|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
27.10.2008 14:41:44   
Maksi1
Deja - ta naša birokracija je res v krizi. Upam, da se bo vse uspešno rešilo. Si kar mislim, koliko poti moraš narediti, da se vse uredi.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
27.10.2008 14:41:46   
Čebel@
deja........upam da se bo  tole s papirji uspešno rešilouser posted image user posted image je pa res da koker pr nas komplicerajo ne vem če še v kateri državiuser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
27.10.2008 14:47:41   
petrap
deja - upam, da se bo res uštimal...vem da je ta birokracija obup...jaz vedno ko grem urejat samo eno stvar, potrebujem cel dan, ker me od enega okenca pošiljajo do drugega...dokler seveda jaz nimam dost...sam ponavadi pr teh uradnikih nč ne pomaga, majo pač tak glup sistem...user posted image

evo danes imam ekstra dela, pa vseeno še čvekam z vami, mi je pa zato tko hitro minil...še ene pol urce, pa grem user posted image user posted image user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
27.10.2008 15:26:38   
rebeka84
Lep pozdravček vsem! Jaz sem prišla iz službe, sama sem domauser posted image . Kako ste kaj ve na ta deževen dan? Mene moj fantek veselo brca!

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
27.10.2008 15:29:45   
piskot
dan.

se toliko casa nisem javila, da sem komaj se nasla forum user posted image .

nisem vas uspela se nic prebrat, upam da ste vse okej, pa da ze veselo nabavljate.

nam se ni uspelo nicesar novega kupit. bomo pa vecino stvari reciklirali od martina. samo vozicek in lupinico bo pa treba izbrat. pa se moram en dan odlocit in it do trgovine ugotovit, kateri gre sploh v prtljaznik od polota. vsekakor pa mora biti 3 kolesnik, da ne bom spet 3 vozickov zamenjala preden bom nasla pravega.

ostanite v cvetju, vas te dni se kaj preberem, ker sem zacasno samohranilka. smo atija poslali med kitajce.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
27.10.2008 15:30:05   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

boma.........ni nič narobe z mano ali z user posted image  ampak sem se pač odločila da bom doma
glede flaške.......sem vidla da sem se zatipkala........so od taperverja(isto kot posoda) in se jih menda full težko dobi.........kolegica je rekla da ji nej povem ko se bom odločila za to flaško da mi jo bo naročila

ja ... uredu, pa greš lahko od doma kej ali moraš biti strikno doma???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
27.10.2008 15:36:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

boma.........ni nič narobe z mano ali z user posted image  ampak sem se pač odločila da bom doma
glede flaške.......sem vidla da sem se zatipkala........so od taperverja(isto kot posoda) in se jih menda full težko dobi.........kolegica je rekla da ji nej povem ko se bom odločila za to flaško da mi jo bo naročila

ja ... uredu, pa greš lahko od doma kej ali moraš biti strikno doma???
mi je zdravnica v katroteko napisala da imam dovoljene izhode in je rekla da če bi slučajno prišla komisija med tem ko me nebi bilo doma jih baje lahko pošljem da pogledajo kartoteko.......mi je pa ginekologinja priporočala (še na začetku)da menjam okolje in da nej gremna morje(bilo je glih poleti)......tko da kar veliko šetam okoliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
27.10.2008 15:39:27   
Deja
Punce držite mi pesti.... grem zopet k zobarju, ker že par noči nisem mogla prav spat... plombe mi kar ven padajo.... 

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
27.10.2008 15:40:18   
rebeka84
maš pa vredu ginekologinjo, mene moja noče dat na bolniško, pa delam kot medicinska sestra na psihiatriji, težko delo. pravi da nosečnost ni bolezen, povedala sem ji da se ne počutim dobro, pa še vedno delam, dvigujem, umivam paciente itd.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
27.10.2008 15:58:11   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

maš pa vredu ginekologinjo, mene moja noče dat na bolniško, pa delam kot medicinska sestra na psihiatriji, težko delo. pravi da nosečnost ni bolezen, povedala sem ji da se ne počutim dobro, pa še vedno delam, dvigujem, umivam paciente itd.

ja moja tudi ne bi dala. sem zadnjic poslusala, kako jo je ena prosila, pa ni slo. meni sicer kar odgovarja, da delam. si malo odpocijem, ker moram sicer cel dan tamalega kam gor in dol postavljat (vozicek, avtosedez, ...) ampak si pa ne predstavljam ta velikih ljudi dvigovat. ti vsaj sodelavke kaj pomagajo?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
27.10.2008 16:02:09   
Maksi1
Piškot - lepo, da si prišla malo med nas.

