|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 12:41:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

**** boš mogla valjar v roke vzet. Resno se bosta mogla pogovorit, ker vsake 15 min čik ni glih fajn za nekoga, ki je idealen za srčno kap. O stroških za čike tudi ne bi. Ne vem koliko stanejo pri vas, ampak midva sva zračunala, da če bi en kadil bi en konkreten dopust za celo familijo v luft spustil, pa še nobene koristi ni od čikov.

Popolnoma se strinjam... Samo midva tudi ce imava financno krizo jaz nikoli ne vem...Tako da to mu ne morem naprej vrzt.

A ves naprimer pol cez 2 meseca mi pove a ves takrat ko si hotla to pa to sem si mogel sposodit ampak zdej je ze vse vrnjeno pa se v plusu sva...

Tako da glede kok to stane mu ne morem tezit...

Mi gre pa full na zivce folk k kadi... in jamra. Nimam za dopust, nimam za toplice nimam za... A za cike pa imas????

Al pa na tv k vidim razne reveze k prosijo v raznih oddajah pomagajmo in ne vem kaj se pa ima pobarvane lase pa u nulo zrihtano frizuro pa cike na mizi...
ME VSE MINE...

Tako da ce bi sam enkrat pojamral za denar bi mu brez skrbi najprej cigarete naprej vrgla, pa mi zal ne da te prilike...

Edina karta na katero se lahko igram je a ti res ni nic za otroke in zame..

Ampak pol rece pa sej za vas tok delam. In ce delam imam stres in stres premagujem z cigareti...

In kaj naj mu pol recemuser posted image user posted image user posted image

Ce ga pa kdorkoli vprasa zakaj kadis pa odgovori: Zato ker sem osel!!!

Ma res ne vem, vec kaj naj mu , sploh ko je zacela se cela zlahta name pritiskat. Kot dej mu no kaj reci ali pa naredi kaj?

Ja kaj , naj mu recem in kaj naj mu naredim???user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.10.2008 12:41:55   
Estrella*
ss: kako je kaj z Manco, je že kaj boljša??

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
28.10.2008 12:45:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: kako je kaj z Manco, je že kaj boljša??

Ja, ss jaz vama tud posiljam  user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo cim preje bolje.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2428
28.10.2008 12:45:33   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Mene pa dons glava boli, včeri zvečer me je že grlo bolelo in mal sem prehlajena, midva bova mende oba zbolela user posted image ...

user posted image    user posted image      user posted image     user posted image   da bo le muha enodnevnica. Da ne bosta zbolela.

Hvala hijenca, res upam, da bojo pikapoke pomagale, ker ne rabim kake viroze trenutno user posted image .
Js bi verjetno mela kuhalno ploščo na otoku, ampak težko rečem tkole na pamet. Recimo da ja user posted image .

naty: user posted image user posted image HVALA. Bom poklicala.

NI za kaj. Veš kaj sem se spomnila... moj brat je mel kot otrok bronhitis in to ful pogoste napade. Pa je moja stara mama predlagala, da mu dajejo za pit neprekuhano kozje mleko, okrog liter na teden, al pa vsaj nekaj dcl. In so res kupovali mleko od ene ženske, ki je mela dve kozi doma in glej ga zlomka... bronhitis čist ozdravljen v roku pol letauser posted image .  Sem se spomnila, ker sem prejle nekje zasledila o zdravljenju alergij s kozjim mlekom (cvetni prah, pršice, hišni prah...). Če poznaš koga, ki ma koze pa probajte. Škodilo sigurno ne bo.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
28.10.2008 12:56:30   
barbaw
**** potem naj pa njegova mama kaj naredi, če so tam mame glavne. Jaz sem mojemu ko je veliko delal in rekel, da dela za nas, lepo rekla, da mi njega bolj rabimo kot pa denar, ker nam nič ne manjka. Kadi pa HB ne. Edina karta je pri tebi res mama.

Naty dobro, da si povedala, da kozje mleko zdravi alergije. Bomo videli, če se bo pri malem ponovil bronhitis. Imamo soseda, ki ima kozice, pa kakšno mleko bo tudi, če bodo imele mladičke. Maja se zaenkrat dobro drži in ne kaže znakov alergij.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
28.10.2008 12:59:39   
barbaw
Kaj je zdaj, bo padla 100-ka ali ne?! Če se ne boste javile grem spet pucat. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
28.10.2008 13:00:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

**** ful hud trgovski center,kake so pa kej cene,pa tko na splošno so živila ful dražja?Kaj pa če bi ti kak paket poslala,a je predrago?

Ves sem ti ze zadnjic odgovorila pa mi je pol post zbrisalo in ko se mi to zgodi, da mi post zbrise me vse mine za cel dan...user posted image user posted image
Torej bom danes spet, ko si me glih spomnila pa upam da ne pozabim copy paste...

Spelin@ in Katy :

Hvala za ponujeno pomoc. Ko sta se obe javili, da mi intimno milo posljeta kar po posti.
No intimno milo sem dobila in sicer od AVONA , pa sem kupila kar 4 komade in to bi moglo bit pa za celo leto...user posted image

Tudi AVENTOVO trgovinico sem nasla in nabavila cuclje in vse kar mi je manjkalo.

