|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
28.10.2008 12:59:27   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Majuška- tudi moja ima rajši levo kot desnouser posted image . Je imela tako obdobje, da je sploh nisem mogla priklopit na desno. Potem ko je bila že sita, potem je pa šlo, ja! Razen ponoči, takrat ji je vseeno.

Hecno, ne? Ne vem kaj našemu leva ne paše ... pa tudi drugače ga moram postaviti kot sicer. Odvisno od dneva no, danes je prav pridno jedel, pa še dobre volje je bil user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
28.10.2008 12:59:40   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Nč, grem likat user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi mogla pa samo gledam tisti kup user posted image user posted image , mogoče bom pa popoldne se spravila 

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
28.10.2008 13:04:32   
Blacky30
Mojcek, palček v usta ne mine sam od sebe, če ji ga boš pustila. Jaz ji ga vztrajno vzamem ven iz ust in dudo not vtaknem. Ker, ko se enkrat navadi,....saj veš.user posted image

Lidija***, pa saj to, zakaj ab, če pa sploh nima vročine, niti je ni imel v zadnjih dneh.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
28.10.2008 13:07:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a se katera kaj spoznana gorenjskem????
maja24....javi se

namreč gremo na dopust v kranjsko goro in me zanima kam bi lahko šli od tam kaj pogledat, kej doživet......kaj pa avstrija tam čez...je kaj, trgovine.....

lepo prosim za pomoč, ker tisti konec mi je zelo tuj user posted image

Avstrija - Beljak, toys rus, H&M, .... Kranjska Gora: jezero Jasna, Kekčeva dežela, Bedanc bus, izvir Martuljkovih slapov. Toliko na hitro.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 13:08:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1455
28.10.2008 13:33:07   
tims
Joj, že pol ure nazaj sem rekla, da grem likat, pa nič. Se bo tamala zbudla, pol bom pa likala, ja. Ampak se nisem mogla zadržat in sem šla mal čekerat, kaj smo pisale, ko smo bile še nosečke.... Sem kar jokat začela, k se spomnim, da sem skor cele dopoldneve in večere previsela na RR. Prav lepo mi je blo brat kaj se dogajal takrat.

Zdej pa res grem. Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 1456
28.10.2008 13:36:32   
lavita*
Ojla!

No men je pa uspel zlikat štiri pralne stroje. Včasih se vprašam, kaj še oblačmo, ko je tulk za zlikat cunj.

Včeraj sva bile v posvetovalnici. Cepljena je bila, ker ni močno prehlajena. Je kar dobr zaenkrat prenesla cepivo. Za Rota virus je pa ful lepo spila. Upam,da bo tud pomagal, če ne jim gorje.

Mere za razpredelnico:
3 mesece: 6250g in 62 cm

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
28.10.2008 13:44:11   
glugluglu
to vreme danes je oa obupno, zjutraj je nekaj lepega kazalo, potem pa nič. Pa take počitnice.

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
28.10.2008 14:00:38   
Majuska
pri nas tut ... sem zjutraj videla kanček sončka in sem si rekla, super lahko bova šla ven. Figo. Že nekaj časa dežuje user posted image

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
28.10.2008 14:01:08   
lavita*
Ja vreme. Pri nas je še prej sijalo sonce. Pa kaj ko je tak veter. zdaj je pa spet oblačno in še bolj vetrovno.

Neboglasnica kam pa greste na dopust?

Blacky, a je Nejc že vredu?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 14:09:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1461
28.10.2008 14:20:09   
Motoristka
Jaz tudi opažam, da se na levo joško noče takoj priklopiti-cvili, rogovili, maha z rokami....traja kar nekaj časa, da začne jesti....zato mu od zdaj vedno ponudim desno, nato pa šele levouser posted image ....kakšen dan-upam, da ne bo dolgo takouser posted image .bi šla kar spati, samo moj ima danes nenormalno veliko energije, samo igral bi se, pa vriskal....Včeraj sem mu dala AD3 kapljice pred dojenjem....čez 3 ure je bil tak jok, da je bilo neznosno, spat smo šli ob 00.00...zdaj pa ne vem, če je to krivouser posted image ...najraje bi mu dajala samo D3 kapljice

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

Neposredna povezava do sporočila: 1462
28.10.2008 14:34:04   
lidija***
Motoristka- jaz dajem AD3 kapljice zjutraj, ko je najboljše volje in sploh ne opazim, da jih dajem. Drugače pa je bilo pred enim mesecem- jok, jok...

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
28.10.2008 14:34:16   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

Neboglasnica kam pa greste na dopust?

Za štiri dni gremo v Ptujske toplice oz. apartma, ki sem ga najela preko SVIZ-a, sindikata.

joj, alarm

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
28.10.2008 14:39:02   
Motoristka
neboglasnica-zdaj pa ne vem....ali si ti enkrat rekla, da si šla obiskat prijateljico, ki je rodila fantka Jona, ki je imel malo klilc...mami je ime Miranda?

