|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
28.10.2008 14:13:28   
Anonimen
jat bom zate navijala ti pa zame ok?

Sicer pri nama ni dosti možnosti, ker sem bla glih čez najbolj plodne dni, najbolj bolna in nisva nič do Zagreba hodila user posted image Ampak vseeno... Upanje umre zadnje.
Ti pa tudi... Tko kot si sama napisala... Mogoče se bo pa boril k pri norcih in se obdržal kljub tanki sluznici... Morda bo naslednji mesec že vseeno kdaj gre tvoj na službeno potovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne zdiš se mi preveč naspidirana danes... Se motim?

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
28.10.2008 14:22:21   
pikicao.
bla sem prej fuuuul naspidirana, zdle pa kr mal ugasam pocas.. (ne vem, mogoce zarad Dabrostona) kaj jz vem, al pa zrd vremena.. sej bouser posted image user posted image user posted image

treba bit, taka sm d mi kr oci skp vlece

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
28.10.2008 14:25:01   
Anonimen
hehehehehe

mogoče pa vreme neprijetno vpliva nate... Jaz pa iščem teme po forumih in odgovarjam, ker mi je dolgčas user posted image user posted image user posted image

Zdejle sem našla eno, ki se sprašuje, če naj se da testirat za 35 EUR za streptokok bakterijo....  Sem ji jih malo napela user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj ma take bedarije sploh za razmišljat.... Reskiraj 35 EUR in mir user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
28.10.2008 14:29:04   
pikicao.
haha, si pa huda user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
28.10.2008 14:36:24   
Anonimen
nisem....

Sej nisem hotla bit tok ostra, ampak me pa raz..zdi k čist nič ne razmišljajo... Le v kaki hudi dilemi mora bit ta punca, če je šla na forum tako vprašanje napisat... To pomeni, da ji je resnično zelo zelo žal 35 EUR?? nevem no..... user posted image user posted image user posted image

Sej sem napisala da če nima pa naj so sposodi.... Ampak da le naj bo odgovorna mama že sedaj... Kaj bi tiste dale, ki jih niso testirali da bi jim kdo povedal takrat za to možnost user posted image

No ampak.... 100 ljudi 100 čudi.... to res drži ja user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
28.10.2008 14:39:51   
~Biba~
ufff...jazzikauser posted image user posted image to pa boli slišatuser posted image pa tak sem bla sigurna...zdaj pa spet tolko totih zakajev....verjamem, da si močna ženska, ki bo tudi temu kos. user posted image Morda pa zavijata miklavž in  božiček tvoje darilce že v celofanuser posted image

Sem v gužvi..tak da vsem ostalim en velik objemček in pozdravček.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
28.10.2008 15:03:07   
Anonimen
ej pupe moje.... Kje je naša Lunca???

A ma kera kakšne kontakte z njo?

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
28.10.2008 15:06:44   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ej pupe moje.... Kje je naša Lunca???

A ma kera kakšne kontakte z njo?

Pravkar sem ji poslala sms user posted image

Odgovor: Je OK, pa vse pozdravlja user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 28.10.2008 15:11:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
28.10.2008 15:11:02   
Anonimen
sej ravno zato sem se že malo ustrašila... Da ni kaj narobe user posted image user posted image user posted image

To je pa res že malo čudno da se tok dolgo nič ne oglasi user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
28.10.2008 15:11:40   
LuNa73
Da vidim kolk me pogrešate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, zdej ko sem se javla, da vidim, kolk ste se razveselile! user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce... morem delat.... user posted image  Se javim - mogoče-kej bolj pol zvečer!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4235
28.10.2008 15:12:56   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Da vidim kolk me pogrešate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, zdej ko sem se javla, da vidim, kolk ste se razveselile! user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce... morem delat.... user posted image  Se javim - mogoče-kej bolj pol zvečer!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Prehitejla si me pupika... sem glih mesič na novo uredila....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
28.10.2008 15:17:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4237
28.10.2008 15:18:12   
Anonimen
joj joj joj joj joj joj joj.....

tebe priklicat je pa res problem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4238
28.10.2008 15:20:40   
Anonimen
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
28.10.2008 15:22:29   
Anonimen
lunaaaaaaaaa

od  20.9.2008 se nam nisi oglasila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
28.10.2008 15:24:21   
Anonimen
vej san pa znala.... Prekmurci morate v akcijo pa se fse pošlihta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* kako si ti kej?? Nič te kaj dosti ni več na spregled user posted image user posted image user posted image   Avtocesta te gnjave?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
28.10.2008 15:24:29   
sonček85
lunica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
28.10.2008 15:26:58   
Anonimen
hreheheheheheh

sej tole je blo pa res že za klanjanje ja, ker je tko dolgo ni blo.......

Kaj pa trini naša?? Nje tudi že dolgo ni blo...

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
28.10.2008 15:27:21   
ledenka
Luuuuunčiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem te taaaaaaaaak missalaaaaaaaaaaa

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
28.10.2008 15:28:08   
Serendipity

vej san pa znala.... Prekmurci morate v akcijo pa se fse pošlihta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se* kako si ti kej?? Nič te kaj dosti ni več na spregled user posted image user posted image user posted image   Avtocesta te gnjave?

user posted image user posted image  Itaq, gda prekmurec akcijo naprave te se fešta zača. No, avtocesta? Po glavej se mi vozijo skoro tej tovornjake! user posted image user posted image  Eh, saj san tu pa tam. Malo se probam relaksejrate pa misliti na milijon drujgij stvarij.. Pa mi nejde jako. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
28.10.2008 15:28:24   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Srce moje user posted image
Pa si nas le prišla pogledat.
Pograšale smo te pa FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL.
Zdaj pa le povej kako nam zveze kažejo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
28.10.2008 15:30:04   
Anonimen
pupe tale je za noč čarovnic

slikica??? user posted image user posted image user posted image

najšla san jo...

pa je nega???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAPOMOČČČČČČČČČČČ user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.10.2008 15:33:52 >

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4247
28.10.2008 15:32:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image  Itaq, gda prekmurec akcijo naprave te se fešta zača. No, avtocesta? Po glavej se mi vozijo skoro tej tovornjake! user posted image user posted image  Eh, saj san tu pa tam. Malo se probam relaksejrate pa misliti na milijon drujgij stvarij.. Pa mi nejde jako. user posted image

ka si ti nouri.... vej se ti pa ftrne... telko tovornjakof ka se ti zmejša... nej so normalne... samo ti jih pa zaj sploj neboš več rešena user posted image user posted image   Vej pa malo se trebej odklopiti - ges se tüdi probavlen... pa meni tüj nejde najboukše user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo prekmurščine so dekline tüj že lekar pogrejšale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4248
28.10.2008 15:34:40   
Anonimen
nešče mi slikice prilejpiti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 28.10.2008 15:39:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
28.10.2008 15:37:44   
miska73
Pa veš, da smo res pogrešale prekmurščino. Včasih sem padla tu gor, pa ene pol strani sploh prebrati nisem znala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?