Rebeka - tole z bolniško je res kriza. Baje pa v nekem zakonu piše, da te mora delodajalec zaščititi in ti dat delo, ki je varno zate in za naraščaj in šele potem, če ti tega en more zagotoviti, te potem lahko dajo na bolniško. Moraš pa od delodajalca dobiti potrdilo, da ti ne morejo zagotoviti ustreznega dela za nosečnice.

Majchy - če prav razumem, si že en čas na bolniški - a si imela že kaj kontrole?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
27.10.2008 16:03:06   
rebeka84
Sama sem na oddelku... Upam, da mi ne bo treba več dolgo delat, ker se res ne počutim dobro. Kaj pa ti delaš?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
27.10.2008 16:06:46   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Piškot - lepo, da si prišla malo med nas.

Rebeka - tole z bolniško je res kriza. Baje pa v nekem zakonu piše, da te mora delodajalec zaščititi in ti dat delo, ki je varno zate in za naraščaj in šele potem, če ti tega en more zagotoviti, te potem lahko dajo na bolniško. Moraš pa od delodajalca dobiti potrdilo, da ti ne morejo zagotoviti ustreznega dela za nosečnice.

Majchy - če prav razumem, si že en čas na bolniški - a si imela že kaj kontrole?

kaksna fletna slikca user posted image . men je garfield tako vsec.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
27.10.2008 16:06:56   
Čebel@
ja jaz imam res super zdravnico in ginekologinjo kar se tega tiče.....maksi....nič kontrole nisem imela

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
27.10.2008 16:14:30   
claud
Pod tole našo butasto birokracijo se pa tud jst podpišem!!!

Mene bojo pa zarad prebivališča pa teh stvari pomoje pošiljal okol k norca....
Mi2 namreč še nisva poročena, jaz mam naslov še vedno isti, pa ga nism še spreminjala,zdaj pa živiva pri njemu...zdj pa ne vem kako je s temi občinami pa centrom za socialno delo če mava vsak drug naslov...tole sm pomoje ful zakomplicirala, če pa slučajno katera razume pa pozna al pa je mogoče v podobni situaciji bi bla pa hvaležna za kakšen odgovor,mnenje.

Dons me je pa moj dragi pelu na pico, pol sm šla pa spat, zdj me pa tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgaga peče da bom kr znorela....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
27.10.2008 16:20:58   
Maksi1
Claud - predlagam, da si na njegovem naslovu prijaviš začasno bivališče

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
27.10.2008 16:31:50   
claud
kolk časa pa maš lahko kot začasno bivališče? a je kj omejen?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
27.10.2008 17:08:43   
Maksi1
Mislim, da ni omejeno, oziroma, ko narediš prijavo, ti začasno naredijo za določen čas (ne vem, ali 6 mesecev ali 1 leto), potem pa lahko podaljšuješ, kolikor hočeš.

Mislim, da je to v povezavi s turisti oziroma, da občine dobijo denar od vseh tistih, ki prebivajo na njihovem območju. Hočem reči, da če ne bivaš v kraju stalnega prebivališča in si začasnega ne urediš, potem si turist in moraš plačati turistično takso.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
27.10.2008 17:14:46   
smokvica72
IZVIRNO SPOROČILO: claud

začasno bivališče imaš lahko neomejeno, vendar ga moraš vsako leto podaljšat. jaz sem ga 4x podaljšala, potem sem pa končno spremenla stalno bivališče.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
27.10.2008 19:07:02   
cati
Dober večer user posted image

Deja upam da se ti papirji uredijo.

Claud jaz sem na istem kot ti kar se naslovov tiče.

Sam 3x še grem delat potem pa nič večuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smokvica72)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
27.10.2008 19:15:29   
claud
user posted image Hvala za vse odgovore! Zdj se moram sam še spravt urejat vse te stvari....sam se mi res ne da pred vsemi temi okenčki stat pa čakat....

