|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja III.
28.10.2008 16:37:22   
sonček85
tudi jaz grem malo pred tv  dokler še ni mojega ,potem pa bomo še videli.user posted image user posted image user posted image
ledenka:pazi na svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
28.10.2008 17:26:53   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

evo plavega 
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image boste dobile:

Lunauser posted image
oktavijauser posted image
bibauser posted image
spelkauser posted image
bibauser posted image
lendenkauser posted image
murkicauser posted image
Fargesiauser posted image
sppsuser posted image
erinuser posted image
gigiuser posted image
soncek33user posted image
nezauser posted image
polarisuser posted image
skustrana suziuser posted image
se*user posted image
beybauser posted image   

do 12.00 se plavi se lahko brisejo, pol pa ostanejooooooo user posted image user posted image user posted image

javile so se ze:pikicaO.,Jazzi,Ziva,soncek85,miska
10user posted image  = kava/caj/kozarc vode user posted image user posted image user posted image user posted image

tiste k sm pa pozabla napisat...mate pa sreco user posted image user posted image user posted image   

vidim, da sem na seznamu user posted image  za kaj se gre user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
28.10.2008 18:29:51   
sonček85
to naša pikica tala plave katera se ne javi do 12h,vsak danuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
28.10.2008 19:11:48   
murkica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image POSEBI ZA LUNČI: Veš, da smo te pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še se javi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
28.10.2008 20:21:05   
LuNa73
Evo vam napovedi za celi teden user posted image
25.10. - 31.10.
Teden pred nami astrološko ni ravno najbolj zanimiv, saj se na nebu ne bo zgodilo nič kaj pretresljivega, niti pomembnega. V sredo bo mlaj v škorpijonu in od tega mlaja pa vse do prvega novembra so dnevi, ko bodo predniki najbližje našem svetu. Pri nas temu obdobju ustreza prvi november, dan mrtvih. Sicer pa so to dnevi škorpijona, ko je tako imenovani drugi svet najbližje prvemu, zato nam je komunikacija z dušami v onostranstvu najbolj dosegljiva. Škorpijonovi posebni dnevi so predvsem pomembni za nekrščanske tradicije in kulture na vsej severni polobli. Recimo po več tisočletnem izročilu naravnih ljudstev, je izrednega pomena, da smo v dobrem odnosu s predniki z onostranstva. Seveda pa to področje sodi bolj v etiko ali religijo, kot v astrologijo. Vendarle škorpijonov mlaj označi začetek obdobje, ki traja do ščipa, tokrat, 13.11. V dnevih med škorpijonovim mlajem in ščipom, se namreč odpre okno v nezavedno in podpre poglabljanje vase in odkrivanju najglobljih želja, primerno je tudi za korenite spremembe ali pomembnejše odločitve.
Sobora, 25.10.
Zjutraj je padajoča Luna potovala skozi znamenje device, se srečala v konjunkciji s Saturnom in opoziciji z Uranom. Ta dva aspekta  je najbolje prespati, trajala pa bosta do 9. ure. Če boste ravno tedaj na poti ali pri delu, bodite zelo previdni, saj so možne nesreče. Čez dan se bo Luna počasi pomikala proti kvadratu s Plutonom,  aspekt bo dovršila ponoči, resnejši boste in odločni.

Nedelja, 26.10.
Luna se bo premaknila v znamenje tehtnice, ob 13.uri bo Merkur v kvadratu z Jupitrom, kar bo prineslo pomemben in uspešen razgovor (izkoristite aspekt!), popoldan bo Luna v sekstilu z Venero spodbudila veselo in sproščeno vzdušje, zlasti za dvojčke, tehtnice in vodnarje.

Ponedeljek, 27.10
Luna bo tik pred mlajem, še vedno v znamenju tehtnice. Danes boste v pričakovanju nečesa, težko se boste zbrali in radi bi čim prej zaključili svoje obveznosti. Luna v znamenju tehtnice se bo srečala z Merkurjem, kar vas bo usmerilo k pomembnemu dogodku, pogovoru ali srečanju. Popoldan vam bo Mars v sekstilu z Jupitrom omogočil, preboj vaših pozitivne lastnosti, lahko boste dobili priložnost govoriti o pomembnih stvareh, s pomembno osebo. Ta dan bodite spontani.

Torek,28.10.
Predzadnji dan do škorpijonovega mlaja. Luna bo sredi dneva vstopila v znamenje škorpijona, dan bo v znamenju konkretnih dejanj, čeprav vam bodo navidez stvari tekle počasi, boste vseeno dokaj uspešni. V vremenu še ne bo bistvenih sprememb, kakor tudi v družbeni in finančni sferi.

