|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
28.10.2008 10:33:24   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ojla!
Jaz se ne morem odločit, ali pridem s tamalima ali le z Varjo. Zjutraj bo cepljena in če bo ratala kaj sitna ali vročična in jaz v Lj z njouser posted image res ne vem kaj narest. Najraje bi jo pustila v PO, ampak potem ne bo spoznala še tiste hroščke, ki jih še ni videla.
Naty, cepljenje ima ob 09:20, tako da do 10:00 ne bove v LJ.

Sej ni panike user posted image . Ti se kr odloči tako, da bo za tebe prav, pol bomo pa skombinirale, če grem še js zraven, tud če zamudiva. Če bom pa enkrat manjkala, pa tud ne bom dobila neopravičene ane user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
28.10.2008 10:33:52   
Estrella*
Meni se Kolisej zdi kar ok izbira, saj je kar prostorno. Ne vem pa če je odprt ob 10h, ah mislim, da je saj vrtijo filme za najmlajše, pa še počitnice so tako, da mora bit! Sem govorila z edinaos in pozabla omenituser posted image

Nina: takoj ko sem oddala post sem se spomnila, da tebe ni na seznamuuser posted image Sem hotla popravit in me je Špelin prehitela.

barbaw: pri nas se je zjutraj kazalo sonce, sedaj pa pada dežuser posted image Sem bla pa s tamalo zunaj s kengurujčkom in dežnikomuser posted image

kasso: huda izbirauser posted image Jaz bi na tvojem mestu prišla samauser posted image Če bi pa mogla izbirat pa bi vzela tastarejšeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
28.10.2008 10:38:21   
barbaw
Vam pošiljam vagone sončka (upam, da ga za nas ne bo zmanjkalo). user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
28.10.2008 10:38:40   
barbaw
Zdaj pa krpo v roke pa pucat. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
28.10.2008 10:39:00   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Meni se Kolisej zdi kar ok izbira, saj je kar prostorno. Ne vem pa če je odprt ob 10h, ah mislim, da je saj vrtijo filme za najmlajše, pa še počitnice so tako, da mora bit! Sem govorila z edinaos in pozabla omenituser posted image

Nina: takoj ko sem oddala post sem se spomnila, da tebe ni na seznamuuser posted image Sem hotla popravit in me je Špelin prehitela.

barbaw: pri nas se je zjutraj kazalo sonce, sedaj pa pada dežuser posted image Sem bla pa s tamalo zunaj s kengurujčkom in dežnikomuser posted image

kasso: huda izbirauser posted image Jaz bi na tvojem mestu prišla samauser posted image Če bi pa mogla izbirat pa bi vzela tastarejšeuser posted image

na tistem linku piše, da je odprto od 10.00

Neposredna povezava do sporočila: 2355
28.10.2008 10:42:37   
hijenca
Dobro jutro!

Vidim, da tema zajema srečanje, ja ja, mi iz MB in okolice pa smo tako kužni, da nočete malo na naš konec pridet.user posted image user posted image

Midva sma sedaj zmazala doma skuhano sadno kašico. Kak je bila dobra, mama si vedno nekaj novega zmisli.

Zdaj pa si grem še jaz kavico skuhat. Potem pa malo prebrat kaj se je včeraj zvečer dogajalo, ker ste zopet nakloftale polno.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
28.10.2008 10:43:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

na tistem linku piše, da je odprto od 10.00

Jaz mislim, da je potem najbolje, da se dobimo tam, če se strinjate in ne date kakega boljšega predlogauser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
28.10.2008 10:45:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Vidim, da tema zajema srečanje, ja ja, mi iz MB in okolice pa smo tako kužni, da nočete malo na naš konec pridet.user posted image user posted image

Midva sma sedaj zmazala doma skuhano sadno kašico. Kak je bila dobra, mama si vedno nekaj novega zmisli.

Zdaj pa si grem še jaz kavico skuhat. Potem pa malo prebrat kaj se je včeraj zvečer dogajalo, ker ste zopet nakloftale polno.

hijenca, mislim, da je enako km od MB do LJ in obratnouser posted image  Saj ni problem pridt do MB, če boste mariborčanke res tam.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.10.2008 10:49:17   
Estrella*
S katino bova na MB koncu v petek in bi se lahko ustavile na kavici; torej MBčanke a ste za??čmrlika , hijenca, barbaw,....

Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.10.2008 10:50:07   
Estrella*
Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ????????????

Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.10.2008 10:52:00   
hijenca

Dobro jutro!

hijenca, mislim, da je enako km od MB do LJ in obratnouser posted image  Saj ni problem pridt do MB, če boste mariborčanke res tam.

Kaj se km tiče imaš pravuser posted image user posted image , jaz bi  z veseljem prišla na srečanje, tudi v LJ, če bi mela izpravni avto, moj avto mene pripelje samo do MB in domov, na daljše poti se z njim ne spravljam več.

Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.10.2008 10:53:28   
Anonimen

Kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ????????????

jaz sem tu, z eno roko tipkam z drugo pa likamuser posted image user posted image

Se pravi jutri v koloseju? OK

Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.10.2008 10:57:04   
tally

Mi2 sva tukaj. Sva šle do trgovine in je naju dež ujel. Je mamica mal laufala user posted image .

Mya26 ni problemauser posted image .

Barbaw kdaj si pa poslala sonček?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.10.2008 11:00:27   
Estrella*
Pr nas se kaže izza oblakovuser posted image Samo ne verjamem, da se bo zjasnilo. No hijenca, pol maš opravičeno. Vem kako je hudo, če imaš kripico, in nikoli ne veš kaj od nje pričakovati.

edina, a pridepš še k men mal likat???

No pol pa v koloseju malo čez 10h, da se nas ne ustrašijo in zaprejo vratauser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.10.2008 11:01:05   
barbaw

S katino bova na MB koncu v petek in bi se lahko ustavile na kavici; torej MBčanke a ste za??čmrlika , hijenca, barbaw,....

SMO ZAAAA. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.10.2008 11:02:22   
barbaw
tally sonce je na poti že 15 min. user posted image

Jaz sem že sedežno spucala. Sem se pa zdaj spomnila nate Estrella, ker sem prav vesela, da imam leder sedežno.  

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.10.2008 11:03:20   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

SE PODPIŠEM!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.10.2008 11:03:44   
kasso
špelina, to bo drugič cepljena. Prejšnjič je imela vneto grlo in smo prestavili. Nič, zdaj hitim še kaj pospravt, sem nekaj dokončala za službo, Varjo pa sem peljala v PO, da v miru naredim....grem...ve pa pridno čvekajte, ker bo jutri bolj zatišje na RR, da nas ne kdo prehiti user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.10.2008 11:05:18   
Estrella*

Jaz sem že sedežno spucala. Sem se pa zdaj spomnila nate Estrella, ker sem prav vesela, da imam leder sedežno.  

Grrrrr packa, me izzivašuser posted image Jaz jo bom tud mela.........nekočuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
28.10.2008 11:07:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

špelina, to bo drugič cepljena. Prejšnjič je imela vneto grlo in smo prestavili. Nič, zdaj hitim še kaj pospravt, sem nekaj dokončala za službo, Varjo pa sem peljala v PO, da v miru naredim....grem...ve pa pridno čvekajte, ker bo jutri bolj zatišje na RR, da nas ne kdo prehiti user posted image

O še dobro, da si me spomnila; DOMAČA NALOGA za tiste, ki ne boste na čveku je, da vzdržujete vsaj status quo do naših priajteljic 06 in predvsem 07!!!user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
28.10.2008 11:07:26   
barbaw

Grrrrr packa, me izzivašuser posted image Jaz jo bom tud mela.........nekočuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Kasso bomo branile trdnjavo kolikor se bo dalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2371
28.10.2008 11:08:00   
Estrella*

SE PODPIŠEM!!!

Držim za besedo!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
28.10.2008 11:10:24   
barbaw
Estrella zmenjeno.

Razmišljam kaj naj dam moji mali za igrat. user posted image  Vsega je že naveličana. user posted image Včasih ji kar kašen avtek podturim. user posted image

< Sporočilo je popravil barbaw -- 28.10.2008 11:12:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2373
28.10.2008 11:18:15   
barbaw
Kaj ste zdaj vse sonce dobile in pobegnile ali kaj?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
28.10.2008 11:19:01   
barbaw
Samogovori?! user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?