Kako se pa drugač kj počutite?
A vas že kaj v križu boli? Jaz se ponoči ko spim na boku od bolečine zbudim tko da se moram obrnt-sam ne vem točn al me v  križu matra pa kokr ene mravlince al krč čutm od tm okol bokov-sploh ne znam opisat....user posted image Čez dan je pa vse ok-me pa nč ne boli. Mogoče pa to pomen da ne smem lenuhart.user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
27.10.2008 19:19:14   
claud
Sam 3x še grem delat potem pa nič več

cati- a greš na bolniško?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
27.10.2008 19:22:18   
birdy

Mi2 namreč še nisva poročena, jaz mam naslov še vedno isti, pa ga nism še spreminjala,zdaj pa živiva pri njemu...zdj pa ne vem kako je s temi občinami pa centrom za socialno delo če mava vsak drug naslov...tole sm pomoje ful zakomplicirala, če pa slučajno katera razume pa pozna al pa je mogoče v podobni situaciji bi bla pa hvaležna za kakšen odgovor,mnenje.

Dons me je pa moj dragi pelu na pico, pol sm šla pa spat, zdj me pa tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgaga peče da bom kr znorela....

Claud, ti kar mene vpraši kar te zanima glede na to da živita na drugih naslovih. Sem dve leti nazaj vse sama urejala tko da poznam birokracijo. Kaj te zanima?
Če nočeš se ti ne splača urejat začasnega, jst ga dolg nisem mela, sem ga pa prijavila pol  ene dva mesca preden sva se poročila. Ker tista dva mesca sva živela tam, sam dokumentov pred poroko nisem hotela menjat, ker bi jih po poroki itak mogla še enkrat menjat zarad spremembe priimka.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
27.10.2008 19:23:05   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

no lede flašk......jaz bom naročila od aperverja flaško ki sgleda k da je gumijasta ,cucek za pit je treba pa tko stisnit kot bradavico da se user posted image  ne poleni.......samo to flaško bom mela pol od ene 4m dalje.......aja pa če okol obrneš niš ne teče.......za začetek pa še ne vem kero firmo bom uzela....kolegica mi je priporočala od MAM
no sej to imam se še cajt odločituser posted image user posted image

teh flašk ne poznam tud mene zanima če lahko daš kak link kjer si lahko pogledamo za kaj gre....
od 4 meseca delje je vseeno če se poleni tak da potem takem bi mogla to v zečetku uporabljat, če slučajno dojenje ne steče takoj.... je pa tko k je otrok lačen vleče pa neglede na to je flaška al brdavica sam da je mleko..... jst k sem mu dajala na flaško in  sma se pred tem vedno poskusla dojit je tud po mesecu dni zelo vlekel brdavico tak da to da k enkrat vid flašo noče več zize ne vem če ravno drži vsaj pr nas ni na ni iz zize nič teklo par kapljic.....

Ej Katjusa, vau, tole me je presenetilo... Nisi mela mleka pa si se en mesec matrala? Jah kaj naj rečem, si se res potrudilauser posted image user posted image  Naslednjič se pa jst na tvojem mestu kljub vsemu ne bi tok dolg časa matrala. Pa ne da otrok ne bi bil vreden ampak mal je pa tud tvojih zizik škoda, a so ti kej pokale? K mene je od začetka pri dojenju tko bolel in če po dveh tednih ne bi šlo bi pomoje prenehala.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
27.10.2008 19:35:33   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Claud, ti kar mene vpraši kar te zanima glede na to da živita na drugih naslovih. Sem dve leti nazaj vse sama urejala tko da poznam birokracijo. Kaj te zanima?
Če nočeš se ti ne splača urejat začasnega, jst ga dolg nisem mela, sem ga pa prijavila pol  ene dva mesca preden sva se poročila. Ker tista dva mesca sva živela tam, sam dokumentov pred poroko nisem hotela menjat, ker bi jih po poroki itak mogla še enkrat menjat zarad spremembe priimka.

Sj mene sam to zanima: jaz mam naslov v domžalah, mi2 sva pa zdj pr mojmu v LJ, pa me sam zanima če pol na socialni kj komplicirajo...-kako gre to zarad tistih paketov, pa starševskih nadomestil,....ker ne vem kako bi blo pol to po porodu-da ma otrok moj naslov....pol bi mogo moj kao preživnino plačevat ane....?

no sicer je pa bolš da bi zrihtala zdj to, po drugi strani se mava pa v roku 1ga al pa leta in pol namen poročit, pol pa spet vse dokumente delat.....madona sj niso zastonjuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.