|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
28.10.2008 12:15:15   
sunny24
Dan!
Pr nas je spet smotano vreme...sam za spat...in zehat...

ajvy, super za samo še 100 dni...user posted image
vesnozaver, lep pregled ti želim!user posted image user posted image user posted image
majchy, važno je, da se hiška dela. user posted image  Mi2 bova s hiško še počakala, da se zdej stanje mal umiri-krediti in to...
cati, a ni fajn, ko maš sam še 2 dni za delat...user posted image user posted image user posted image

Meni pa na odločbi od komisije piše, da sem lahko samo doma (user posted image ), čeprav sta G in os.zdravnica napisali, da lahko hodim okoli...in upoštevam mnenje G-mi je dala tudi pisno, da lahko grem ven. Kontrole pa še nisem imela...sicer pa bi itak šli najprej h mojim staršem (uradno tam živim) in bi pol pršli šele sem... Jst končam z bolniško 24.11., pol pa dopust...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
28.10.2008 12:16:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Punce še 100 dni mam do  roka user posted image user posted image user posted image user posted image

Kr ne morem verjet...ko smo začele klepetat , sem jih imela 243.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem pa danes dopolnila 25 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image
hitro je minlo čist prehitro bo mimo ta lepi čas..... zdej se počasi začne ta božičnonovoletna norija pol bo pa tak januar k ga sploh ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image še rd mam vmesuser posted image

zdle mi je pa florjan rožice prnesuuser posted image user posted image user posted image user posted image pol sem ga pa previjala in me je polulaluser posted image user posted image user posted image user posted image sevede nisem mogla da se nebi smejala..... najprej je prdal pa se mu je fino zdelouser posted image user posted image user posted image user posted image pol je pa mal preveč prtisnu pa je zečet tečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
28.10.2008 12:27:30   
sunny24
Katjusa, tebi pa dogaja...user posted image user posted image user posted image

Maš prav ja, zdej bo šel čas full hitro...Pa sej po pravici povedano, komi čakam, da dobim to našo miss v roke...Me je lih mal prej nabrcala...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
28.10.2008 12:29:50   
brkn83
js sem ravno pravi čas solato nabrala, ker zdej pa že dežuje pri nas. No ko sem prišla na vrt, sem morala pobrati še jagode - sploh nisem mogla verjet kak lepe so. Tak da imam sedaj malico - skodelica jagod.

Zdej pa še mal po netu pobrskam potem pa grem kosilo kuhat. No sej dans bo bolj na hitro: Pečene bedrce in krompir, solata s krompirjev in borovničev kompot.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
28.10.2008 12:32:55   
petrap
jutro...evo šele zdaj se vam lahko javim

ajvy - bil je milan kovačevič, mal starejši gospod...pa mal ga naglas izdaja, da ni od tukaj...ja to je moj bivši ginekolog...user posted image ... jaz tud sam še 100 dni (se mi zdi)  user posted image user posted image user posted image

claud - ja ti naši sončki so tako zanimivi...jaz imam že enga vodnarja doma ...moža, pa vem kakšen je...nč pri miru, sam da neki dela...user posted image ...ja tele zgodbe so prou žalostne...jaz pa tud berem zdaj eno knjigo povezano z dojenjem, pa so prou podobne zgodbe...jaz vem, da bom sestre kar nadirala, če mi bojo kaj težile...no najprej seveda na lep način...sam če pa ne bo šlo...znam bit pa tud jaz pasja...user posted image ...sem prou zaradi dojenja v dvomih al bi šla rodit v lj al v postojno...ker lj je otroku prijazna porodnišnica, postojna pa ne...ima katera kakšno izkušnjo glede tega?

birdy - uf si pridna...no saj sem bila tudi jaz že zgodaj pokonci...sam med tednom to zame ni nč novega, ker je treba v službo...sem pa tud jaz danes že perilo obesila, ki se je ponoči opralo...user posted image ...joj smo pridne, a ne? user posted image

deja - joj boga...vem kako je s temi zobmi...moji so tud ful slabe kvalitete in sam upam, da bo user posted image imel zobe po očku...no sam važno je, da je sedaj bolje...jaz sem pa pogruntala, da sem brez zobarja, ker prej sem imela študentskega...zdaj pa ne vem, če smem še tja hodit...morm danes poklicat pa vprašat...sicer zdaj nimam kakšnih problemou, sam nikol se ne ve...aja...še to, mam eno ponudbo zate...če potrebuješ kakšen kg, se kar oglasi...jih imam nekaj na zalogi user posted image

boma2 - joj pol imaš sam še mal delovnih dni...user posted image ..blagor tebi, jaz sam odštevam, sam nočem it pa na bolniško, čeprav bi rada šla...sam danes me vse neki boli, pa če bi blo zdaj vsak dan tako, bi vseeno vzela bolniško...ker ne mislim neki trpet za brez veze...
majchy - joj ste pri vas pridni...no saj je prav...da boste hitro imeli svoj domek user posted image user posted image user posted image ... sem pa tud jaz vsa neki čudna...k da bi bila ekstra utrujena...no saj mal sem user posted image

cati - s tem štetjem smo res vse iste user posted image user posted image user posted image ...jaz sem že prou obsedena s tem...sam mi pomaga, da mi hitreje mine...pa mal bl pozitivno gledam na vse skupaj...

