|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
28.10.2008 9:09:25   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

boma.........ni nič narobe z mano ali z user posted image  ampak sem se pač odločila da bom doma
glede flaške.......sem vidla da sem se zatipkala........so od taperverja(isto kot posoda) in se jih menda full težko dobi.........kolegica je rekla da ji nej povem ko se bom odločila za to flaško da mi jo bo naročila

ja ... uredu, pa greš lahko od doma kej ali moraš biti strikno doma???
mi je zdravnica v katroteko napisala da imam dovoljene izhode in je rekla da če bi slučajno prišla komisija med tem ko me nebi bilo doma jih baje lahko pošljem da pogledajo kartoteko.......mi je pa ginekologinja priporočala (še na začetku)da menjam okolje in da nej gremna morje(bilo je glih poleti)......tko da kar veliko šetam okoliuser posted image user posted image user posted image

supreca fulll vesela zate.... Zato te toliko zaslišujem, ker če bo ratalo bi jaz delala do 14.11.2008 potem bi šla na dopust za 14 dni.. potem pa na bolniško, ampak moram full kupiti še za dojenčka... pa bi se pol bala po trgovinah hodit... :)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 28.10.2008 9:13:02 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
28.10.2008 9:49:38   
Čebel@

boma.........ni nič narobe z mano ali z user posted image  ampak sem se pač odločila da bom doma
glede flaške.......sem vidla da sem se zatipkala........so od taperverja(isto kot posoda) in se jih menda full težko dobi.........kolegica je rekla da ji nej povem ko se bom odločila za to flaško da mi jo bo naročila

ja ... uredu, pa greš lahko od doma kej ali moraš biti strikno doma???
mi je zdravnica v katroteko napisala da imam dovoljene izhode in je rekla da če bi slučajno prišla komisija med tem ko me nebi bilo doma jih baje lahko pošljem da pogledajo kartoteko.......mi je pa ginekologinja priporočala (še na začetku)da menjam okolje in da nej gremna morje(bilo je glih poleti)......tko da kar veliko šetam okoliuser posted image user posted image user posted image

supreca fulll vesela zate.... Zato te toliko zaslišujem, ker če bo ratalo bi jaz delala do 14.11.2008 potem bi šla na dopust za 14 dni.. potem pa na bolniško, ampak moram full kupiti še za dojenčka... pa bi se pol bala po trgovinah hodit... :)
jutro!!
kar mirno pejt ker je v nosečnosti itak priporočeno da se veliko hodi.....jaz delam v trgovini in že od začetka b tudi tja hodim v nabavo....jest je tud treba.....pa bi recimo mi lahko kdoiz službe poslal komisijo ampak mi je ne

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.10.2008 9:51:31   
Čebel@
no grem našim zidarjem malico kupit in pripravit.......sta 2 zidarja prišla ob 7h in skos pridno delata.........no pa moj jima full pomagauser posted image user posted image user posted image

samo danes pa vidim da niste ne vem kaj zgovorneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.10.2008 9:53:27   
boma2

no grem našim zidarjem malico kupit in pripravit.......sta 2 zidarja prišla ob 7h in skos pridno delata.........no pa moj jima full pomagauser posted image user posted image user posted image

samo danes pa vidim da niste ne vem kaj zgovorneuser posted image user posted image user posted image

ojla...

hvala....

kaj pa delate?? če ni skrivnost... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.10.2008 9:54:33   
boma2

kar mirno pejt ker je v nosečnosti itak priporočeno da se veliko hodi.....jaz delam v trgovini in že od začetka b tudi tja hodim v nabavo....jest je tud treba.....pa bi recimo mi lahko kdoiz službe poslal komisijo ampak mi je ne
[/quote]

ja samo jaz ne bi šla v delikateso, ampak za dojenčka kupovat....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.10.2008 9:55:51   
boma2
calud...

