|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 12:30:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
28.10.2008 12:31:41   
neboglasnica
majuska: a mogoče ješ kaj takega? Ko je bil Staš npr. star dva meseca, sem veselo jedla stročji fižol v solati, seveda s česnom. Prvi dan se je samo kremžil, drugi dan pa glasno protestiral. Ali pa imaš kakšno novo kremo, prašek.. Včasih jim drugačen vonj ne ugaja. Res pa je, da včasih sitnarijo brez razloga.

Stašu sem spakirala za toplice, ostali si bodo pa sami. Bom samo "povelja" vpila iz sobe. Hecam se, pripravljam, ker ne vem kaj bo jutri na pregledu za nogo.

LJ: ste na kavi?

lidija: kako gre likanje?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
28.10.2008 12:33:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

neboglasnica pri nas je sonček. dežela sonca..user posted image

Da, draga, dežela sonca, zadnjič so se hvalila še z nečim... Menda se bomo res morali preseliti tja bližje k tebi. Za pokušino pridemo že ta četrtek.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
28.10.2008 12:34:42   
Anonimen
ojla

sem bla na pijači z gospodom iz tiskarne in se izkaže, da je tip fotr od anžeja dežana user posted image je pa fuuul simpatičen gospod, taka čveka kot jst in sva se ful zagovorila. luka pa spančkal priden.

v glavnem, majo uhaha ceno, višjo kot drugje, ampak mi je dal 30 dnevni rok plačila, tak da bi pol vsaj nekaj plačala iz prodanih knjig. nekje 30 novembra bi pa knjiga izšla. morm dobit končni izračun, dobim jutri, ampak glede na to, da je rekel, da je kr huda cena, bo že verjetno držalo user posted image ampak dobro, za prvo knjigo, glavno da pokrijem vložek in mam vsaj še za naslednjo.  

sem pa prišla domov in mi je nahrbtnik padel po tleh, termovka se je notri sesula , luka pa kričal sestradan in sem mu dala kr vodo iz pipe in zdej me je kr mal strah, upam da ne bo nič narobe.

tak, zdej pa grem emmm ne vem kam grem. grem pač

papa

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
28.10.2008 12:36:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

majuska: a mogoče ješ kaj takega? Ko je bil Staš npr. star dva meseca, sem veselo jedla stročji fižol v solati, seveda s česnom. Prvi dan se je samo kremžil, drugi dan pa glasno protestiral. Ali pa imaš kakšno novo kremo, prašek.. Včasih jim drugačen vonj ne ugaja. Res pa je, da včasih sitnarijo brez razloga.

Nič takega nisem jedla ... moj klasičen zajtrk, kruh, maslo, topljeni sir, hladno mleko. Moram reči, da kar pazim pri hrani; stročnic sploh ne jem, sploh zelenjavo previdno zbiram, sadje pa le v kompotih. Ne vem ... očitno mu leva stran ne odgovorja tako kot desna, kaj vem user posted image

Aja, nekje sem prebrala, da česen doječim materam celo priporočajo ... zanimivo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 12:37:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1431
28.10.2008 12:45:11   
neboglasnica
moj Staš pa tako hrope, da ko ga držim v naročju prav čutim, kako riba po ribežnu gor in dol. Sem ga zalila s fiziološko, da bi se odkrehal, pa slabo kaže.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 12:45:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
28.10.2008 12:46:16   
tims
Neboglasnica, evo mene. Nisem na kavi. Upam, da boste užival in da bo noga ok. Kakšen občutek imaš pa ti glede noge?

Tim in moj sta šla zdele k logopedu, Nina je zaspala, upam, da ne bo tako pestro čez dan kot včeraj. Sicer je potem spala do pol sedmih zjutraj, pol pa je povlekla še do devetih. Zgleda, da smo kar končal s tistim dolgim spanjem čez dan user posted image . No ja, vsega pa tud ne morem imet. Pol pa že raj vidim, da spi ponoč. Grem pa jest tud zdele likat, dokler še spi. Moram sprot, da se mi ne nabere preveč, k pol je pa panika, k vidm une kupe user posted image .

