Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 13:56:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naj vam povem, da že 4 dni ne jem kruha, niti jem po 17h in stopim včeraj veselo na vago, katastrofa pokaže mi 1kg več Zvecer ali zjutraj na tesce? včeraj zvečer sem se vagala okrog 21h, s tem da sem nazadnje jedla ob 17h, razultat mi je motivacijo vzel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 13:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
barbaw: glede otrok men je problem samo ker ne morem oba uskladit, ko mala spi ne morem se Omarja na gumb ugasnit in obratno... Glede poste pa tukaj v Egiptu notranji promet je drgac super... imamo vec door to door podjetij in zelo poceni... Glede moza in telovadbe. Arabci so blazno leni za kake hude fizicne napore, kamor pase tud telovadba in jim je to nekaj cist adijo... Jaz pa bom sla prav kmalu... sam da Omar se mal zraste pa grem na fitnes in plavat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 13:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
**** dej povej koliko pa stane škatlica cigaretov pri vas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:00:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naj vam povem, da že 4 dni ne jem kruha, niti jem po 17h in stopim včeraj veselo na vago, katastrofa pokaže mi 1kg več vagala okrog 21h, s tem da sem nazadnje jedla ob 17h, razultat mi je motivacijo vzel Vagat se moras vedno zjutraj na tesce... Zvecer ima clovek vedno vec kg kot zjutraj. To je tko kot TT , ki je zvecer vedno visja kot zjutraj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:05:12
|
|
|
|
Estrella*
|
edina, pri hujšanju je tako, da ti prve dni izgubiš praktično samo vodo, maščobe se začno topiti kasneje. Vagaj se vedno na tešče zjutraj in naga. To je prava TT. Tehtaj se 1-2x mesečno in nič več. Rezultati bodo prišli in nikar ne obupaj po 4 dnevu Pa še nekaj; kar boš hitro izgubila, bo tud hitro nazaj prišlo, zato hujšaj počasi iin postopoma, da se telo navadi na nižjo težo in jo bo le tako obdržalo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:05:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos **** dej povej koliko pa stane škatlica cigaretov pri vas? Da mi ne bos rekla da spet dimis... TAKA FEJST BABA NIMA KEJ S CIGARETOM POCET!!!!! Skatlca cikov mallboro je 1 euro. kar je kar drago, povprecna placa egipcanska je 150 euro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina, pri hujšanju je tako, da ti prve dni izgubiš praktično samo vodo, maščobe se začno topiti kasneje. Vagaj se vedno na tešče zjutraj in naga. To je prava TT. Tehtaj se 1-2x mesečno in nič več. Rezultati bodo prišli in nikar ne obupaj po 4 dnevu Pa še nekaj; kar boš hitro izgubila, bo tud hitro nazaj prišlo, zato hujšaj počasi iin postopoma, da se telo navadi na nižjo težo in jo bo le tako obdržalo. Tocno tako, pa se to da mascoba se baje zacne topit sele po 2 tednih...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:13:19
|
|
|
|
katy82
|
Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim? Ja to tud mene zanima Tud ce shujsam ta del pod popkom je pa zmeri isti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:19:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim? Katy, daj si preberi knjigo ZAKAJ SHUJŠEVALNE DIETE REDIJO, boš našla veliko koristnih nasvetov oz. boš vidla kje delamo napake. Vsako telo je razred zase in rabi svoj pristop k hujšanju. Kar pomaga meni, skoraj sigurno ne bo tebi in tako naprej......Res ti jo toplo priporočam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:20:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim? Ja ta del pod popkom je hudo žarišče, ki se z leti samo poslabšuje. Edino kar pomaga je telovadba, telovadba za trebušni del. Če je ne izvajaš redno, pozabi na uspeh. To je tako kruto Ja to tud mene zanima Tud ce shujsam ta del pod popkom je pa zmeri isti...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:22:34
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella zmenjeno. Razmišljam kaj naj dam moji mali za igrat. Vsega je že naveličana. Včasih ji kar kašen avtek podturim. naš obožuje reklame in plastične flaše, vendar mora obvezno imeti dudo, drugače gre vse v usta Enako , najbolj zanimive so tiste, ki niso namenjene bebikam, npr. posodica od cedevite napolnjena z rižem, prazne pločevinke od pira, vrečke ... Samo da ni nekaj vsakdanjega pa že roma proti ustom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:22:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos **** dej povej koliko pa stane škatlica cigaretov pri vas? Da mi ne bos rekla da spet dimis... TAKA FEJST BABA NIMA KEJ S CIGARETOM POCET!!!!! Skatlca cikov mallboro je 1 euro. kar je kar drago, povprecna placa egipcanska je 150 euro. To tudi jaz podpišem!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:23:41