Sreda, 29.10, Mlaj ob 0.14
Sreda se bo začela z novo energijo. Ponoči je bil mlaj in ko boste zjutraj vstali, se bo že začela nova Lunina rast. Dan bo precej nabit z energijo, saj se Luna proti večeru sreča v trigonu z Jupitrom in v sekstilu z Marsom: Prodorni in uspešni boste na svojem področju, vendar vam zavoljo dobrih odnosov, svetujem, da ste mili in prizanesljivi. Dan bo vzpodbuden za vsa področja bivanja in prav bo, da boste izrazili svojo željo, saj bo naletela na razumevanje in plodna tla.
Četrtek, 30.11.
Danes bo tudi finančno trgovanje uspešneje.  Četrtek bo prinesel spremembo vremena in ne bo ravno delavno uspešen dan. Vse, česar se boste lotili, bo zahtevalo veliko napora za majhen učinek. Priporočam dopust, če si ga seveda lahko vzamete. Zvečer se Luna premakne v znamenje strelca.

Petek, 31.10
Luna je v strelčevem znamenju. Vladal bo Mars v trigonu z Uranom. Energetsko boste nabiti, kar električni, dobro se boste počutili, predvsem ognjena znamenja, boste kar preveč zaletavi in napeti, zato vam priporočam, da se malo znorite in tako potrošite višek energije. Dan bo tudi primeren za iskanje novih rešitev in zanimivih idej. Seveda pa bodite pazljivi v prometu, če bo kdo praznil svoj višek energije s cestnimi dirkami. Novosti bodo na področju letalstva.

Lep teden vam želim in prijetno Noč čarovnic!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
29.10.2008 6:18:09   
gigi1
Jutro lubice. Kako smo danes? Luna pravi, da se bo dan dobro začel user posted image

Lunči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sam, da si ti prišla nazaj. Saj veš kolk smo te misale.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
29.10.2008 7:58:52   
Anonimen
jutroooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

user posted image

za nosečkice in

user posted image

za vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro

user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
29.10.2008 8:10:19   
miska73
Lunči, jst sem polna nove energije. Bo zgleda nekaj na tistih zvezdah...

Živa, hvala za kafe.

Evpo, pa sm se javila, da mi ne bo piki plavga pisala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
29.10.2008 8:20:46   
beyba
oila pupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dans sem pa spala celi dve uri in pol ponoči....ma jo neki baše pa sploh ne vemkaj....lahko bi bli zobi sam ni vidtuser posted image user posted image user posted image user posted image   uglavnem najprej besede tebi ...

jazzziiiiiii   ni še vse izgubljeno vsaj upam da ne in da boš zbrala moči za nov boj če bo to potrebno....Ena slikica sam zate, da boš laže našla moči  in motivacijo zakaj ttoliko truda , fizične in psihične moči.....

user posted image

LUNCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kje si bla a veš kolk plavih bi že mogla imet, ki jih pikicao popa....

< Sporočilo je popravil beyba -- 29.10.2008 8:29:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
29.10.2008 8:23:41   
jazzz27
jutro!!!

beyba...hvala..tale je bla pa kar v orng formatu...al me stisne ko vidim take lepe male angelčke!!! Res je lušna tvoja Ela!

No da še tu poročam o moji krvi ni več sledu....včeraj zjutraj je bilo vse kar je bilo! "x mal na WCpapirju....potem pa nič....vložek je bil čist in danes zjutraj spet nič. Bomo videli...bom počakala še kak dan in spet naredila test....ne vem kaj naj si mislim...lahko pa se mi samo najavlja.

lep dan vam želim

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
29.10.2008 8:37:40   
Serendipity
Dobro jütro!

beyba - wau, to ti je lepotička na kvadrat! Upam, da se čimprej spomni, da mamica rabi dooooostiii spanja!
jazzi - joj, držim držiiiiiiiiiiiim pestke, da je bila vgnezditvena. user posted image user posted image

mišika - kar tako naprej!
lunčka - faca si user posted image user posted image
žiži - ti mi tudi prevevaš od energije! user posted image user posted image
živa - hehe, fajn postrežba user posted image  user posted image user posted image  a mi prineseš v posteljo?

za vse ostale pa veeeeeelki objem.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
29.10.2008 8:38:36   
beyba
Nikar naj te ne stiska...vedno si reci kmal bm tut jst mela takega angelčka doma...(no ravno takega ne je sam en pa še ta je mojuser posted image user posted image user posted image ) nič manjšega pa še tvoj bo......no vidiš da ni krvavitve kaj pa veš kaj je biilo to...test je bil pa negativen ker je še prezgodi in ni dovolj hormmona še....nič obupat....mi navijamo....

