi imamo eno (ime ji je "Ta mala") ze 13 let in pol ---- prava veteranka, res. Cisto crna, kot oglje, z belim flekcem na vratu. Joj, neihte, no ... zdej pa se Blackyjina psicek in muca - kjut, very kjut. Ja, zimska, kako je pa tebi uspelo tvojega najdt? Bravo za tekaca in premagano 21-ko! No, kot sem omenila, Anjin stric je pa 42-ko prelaufal. Almera, ti je uspelo jest? lex, je Vita bolje? flower, kako je pri vas? za vas. Tko, pa sem na koncu! Hip, hip, hura! Zdej pa na redni cvek ... a je katera tukej?
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 28.10.2008 19:07:31 >
|