|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 13:56:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Naj vam povem, da že 4 dni ne jem kruha, niti jem po 17h in stopim včeraj veselo na vago, katastrofa pokaže mi 1kg večuser posted image

Zvecer ali zjutraj na tesce?

včeraj zvečer sem se vagala okrog 21h, s tem da sem nazadnje jedla ob 17h, razultat mi je motivacijo vzeluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.10.2008 13:59:08   
Anonimen
barbaw:

glede otrok men je problem samo ker ne morem oba uskladit, ko mala spi ne morem se Omarja na gumb ugasnit in obratno...

Glede poste pa tukaj v Egiptu notranji promet je drgac super... imamo vec door to door podjetij in zelo poceni...

Glede moza in telovadbe. Arabci so blazno leni za kake hude fizicne napore, kamor pase tud telovadba in jim je to nekaj cist adijo...

Jaz pa bom sla prav kmalu... sam da Omar se mal zraste pa grem na fitnes in plavat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.10.2008 13:59:27   
Anonimen
**** dej povej koliko pa stane škatlica cigaretov pri vas? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.10.2008 14:00:44   
Anonimen

Naj vam povem, da že 4 dni ne jem kruha, niti jem po 17h in stopim včeraj veselo na vago, katastrofa pokaže mi 1kg večuser posted image

vagala okrog 21h, s tem da sem nazadnje jedla ob 17h, razultat mi je motivacijo vzeluser posted image user posted image

Vagat se moras vedno zjutraj na tesce... Zvecer ima clovek vedno vec kg kot zjutraj. To je tko kot TT , ki je zvecer vedno visja kot zjutraj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.10.2008 14:05:12   
Estrella*
edina, pri hujšanju je tako, da ti prve dni izgubiš praktično samo vodo, maščobe se začno topiti kasneje. Vagaj se vedno na tešče zjutraj in naga. To je prava TT. Tehtaj se 1-2x mesečno in nič več. Rezultati bodo prišli in nikar ne obupaj po 4 dnevuuser posted image

Pa še nekaj; kar boš hitro izgubila, bo tud hitro nazaj prišlo, zato hujšaj počasi iin postopoma, da se telo navadi na nižjo težo in jo bo le tako obdržalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.10.2008 14:05:22   
Anonimen

Da mi ne bos rekla da spet dimis...user posted image user posted image user posted image  TAKA FEJST BABA NIMA KEJ S CIGARETOM POCET!!!!!

Skatlca cikov mallboro je 1 euro.

kar je kar drago, povprecna placa egipcanska je 150 euro.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.10.2008 14:07:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edina, pri hujšanju je tako, da ti prve dni izgubiš praktično samo vodo, maščobe se začno topiti kasneje. Vagaj se vedno na tešče zjutraj in naga. To je prava TT. Tehtaj se 1-2x mesečno in nič več. Rezultati bodo prišli in nikar ne obupaj po 4 dnevuuser posted image

Pa še nekaj; kar boš hitro izgubila, bo tud hitro nazaj prišlo, zato hujšaj počasi iin postopoma, da se telo navadi na nižjo težo in jo bo le tako obdržalo.

Tocno tako, pa se to da mascoba se baje zacne topit sele po 2 tednih...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.10.2008 14:13:19   
katy82
Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim?user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.10.2008 14:17:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo jst sem pa po dveh tednih grešila pa dobila gor 40 dg,a je to to?Ma sem se zdle gledala da imama trebuh kot da sem spet noseča,nad popkom mam ful izbočenega,kaj naj s tem naredim?user posted image

Ja to tud mene zanimauser posted image user posted image  Tud ce shujsam ta del pod popkom je pa zmeri isti...

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.10.2008 14:19:12   
Estrella*

Katy, daj si preberi knjigo ZAKAJ SHUJŠEVALNE DIETE REDIJO, boš našla veliko koristnih nasvetov oz. boš vidla kje delamo napake. Vsako telo je razred zase in rabi svoj pristop k hujšanju. Kar pomaga meni, skoraj sigurno ne bo tebi in tako naprej......Res ti jo toplo priporočam.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.10.2008 14:20:59   
Estrella*

Ja ta del pod popkom je hudo žarišče, ki se z leti samo poslabšuje. Edino kar pomaga je telovadba, telovadba za trebušni del. Če je ne izvajaš redno, pozabi na uspeh. To je tako krutouser posted image

Ja to tud mene zanimauser posted image user posted image  Tud ce shujsam ta del pod popkom je pa zmeri isti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.10.2008 14:22:34   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Estrella zmenjeno.

