Anonimen
|
Se vidi, da pada dež... (sam, da ga niste ve prinesle )... janaja - Počivaj in želim ti, da je bil to le enkratni neljub dogodek in da bo do konca sedaj vse v redu. mediuhec - Tud men se zdi, da pokam po šivih, ker ej trebuh res že velik, edin kar ej dobro, da so kile zaenkrat še na pozitivni nuli. Piruri - Joj, boga vaša tamala. kolk otrok ima astmo! Boščki. Kar se pa hrbtenice tiče, pa mislim da niso tu posredi (samo) leta, ampak nosečnost. Mene v prejšnji ni nič bolelo (če me je, me že ni hudo, če se ne spomnim), v tej nosečnosti pa me boli križ, kolk, noge, včasih mi kakšna noga kar zablokira. In ko vstajam iz kavča, postelje se mi zdi, da sem kot kit, ki je nekje nasedel... jjasna85 - Če se sekiraš za svojo prvo strijo naj ti povem, da se v drugi nosečnosti tiste iz prve še bolj razvlečejo. Pa če te kaj tolaži sem jaz dobila svojo prvo strijo dva dni po PDP-ju, sam predno sem rodila so se mi kar risale. Če bi rodila vsaj na rok, če en kakšen dan prej jih ne bi bilo. Murphy! tasa_m - Pol iz 12. nads. vidiš skor do Pirana. spps - Če ti je tamala rekla, da si hruška debeluška, pol si pa res. (otroci ne lažejo ) pocka - Povej kako je uspelo pecivo, pa če je res dobro bi prosila za recept. Bi probala kaj novega spečt, sam če mi kdo iz prve roke pove če je ok si kar ne upam, da na koncu ne dobim ven en "poc". Naja30 - Mozasrta pa res ne bi... sem pa v prvo full poslušala Andrea Bocelli in Lauro Pausini, sploh un komad Vivo per lei mi je tolk zakon. A velja to nekako pod "klasično glasbo" al mora bit prav Mozart? peugeot - Ti si kar skuhaj kaj. Ko bo piška na svetu in bo začela jesti gosto hrano boš ugotovila, da si kar naprej v kuhinji in kuhaš za vsakega posebej.
|