Blacky30
|
Majuska, zobki hodijo ven kak teden, preden predrejo dlesen, takrat so tečki, ampak ne tulijo cele noči, samo manj spijo in tečkajo po malem. Ko gredo zgornje enke ven, je najhuje, smo imeli do 40 vročine še zraven. Potem pokuka samo konica ven, tolk da je ostro na dotik in vidi se drobna bela pikica, potem pa je počutje ok, ko dalje prodira ven. Lex, Nejc pa ni zaprt, kaka redno vsak dan ali vsak drugi. Danes mu je P pretipala trebušček in je rekla, da je čisto mehek. Jaz se vedno bolj bojim, da ima res gliste. Tinky, daj da vidimo 9kg mačkona. Lunica, samo da je pomagalo. Čeprav z gosto hrano pa jaz ne bi začela tako hitro. Zgoščevanje mleka še, uvajanje GH pa ne. Ker čez dan načeloma nimaš težav z njim in lepo spančka in počiva, ne kaže ravno histeričnih znakov lakote, ker lepo je na določen čas. Ponoči pa seveda rabi več, ker bo bolj dolgo brez hrane. Samo to je moje mnenje. Lex, ful lepa slikica Vite! Flower, ne, niso uvedli nazaj GH po 4m, še vedno velja po 6m. Samo eni P delajo po svoje. Men je patronažna rekla, da pri 6m in da bo tudi takrat prišla na posvet, da mi da napotke. Bomo videli, kaj bo pa P rekla, a mislim, da isto. Pa fajn piši diplomsko. Auroraa, ful lepa slikca! Staš in Svit, čestitke za 333!!! GR, kaj ti diši iz pečice?? Pri meni jabolčno-skutin štrudl! Tims, a ne da je fajn tak malo spomine obujat in brat nazaj? Fajn je blo, ja. Motoristka, tukaj gor na RR je ena, ki je rodila Jona, če se ne motim. Je pa julijka. Kak ji je pa ime, pa pojma nimam, nick ima pa 2sraki. Hvala vsem za lepe želje glede Nejca. Upam, da bodo pomagale. Zdaj spančka na sedežni, je že utrujen, če pa skoraj celo noč ni spal.
|