|
|
|
|
sesil
|
ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:25:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp. Počakaj po drugem porodu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:25:42
|
|
|
|
barbaw
|
Katy, daj si preberi knjigo ZAKAJ SHUJŠEVALNE DIETE REDIJO, boš našla veliko koristnih nasvetov oz. boš vidla kje delamo napake. Vsako telo je razred zase in rabi svoj pristop k hujšanju. Kar pomaga meni, skoraj sigurno ne bo tebi in tako naprej......Res ti jo toplo priporočam. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos **** dej povej koliko pa stane škatlica cigaretov pri vas? Da mi ne bos rekla da spet dimis... TAKA FEJST BABA NIMA KEJ S CIGARETOM POCET!!!!! Skatlca cikov mallboro je 1 euro. kar je kar drago, povprecna placa egipcanska je 150 euro. To tudi jaz podpišem!!!!! Jaz tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:27:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp. Počakaj po drugem porodu Moj trebuh se je po prvem porodu brez napora vrnil v prvotno stanje, ker me je mali izmozgal. Zdaj pa je . Bi morala kakšne trebušnjake delat, da se povrne v prvotno stanje, ampak še nimam motivacije. jo bom mogla po omarah in podstrešju poiskat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:28:00
|
|
|
|
Estrella*
|
A sedaj delamo antikadilsko propagando Bo Nina7 z valjerjem prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mislim , da vsakemu cloveku ,ki zeli shujsat lahko pomaga samo ena stvar. In to je da ne spreminja prehranjevalnih navad ampak da si zracuna koliko vnese v telo z svojim nacinom prehrane energije in da jo vec od tega potem porabi. Skrajsano ce grem jaz sedaj se odrekat cokoladi se bom pac zredila nazaj ko jo bom spet zacela jest. Edini nacin da shujsam je da to energijo ki jo da cokolada pokurim pa se mal zraven. Se pravi resitev je samo v gibanju in sportu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:29:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz mislim , da vsakemu cloveku ,ki zeli shujsat lahko pomaga samo ena stvar. In to je da ne spreminja prehranjevalnih navad ampak da si zracuna koliko vnese v telo z svojim nacinom prehrane energije in da jo vec od tega potem porabi. Skrajsano ce grem jaz sedaj se odrekat cokoladi se bom pac zredila nazaj ko jo bom spet zacela jest. Edini nacin da shujsam je da to energijo ki jo da cokolada pokurim pa se mal zraven. Se pravi resitev je samo v gibanju in sportu. Recimo moja služba. Sem shujšala v mescu dni 2 konfekciji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:29:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp. Počakaj po drugem porodu Moj trebuh se je po prvem porodu brez napora vrnil v prvotno stanje, ker me je mali izmozgal. Zdaj pa je . Bi morala kakšne trebušnjake delat, da se povrne v prvotno stanje, ampak še nimam motivacije. jo bom mogla po omarah in podstrešju poiskat. Evo jaz sem bila po prvem porodu suha in brez trebuha, sedaj pa ne bi o tem in še strije sem fasala, ki jih pri sinu nisem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp. Počakaj po drugem porodu In po tretjem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:30:57
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella sej strije zbledijo, če so bele. Se jih da omilit. Rdeče pa ne vem. Moja mala spi že 2 uri. Nimam pojma kaj ji je danes.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:31:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp. Počakaj po drugem porodu In po tretjem... Tega pa ne bom dočakala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 14:33:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz mislim , da vsakemu cloveku ,ki zeli shujsat lahko pomaga samo ena stvar. In to je da ne spreminja prehranjevalnih navad ampak da si zracuna koliko vnese v telo z svojim nacinom prehrane energije in da jo vec od tega potem porabi. Skrajsano ce grem jaz sedaj se odrekat cokoladi se bom pac zredila nazaj ko jo bom spet zacela jest. Edini nacin da shujsam je da to energijo ki jo da cokolada pokurim pa se mal zraven. Se pravi resitev je samo v gibanju in sportu. To je res. Ješ lahko vse, vendar samo takrat ko si lačen in samo toliko da si dejansko sit in ne prenažrt. In seveda redna aktivnost telesna( lahko tudi posteljna ) Ne rebiš računat nobenih kilokalorij.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?