Da neboste ostale ljubosumne pa še za vas slikica, kako naša zvezdnica odganja paparace.....

user posted image
No pictures please, no pictures.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
29.10.2008 8:40:24   
sonček33
beyba  - ela še vedno spi v košku kajne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
29.10.2008 8:41:56   
beyba
moj škrat trenutno spančka, pa si ne upam pospravljat da je ne zbudim...pa še vsaketoliko časa jo je treba mal porukat z vozkom da se ne zbudi...Ma ko bi vsaj spala ene tri ure bi rabla....

Moja sodelavka je pa dans zjutri rodila punčko Neli, veliko 55 in težko čez 4kg-mela carski rez ampak sta obe fajn....

zdej sem se spomnila,kje je pa kaj naša OKTAVIJA???????????????????????????

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
29.10.2008 8:43:46   
jazzz27
beyba tale medvedek pa rula pr Eli? Sem ga že na prejšnji sliki videla, ko je spala ga je za nogico držalauser posted image ...joj kako nežno bitjece!!user posted image

Hvala vam punce...tudi sama potiho upam....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
29.10.2008 8:44:40   
beyba
Ja zaenkrat je še v košku sam ne bo šlo več dolgo takole...pa zdej je lih fino ratal, ko jo daš notri pa ga goniš sem pa tja pa zaspi če je že zaspanka....

Kako pa kaj tvoj košek napreduje vama gre z mami?

aja moj oči je pa zgleda res mel samo hudo vnetje in ni nič resnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozabla povedat, sicer ma dans kontrolo v lj. sam je uz full lep pa rentgen tko da naj nebi blo nič življensko envarnega....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
29.10.2008 8:45:06   
sonček33
beyba čestitke sodelavki za neli. men je to ime tanartaboljše, a ima žAL  od mojega prijateelj psa s tem imenomuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
29.10.2008 8:45:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Moja sodelavka je pa dans zjutri rodila punčko Neli, veliko 55 in težko čez 4kg-mela carski rez ampak sta obe fajn....

zdej sem se spomnila,kje je pa kaj naša OKTAVIJA???????????????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za neli

dobro jutro čvekice.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
29.10.2008 8:48:58   
beyba
kaj potiho jazzi naglas je treba to delat....

jst tut delam plane za naprej, pa sanjam na glas, potem je večja možnost da se mi to izpolni....npr...Zdej sem si zapičla v glavo da bom mela..pardon bomo meli hišo...Sem jo že našla zgleda takole:
user posted image

pa trenutno nimam za ped dag zenfa, ampak vem da jo bom nekoč mela...kmal ....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
29.10.2008 9:00:43   
beyba
Razporeditev prostorov pa takale:

user posted image

user posted image

To je namreč načelo skrivnosti...če je katera brala to knjigo.... no pri meni deluje zaenkrat dobim vedno kar si zaželim je pa res, da nikoli še nisem pretiravala v količini, kot s tole hišo....No pa sej jo zaslužimo da nam ne bo tašča več sračkala....

Tko da Jazzika sej veš kaj moraš VEDETI DA BO RATAL...

sem šla še enkrat brat mail obseg glavice je mela 37!!! nič čudnega da ni šlo ven je bla pol s caskim rojena....pa 11 dni čez rok...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
29.10.2008 9:25:10   
kalypso
Je bla pa vlka bejbika  ja user posted image

Moj je bil 4,52 kg pa 54cm pa obseg glavice je mel 38 user posted image Pa sem morala normalno rodit, mi niso hotli carskega delat, ker sem se lepo odpirala. Bravo mi!!! user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
29.10.2008 9:28:09   
sonček85
ful noro lepa hiša in ful noro dobra razporeditevuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
29.10.2008 9:36:40   
beyba
kalipso kapo dol ....moja je mela obseg 35 pa ješlo težko to vun spravt...

a ne lepa bajtica sonček ...zdej pa dršte pesti da se mi še ta ženlja uresniči pol mam pa vse.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
29.10.2008 10:21:38   
sonček85
ŠE MALO PRAHA ZA SREČO DA SE TI URESNIČI.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
29.10.2008 10:30:30   
Erin
beyba - kako je Ela že velikaaaaaaa..pa že sama čičauser posted image user posted image user posted image vaaaaaa... Hiša je pa tudi noro lepa... jaz bi jo tud mela...če bi mi jo le en kupil in postaviluser posted image   ni dnarja spljohuser posted image user posted image user posted image A je montažna? Kdo pa jih postavlja? Marles, Rihter,..?

Evo še jaz dopopam eno user posted image za tvojo hiško user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?