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
28.10.2008 14:57:54   
Blacky30
Majuska, zobki hodijo ven kak teden, preden predrejo dlesen, takrat so tečki, ampak ne tulijo cele noči, samo manj spijo in tečkajo po malem. Ko gredo zgornje enke ven, je najhuje, smo imeli do 40 vročine še zraven. Potem pokuka samo konica ven, tolk da je ostro na dotik in vidi se drobna bela pikica, potem pa je počutje ok, ko dalje prodira ven.

Lex, Nejc pa ni zaprt, kaka redno vsak dan ali vsak drugi. Danes mu je P pretipala trebušček in je rekla, da je čisto mehek. Jaz se vedno bolj bojim, da ima res gliste.user posted image user posted image  

Tinky, daj da vidimo 9kg mačkona.user posted image

Lunica, samo da je pomagalo. Čeprav z gosto hrano pa jaz ne bi začela tako hitro. Zgoščevanje mleka še, uvajanje GH pa ne. Ker čez dan načeloma nimaš težav z njim in lepo spančka in počiva, ne kaže ravno histeričnih znakov lakote, ker lepo je na določen čas. Ponoči pa seveda rabi več, ker bo bolj dolgo brez hrane. Samo to je moje mnenje.user posted image
Lex, ful lepa slikica Vite!user posted image user posted image

Flower, ne, niso uvedli nazaj GH po 4m, še vedno velja po 6m. Samo eni P delajo po svoje. Men je patronažna rekla, da pri 6m in da bo tudi takrat prišla na posvet, da mi da napotke. Bomo videli, kaj bo pa P rekla, a mislim, da isto.
Pa fajn piši diplomsko.user posted image
Auroraa, ful lepa slikca!user posted image user posted image

Staš in Svit, čestitke za 333!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

GR, kaj ti diši iz pečice?? Pri meni jabolčno-skutin štrudl!user posted image

Tims, a ne da je fajn tak malo spomine obujat in brat nazaj? Fajn je blo, ja.user posted image

Motoristka, tukaj gor na RR je ena, ki je rodila Jona, če se ne motim. Je pa julijka. Kak ji je pa ime, pa pojma nimam, nick ima pa 2sraki.

Hvala vsem za lepe želje glede Nejca. user posted image  Upam, da bodo pomagale. Zdaj spančka na sedežni, je že utrujen, če pa skoraj celo noč ni spal.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
28.10.2008 15:04:34   
netki
neboglasnica......hvalaaaaaa, sem že prečekirala po netu...a mogoče veš če je kekčeva dežela aktualna celo leto al samo poleti?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
28.10.2008 15:07:15   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Motoristka

neboglasnica-zdaj pa ne vem....ali si ti enkrat rekla, da si šla obiskat prijateljico, ki je rodila fantka Jona, ki je imel malo klilc...mami je ime Miranda?

ne, ne poznam, žal

netki: tega pa žal ne vem user posted image

blacky30: nekaj spacanega skupaj z višnjami, sestavila iz več receptov - diši lepo

Neposredna povezava do sporočila: 1468
28.10.2008 15:07:39   
neboglasnica

ne, ne poznam, žal

netki: tega pa žal ne vem

blacky30: nekaj spacanega skupaj z višnjami, sestavila iz več receptov - diši lepo

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
28.10.2008 15:07:53   
neboglasnica
sorry

Neposredna povezava do sporočila: 1470
28.10.2008 15:13:20   
netki
pišuka je dolgcajt dons...pa še tale vreme....user posted image user posted image

no k je glih neboglasnica omenila da diši iz pečice.....men se je zaluštal neki spečt....predlogi user posted image  neki enostavnega in hitro narejenega.....pomoooooč

Neposredna povezava do sporočila: 1471
28.10.2008 15:15:00   
Majuska

Hm ... jaz sem imela cimro v P, ki je rodila Jona ... je imel malček težave z neko bakterijo, je bila več kot 10 dni noter, se mi zdi ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1472
28.10.2008 15:17:58   
Tinky
Evo mojega Minija user posted image

user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
28.10.2008 15:30:24   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: netki

pišuka je dolgcajt dons...pa še tale vreme....user posted image user posted image

no k je glih neboglasnica omenila da diši iz pečice.....men se je zaluštal neki spečt....predlogi user posted image  neki enostavnega in hitro narejenega.....pomoooooč

Štrudlllllllllllllllllllllllllll.....user posted image user posted image

mnjami, ga že papcam.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
28.10.2008 15:31:37   
Blacky30
Tinky, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak je lep. Je imel možev dedek pred časom tudi takega, pa mu je bilo ime MAČO.user posted image  Bi tvojemu tudi bolj pasalo tole ime, ker sedaj ima prav ironično ime za svojo postavo.user posted image user posted image

Kaj pa Lina?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?