|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 27.10.2008 22:14:16
|
|
|
|
Blacky30
|
Jojjj, kak je Mojca lepa in odraslo deluje. Prava babika je že!! No, vse tri so lepotičke. Samo Neža pa ima bujne lase! Ana, lepo si se to podpisala!!! Flower, malo se jim ritem spreminja, se mi zdi, mogoče zato bolj tečkajo. Naša tečka, ker je zaspana (itak! ), pa zaspat ne more. Moram prav minute gledat in ulovit pravi tajming, da jo uspavam. Jaz mislim, da krči niso. Sem brala, da zvečer jokajo pretežno zato, ker je bil cel dan tako naporen in nabit z dogajanji. In so tak zmatrani, da jokajo od vsega tega. Če bi imel pa uhico vneto, bi pa verjetno tudi vročino dobil. Zobki...ja, preden predre dlesen, lahko traja tudi po en teden. Ko predre, se tečnoba načeloma neha, ker neha bolet. Majuska, jaz tudi Nejca veliko v oranžno oblačim, mi je ful všeč ta barva. Pri Teji pa se izživljam z roza in pink, ki sta mi tudi najljubši barvi. Dzanika, pa kak upaš it na morje???? Pa saj nas do penzije ne boš potem uspela prebrat!! Kdaj se vrneš? In kam greste? Pa fajn se imejte, seveda. Zobki...vem, da jih je poleg Lukca dobilo še nekaj prvi zobek, pa za seznam niste nič javile. Bastian111, njen Gal vem, da ima že dva. Bastian, kje siiiiiiii?????? Pa ostale? Glu3, kakšen okus sta imeli tvoji tortici? Moram izvedet, ker se mi je ponoči sanjalo o njima, kako se bašem.... Mojcek, slinčke s PVC podlogo imaš v Baby klubu Tuš v akciji oz. ceneje, če jih izbereš med najljubših 10. Lunica, ni panike, če zaspi pri majhni lučki, se bolje počuti očitno. Ni pa to razlog,da bi ti zamenjal dan za noč. Komaj čakam, da jutri poročaš, kako je spal. Neboglasnica, grozna zgodba. Se nisem nikoli prav poglobila v delo učitelja, kako pravzaprav hudo težko nalogo opravlja, ko ima včasih prave "satančke" v razredu. Vsa čast učiteljem, vas občudujem! Jaz mislim, da lex in lex delata novega julijčka. Zdaj morata skrbeti, da bo vsako leto eden. Hec, hec.... Jaz tud zdaj meljem čokolado in zraven pijem vodo z okusom. Nujno - kaj bi lahko bilo, če je Nejca zdaj zbudil boleč trebušček. Boli ga pa tak, da nima sekunde miru, se kar meče živčno po postelji in javka. Kakat je šel danes 4x, ga je tiščalo, od tega 2x ni bilo nič, 2x pa je šlo. Hitro mi pomagajte, nimam pojma, kako naj mu pomagam. Jamra, da ga trebušček boli že kak teden. Zadnja dva dni smo to povezali s pretiranim kašljem, pa smo mislili, da ga bolijo trebušne mišice od napenjanja pri kašlju. Kaj naj naredim do zjutraj, ko gre k zdravniku?
|
|
|