|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 14:35:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella sej strije zbledijo, če so bele. Se jih da omilit. Rdeče pa ne vem.

Moja mala spi že 2 uri. user posted image  Nimam pojma kaj ji je danes.

Ja imam vijola barvo strijuser posted image Saj že bledijo, pomoje do smrti bodo ravno prav "ne vidne"user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
28.10.2008 14:37:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ja imam vijola barvo strijuser posted image Saj že bledijo, pomoje do smrti bodo ravno prav "ne vidne"user posted image

user posted image  

user posted image  sej bo. Vzami to kot "dekoracijo". Jaz sem moje strije že vzela kot dekoracijo in je kar je. Celulit pa bo treba skurit. Tam se pa ne dam. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
28.10.2008 14:38:47   
Anonimen

A sedaj delamo antikadilsko propagandouser posted image user posted image user posted image

Bo Nina7 z valjerjem prišlauser posted image

Vecina steje... ne manjsina.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2478
28.10.2008 14:38:48   
Estrella*
A veste kaj je žalostno? Da jaz po vseh uspešnih in neuspešnih hujšanjih točno vem kako se moram prehranjevati, da bodo šle kile dol, pa kljub temu ne ukrenem nič in se redim naprejuser posted image Mislim, da ni bolj butastega človeka na tem svetuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2479
28.10.2008 14:40:08   
Anonimen

A veste kaj je žalostno? Da jaz po vseh uspešnih in neuspešnih hujšanjih točno vem kako se moram prehranjevati, da bodo šle kile dol, pa kljub temu ne ukrenem nič in se redim naprejuser posted image Mislim, da ni bolj butastega človeka na tem svetuuser posted image

Evo sva ze dva... grem po eno cokolado da si odprem za tolazbo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2480
28.10.2008 14:41:15   
Estrella*

user posted image  

user posted image  sej bo. Vzami to kot "dekoracijo". Jaz sem moje strije že vzela kot dekoracijo in je kar je. Celulit pa bo treba skurit. Tam se pa ne dam. user posted image

Saj drugega mi ne preostaneuser posted image , celulitu bo pa treba vojno napovedatuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
28.10.2008 14:41:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz mislim , da vsakemu cloveku ,ki zeli shujsat lahko pomaga samo ena stvar. In to je da ne spreminja prehranjevalnih navad ampak da si zracuna koliko vnese v telo z svojim nacinom prehrane energije in da jo vec od tega potem porabi.

Skrajsano ce grem jaz sedaj se odrekat cokoladi se bom pac zredila nazaj ko jo bom spet zacela jest. Edini nacin da shujsam je da to energijo ki jo da cokolada pokurim pa se mal zraven.

Se pravi resitev je samo v gibanju in sportu.

Recimo moja služba. Sem shujšala v mescu dni 2 konfekciji.

Kaj pa delas???user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
28.10.2008 14:41:57   
barbaw
Estrella nisi butasta, volja nam manjka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
28.10.2008 14:42:24   
barbaw

Jaz mislim , da vsakemu cloveku ,ki zeli shujsat lahko pomaga samo ena stvar. In to je da ne spreminja prehranjevalnih navad ampak da si zracuna koliko vnese v telo z svojim nacinom prehrane energije in da jo vec od tega potem porabi.

Skrajsano ce grem jaz sedaj se odrekat cokoladi se bom pac zredila nazaj ko jo bom spet zacela jest. Edini nacin da shujsam je da to energijo ki jo da cokolada pokurim pa se mal zraven.

Se pravi resitev je samo v gibanju in sportu.

Recimo moja služba. Sem shujšala v mescu dni 2 konfekciji.

Kaj pa delas???user posted image user posted image

Fizičarja se grem. V skladišču s cunjami delam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
28.10.2008 14:43:10   
Estrella*

Evo sva ze dva... grem po eno cokolado da si odprem za tolazbo.user posted image user posted image

o si me spomnila, da mam še milko s celimi lešnikiuser posted image

Packe roke stran.....!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
28.10.2008 14:45:30   
Čmrlika
hojla!