Sedaj pa kako je to pri nas z posto:

Mi nimamo ne kaselcev - postnih nabiralnikov ne postarjev. Posto sicer imamo ampak to je ena lukna, kjer sedi en mozakar in ne zna seveda nobenega jezika razen arabscine . Kaj dela nimam pojma?? Imajo notri telefon da lahko poklices ce nimas doma in pa imajo faks in pa seveda telegram masin...

Skratka ce bi jaz hotela pisma ali znamko ali pa kako razglednico poslat bi morala v hotel. Tam imajo morda kaj od tega...Ali pa v centralni posti ki pa je itak 2 ure stran.

Mi tukaj nimamo ne reklamnih letakov niti pisem ali racunov. Elelektriko in zemeljski plin pride vsak mesec inkasant na vrata ti da poloznico in jo placas. Vodo ne placujemo je zastonj. Tv imamo satelit.
Internet in telefon pa moram it placat prav na telekom in to v naprej. Sedaj naprimer imam placano do 15 decembra in prosim da me spomnite mal pred tem datumom, k ce ne bom imela mrk.
Ni opominov, ce ni placano te odklopijo pa fertik del...

Med tem ko elektrika in zemeljski plin sta pa itak tako mala stroska da se jim niti ne splaca odklapljat. Placas pac ko te dobijo doma. Jaz sem naprimer sedaj placala elektriko za 3 mesece ... bilo je pa 10 euro.

Da preidem k bistvu, jaz bi bila zelo srecna ce bi kak paket lahko dobila samo zal je to svinjsko drago ker mora it preko FEDEXA. se pravi door to door.

Tako da si dam poslat kaj res zelo nujnega...

Se enkrat hvala vama tebi Katy in Spelin@, za ponujeno pomoc.user posted image user posted image

Aja se cene:

Tukaj je za egipcane prav tako kriza kot v sloveniji za slovence. Vse se grozno drazi cene se visajo.
Toda mi uredu furamo:
1. mozu zaenkrat kar laufa posel
2. imam dohodke iz Slovenije

No pa kljub temu lahko recem da zivimo, hudega nam ni... nimam pa tud izobilja. Alhamdolillah.
En tak srednji sloj smo no...user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
28.10.2008 13:05:11   
barbaw
**** ko pišeš o pošti in "računih" je tako, kot da bi bili 100 let za leseno žlico. Sicer se pa človek vsega navadi, pa še ceneje imate. Je pa tole s pošto res hudo. Bi lahko imeli to porihtano in bi tudi drugi imeli kaj od tega. Mogoče bi se pa v tak biznis vrgla. user posted image  Če je v ljudeh nekaj zakoreninjeno je to težko spreminjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
28.10.2008 13:06:48   
Anonimen

**** ko pišeš o pošti in "računih" je tako, kot da bi bili 100 let za leseno žlico. Sicer se pa človek vsega navadi, pa še ceneje imate. Je pa tole s pošto res hudo. Bi lahko imeli to porihtano in bi tudi drugi imeli kaj od tega. Mogoče bi se pa v tak biznis vrgla. user posted image  Če je v ljudeh nekaj zakoreninjeno je to težko spreminjat.

Dones je za posto prepozno. Internet ima ze vsaka koliba. Tako da to ni biznis. Je pa res da so v marsi cem ne 100 ampak 200 let za leseno zlico.user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
28.10.2008 13:11:13   
barbaw
Škoda je to, da imate internet, naročit ne moreš nič zaradi tega, ker ni poštene pošte, pa še noben ne pošilja tja, tako kot ne v Slovenijo, ker nas imajo za zahojence. user posted image  Jaz sem si danes naročila paket kar poštno ležeče na pošto na meji v Avstriji.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 28.10.2008 13:12:10 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
28.10.2008 13:12:25   
aurora28
Torej se jutri dobimo v Koloseju, če me spomin ne vara, lahko iz avtoceste gremo ven pri Novih Jaršah user posted image

Meni pa modrosni zob raste in to se mi nabija gor, ne dol in boli user posted image user posted image .