dobro jutro... :)

kako si kaj?? dej kej napiš.............
user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.10.2008 9:59:00   
boma2
tolk ste zgovorne.... da jaz grem kr delat mal za službo............. ;(user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.10.2008 9:59:15   
Čebel@
po moje kamot greš........sej boš tud tik pred porodniško.......če bi se pa res kdo namalu doma pa da te ni te pa pokličejo na zagovor kje si bil in pač rečeš da si bila na sprehodu
delava pa hišo in trenutno nama delata wc(ločen)in v kuhinji bo še stena tko da imata za par dni delauser posted image user posted image user posted image user posted image
nimam pa pojma kaj nej jim naštimam za malico-bom kar ene klobase kupila pa čaw

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.10.2008 10:08:08   
Vesnozaver
kuku,

se malo pa grem....ob 11:30 imam pregled, komaj čaaaakammuser posted image

cujte glede komisije pa mislim da ni kar tako, da reces da si bil na sprehodu in ne gnjavijo...
Ko se gre v bolniško si prvi mesec na stroške delodajalca torej te tisti prvi mesec lahko pride kontrolirat delodajalec, ce si doma. Potem pa si na drzavne stroske, seveda, če ti komisija odobri podaljsanje bolniske in tam so kontrole bolj stroge, kolikor se prebrala, lastnih izkusenj nimam. Na odločbi, ki jo dobis mora pisati, ce lahko gres na sprehode. Sem si malo prebrala o tem, ker se mi verjetno obeta bolniška.
Če ima še katera informacije o tem, me zanima.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.10.2008 10:09:05   
Maksi1
Dobro jutro.
Pri nas že celo jutro dežek gre in spet je dan za počivanje.
Uživajte.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.10.2008 10:10:15   
cati
Dober dan user posted image

Danes sem takouser posted image  ker zopet sonček sije.

Uživajte ta lep dan jaz moram v službo. Še samo danes in še dvakrat (štejem kot takrat ko sem bila micena za na morje).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.10.2008 10:11:38   
cati
user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.10.2008 10:12:05   
claud
Dobro jutro!

boma2- a ti je mal dolgčas,a?user posted image user posted image user posted image

majchy23-pridni ste ful. Upam da lepo napredujete, pa čimprej končate!user posted image user posted image

Z mojim cukrom pa zgleda da je vse ok, glede na to da me niso nč klical.jeeeeeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.10.2008 10:13:48   
cati
Sem si malo prebrala o tem, ker se mi verjetno obeta bolniška.
Če ima še katera informacije o tem, me zanima.

Jaz ko sem bila doma prve 3 mesece mi je na odločbi pisalao da moram biti doma in lahko grem samo na pregled oziroma po navodilih ginekologa. Tako da ni bilo panike saj mi je ginekologinja rekla da lahko hodim na sprehodeuser posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.10.2008 11:03:03   
Katjusa

dobro jutro  user posted image user posted image

Želim vam lepo sončno jutro z čimmanj tegob... :)

avjy... Na žalost res sem imela full probleme s celo kolekcijo avent in vse sem kupila v Babycentru ali v Lekarni... Tudi tisti lonček ki ne poliva sem vmes preden sem zaprla dajala ene gumice čez da je malo dihtalo, da ni toliko teklo... avent flaške... Sej jih bom zdaj tudi kupila, če bodo pa puščale jih bom pa reklamirala...:)