Moja micena spi, sem uspela jo utrudit na vetrčku in sončku dopoldne user posted image , nekaj sem v zamudi z branjem in  javljanjem..kolko pa vidim, debata o kajenju...nikoli nisem niti poskusila dima nardit, mi pa gre blazno na jetra..moj lubi je nehal kadit pred 5 leti... uuu.....imava zdaj v petek obletnico , torej ko je začel hodit z mano....se je sam odločil user posted image Bi pozabla skoraj...user posted image
Hujšanje...nimam težav s tem, in sem zadovoljna s sabo, je pa res da sem se med user posted image  zredila 13 kg in po 6 tednih po rporodu sem mela že nazaj kile user posted image , no kak trebušnjakec mi ne bi škodil, pa .....ni cajta j...ga.user posted image  , strijepa neke dve tri so ble med user posted image  pod prsmi, ampak jih zdaj res ni več opazit...user posted image  dragi je dobro masiral in to samo izključno 6 mesecev z maandljevim oljem...

To je to, ppogledam kaj še pišete...moja Taja pa je drugače ful nekaj sitna, je sitnoba lahko z zobki povezana, ker res ne vem kaj jo drugače daje? Ste to kaj opazile pri svojih user posted image  ?
Uf, sem zdaj brala o eni verižici ki pomaga pri izraščanju in me je ena razpi......user posted image nisem mogla tiho bit, sem jezna ko se žalijo ljudje samo zato, ker drugače mislijo...user posted image KLIK-če katero zanima...

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 28.10.2008 14:46:47 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2486
28.10.2008 14:48:45   
Anonimen

A je ta velika??? Jaz imam pa tablerone.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
28.10.2008 14:50:01   
Anonimen

Fizičarja se grem. V skladišču s cunjami delam.

Eh, ti nic ne zavidam.user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
28.10.2008 14:50:58   
katy82
Estrella,**** in Sesil,jst mam napihnjen trebuh nad popkom,no saj boste jutri vidle,se pa strinjam s tabo **** da moraš kalorije pokurit in to je vsa znanost,zato pa zdej kr ornk vozičkamo z malo damo in se takoj boljše počutim,sam je pa tud res da samo junk hrana in gibanje ne bosta obrodila sadov malo moramo pa tudi kej zdravega pojest.Packe a ste mogle s čokoladouser posted image HB nimam nobene doma

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
28.10.2008 14:52:05   
katy82
Hej babnce a smo že na stotkiuser posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
28.10.2008 14:52:50   
Anonimen
In zdej vse visimo na Cmrlikinem KLIKU...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
28.10.2008 14:54:54   
Estrella*

A je ta velika??? Jaz imam pa tablerone.user posted image user posted image

Jaaaaa jo že mal manjkauser posted image Toblerone.......mnjamiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
28.10.2008 14:55:02   
katy82
Kako pa veš ,da sem šla takoj pofirbcatuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
28.10.2008 14:56:26   
katy82
Nehite s čokolado in to takoj drugač si jo grem kar kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dejte raje povedat kaj bomo pa jutr papcale?A bomo kake tortice?Se bom mal šparala donsuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
28.10.2008 14:57:51   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kje v italiji? moram malo pošnjofat

midva sva bila tukaj:

Indirizzo
IKEA Padova
via Fraccalanza 1
35129 Padova
A4 uscita Padova Est

opomnite me, če je  katera že pisal o tem..samo preletavam...
jaz sem pred časom brala, da prihaja tudi k nam...user posted image

****- za tvoje "domače" zgodbe" pa  si vzamem čas...user posted image  Hvala ker  me držiš pri računalniku, ko bi lahko na primer likala? user posted image ne res , ful rada bere tvoje poste o življenju v egiptu.user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 28.10.2008 15:01:36 >

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
28.10.2008 14:59:21   
aurora28
Estrella tudi jaz vem kaj moram narediti, da bom shujšala, ampak nekako ne zberem poguma in nimam volje. Še vedno se nekako tolažim, da ne hujšam zaradi dojenja user posted image . Estrella pol nama je oproščeno, ker priznava user posted image .

