Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 11:44:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V kante moram it papir in plastenke odnest in mi smo "zavedni" in sortiramo smeti. Mi tudi, poleg tega pa smo na 2. mestu glede cene odvoza smeti Me bosta počasi zavednost in sortiranje odpadkov minila, ker me vrže ob steno, ko vidim položnico od komunale... Kolk pa plačate po osebi. Mi mormo sami smeti vozit do smetnjakov cca. 1,5km in zato plačamo samo za 3osebe. Še vedno preveč. Mamo pa srečo,ker imamo svojo vodo in je ne plačujemo, se kar pozna. Po osebi obračunajo 0,18 m3, enota je 21.15 EUR, torej pride 19 EUR mesečno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 11:44:17
|
|
|
|
hijenca
|
špelin meni je tudi zelo lepa trgovina. Me spominja na ikeo, ampak malo bolj pisano je vse v njej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 11:45:08
|
|
|
|
špelin@
|
MÖMAX
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 11:47:14
|
|
|
|
hijenca
|
estrella http://www.moemax.at/
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 11:52:00
|
|
|
|
tana7
|
pri nas dežuje kdaj bova šli pa ven?? na BC strani iščem kako novo igračo za Brino, pa se ne morem odločit... a kake kocke že pridejo v poštev prime že itak vse in stran vrže rada bi neka drugega kot ropotuljice in viseče zadeve kakšen predlog? plastenke in cajtnge pa itak obožuje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 11:55:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 na BC strani iščem kako novo igračo za Brino, pa se ne morem odločit... a kake kocke že pridejo v poštev prime že itak vse in stran vrže rada bi neka drugega kot ropotuljice in viseče zadeve kakšen predlog? Kakšno zadevo, da po njej udari in potem to odda kakšen poseben zvok ali se zavrti, recimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 11:55:53
|
|
|
|
Naty*
|
tana Žanu sm kupila pojočo knjigico, kjer je 7 gumbov z različnimi glasovi, sicer jo je po enem tednu tolk poslinil, da trije gumbi ne delajo več , je pa vseeno zanimiva. Pa v BC sem kupila enga kužka(?) ful pisanga, ki vedno ko ga streseš spusti drugačen glas. Drugač mu je pa ful zanimiva škatlica od OMEGA3 kapsul, v katero sem dala riž . Nekaj predlogov... Estrella maš ZS! Mene pa dons glava boli, včeri zvečer me je že grlo bolelo in mal sem prehlajena, midva bova mende oba zbolela ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:02:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Mene pa dons glava boli, včeri zvečer me je že grlo bolelo in mal sem prehlajena, midva bova mende oba zbolela ... da bo le muha enodnevnica. Da ne bosta zbolela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:03:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V kante moram it papir in plastenke odnest in mi smo "zavedni" in sortiramo smeti. Mi tudi, poleg tega pa smo na 2. mestu glede cene odvoza smeti Me bosta počasi zavednost in sortiranje odpadkov minila, ker me vrže ob steno, ko vidim položnico od komunale... Kolk pa plačate po osebi. Mi mormo sami smeti vozit do smetnjakov cca. 1,5km in zato plačamo samo za 3osebe. Še vedno preveč. Mamo pa srečo,ker imamo svojo vodo in je ne plačujemo, se kar pozna. Po osebi obračunajo 0,18 m3, enota je 21.15 EUR, torej pride 19 EUR mesečno. ta je pa močna. Pol sem jaz lahko kar tiho, ker imam okoli 6eu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:03:54
|
|
|
|
jana81
|
no mi smo se načofotali... Nejc ma spet ene muhe, ko noče jest frutka, sem ga komi posilila za 5 žličk... zdej je končno zaspal, jst pa tud grem mal odležat, če se mi prej ne zbudi, ker sem čist kaput.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:04:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca estrella http://www.moemax.at/ Hvala...sem pozabla na umlaut zato je nisem našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:05:06
|
|
|
|
barbaw
|
Mi pa plačujemo po kanti. Mislim, da je cca 9 eur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:06:00
|
|
|
|
hijenca
|
Ja kje ste zdaj čvekice, danes ko imam zopet lenitis in se mi ne da nič pospravljat, Videk panča, mama pa bluzi in si lušte dela v mömax trgovini. Si grem kuhinjo izrisat. Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:06:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 pri nas dežuje kdaj bova šli pa ven?? na BC strani iščem kako novo igračo za Brino, pa se ne morem odločit... a kake kocke že pridejo v poštev prime že itak vse in stran vrže rada bi neka drugega kot ropotuljice in viseče zadeve kakšen predlog? plastenke in cajtnge pa itak obožuje Ja imaš od LEGO od 6m-18m, take ki se jih nasaja ena na drugo. Jaz jih imamo doma, ampak dolker ne sedi nima funkcije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Ok. potem dobiš poli salamo in Domačico . A bo v redu? Te drzim za besedo. Ampak ce boste res prisli ti bom mal daljsi spisek dala. Ker zdaj prakticno ni nic za dobit, kar je se pred pol leta bilo, Ni vegete ni barcaffeja ni cajev od droge ni argeta pastete ni nutele... vse to je bilo ... A pri vas še imajo odprto? Pri nas so majhne trgovinice 24 h, veliki centri so odprti od 10h do 4h. ( v enem tuki zraven Carrefur je " lepotni salon" ) Ampak nisem sla vceraj, ker ga jr Omar biksal... je imel spet krce. Me pa spet danes zelodec boli, verjetno spet zivci. Moj skoz dela . Recimo vceraj je potem se doma do 2h zjutraj statiko delal in racunal tle na racunalniku in danes cel dopoldan od 7h zjutri... zdele je sibal na sestanek... Pa spet kadi ko turk..vsake 15 minut je na balkonu. Pa me skrbi, pa kaj bom jaz ce ga orenk srce rukne Sploh ne vem vec kaj naj mu... cist sem obupana.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:09:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja kje ste zdaj čvekice, danes ko imam zopet lenitis in se mi ne da nič pospravljat, Videk panča, mama pa bluzi in si lušte dela v mömax trgovini. Si grem kuhinjo izrisat. Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? Jaz sem to hotla imet, pa smo pozabili na štrom in sem mogla to idejo opustit. Mi je pa full dobra kombinaciaj al pa če je pomivalno korito tam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:12:52