Ampak zdaj bi pa prav pasala ena dobra bela kavica... :)

lep dan vam želim... :)

tole je pa bla res smola z avent.... ja vsekakor bi mogla nazaj nest.... zdej me pa mal skrbi mi smo že vse kupli čas za reklamecijo je pa 8 dni in mam še vse zapakirano.... morem bit otimist 1. so ble vse vredu sicer večino smo mel sposojenih pol smo pa še tu pa tam kako kupli pa so ble vse vredu.....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.10.2008 11:08:32   
Čebel@
evo mene nazaj.....sem descem dala za jestuser posted image user posted image user posted image  kar lepo napreduje gradnja.......sicer ne verjamem da bova že drugo leto notri  ampak je že veliko ko vidiš da se vsaj malo premikauser posted image user posted image user posted image user posted image

no jaz imam na odločbi napisano da imam dovoljene izhode tko da zarad tega tolk okol letamuser posted image user posted image user posted image  je pa pomembno da ti ginekolog in os.zdravnik to napišeta da pol res kakšnih zapletov

pri nas dež pada ko pri norcih......je bolj luštno bit noter na suhemuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.10.2008 11:11:47   
Čebel@
claud.......se, full vesela da te niso  nič klicali da da je vse user posted image
vesnozaver.......dober uštimej pri zdravniku
cati......sem prov vesela ko tko fajn odštevaš......v petek si uradno že doma.....važičkauser posted image user posted image

danes pa pogrešam  petrap!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.10.2008 11:21:26   
Katjusa
majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image za gradnjo sej veš počasi in ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image

dežeka pa kr tam obdrži pr nas je do sedaj sonček sijal in sem dala hitro še perilo prat da s emi pol posuši tak da prosim malo ga zamoti.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.10.2008 11:38:21   
Maksi1
Claud - kako lepo, da je s cukrom vse ok. Zdaj bo nosečnost, dosti bolj mirna.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.10.2008 11:43:30   
brkn83
čao punce.

No danes nisem prej utegnila priti za računalnik. vidim, da ste včeraj popoldan pridno čvekale, ampak sedaj nimam časa iti skoz in prebrat vsega, tako da bom to počela potem mal kasneje.
Moram zdej iti hitro še na vrt po solato za kosilo, ker se mi zdi da bo kmalu dež in potem ni fajn na vrt hodit.

majchy - vi ste pa res pridni. No pa važno je, da gradnja napreduje pa čeprav počasi.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.10.2008 11:50:24   
Čebel@
jah tale gradnja........me je moj glihkar vprašu če bom popoldne tud kej naštimala za jest in bom kar salamo dala na mizo pa jeuser posted image user posted image user posted image  ja dež pa pri nas res pada 100 na uro

sem pa čist taka čudna.....k da nebi bila naspanauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.10.2008 11:53:26   
Ajvy
Jutro punce......kakšno vreme...direkt za spanje....

Birdy....jst sem tudi danes Tarjo kmalu v vrtec peljala....je bila kar presenečena...user posted image user posted image ...samo pa potem nisem bila pridna tako kot ti...ker sem šla nazaj spat....sem ponoči zelo slabo spala....

Deja....superca za zaprtje postonjske jame.....user posted image user posted image user posted image  zdej pa veselo na jestje....user posted image user posted image user posted image

Piskot....upam, da čimprej najdete mačkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Boma....sej verjamem...ampak hudo....pa imam jst tudi flaške iz BC...pa PIkepolonice-tm so bile včasih malo cenejše....noro.....

Vesnozaver...vse dobro na pregledu user posted image user posted image user posted image user posted image

Cati..sonček???sem ti pa res folš....pri nas je dežek
Samo še dvakratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Claud...me veseli ,da te nihče ni klical...jjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeee

Majchy..super za napredovanje hišice user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa nazaj ajat...če sem predolg pokonc se mi začne vrtet..in ni prijetno.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.10.2008 11:53:56   
Ajvy

sem pa čist taka čudna.....k da nebi bila naspanauser posted image

hvala enako.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.10.2008 11:54:48   
Ajvy
Punce še 100 dni mam do  roka user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr ne morem verjet...ko smo začele klepetat , sem jih imela 243.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
28.10.2008 12:10:25   
Čebel@
ajvy.......kar počij.....jest bi šla tud spat pa moram vahtat če mi desci slučajno kej rabili........samo še 100 dni.........zdej bo šlopa hitrejš ko do zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.