Glede čokolade imam en recept kako je ne jesti: nimam doma nič čokoladnega user posted image , na mizi imam polno skledo suhega sadja (marelice, slive, fige, rozine in datelje) in ko mi zapaše sladko raje jem suho sadje in me želja po čokoladi mine.

Moje mnenje glede cigaret, pa upam da mi ne bo katera zamerila je, da ni gršega kot mamica z malim otrokom in cigaretom v rokah. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
28.10.2008 15:04:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Kako pa veš ,da sem šla takoj pofirbcatuser posted image user posted image

Tud jaz sem sla.. pa tud prebrala, pa tud pokomentirala. Hvala Bogu da smo si razlicni... pa tud kokos se mi ne zdi kaka huda zalitev...user posted image user posted image user posted image

Pa itak je to forum... povej kaj mislis.

Cmrlika ne si tok k srcu jemat...user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2497
28.10.2008 15:04:55   
Čmrlika
Se mi buni, ker se je naslonila na poušter in ni več na riti. Gospodična bi samo še sedela. Nič več noče biti naslonjena. Adijo ležalnik. Sedi v njem.

Naš tudi ! je adijo...mi še samo sedimo na tleh...user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
28.10.2008 15:05:20   
Čmrlika
Jutri se dobite v LJ? Jaz bi tudi, a gre katera z mojga konca?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
28.10.2008 15:06:22   
aurora28
En dober članek resnice o sladkorju

Kdaj pa kdaj si lahko privoščimo košček česarkoli, vendar pa moramo tudi vedeti, kako določene sestavine delujejo na naše zdravje in na tako stalno prisotne moreče misli o hujšanju. Čokolada vsebuje nekatere sestavine, ki ne prispevajo k zdravju. Mogoče je to včasih videti kot prava križarska vojna, toda najškodljivejši v čokoladi je teobromin, ki je podoben kofeinu. Dr. Bruce Ames trdi, da teobromin krepi nekatere kancerogene snovi v človeški celici, te pa nato okvarijo DNK, povzroča pa tudi krčenje mod.Druga škodljiva sestavina, ki zares ovira hujšanje, je prečiščeni sladkor. V postopku čiščenja, sladkor izgubi vsa hranila in vse sledi življenja: vlaknine, vitamine in minerale. Kar preostane, je mrtva snov.Sladkor redi, ker daje le prazne kalorije in odvečne ogljikove hidrate, ki se spremnijo v maščobo. Zato moraš jesti več, da bi dobila dovolj hranilnih snovi. Če uživaš hrano, ki vsebuje veliko sladkorja, telo potrebuje dodatno hrano, da bi dobilo nujno potrebne hranljive snovi. In tako spet pridobivaš odvečno težo.Željo po sladkorju, boš najlaže potešila tako, da boš pravilno uživala sadje. Sladkor v sadju je naraven in oskrbi telo s hranljivimi snovmi, ki jih potrebuje. Poleg tega so v njem tudi vlaknine, zato nasiti. Prečiščeni sladkor pa jih nima, zato ostajaš lačna. Prečiščeni sladkor, pa naj bo v hrani, sladkarijah ali tekočinah, v telesu zavre in sproža nastanek ocetne kisline, ogljikove kisline in alkohola. Postopek prečiščevanja je razlog, da sladkor v telesu zavre.Razne vrste hrane, obravnavane posamično se zdijo manj nevarne, kot so v resnici. Ko pa se jim pridružijo še drugi negativni vplivi, lahko povzročijo pravi zlom organizma. Zamisli si veliko mozaično okno. Ko bi zagnala vanj droben kamenček, se ne bi razbilo, a ko bi jih vrgla stotine, bi se razletelo. Vsak negativen vpliv na telo je tak kamenček, vsi skupaj pa lahko občutno oslabijo zdravje. Manj kamenčkov kot vržete, manj verjetno je, da se bo okno razbilo.Manj negativnih vplivov kot doleti telo, pa naj gre za kavo, čaj, gazirane pijače, alkohol ali sladkarije, manj verjetno je, da bo predebelo. Že manjše odrekanje je koristno, saj pomeni manj kamenčkov.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?