|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
28.10.2008 11:51:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

spps - vidim,da so tudi tebe že okronali za "debeluško" user posted image  user posted image  user posted image

helimaša - mi imamo marčevsko, pa =jasna= tudi...user posted image

zdaj pa res grem

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj šele bo,do takrat,ko bomo šle rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
28.10.2008 11:55:07   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ena pesmica,za vse,ki imamo povečane kilogramčke....

Našahimna

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
28.10.2008 11:55:51   
mihaela01
Dobro jutro

Pri nas je tako lep sonček, ampak ful piha, tako da je najbrž hladno...

Pikapoka12345: na noseč.telovadbo hodim v porodnišnico PTUJ. To telovadbo pa izvaja babica, ki dela v porodnišnici. je prav fajn. Pozanimaj se kje v tvojem kraju izvajajo podobno telovadbo in se včlani, ne bo ti žal...malo se razgibaš in pokramljaš z drugimi nosečkamu.

Zdaj pa grem v Baby center gledat novi katalog od Quinnija...me res zanima. če imajo kakšne spremembe na vozičkih in kakšne so barve 2009.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
28.10.2008 12:01:33   
Naja30
spps, sej skoz tukaj visim, pa nikjer nobene. Ko si pa spet nekaj najdem za prčkat po stanovanju, se pa razpišete. user posted image

helimaša, ja res sem rodila marca. Ampak žal je punčka umrla. user posted image  Že v trebuščku ji je nehal srček utripat, ker je posteljica odstopila in ni bilo dotoka hranil. user posted image  Upam, da bo naslednji marec bolj vesel.

Veste kaj me zanima? Ko toliko pravijo, da naj bi user posted image  poslušala Mozarta, da je to kao dobro za otrokove možgane... Ga kaj poslušate? user posted image  

(odgovor članu peugeot)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
28.10.2008 12:02:32   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa ena pesmica,za vse,ki imamo povečane kilogramčke....

Našahimna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
28.10.2008 12:04:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Veste kaj me zanima? Ko toliko pravijo, da naj bi user posted image  poslušala Mozarta, da je to kao dobro za otrokove možgane... Ga kaj poslušate? user posted image  
Ja naj bi klasiko poslušal;da bi meli bolj pametne otroke,ampak kaj ko me klasika v depressijo spravlja.....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
28.10.2008 12:11:19   
Naja30

Ja naj bi klasiko poslušal;da bi meli bolj pametne otroke,ampak kaj ko me klasika v depressijo spravlja.....

user posted image
Pa sej Mozart ima take poskočne komade. user posted image  Si ga ravno rolam, preden moj pride domov in ugasne vse skupaj. Tud pri Tiji sem ga poslušala. Rezultati še niso vidni. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
28.10.2008 12:15:45   
spps

user posted image
Pa sej Mozart ima take poskočne komade. user posted image  Si ga ravno rolam, preden moj pride domov in ugasne vse skupaj. Tud pri Tiji sem ga poslušala. Rezultati še niso vidni. user posted image
Bom pač tvegala.kot sem prvič- če bi še klasiko poslušala,bi bla pa mala prepametnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bolj brihtna je ziher kot sem pa jaz bila v njenih letihuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
28.10.2008 12:18:16   
pocka

Našahimna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naja30  - joj, hudo, kaj ste prestali, in seveda,da bo tale marec srečen za vas user posted image

Mozart - mene dela živčno, zato ga raje ne poslušam, ker bi verjetno samo škodila user posted image s tem user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 28.10.2008 12:19:08 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
28.10.2008 12:20:30   
spps
pocka me veseli,da nisem edinauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
28.10.2008 12:21:13   
Naja30
user posted image user posted image user posted image  za Mozarta in živčnost. V tem primeru res bolje, da se ga izogibate. user posted image
Da so pa otroci zdaj bolj brihtni, kot smo bili mi, pa itak. Moj pravi, da smo mi za njih dinozavri.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
28.10.2008 12:24:09   
helimaša
joj oprosti nism vedla.....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
28.10.2008 12:24:16   
spps

user posted image user posted image user posted image  za Mozarta in živčnost. V tem primeru res bolje, da se ga izogibate. user posted image
Da so pa otroci zdaj bolj brihtni, kot smo bili mi, pa itak. Moj pravi, da smo mi za njih dinozavri.
no,no-tako hudo pa menda še niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dinozavri so naši starši proti vnukomuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
28.10.2008 12:26:41   
pocka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
28.10.2008 12:27:53   
Naja30

no,no-tako hudo pa menda še niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dinozavri so naši starši proti vnukomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jah no, kej dost nam pa ne manjka. user posted image  

helimaša, nič hudega.user posted image

Joj kako sem lačna. Moja super jota se že greje. Pred tem sem pa seveda pojedla malo čokolade. Za gušt. user posted image  Kaj boste pa ve kaj kuhale danes?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
28.10.2008 12:34:26   
spps
klasika za parat  živceuser posted image user posted image user posted image user posted image  (vivaldi ,pomlad)

mix Naja sam za tebeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
28.10.2008 12:34:29   
helimaša

Jah no, kej dost nam pa ne manjka. user posted image  

helimaša, nič hudega.user posted image

Joj kako sem lačna. Moja super jota se že greje. Pred tem sem pa seveda pojedla malo čokolade. Za gušt. user posted image  Kaj boste pa ve kaj kuhale danes?