Aja **** kakšen nakupovalni center, tu bi si jaz morala dopust vzet in spalko s seboj vzeti, da bi se kar utaborila in šopingirala user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
28.10.2008 13:15:48   
barbaw
aurora na nove jarše greš ven pa lahko greš proti Bauhausu. To je drugo križišče levo, ko prideš gor z avtoceste. Potem pa drugo križišče desno in prideš pri Koloseju noter.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
28.10.2008 13:16:19   
katy82
Barbaw sem ti hotla že prej odgovort pa sem pozabla,kaj pa tko čvekateuser posted image
Mene je tud strah kako bom z drugim otrokom,sam po moje je najhujše samo prvo leto ker se moraš malemu bitju ful posvečat pol se pa lahko že skup igrata in se tko zamotita.Verjamem pa da imaš slabo vest sam po moje je ne rabiš imet ker kolkr te berem za svoja dva otroka res veliko narediš,če pa veliki bratec ne dobi tolk pozornosti je pa pač en davek ki ga kao plačaš ker nimaš samo enega otročka.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
28.10.2008 13:27:25   
barbaw
katy jaz sem si vedno želela imet dva otroka in sta 3 leta narazen, ker je bil prvi tako zahteven, da bi me dva uničila, če ne bi toliko počakala. Zdaj je bolj samostojen, ampak odkar Maja ne spi več toliko in rabi pozornost, jo tudi on. Zdaj bo verjetno malo lažje, ker že sama sedi in jo dam na odejo na tla in igračke in sedi in se igra. Mislim, da ko bo plazila in hodila bo pa sploh lažje. Moram mojega malo bolj vprečt. Je pa tudi utrujen od slulžbe, kar razumem, samo jaz pa tudi nisem spočita. Mi je včeraj rekel, da lahko počivam ko mala počiva, ampak jaz tega ne morem več. Ko je bila manjša pa je ful spala sem šla počivat, zdaj pa sem še bolj povožena, ker se mi ne splača spat 30 min, ker imam potem težave cel dan. Pač visim na RR pa tu pa tam kakšno stvar pospravim, kaj očistim, ...

< Sporočilo je popravil barbaw -- 28.10.2008 13:30:48 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
28.10.2008 13:28:04   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: eole

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pa zakaj je ta ikea tako slavna? jaz jo sploh ne poznam.

si preblizu ITA in predaleč od AUTuser posted image

ha, ikea je tudi v IT. ko sem bila nazadnje tam je bila celo bolje založena kot v AUT user posted image  
Sesil, ne veš kaj zamujaš, ker je ne poznaš.. imajo krasne stvari za naše user posted image

kje v italiji? moram malo pošnjofat

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
28.10.2008 13:35:56   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Vidim, da tema zajema srečanje, ja ja, mi iz MB in okolice pa smo tako kužni, da nočete malo na naš konec pridet.user posted image user posted image

.

sej na primorsko tudi nobena ne pride, se pa jaz odpeljem kam drugam. alo pot pod noge....

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
28.10.2008 13:38:12   
sesil
o hijenca, sem prišla do tvoje kripice. pol pa razumum da te ne bo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
28.10.2008 13:40:46   
Anonimen

**** potem naj pa njegova mama kaj naredi, če so tam mame glavne. Jaz sem mojemu ko je veliko delal in rekel, da dela za nas, lepo rekla, da mi njega bolj rabimo kot pa denar, ker nam nič ne manjka. Kadi pa HB ne. Edina karta je pri tebi res mama.

Mama kadi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
28.10.2008 13:43:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Mama kadi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem pa ne računaj na taščo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
28.10.2008 13:44:07   
barbaw
**** ti pa imaš pravi šmorn tamle. Nimam več ideje kako rešit zadevo. Smo mislile, da ga bo streznilo, ko je moral v bolnico na preiskave, pa ga očitno ni. user posted image  Tudi, če mu boš težila ne bo pomagalo. Bi moral najti kakšen drug način za lajšanje stresa. Kako telovadbo, samo ga že vidim, ko bo rekel, da zato nima časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
28.10.2008 13:45:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

**** moj je tak da mu lahko tečnarim 100 na uro pa ne bo nč nucal kolkr ko bo sam v glavi poštimal.Je pa tko da ko res popizdim in ga spravm dobesedno v kot in mu ne pustim do besede začne mal gruntat in pol je glih par dni v redu pol pa spet po starem.
Kaj pa če bi se obrnla na mamo,sej si včer rekla,da greš včasih do nje,mogoče bi pa pomagalo

Moj je pa arabec. Od pete do glave. Kaj cem vec razlagat...user posted image user posted image

Razen da gre to zelo tesko v stric z eno europejko... Oba veliko popuscava le tako lahko voziva.

Mama bi lahko edina tukaj vplivala, pa ne more ker tudi sama kadi kot turk.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
28.10.2008 13:45:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

pri nas dežujeuser posted image
kdaj bova šli pa ven??user posted image

na BC strani iščem kako novo igračo za Brino, pa se ne morem odločit...
a kake kocke že pridejo v poštevuser posted image
prime že itak vse in stran vržeuser posted image rada bi neka drugega kot ropotuljice in viseče zadeve
kakšen predlog?

plastenke in cajtnge pa itak obožujeuser posted image

tana7: moji Anj tudi niso več zanimive igrače, se fuuul hitr vsega naveličauser posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.10.2008 13:46:07   
eole
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

kje v italiji? moram malo pošnjofat

midva sva bila tukaj:

IndirizzoIKEA Padova
via Fraccalanza 1
35129 Padova
A4 uscita Padova Est

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.10.2008 13:51:25   
Anonimen
Naj vam povem, da že 4 dni ne jem kruha, niti jem po 17h in stopim včeraj veselo na vago, katastrofa pokaže mi 1kg večuser posted image

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.10.2008 13:54:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Naj vam povem, da že 4 dni ne jem kruha, niti jem po 17h in stopim včeraj veselo na vago, katastrofa pokaže mi 1kg večuser posted image

Zvecer ali zjutraj na tesce?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?