katjuša - tale vaš florjan user posted image user posted image user posted image user posted image ...ta pravi fant...že zdaj...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
28.10.2008 12:35:10   
Čebel@
no zdej vas je pa že malo večuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.......vama z florjanom pa res super dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image
sunny......naša pupa je danes tud full aktivna.....mojmu se dej tok fajn zdi da ko da roko na bušija da ga nabrca.......me pa ne suva več pod popkom ampak že malo višjeuser posted image user posted image user posted image
brkn.....si mi lušte nardila z jagodami.......packauser posted image user posted image user posted image
jaz sem pa danes stopila v 24tuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
28.10.2008 12:38:49   
Čebel@
petrap.....sem že spraševala kje si!!sem misnila da si kar pozabila na nas pa imaš verjetno too mač preveč dela.....si te pa ne predstavljam da bi se drla na sestre v p,ker imaš tak prijazen  obraz......no jaz grem v lj rodit ker drugo mi je malo  dalečuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
28.10.2008 12:45:22   
Katjusa
naš je pa zdej spet bolj miren 2 dni ma norije pol 2 dni mal bolj počiva sma če se umirim in čakam me vedno brcne tak da vem da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image
zjutraj je Florjan hotu dojenčka božat in me je po trebuhu božal pol je pa mal not prtisnal pa je reku zdej sem pa dojenčka mal zmečkaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res se nam dogaja s tem našim vražičkom malim..... ful je postal nagajiv zjutrajs e je ob 7 vstal in prišel na sredo ajat in sma se mogla oba k njemu obrnt pa naju je po glavi božaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boste vidle kak je to luštno sam do takrat vas še čaka nekaj kilometrine pa sej po večini je luštno... o govorim za tiste k prvič pričakujeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
28.10.2008 12:47:11   
sunny24
majchy, ja, moj tudi uživa dajat roko gor na bušija...ga ta mala že prepozna, ker začne full brcat, pa tudi če je bil prej mir...user posted image   Je pa pol ves blažen...Jst pa tudi...user posted image    Sej ga že kar vidim, kako jo bo razvajal...Ga bom mogla mal bremzat...
Sem pa včeri nekje brala, da zdej v 24t je maternica že enih 5 cm nad popkom...to bojo zdej brcike vse bolj gor. Čeprav mene še kar najbolj brca dol, pa levo in desno od popka in lahko prov malo bol gor, prov gor še nism začutla, da bi me...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
28.10.2008 12:53:23   
petrap
ah majchy kje bi pozabila na vas...sem vas prou pogrešala, k se nism mogla javit tako kot ponavadi...user posted image ...jaz pa prijazen obraz...mislm, da bi ti marsikdo oporekal user posted image user posted image user posted image ...sploh takrat ko ni kaj po moje...ni nč prijazen, ampak mi iz oči kar strele sekajo...mene oči vedno izdajo...mislim če me pogledaš v oči točno  veš kaj in kako je na stvari...včasih ko me kaj teži, pa nočem recimo mami povedat...pa sem vseeno kao dobre volje, jo sploh ne smem v oči pogledat, ker me takoj pogrunta...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
28.10.2008 12:59:25   
sunny24
petrap, ti si pa ista kot jst...lahko se smejem in sem kao dobre volje, ampak me bojo oči izdale, da neki ni tko, kot more bit! Pa da ne govorimo o tistem posebnem ubijalskem pogledu...ko sem mojega prvič tako pogledala, se je full ustrašu...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
28.10.2008 12:59:55   
Čebel@
sunny.....moj bo  po moje tud tok razvaju.....po moje se bova kregala kdo bo  kdaj  imel otročka v naročjuuser posted image user posted image user posted image user posted image  komi čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image
petrap......no ko smo se dobile niso nobene strele letale po zvezdiuser posted image user posted image user posted image user posted image  je pa to  fajn za tvoje ker točno vejo kdaj te kej mučiuser posted image user posted image
katjuša........veš kok bo hiter ko bojo otrociže tok veliki kot je  zdej florjan.......zdej bo čas res letel,me se bomo pa staraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
28.10.2008 13:09:44   
petrap
hihi...k smo ble v zvezdi mi je bilo lepo user posted image user posted image user posted image ...