mene bo zdele mož na kosilo odpelu....sm zase pa res ne bom kuhala....ko bo pa Maša prišla domov bom pa na hitr eno čorbico skuhala....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
28.10.2008 12:46:30   
pocka
midva bova pa kar torteline z omakco jedla, pa eno skledo motovilca zraven, da bo vsaj nekaj zdravega user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
28.10.2008 12:48:19   
peugeot
jaz pa nimam pojma kaj - sem tako ali tako do petih v službi, moj pa dela do zvečer --- tako, da je vprašanje, če bo kaj toplega (mogoče kakšna juhca na hitro, ko pridem domov) - se mi ne ljubi kuhat samo zase.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
28.10.2008 12:53:13   
Anonimen
Se vidi, da pada dež... user posted image (sam, da ga niste ve prinesle user posted image )...

janaja - Počivaj in želim ti, da je bil to le enkratni neljub dogodek in da bo do konca sedaj vse v redu.

mediuhec
- Tud men se zdi, da pokam po šivih, ker ej trebuh res že velik, edin kar ej dobro, da so kile zaenkrat še na pozitivni nuli. user posted image

Piruri - Joj, boga vaša tamala. user posted image kolk otrok ima astmo! Boščki. Kar se pa hrbtenice tiče, pa mislim da niso tu posredi (samo) leta, ampak nosečnost. Mene v prejšnji ni nič bolelo (če me je, me že ni hudo, če se ne spomnim), v tej nosečnosti pa me boli križ, kolk, noge, včasih mi kakšna noga kar zablokira. In ko vstajam iz kavča, postelje se mi zdi, da sem kot kit, ki je nekje nasedel... user posted image

jjasna85
- Če se sekiraš za svojo prvo strijo naj ti povem, da se v drugi nosečnosti tiste iz prve še bolj razvlečejo. user posted image Pa če te kaj tolaži sem jaz dobila svojo prvo strijo dva dni po PDP-ju, sam predno sem rodila so se mi kar risale. user posted image Če bi rodila vsaj na rok, če en kakšen dan prej jih ne bi bilo. Murphy!

tasa_m - Pol iz 12. nads. vidiš skor do Pirana. user posted image

spps - Če ti je tamala rekla, da si hruška debeluška, pol si pa res. user posted image user posted image user posted image (otroci ne lažejo user posted image )

pocka
- Povej kako je uspelo pecivo, pa če je res dobro bi prosila za recept. Bi probala kaj novega spečt, sam če mi kdo iz prve roke pove če je ok si kar ne upam, da na koncu ne dobim ven en "poc".

Naja30
- Mozasrta pa res ne bi... sem pa v prvo full poslušala Andrea Bocelli in Lauro Pausini, sploh un komad Vivo per lei mi je tolk zakon. A velja to nekako pod "klasično glasbo" al mora bit prav Mozart?

peugeot
- Ti si kar skuhaj kaj. Ko bo piška na svetu in bo začela jesti gosto hrano boš ugotovila, da si kar naprej v kuhinji in kuhaš za vsakega posebej. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
28.10.2008 13:18:34   
Naja30

klasika za parat  živceuser posted image user posted image user posted image user posted image  (vivaldi ,pomlad)

mix Naja sam za tebeuser posted image user posted image user posted image

O super, mal spremembe. Mozart je že dolgočasen. user posted image

jjasna, Bocelli super, o si me spomnila, imam tudi jaz nekje cd. Ja, po moje je tud to ok. user posted image  Sej opera = klasika. user posted image user posted image

Vsem vam želim dober tek. Mi smo že pojedli. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
28.10.2008 13:20:42   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

pocka
- Povej kako je uspelo pecivo, pa če je res dobro bi prosila za recept. Bi probala kaj novega spečt, sam če mi kdo iz prve roke pove če je ok si kar ne upam, da na koncu ne dobim ven en "poc".

malo še počakaj, delam eklerje, testo je ratalo, kremo bom pa malo kasneje naredila, čakam mojega,da pride domov, bo šel v trgovino, ker mi ena stvar manjka za kremo, če bo dobra, dobiš receptuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

peugeot - Ti si kar skuhaj kaj. Ko bo piška na svetu in bo začela jesti gosto hrano boš ugotovila, da si kar naprej v kuhinji in kuhaš za vsakega posebej. user posted image

uf, pol bo pestro, pol korenčka, ali pa četrt bučke, pa bo papica user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
28.10.2008 13:21:25   
peugeot
Jasna, kar se kuhanja tiče, mi sploh ni noben problem, ampak ob petih iz službe in si potem nekaj pacati...se mi ne ljubi.

Sicer pa moj dragi tudi kuha (včeraj je delal ribe in ko sem prišla iz službe, me je že vse čakalo na mizi), tako da bomo to že uredili....moj cca. en dan dela in en dan je prost

< Sporočilo je popravil peugeot -- 28.10.2008 13:22:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
28.10.2008 13:23:03   
mediuhec
Vivo per
  - ta je zakon!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
28.10.2008 13:25:50   
_andreja_
živjo punce, da se še malo jaz javim, če vas ravno prebiram... Še slabo urico pa grem po tamalega, ga peljem domov; mami gre pa k ginekologinji še tamičkeno pikico malce pogledat... in upam da mi bo še za kakšen mesec podaljšala bolniško(pa naj bo grdo ali pa lepo) ker mi res ni za it delat, bi tko cele dneve spala...(BS imam do 30.10 nevem kaj poli 31.10 pa naj bi šla delat al kaj k je praznik... zdravnica je itak do konca meseca napisala pa sm dobila samo do 30... ah.. ) pa še prehlajena sem in ponoči se skozzzz zbujam, jo bom danes vprašala če si lahko zvečer kakšen operil dam... me zanima njeno mnenje o tem, ker velecenjeni pušenjak pravi da se lahko jemlje... bomo videli....še potem ko pridem domov, ali pa raje jutri sporočim kako je bilo....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu an_angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!