Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:13:28
|
|
|
|
Anonimen
|
jat bom zate navijala ti pa zame ok? Sicer pri nama ni dosti možnosti, ker sem bla glih čez najbolj plodne dni, najbolj bolna in nisva nič do Zagreba hodila Ampak vseeno... Upanje umre zadnje. Ti pa tudi... Tko kot si sama napisala... Mogoče se bo pa boril k pri norcih in se obdržal kljub tanki sluznici... Morda bo naslednji mesec že vseeno kdaj gre tvoj na službeno potovanje Ne zdiš se mi preveč naspidirana danes... Se motim?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:22:21
|
|
|
|
pikicao.
|
bla sem prej fuuuul naspidirana, zdle pa kr mal ugasam pocas.. (ne vem, mogoce zarad Dabrostona) kaj jz vem, al pa zrd vremena.. sej bo treba bit, taka sm d mi kr oci skp vlece
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe mogoče pa vreme neprijetno vpliva nate... Jaz pa iščem teme po forumih in odgovarjam, ker mi je dolgčas Zdejle sem našla eno, ki se sprašuje, če naj se da testirat za 35 EUR za streptokok bakterijo.... Sem ji jih malo napela Kaj ma take bedarije sploh za razmišljat.... Reskiraj 35 EUR in mir
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:29:04
|
|
|
|
pikicao.
|
haha, si pa huda
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
nisem.... Sej nisem hotla bit tok ostra, ampak me pa raz..zdi k čist nič ne razmišljajo... Le v kaki hudi dilemi mora bit ta punca, če je šla na forum tako vprašanje napisat... To pomeni, da ji je resnično zelo zelo žal 35 EUR?? nevem no..... Sej sem napisala da če nima pa naj so sposodi.... Ampak da le naj bo odgovorna mama že sedaj... Kaj bi tiste dale, ki jih niso testirali da bi jim kdo povedal takrat za to možnost No ampak.... 100 ljudi 100 čudi.... to res drži ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 14:39:51
|
|
|
|
~Biba~
|
ufff...jazzika to pa boli slišat pa tak sem bla sigurna...zdaj pa spet tolko totih zakajev....verjamem, da si močna ženska, ki bo tudi temu kos. Morda pa zavijata miklavž in božiček tvoje darilce že v celofan Sem v gužvi..tak da vsem ostalim en velik objemček in pozdravček.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ej pupe moje.... Kje je naša Lunca??? A ma kera kakšne kontakte z njo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:06:44
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ej pupe moje.... Kje je naša Lunca??? A ma kera kakšne kontakte z njo? Pravkar sem ji poslala sms Odgovor: Je OK, pa vse pozdravlja
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 28.10.2008 15:11:56 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:11:02
|
|
|
|
Anonimen
|
sej ravno zato sem se že malo ustrašila... Da ni kaj narobe To je pa res že malo čudno da se tok dolgo nič ne oglasi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:11:40
|
|
|
|
LuNa73
|
Da vidim kolk me pogrešate No, zdej ko sem se javla, da vidim, kolk ste se razveselile! Punce... morem delat.... Se javim - mogoče-kej bolj pol zvečer!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:12:56
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Da vidim kolk me pogrešate No, zdej ko sem se javla, da vidim, kolk ste se razveselile! Punce... morem delat.... Se javim - mogoče-kej bolj pol zvečer! Prehitejla si me pupika... sem glih mesič na novo uredila....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
joj joj joj joj joj joj joj..... tebe priklicat je pa res problem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:22:29
|
|
|
|
Anonimen
|
lunaaaaaaaaa od 20.9.2008 se nam nisi oglasila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
vej san pa znala.... Prekmurci morate v akcijo pa se fse pošlihta Se* kako si ti kej?? Nič te kaj dosti ni več na spregled Avtocesta te gnjave?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:24:29
|
|
|
|
sonček85
|
lunica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
hreheheheheheh sej tole je blo pa res že za klanjanje ja, ker je tko dolgo ni blo....... Kaj pa trini naša?? Nje tudi že dolgo ni blo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:27:21
|
|
|
|
ledenka
|
Luuuuunčiiiiiiiiiii sem te taaaaaaaaak missalaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:28:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 vej san pa znala.... Prekmurci morate v akcijo pa se fse pošlihta Se* kako si ti kej?? Nič te kaj dosti ni več na spregled Avtocesta te gnjave? Itaq, gda prekmurec akcijo naprave te se fešta zača. No, avtocesta? Po glavej se mi vozijo skoro tej tovornjake! Eh, saj san tu pa tam. Malo se probam relaksejrate pa misliti na milijon drujgij stvarij.. Pa mi nejde jako.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:28:24
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Da vidim kolk me pogrešate No, zdej ko sem se javla, da vidim, kolk ste se razveselile! Punce... morem delat.... Se javim - mogoče-kej bolj pol zvečer! Srce moje Pa si nas le prišla pogledat. Pograšale smo te pa FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL. Zdaj pa le povej kako nam zveze kažejo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pupe tale je za noč čarovnic slikica??? najšla san jo... pa je nega???? NAPOMOČČČČČČČČČČČ
< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.10.2008 15:33:52 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:32:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: živa25 vej san pa znala.... Prekmurci morate v akcijo pa se fse pošlihta Se* kako si ti kej?? Nič te kaj dosti ni več na spregled Avtocesta te gnjave? Itaq, gda prekmurec akcijo naprave te se fešta zača. No, avtocesta? Po glavej se mi vozijo skoro tej tovornjake! Eh, saj san tu pa tam. Malo se probam relaksejrate pa misliti na milijon drujgij stvarij.. Pa mi nejde jako. ka si ti nouri.... vej se ti pa ftrne... telko tovornjakof ka se ti zmejša... nej so normalne... samo ti jih pa zaj sploj neboš več rešena Vej pa malo se trebej odklopiti - ges se tüdi probavlen... pa meni tüj nejde najboukše Malo prekmurščine so dekline tüj že lekar pogrejšale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:34:40
|
|
|
|
Anonimen
|
nešče mi slikice prilejpiti
< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.10.2008 15:39:17 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 28.10.2008 15:37:44
|
|
|
|
miska73
|
Pa veš, da smo res pogrešale prekmurščino. Včasih sem padla tu gor, pa ene pol strani sploh prebrati nisem znala...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?