|
|
|
|
Estrella*
|
naty: HVALA. Bom poklicala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:15:39
|
|
|
|
barbaw
|
**** boš mogla valjar v roke vzet. Resno se bosta mogla pogovorit, ker vsake 15 min čik ni glih fajn za nekoga, ki je idealen za srčno kap. O stroških za čike tudi ne bi. Ne vem koliko stanejo pri vas, ampak midva sva zračunala, da če bi en kadil bi en konkreten dopust za celo familijo v luft spustil, pa še nobene koristi ni od čikov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:16:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja kje ste zdaj čvekice, danes ko imam zopet lenitis in se mi ne da nič pospravljat, Videk panča, mama pa bluzi in si lušte dela v mömax trgovini. Si grem kuhinjo izrisat. Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? Jaz sem to hotla imet, pa smo pozabili na štrom in sem mogla to idejo opustit. Mi je pa full dobra kombinaciaj al pa če je pomivalno korito tam. Sej če pozabiš na štrom in se spomniš pred vlivanjem estrih oz. pred polaganjem talnih oblog sploh ni panike.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:17:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ja kje ste zdaj čvekice, danes ko imam zopet lenitis in se mi ne da nič pospravljat, Videk panča, mama pa bluzi in si lušte dela v mömax trgovini. Si grem kuhinjo izrisat. Eno vprašanje. Bi ve imele kuhinjsko ploščo na otoku, tak na sredini, ker na drugi strani otoka bo jedilnica, na levi strani pa dnevna soba ( vse odprto)??? Jaz sem to hotla imet, pa smo pozabili na štrom in sem mogla to idejo opustit. Mi je pa full dobra kombinaciaj al pa če je pomivalno korito tam. Meni je moj pripravil 3 luknje za napo in ena je na sredini. Trenutno se nagibam, da bi mela kuhinjsko ploščo tam, moram se pa čimprej odločit, ker bo končno začel elektriko vlečt in ravno zaradi tega, da potem ne bo kakšnega cviljenja, da bi jaz to mela, elektrike pa ne bo. **** si res lahko zaskrbljena za možeka, če je že prej imel težave s srčkom. Ne vem trenutno, kaj bi ti svetovala, jaz bi mojemu gnjavla 100 na uro, kaj pa seveda tudi ni prav. Ampak jaz sem tak živec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:19:43
|
|
|
|
katy82
|
Hej čvekica komaj sem se prebila čez vse strani zdej sem pa pozabla kaj naj napišem Srečanje :jst sem tud bolj za kolosej,je večji plac.A katera ve ,če se da mim McDonaldsa pridt po klančini in noter do dvigala,jst mislm da lahko nisem pa ziher **** ful hud trgovski center,kake so pa kej cene,pa tko na splošno so živila ful dražja?Kaj pa če bi ti kak paket poslala,a je predrago? SS da bi se tvoja Manca kmalu pozdravla,pošiljam vam Hijenca tako kuhinjo z otokom bom imela jst ampak bo bolj majhna,mi bo pa lubi napeljal štrom tko da bom tam lahko tud kej miksala,za lijak pa ni prostora tko da bom imela mal manjši pult.Ma važn mi je da jo bom sploh imela,da bom lahko na svojem kuhala in da bova s tamalo skupaj pekle kake piškotke in se ne bom obremenjevala če kaj ne bo takoj pobrisano in tipi top pospravljeno. Kaj pa je momax,podobno kot ikea? Mala se oglaša,pridem nazaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:22:48
|
|
|
|
katy82
|
**** moj je tak da mu lahko tečnarim 100 na uro pa ne bo nč nucal kolkr ko bo sam v glavi poštimal.Je pa tko da ko res popizdim in ga spravm dobesedno v kot in mu ne pustim do besede začne mal gruntat in pol je glih par dni v redu pol pa spet po starem. Kaj pa če bi se obrnla na mamo,sej si včer rekla,da greš včasih do nje,mogoče bi pa pomagalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:26:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Veste kaj, jaz vas tud ne dohajam... Zdej berem pa berem.. pa kaj sej se bo Omar prej zbudu kot da pridem do konca... Tako da brez zamere bom pokomentirala sam tam kjer je moj ime... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ****, opaaaaaaaaa, kakšen center 700 štacun?! Ja, samo so same firme. Precej drage strcune. Ampak je res ogromna stvar gor na vrh v 5 nadstropju je kino z 16 dvoranami in restavracije, pa igralni center za otroke...Pol si opredstavljas kok je to veliko, ker to je samo v zgornjem nadstropju...Men se zdi da je ob cetrtkih zvecer tam vec folka kot je vseh slovencev... Sej sem rekla ce pride kera obvezno tja na shoping... Evo sele na 93 sem....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja 93 strani tega foruma ne kilah....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 12:32:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja 93 strani tega foruma ne kilah.... jaz sem obupala en dan z branjem za nazaj. Je bilo preveč.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?