ja sam res pravijo, da ko imaš enkrat otroke, začne čas letet...o staranju pa ne bi...mislim da bomo postajale vse bolj pametne,  ne pa stare user posted image user posted image user posted image

moj se zna ful z otroci ukvarjat...mamo dvoje prijateljev, ki imajo oboji punčke...in je moj njihou lubčk...user posted image ..ga majo tko rade...res...tako, da sploh ne dvomim, da ne bi tud našega user posted image razvajou k norc...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
28.10.2008 13:16:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: petrap
ja sam res pravijo, da ko imaš enkrat otroke, začne čas letet...o staranju pa ne bi...mislim da bomo postajale vse bolj pametne,  ne pa stare user posted image user posted image user posted image

pa sive tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
28.10.2008 13:19:05   
brkn83
js pa vas zdej zapuščam, grem namreč kosilo kuhat............. se mogoče beremo še kasneje kaj.
Ker potem popoldan pa greva z mojim na bazen. Greva mal v Laško pogledat, ta nov del - še sploh nisva bla od kar so odprli.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
28.10.2008 13:25:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83
Ker potem popoldan pa greva z mojim na bazen. Greva mal v Laško pogledat, ta nov del - še sploh nisva bla od kar so odprli.

lepo se mejta mi2 sma mela še 4 karte pa sem jih mami podarila ker si nekak ne upam it kopat..... in sta zadnič šla z očetom je blo zaprto k so nekaj snemali pol sta čla pa čez 2 dni in je rekla da je tak fino sšiščenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da sta pravi čas zbrala to je blo mislim da v sredo al neki takega pač prejšni teden

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
28.10.2008 13:31:18   
boma2
pozdravljene vse user posted image user posted image ....

no tko po moje ne bo nič z mojo bolniško, ker sem izvedela, da moram pokoristiti star dopust in novega 10 dni, ker drugače ti ga vzamejo.... in pokoristiti ga moram v januarju... :( zdaj pa nevem kaj bom naredila.... :(

Vesnozaver ... poročaj....

majychy23...full pridna.. :)

vse ostale pa pridno delajte v tem deževnem dnevu

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
28.10.2008 13:35:08   
boma2
petrap.. nič ne bo hitr z mojo bolniško... :(

ajvy... glede flašk se nič sekirat... jaz jih full poznam k so ble pri meni in so kr debel gledale ko so vidle kako puščajo.. Nič se sekirati... bojo dobre drugače pa kr takoj reklamirati... če bo kaj narobe... upam, da ne bo nobena imela takih problemov... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
28.10.2008 13:46:11   
petrap
boma - žal mi je, da ne bo uspelo z bolniško user posted image ... meni jo moja osebna zdravnica ponuja že od samega začetka...sam res od prvega dne kar sem zaposlena...user posted image ..pa sem se ji res lepo zahvalila, ampak da zdaj ne bi...če mi bo pa kak dan dopusta zmankalo, bom pa pršla, pa je rekla, da ni nobenega problema, da naj se kar malo oglasim...user posted image ..je res fajn...sicer pa bomo zdržale, a ne? ...saj ta 2 meseca bosta tko hitro minila...no še ne 2 meseca, če bomo še dopust pokurile user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
28.10.2008 13:50:21   
Vesnozaver
Juhu,
sem nazaj s pregleda. Vse ok, razen srcka ni videla dobro in moram iti k enemu drugemu 5.11., bom pa se enkrat  vidla nase dete, jupi!user posted image  Nas pubec je težki 654 gr, koliko je velik pa ne vem, ne pise.
Zdaj pa kuhi kuhi! Pa seveda vmes sem kukat, kaj cvekateuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
28.10.2008 14:00:56   
sunny24
vesnozaver, bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image

boma2...ja, letošnji dopust moreš pokoristit, pol pa v januarju še najmanj 10 dni dopusta 2009, ker drugače gre v nič...Če ti pa kaj zmanka, pa lahko prosiš G al pa osebnega, da ti da bolniško do porodniške. Pa veš kaj, rajši došust, kot bolniška, ker boš mela večje povprečje...Ti kar pejdi na firmo in se zmani od kadaj dalje boš dopust koristla-upam, da se da kaj zmanit na vaši firmi, ker pri nas se da full!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
28.10.2008 14:11:00   
reckova
lep pozdrav babike! samo, da javim naša misija te "praznike" je barvanje spalnice....pol pa pride na vrsto sobica za našega user posted image . lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
28.10.2008 14:20:11   
petrap
reckova - midva imava podobno misijo ... user posted image user posted image user posted image ..upam, da bova že danes začela

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
28.10.2008 14:21:32   
sunny24
ooo, pol pa boste meli delo...Lepo! Mi2 bovatudi hmali začela sobico za user posted image  rihtat. Gremo ta teden al pa drugi pohištvo naročit, pol pa akcija. To bo še lušno!

Pr nas pa tko dež pada, pa še piha malo...prov nič kej lep dan ni.

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
28.10.2008 14:31:59   
claud
zjutraj je Florjan hotu dojenčka božat in me je po trebuhu božal pol je pa mal not prtisnal pa je reku zdej sem pa dojenčka mal zmečkal

katjusa-user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra...tale Florjanček je pa res ena faca!!user posted image user posted image

Vesnozaver-user posted image user posted image user posted image za pregled.

majchy23-ja sj to te deci kr mehkužci ratajo...men je tud moj že reku da bo voziček v njegovi lasti ko bomo šli skup na sprehode...user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.