Blacky, user posted image za Nejca.

Jest bi pa zdele dala cel kup cunj za zlikat zamenala za mal sončka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 12:47:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 12:48:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1436
28.10.2008 12:49:09   
lidija***
Likanje- tako še ene 2 uriuser posted image user posted image user posted image

Mojcek-gap lahko pogledaš tudi na netu, drugače je ameriški - cene v dolarjih. Ali ima katera izkušnje naročevati iz Amerike? Koliko je potem poštnina in če sploh pošiljjo v EU?

Neposredna povezava do sporočila: 1437
28.10.2008 12:49:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Neboglasnica, evo mene. Nisem na kavi. Upam, da boste užival in da bo noga ok. Kakšen občutek imaš pa ti glede noge?

Tudi jaz nisem na kavi, ker ne morem nič obuti. Glede noge pa: baje bom morala nazaj tole rezat, ker se kljub A ne celi. user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
28.10.2008 12:51:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Mojcek-gap lahko pogledaš tudi na netu, drugače je ameriški - cene v dolarjih. Ali ima katera izkušnje naročevati iz Amerike? Koliko je potem poštnina in če sploh pošiljjo v EU?

Baje ne pošiljajo, so sami sebi zadostni. Kot vedno.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.10.2008 12:51:27   
TODI

Ne žal ne je odpadlo, sem dobila takle SMS:
Dež odplaknil načrte, oblaki odnesli želje po druženju. Rešitev: otroka v naročje in 5m pod kovter;-)

Sem se prav nasmejala populis, kako dobro skladaš user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.10.2008 12:52:22   
neboglasnica
auroraa: Kak ste lušni!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.10.2008 12:52:26   
lidija***
Majuška- tudi moja ima rajši levo kot desnouser posted image . Je imela tako obdobje, da je sploh nisem mogla priklopit na desno. Potem ko je bila že sita, potem je pa šlo, ja! Razen ponoči, takrat ji je vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 1442
28.10.2008 12:53:39   
TODI
OOOO sem lih na ticker pogledala in neboste verjele:

Naš Svit in seveda Staš sta danes stara natanko 3 mesece, 3 tedne in 3 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
28.10.2008 12:53:40   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Dež odplaknil načrte, oblaki odnesli želje po druženju. Rešitev: otroka v naročje in 5m pod kovter;-)

Sem se prav nasmejala populis, kako dobro skladaš user posted image user posted image

Ja kaj se pa menite v naravi..Bi pa ja k meni prišle, pri meni diši iz pečice....

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
28.10.2008 12:54:39   
neboglasnica

Naš Svit in seveda Staš sta danes stara natanko 3 mesece, 3 tedne in 3 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa res, tudi pri meni piše tako user posted image user posted image user posted image user posted image . user posted image obema korenjakoma! In mamicama seveda tudi! Za mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.10.2008 12:54:41   
TODI

Ja kaj se pa menite v naravi..Bi pa ja k meni prišle, pri meni diši iz pečice....

Drugič prej povej sem že pošteno lačna, kosila pa še najmanj eno uro nebo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1446
28.10.2008 12:54:58   
tims
Auroraa, ful lepa fotka. A pa si prepričana, da pravilno pasete kravce? user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.10.2008 12:55:24   
netki
spet eno vprašanje....

a se katera kaj spoznana gorenjskem????
maja24....javi se

namreč gremo na dopust v kranjsko goro in me zanima kam bi lahko šli od tam kaj pogledat, kej doživet......kaj pa avstrija tam čez...je kaj, trgovine.....

lepo prosim za pomoč, ker tisti konec mi je zelo tuj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.10.2008 12:56:40   
tims
Nč, grem likat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.10.2008 12:58:16   
Majuska

Čestitam trojkam! user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?