Razmišljam kaj naj dam moji mali za igrat. user posted image  Vsega je že naveličana. user posted image Včasih ji kar kašen avtek podturim. user posted image

naš obožuje reklame in plastične flaše, vendar mora obvezno imeti dudo, drugače gre vse v usta

Enakouser posted image user posted image user posted image , najbolj zanimive so tiste, ki niso namenjene bebikam, npr. posodica od cedevite napolnjena z rižem, prazne pločevinke od pira, vrečkeuser posted image user posted image user posted image ... Samo da ni nekaj vsakdanjega pa že roma proti ustomuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.10.2008 14:22:57   
Estrella*

Da mi ne bos rekla da spet dimis...user posted image user posted image user posted image  TAKA FEJST BABA NIMA KEJ S CIGARETOM POCET!!!!!

To tudi jaz podpišem!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.10.2008 14:23:41   
sesil
ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp.

Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.10.2008 14:25:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ha ha spet smo pri hujšanju. magična tema. ma ta del pod popkom je pravi hudič. mene tudi matra. že ko sem bila suha (ampak res suha) sem imela malo trebuščka. sedaj imam pa vamp.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Počakaj po drugem poroduuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.10.2008 14:25:42   
barbaw
Katy, daj si preberi knjigo ZAKAJ SHUJŠEVALNE DIETE REDIJO, boš našla veliko koristnih nasvetov oz. boš vidla kje delamo napake. Vsako telo je razred zase in rabi svoj pristop k hujšanju. Kar pomaga meni, skoraj sigurno ne bo tebi in tako naprej......Res ti jo toplo priporočam.

To tudi jaz podpišem!!!!!

Jaz tudi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.10.2008 14:27:13   
barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Počakaj po drugem poroduuser posted image

Moj trebuh se je po prvem porodu brez napora vrnil v prvotno stanje, ker me je mali izmozgal. Zdaj pa je  user posted image . Bi morala kakšne trebušnjake delat, da se povrne v prvotno stanje, ampak še nimam motivacije. jo bom mogla po omarah in podstrešju poiskat. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.10.2008 14:28:00   
Estrella*
A sedaj delamo antikadilsko propagandouser posted image user posted image user posted image

Bo Nina7 z valjerjem prišlauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.10.2008 14:28:06   
Anonimen
Jaz mislim , da vsakemu cloveku ,ki zeli shujsat lahko pomaga samo ena stvar. In to je da ne spreminja prehranjevalnih navad ampak da si zracuna koliko vnese v telo z svojim nacinom prehrane energije in da jo vec od tega potem porabi.

Skrajsano ce grem jaz sedaj se odrekat cokoladi se bom pac zredila nazaj ko jo bom spet zacela jest. Edini nacin da shujsam je da to energijo ki jo da cokolada pokurim pa se mal zraven.

Se pravi resitev je samo v gibanju in sportu.

Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.10.2008 14:29:30   
barbaw

Jaz mislim , da vsakemu cloveku ,ki zeli shujsat lahko pomaga samo ena stvar. In to je da ne spreminja prehranjevalnih navad ampak da si zracuna koliko vnese v telo z svojim nacinom prehrane energije in da jo vec od tega potem porabi.

Skrajsano ce grem jaz sedaj se odrekat cokoladi se bom pac zredila nazaj ko jo bom spet zacela jest. Edini nacin da shujsam je da to energijo ki jo da cokolada pokurim pa se mal zraven.

Recimo moja služba. Sem shujšala v mescu dni 2 konfekciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.10.2008 14:29:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moj trebuh se je po prvem porodu brez napora vrnil v prvotno stanje, ker me je mali izmozgal. Zdaj pa je  user posted image . Bi morala kakšne trebušnjake delat, da se povrne v prvotno stanje, ampak še nimam motivacije. jo bom mogla po omarah in podstrešju poiskat. user posted image  

Evo jaz sem bila po prvem porodu suha in brez trebuha, sedaj pa ne bi o tem in še strije sem fasala, ki jih pri sinu nisemuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.10.2008 14:30:40   
Anonimen

In po tretjem...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.10.2008 14:30:57   
barbaw
Estrella sej strije zbledijo, če so bele. Se jih da omilit. Rdeče pa ne vem.

Moja mala spi že 2 uri. user posted image  Nimam pojma kaj ji je danes.

Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.10.2008 14:31:46   
barbaw

In po tretjem...user posted image user posted image

Tega pa ne bom dočakala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.10.2008 14:33:14   
Estrella*

To je res. Ješ lahko vse, vendar samo takrat ko si lačen in samo toliko da si dejansko sit in ne prenažrt. In seveda redna aktivnost telesna( lahko tudi posteljnauser posted image ) Ne rebiš računat nobenih kilokalorij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?